در اصل توسط Aiming پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postکیوان داشتیم... :-w حیدری راجع به پوستر های شورای شهری که رو مجسمه چسبیده بود داشت انتقاد میکرد'@-@ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
با سلام
اگر پست های یک ماه گذشته این تاپیک را بخوانید
از عدم حضور و تقلب و نتیجه معلوم است و ... می رسیم به باید رای بدهیم و حقمون است و .... تا تبریک و شاد باش
+
عدم کناره گیری اصولگرایان
+
بزرگ نمایی بعضی ها
+
وجود صفت محمود!
=
مهندسی انتخابات!
مهندسی انتخابات دست بردن در آرای مردم نیست
به خوبی این 1 ماه را مدیریت کردن تا جناب روحانی رئیس شود
از نظر حکومتی باید رئیس می شدن.
انشالله از این وضع موجود کشور عبور کنیم و به ارامش برسیم
(فقط نمی دونم این تجربه ی بورسی که بدست اورده بودم به دردم خواهد خورد یا نه؟! اخه تا حالا به ساز اینا رخسیده بودیم! ممکنه بعدش ضرر کنیم. تا الان هر کی شفاف سازی می زد ما بعد چند روزش می خریدیم، ممکنه از الان این شفاف سازی ها راست باشه و تا ما تجربه کسب کنیم ضرر کنیم :) )سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
جک استراو از حسن روحانی می گوید: حرفه ای و مصمم به دفاع از منافع ایران/معلوم بود که قدرت و اجازه کافی دارد
آفتاب: "جک استراو" وزیر خارجه اسبق انگلیس در خصوص مذاکرات هسته ای با حسن روحانی، گفت و گویی انجام داده است که در آن به تبحر او در این گفتگوها اشاره می کند.
استراو می گوید: زمانیکه دکتر روحانی پشت میز مذاکره بود مشخص بود که قدرت و اجازه ی کافی را داشت.
وی می افزاید: او همیشه به شدت مودب بود و واضح بود که مصمم به دفاع از منافع مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
جک استرا اضافه کرد: اما او این نکته را در نظر داشت که ما هم منافعی داریم.
وزیر خارجه اسبق انگلیس در بخش دیگری از این مصاحبه می گوید: او مشخصا مسئول امور هسته ای ایران بود و از طرفی دیگر به شدت حرفه ای بود.
وی در بخش دیگری از این گفتگو بیان داشت: تفاوت مذاکرات گذشته و مذاکرات امروز به متفاوت بودن فضا هاست، چرا که در آن زمان هر دو طرف به دنبال توافق بودند. مدل سه کشور بزرگ اروپایی متشکل از انگلیس، آلمان و فرانسه به طور حتم انعطاف پذیری بیشتری در مقایسه با مدل کنونی یعنی گروه 1+5 دارد.
او می افزاید: موسویان و کمال خرازی می دانستد که ما به دنبال توافق بودیم و مانند آمریکایی های نئومحافظه کار عمل نمی کردیم.
به گزارش انتخاب،این مقام سابق انگلیسی در پایان اظهار داشت: جان بولتون و نئو محافظه کاران به آنچه می خواستند رسیدند. آنها رئیس جمهور خاتمی را تضعیف کردند. اکنون دیدگاه های آمریکا و اسرائیل در مورد ایران دستیابی به راهکار را دشوار تر کرده است.
نظر
-
واكنش سايت خاص به جدي شدن رفع حصر
گروه سياسي: در حاليكه پس از پيروزي كانديداي اصلاحات و اعتدال، موضوع رفع حصر از ميرحسين موسوي و مهدي كروبي و زهرا رهنورد و زندانيان سياسي جدي تر شده است رسانه حامي سعيد جليلي (در انتخابات) در موضعي انفعالي خواستار محاكمه دو كانديداي انتخابات سال ۸۸ شده است.
گفتني اينكه؛ حسن روحاني در ايام تبليغات انتخاباتي به صراحت گفته بود در صورت پيروزي، حتما به بازداشت خانگي موسوي، كروبي و زهرا رهنورد پايان خواهد داد. رييسجمهور منتخب در توجيه وعده خود به موضوع شكستن حصر مرحوم آيت الله منتظري در دهه هفتاد كه با تلاش او صورت گرفته بود استناد كرد. در همين حال سایت رجانیوز (حامي سابق احمدينژاد كه در انتخابات اخير حامي جليلي بود) كه با پيروزي روحاني، به جدي شدن خبر رفع حصر پي برده در مطلبی نوشت: «اکنون زمان برگزاری دادگاه است. ...اکنون که طرفداران و علمداران فتنه نتوانستند به بهانههاي واهی و تقلبخیزی نظام ِ رأیگیری در ایران در این انتخابات شرکت نکنند و خود مهر تایید بر نظام انتخاباتی زدند که امکان تقلب در آن بسیار پایین است، فرصت دادستان است که حق مردم از آب به آسیاب دشمنریزها بگیرد.»
به گزارش بهارنيوز، درخواست اين سايت در حاليست كه طي دو سال حصر، خانواده و حاميان موسوي و كروبي نيز همواره براي توجيه غيرقانوني بودن بازداشت خانگي آنان، درخواست برگزاري دادگاه و مشخص شدن اتهامات آنها شده بودند اما اينكه حالا و پس از حماسه ۲۴ خرداد و جشن كمسابقه ملي در ۲۵ خرداد، افراطيون به همان درخواست اصلاحطلبان رسيدهاند ظاهرا كمي دير شده است!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
تلویزیون نشست خبری روحانی را زنده پخش میکند
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، تلویزیون عصر امروز - دوشنبه – ساعت 16 اولین نشست خبری حسن روحانی با خبرنگاران را زنده به روی آنتن میبرد.
سید تقی سهرابی، مدیر روابط عمومی کل سازمان صدا و سیما با تایید خبر بالا به خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا گفت: اولین نشست خبری دکتر حسن روحانی، رییس جمهور منتخب ایران با خبرنگاران ساعت 16 امروز از شبکههای خبر، العالم و پرس و رادیو ایران زنده پخش میشود؛ ضمن اینکه سایر شبکهها هم در بخشهای مختلف خبری خود این نشست را پوشش میدهند.
به گزارش ایسنا، اولین نشست خبری رییس جمهور منتخب ایران عصر - 27خرداد ماه - ساعت 16 با خبرنگاران برگزار میشود و دکتر حسن روحانی در این مصاحبه مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی به سوالات مختلف خبرنگاران دربارهی برنامههای آتی خود ، جهتگیریهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دولت آینده و دیگر موضوعات روز پاسخ خواهد گفت .وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
حامد کمیلی در متنی که با عنوان "نامه سرگشاده به رئیس جمهور امروز ایران جناب آقای دکتر روحانی" در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده، مسائلی را با بیان شاعرانه با یازدهمین رییس جمهور ملت ایران در میان گذاشته است.
در این نامه آمده است:
لبخند، اولین هدیه شما به مردم ایران بود. نفسی گرم از اعتمادی دوباره...
آقای رئیس جمهور!
از حال و هوای امروز ایران سخن میگویم. بی پرده میگویم، بی پرده بشنوید...
اینجا ایران است...
گویی امروز اینجا همه چیز متفاوت شده است...
من مدتهاست کوهی را میشناسم، امروز به عظمتش میبالید...
مدتهاست جویباری خفته در کابوس مرداب را میشناسم که امروز حرف از دریا میزد...
تفاوت فاحشی است میان لبخند و نیش خند...
من امروز در خیابان لبخند را دیدم، به دنبال لبها میگشت...
امید را دیدم که دوباره به معنای خود فکر میکرد...
عشق را دیدم، خود را میتکاند، بین خودمان باشد گویی زیباتر شده بود..
هنر را دیدم، زخم خود را با عشق پانسمان میکرد...
اندیشه را، رخصت میطلبید...
آرزویی که از حضورش خجل نبود...
راهی که خود را آماده میکرد...
چشمی را دیدم، برق میزد...
صدایی که در فکر خواندن بود...
سخنی که مجال حضور مییافت...
دستی را دیدم، دست ِ دیگری میجست...
پایی پینه بسته را که گویی رمق یافته بود...
و مردی خسته را که زیر چشمی به کلید شما نگاه میکرد...
زنی را دیدم که امروز سرش را بالا گرفته بود...
من دانهای را دیدم که دیگر از جوانه سبز خود هراسی نداشت...
و پرندهای منتظر به درهای قفسش خیره بود...
آقای رئیس جمهور!
از همت ما تا تدبیر شما دیگر راهی نیست...
یا علی
با احترام و امید
حامد کمیلیتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
می تونه معنی خوبی داشته باشه
به امید اعتدال و تدبیر و امید
محمدرضا عارف به حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ملت ایران پیشنهاد داده است در دولت تدبیر و امید از دکتر محمود احمدی نژاد مشاوره بگیرد.
به گزارش نیمروز به نقل از مهر، محمدرضا عارف روز یکشنبه هفته جاری در گفتگویی با ماهنامه مدیریت ارتباطات، به حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ملت ایران پیشنهاد داده است از دکتر محمود احمدی نژاد مشاوره بگیرد. بخشهایی از این گفتگو را در ادامه میخوانید.
-در ابتدا برای شرکت در انتخابات و نه کاندیدا شدن، اعلام حضور کردم، گفتم من در انتخابات شرکت میکنم. بنای من بر این بود که با این کار، تندرویهایی که در بخشی از جریان اصلاحات وجود داشت و عدهای دنبال تحریم انتخابات بودند مخالفت کنم.برچسبهایی هم به من زده شد، اصلاً جواب، ندادم از جمله اینکه گفتند عارف زود اعلام کاندیداتوری کرده، جواب ندادم .گفتند اصلاحطلب بدلی است جواب ندادم. هرچه گفتند را با نگاهی که به آینده داشتم جواب ندادم. آگاهانه جواب ندادم. اول اینکه بدلی به من نمیچسبید، من شخصیت دوم دولت اصلاحطلبان بودم. مسیر خودمان را جلو رفتیم. رایزنیهایی میکردیم، مشورتهایی میکردیم. خوشبختانه اولین گام را برداشتیم. موفق شدیم پرونده تحریم انتخابات ریاست جمهوری را در ماه های آبان و آذر 91 ببندیم. گفتیم مسیر خودمان را ادامه میدهیم. روند کند، اما امیدوار کننده بود.
-خط قرمز را از اول ترسیم کردیم. گفتیم خط قرمز ما ارزشها، آرمانها و قانون اساسی است. برای اینکه همه چیز روشن و شفاف باشد که چه کار میکنیم. گفتیم به غیر از این خطوط قرمز، درباره همه چیز چالش و بحث میکنیم.
....
* آقای دکتر! اضطراب روزهای مناظره را ندارید؟ رئیسجمهور نشدید اما خوشحال به نظر میرسید. چرا؟
روشن است. به دلیل اینکه من میخواستم طوری حرکت کنم تا برای نظام و مردم مسأله ایجاد نکنم. بسیار کار خطرناکی بود که در عین بیان مطالبات، مشکلات و گرفتاریهای مردم، خدای ناکرده دردسرساز نشوم و از خطوط قرمز اعتقادیام عبور نکنم. بسیار کار سختی است. برای من امنیت ملی، منافع ملی و همگرایی اصل بود.
*اگر رئیسجمهور میشدید به آقای دکتر احمدینژاد چه پستی را پیشنهاد میکردید؟
من، فکر میکنم رؤسای جمهور گذشته، نباید هیچ پست اجرایی بگیرند. به هیچ وجه. اما در جایگاه مشاور عالی باید از همه رؤسای جمهور، استفاده شود.
*یعنی، الان به دکتر روحانی توصیه میکنید که از ایشان، به عنوان مشاور عالی استفاده کنند؟
حتماً. من توصیهام به آقای روحانی این است که از تمام مدیران ارشد نظام در جایگاه خودشان استفاده کنند. حالا هرکسی یک ظرفیتی دارد. ما باید از تمام ظرفیتهای موجود در کشور برای حل مشکلات و گرفتاریهای مردم استفاده کنیم. جز این باشد، به نتیجه نمیرسیم. تجربه 8 ساله اصولگرایان نشان داد و من بارها در مناظرات هم اشاره کردم که یک دست شدن کشور، جواب نمیدهد. حتی اگر اصلاحطلبان هم باشند همین است و جواب نمیدهد...
عارف در این گفتوگو به پرسشهای زیادی در مورد اصل و حاشیههای انتخابات یازدهم ریاستجمهوری پاسخ داده است که به زودی در سیوهشتمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر خواهد شد.تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postدرود
جا داشت دکتر روحانی حداقل یه اسمی هم ازمرد بزرگ عارف میوردن و رسما از ایشون تشکر میکرد!!
سیاست جولانگاه بدیه
بنظر من صبر نتیجه خواهد داشت
فعلا حسن اقا نباید بهانه دست افراد سود جو بده
تا 2 ماه بعد که سکان دست بگیره
مسایل و مشکلات با حرف و شعار درست نمیشه
حسن اقا سیاستمدار قابلیهتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postخوشبخت جان
بنظر من صبر نتیجه خواهد داشت
فعلا حسن اقا نباید بهانه دست افراد سود جو بده
تا 2 ماه بعد که سکان دست بگیره
مسایل و مشکلات با حرف و شعار درست نمیشه
حسن اقا سیاستمدار قابلیه
درسته حق باشماست!
ولی یکم نگران کننده میشه اگه از اول شل بخواد بده!
20 میل رای پشته دکتره عزیزه!!البته غیر از اونایی هم که تحریم کردن!!
امیدورام جناب روحانی قدرتمند تر ظاهر شوند تا امیدی که تو دل ما هست به یاس تبدیل نشه!!
کلا زیبا و دیپلماتیک حرف زدن و واقعا لذت بردم!
در ضمن اون فریاد اخر که یه کسی زد و لبخند دکتر قابل تامل بود!زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
تاکید چند باره روحانی در مورد کنترل نقدینگی و کمک به تولید میتونه بهترین پیام برای بورس باشه.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
خوشبخت جان
با سرعت مطمینه رفتن بهتره
مطمینم کابینه فراجناحیه
از مجلس فعلی هم کابینه رای اعتماد گرفتن کار اسانی نخواهد بود
حکم را هم باید از رهبری بگیره
افراط و تفریط کلا جوابدهی نداشته و نخواهد داشت
ارام ارام
من که نقطه منفی در مصاحبه ندیدم
فعلا ایشان فرد منتخبی هست که
تا 2 ماه دیگه میشد ریس جمهور واقعی این کشورتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
نظر