کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خنده دارترین بازگشایی رو داشت.سهم با تعدیل حدود 50% و پوشش خیلی خوب رو اینجور باز می کنن.
باکی نیست.
بازی باز کردن روی 250 تومن رو در حالی که همه منتظر 350 بودن رو خوب یادمه...
حالا گفتن حد ضرر رو بزارید 360
اما من میگم رفتن قیمت به این کوموی ضخیم سخته.خصوصا با ترند قوی
نهایتا 8 روز کاری دیگه انتظار قیمتهای حدود 464 رو دارم...
یعنی به شیب خیلی ملایم و منطقی به سمت تارگتهای بالا در حرکته... کماکان با آب هویجایی که خوردم از الان 600 رو میبینم.
لسرما سهمي با پتانسيلهاي چند گانه
١)لسرما توليد كننده پكيج ،چيلر،كندانسور و هواسازه كه هنوز هم محصولاتش رو با مارك امريكايي cheri روانه بازار مصرف ميكنه ،هرگونه توافق احتمالي بين ايران و امريكا ميتونه تاثير بسيار مثبتي در روند سودسازي ،چرخه وارادات مواد اوليه و حتي صادرات محصول با برند امريكايي بوجود بياره.
٢)لسرما مالك ٦٧درصد شركت معدني ستبرانه كه خود ستبران مالك ٩٧درصدي معدني دير گدازه،ميتونيم به اين چرخه به اين شكل نگاه كنيم كه شركت دو تا بچه كوچيك داشته كه حالا از خود شركت بزرگتر شدن،يك نكته در مورد ستبران :ستبران سرمايه اي ٥٠٠ميليوني داره ولي فقط در حدود دو ميليارد سود انباشته داره.
٣)ثبات مديريت ،داشتن سپرده بانكي ،نداشتن بدهي بانكي و داشتن بازار مصرف انحصاري از ديگر مزيتهاي منحصر به فرد سهمه،
كف سود امسال سهم ١٠٠تومانه كه خريدش در محدوده ٤٠٠تومان را توجيه پذير ميكنه.
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
خنده دارترین بازگشایی رو داشت.سهم با تعدیل حدود 50% و پوشش خیلی خوب رو اینجور باز می کنن.
باکی نیست.
بازی باز کردن روی 250 تومن رو در حالی که همه منتظر 350 بودن رو خوب یادمه...
حالا گفتن حد ضرر رو بزارید 360
اما من میگم رفتن قیمت به این کوموی ضخیم سخته.خصوصا با ترند قوی
نهایتا 8 روز کاری دیگه انتظار قیمتهای حدود 464 رو دارم...
یعنی به شیب خیلی ملایم و منطقی به سمت تارگتهای بالا در حرکته... کماکان با آب هویجایی که خوردم از الان 600 رو میبینم.
آپدیت نمودار و پیش بسوی 600.... پولبک احتمالی فرصت خرید خواهد بود...
سلام دوستان .
لسرما رو با ديد بلند مدت بايد خريد و نگه داشت.
دوستاني كه مايلن سهم رو با ديد بلند مدت بخرن به اين نكته بايد توجه داشته باشن كه ميتونيم با جمع كردن دو سه ميليون سهم از بازار و لابي با سر ملي يا سر سپه بدنبال كرسي در هيات مديره سهم باشيم.باور كنيد اگه بتونيم كرسي بگيريم خيلي از پنهان كاري هاي شركت رو ميتونيم جلوگيري كنيم.از سال گذشته اين پيشنهاد رو توي سايت بورسي مطرح كردم ولي دوستان استقبالي نكردن.يادش بخير اونموقع لسرما ١٥٠توماني بود
لسرما وارد مدار صعود شده .رشد شارپ ٣٠ درصدي به بازار بدهكاره.
بزودي پتانسيلهاي سهم رو بازار ميشناسه.لسرما رو با ديد ميانمدت بايدخريد .سهم ١٠٠ تومان سود داره.لسرما ميتونه پديده سال٩٢ باشه.....
نظر