اشتون: ارتباط با ایران را ادامه می دهم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه اعلام کرد که به ارتباط با ایران و درخواست برای اعتماد سازی در خصوص برنامه هسته ای ادامه می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "کاترین اشتون" که در بغداد سخن می گفت، خاطر نشان کرد : اکنون ما منتظر استقرار دولت جدید در ایران هستیم و من به کار خود در درخواست از ایران برای همکاری نزدیک با من و اتحادیه اروپا برای اعتماد سازی در خصوص پرونده هسته ای ادامه می دهم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه اعلام کرد که به ارتباط با ایران و درخواست برای اعتماد سازی در خصوص برنامه هسته ای ادامه می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "کاترین اشتون" که در بغداد سخن می گفت، خاطر نشان کرد : اکنون ما منتظر استقرار دولت جدید در ایران هستیم و من به کار خود در درخواست از ایران برای همکاری نزدیک با من و اتحادیه اروپا برای اعتماد سازی در خصوص پرونده هسته ای ادامه می دهم.

روزنامه ایران به نقل از غلامحسین الهام نوشت:
در پی حماسه با شکوه و تاریخی ملت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب پیام تشکر و قدردانی صادر کردند.

اينجانب يك بار ديگر به آحاد مردم عزيز ايران «دستمريزاد» ميگويم و از دستاندركاران برگزاري انتخابات كه از ماهها پيش زمينههاي خلق اين حماسه سياسي را فراهم كردند، تشكر مينمايم و اميدوارم جناب آقاي دكتر روحاني، در پايان رقابتها و آغاز فصل رفاقتها، در راه رسيدن به «حماسه اقتصادي» كه وعدهاش را در تبليغات انتخاباتي داده بودند، از ظرفيتهاي مديريتي وكارشناسي استفاده نمايند.
در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک موضوع اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورا نگهبان مطرح و با رأی اعضای مجمع رفع اختلاف شد.
نظر