تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککک
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
دوران اصلاحات فرا رسید
شاد باشید و پایکوبی کنید
با رکود مسکن و ارز سرمایه ها به سمت بازار واقعی و بنگاههای اقتصادی و بورس باز خواهد گشت......
نظر
-
-
نظر
-
با ورود روحانی به عرضه سیاسی کشور و حمایت هاشمی و خاتمی از ایشان آینده بازار بورس و اقتصاد واقعی کاملا روشن و مثبت خواهد بود و ثبات و اطمینان بر بازار مستولی خواهد شد
دوران رکود مسکن و ارز و طلا فرا رسیده است.
در زمان حاکمیت اصلاح طلبان و آقای خاتمی به هیچ وجه شاهد اینچنین تورم در قیمت مسکن و ارز و اینگونه دلال بازی ها نبودیم و احمدی نژاد با ورود خود و مافیایی که ایجاد کرد قیمت مسکن را بطور کاذب بالا برد تا بتواند جبران هزینه های مالی و ناتوانی اقتصادی دولت خود را بکند
حال منتظر شیفت سرمایه ها از بازار های کاذب دلار و مسکن به بورس و سرمایه گذاری واقعی و اطمینان سرمایه داران کلان کشور بخاطر وجود هاشمی باشید
پیشاپیش روزهای سبز بورسی را به سهامداران عزیز تبریک میگویم......
نظر
-
تبریک به همه بورسی ها عریز ............................ گل های بنفشه بروری ساقه های سبز 84 شکفت
نظر
-
-
یار دبستانی من با من و همراه منی
چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی
حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه
ترکه ی بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علف هاش
خوب اگه خوب، بد اگه بد، مرده دل های آدماش
دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه
کی می تونه جز من و تو درد ما رو چاره کنه
یار دبستانی من با من و همراه منی
چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی
نظر
-
صمیمانه شادباش و تبریک میگم
خوشحالم مردی انتخاب شد که به اعتدال و به اصلاح طلبی نزدیکه
خوشحالم که امیدمان ناامید نشد وانتخابات آرامی داشتیم و طبیعتاً روزهای آرامی نیز در پیش داریم
سپاسگزارم و شاکرم نسبت به پروردگارمان که ناباورانه همه دلها را متوجه حسن روحانی شناخته شده کرد و نه عناصری ناشناخته و مبهم
بسیار سپاسگزارم از همه بزرگوارانی که این اتحاد مبارک و خجسته را باعث شدند جناب هاشمی جناب خاتمی و...
و بیشتر و بیشتر از بزرگمرد جنتلمن و دوست داشتنی جناب دکتر عارف که کاری کرد کارستان
از دوستان خوبی که به عنوان همکار براشون احترام قائلم و به سهم خود نقش موثری داشتند در تهییج و سازماندهی دوستان و اطرافیان
در همین سایت مثل جنابان شریعت و مخبر وباقی عزیزان و مدیریت محترم سایت که فضای مناسبی را فراهم کردند سپاسگزارم
خوشحالیم که انتخاباتی سالم و بی شائبه را سپری کردیم و امیدواریم در سایه ایزد منان این مملکت و مردمان عموماً مظلومش روزهای
بسیار بهتری را پیش رو داشته باشند...سلامت و شادباشیدسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
...رب اشرح لی صدری...ویسرلی امری....
...بنده به سهم خودم (بخصوص سهام شپنا لاوان و معادنی که دارم)پیروزی غرور آفرین تیم ملی تایلند با نتیجه 5-1 بر تیم ملی چین رو به احاد ملت ایران تبریک میگم...یه خبریم خوندیم مثل اینکه آقای روحانی رییس جمهور شدن...لینکشو دارید....:D;)
....مبارک همه اتون باشه میوه شیرین صبرو رنج و پایمردی....آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/06/15, 19:47.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر