کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
احمد عزیز سلام-میشه بفرمایید آقای مصباح کجا چنین حرفی زده؟ضمنا اینجا محل بحث در مورد بورسه نه مسائل اعتقادی و نظری.(البته آقای مصباح بحثی دارند به عنوان مقبولیت و مشروعیت.نظر ایشان این است که مقبولیت مربوط به مردم است و مشروعیت از آن خداست -(چون خودم گفتم اینجا جای بحث نظری نیست اگه خواستی پیغام خصوصی بگذار با هم یه گپی بزنیم در مورد مشروعیت و مقبولیت)
نوار سخنرانی تصویری را چند بار دیدم.شما چطور تا حالا ندیده اید.
درود بر همه دوستان عزیز.
این اولین پست من در این سایت هست و باید از دوست خویم سردار بورسی تشکر کنم که زمینه عضویت من رو فراهم کردند.
گویا هنوز نه هاشمی کاندید شده نه مشایی.
دوست دارم هاشمی کاندیدا بشه نه به این دلیل که از او خوشم می یاد نه ولله.فقذ چون احساس می کنم این ادم می تونه به مملکت توی این مقطع کمک کنه و به همین دلیل به گذشته و سوابق او نگاه نمی کنم.
امیدوترم مملکت ما هم یه روزی درست بشه
درود بر همه دوستان عزیز.
این اولین پست من در این سایت هست و باید از دوست خویم سردار بورسی تشکر کنم که زمینه عضویت من رو فراهم کردند.
گویا هنوز نه هاشمی کاندید شده نه مشایی.
دوست دارم هاشمی کاندیدا بشه نه به این دلیل که از او خوشم می یاد نه ولله.فقذ چون احساس می کنم این ادم می تونه به مملکت توی این مقطع کمک کنه و به همین دلیل به گذشته و سوابق او نگاه نمی کنم.
امیدوترم مملکت ما هم یه روزی درست بشه
اهلاً و سهلاً به M.J.Goharriz
امیدوارم بیاد و رای بالایی هم بیاره بشرطی که بعداً به مدیحه سرایی و ثناگویی آقاشون نپردازه و در عمل کاری کنه که طرف از خجالت آب بشه و بزودی زود بره زیر زمین! ولی بعیده که اینکار و بکنه لذا من در رای دادن مرددم.باید دید چی پیش میاد. اگه رفت و ثبت نام کرد و مواضعش را تا روز موعود شفاف کرد بعدا تصمیم میگیرم.
برادران مهندس نظرشون بيشتر روي سه نفره ولايتي-قاليباف و حداد .بنابراين وضعيت بورس و كشور خيلي خوب خواهد شد نگران نباشيد مردم ايران از اونا نيستندآرام و باوقار هستند.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
اگر جناب هاشمی میدانستند که قطعا رای می آورند حتما تا حال ثبت نام کرده بودند.امروز همه چیز معلوم میشه
مطمئن باش اگر بگذارند بیاید و سنگ اندازی نکنند مردم برای لج بازی با حاکمیت استبداد هم که شده حداقل 30 میلیون رای خواهند داد تا پوزه خیلیها به خاک مالیده شود. انوقت دیگر نمی توانند با رای ملت پز سیاسی بدهند و مشروعیت و مقبولیت نظام را تفسیر کنند. قبول کردن آمدن هاشمی به صحنه رقابت از طرف رهبری از نوشیدن جام زهر هم تلخ تر است
شخصیتی که حدود 10سال است مورد هجمه و ناسزای ناجوانمردانه همه وابستگان و منتصبین سطح بالای رهبری است و ایشان هم هیچ واکنشی به این همه فحش و تخریب یار قدیمیش نشان نداده است ،اگربیاید خود یک انقلاب است و ملت از آن بخوبی استقبال می کنند.
آقاي هاشمي ثبت نام نمي كنند دلتون را خوش نكنيد كشور به يك انسان بي حاشيه نياز داره و اون هم ميتونه حتي آقاي ابوترابي باشه به نظرم آقاي ابوترابي رئيس جمهور آينده كشور خواهد بود و حتي بعدش ميتونه جانشين .... هم باشه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
هاشمی رفسنجانی تصمیمش را ساعت ۱۱ امروز برای حضور در انتخابات میگیرد
محمدعلی ایزدی اعلام کرد هاشمی رفسنجانی تصمیم نهایی خود را درباره حضور در انتخابات ساعت ۱۱ امروز میگیرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس مستقر در ستاد انتخابات کشور، محمد علی ایزدی معاون وزیر نفت دولت سازندگی پس از حضور در ستاد انتخابات کشور برای نامزدی در انتخابات در جمع خبرنگاران گفت: با هاشمی در منزلش ملاقات کردم، صحبتهایی شد و امروز ساعت ۱۱ وی تصمیم نهاییاش را میگیرد.
آخرین اخبار از پنجمین روز ثبتنام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری/
قالیباف، داود احمدینژاد (برادر رئيس جمهور) و ابوترابیفرد آمدند
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
برادران مهندس نظرشون بيشتر روي سه نفره ولايتي-قاليباف و حداد .بنابراين وضعيت بورس و كشور خيلي خوب خواهد شد نگران نباشيد مردم ايران از اونا نيستندآرام و باوقار هستند.
آقاي هاشمي ثبت نام نمي كنند دلتون را خوش نكنيد كشور به يك انسان بي حاشيه نياز داره و اون هم ميتونه حتي آقاي ابوترابي باشه به نظرم آقاي ابوترابي رئيس جمهور آينده كشور خواهد بود و حتي بعدش ميتونه جانشين .... هم باشه
واااااااااااااااااااااااااااااااااااای از سمنان به قزوین کوچ خواهیم کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اینجوری بشه :O:(;):((
به گزارش مهر، جواد اطاعت صبح امروز پس از حضور در ستاد انتخابت کشور و ثبت نام برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد که از بین آقایان هاشمی و خاتمی یک نفر وارد انتخابات ریاست جمهوری شود و خود را تابع اجماع اصلاح طلبان خواند.
وی افزود: برای همه ایرانیان آمده ام و با دانشی که طی ربع قرن در کشور داری آموخته ام آماده ام تا صنعت، تولید و اشتغال را نجات داده و شرایط کشور را رو به بهبود ببریم.
[COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]
نظر