تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سجادي
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 119

مدير كل دفتر انتخابات وزارت كشور آخرین آمار شمارش آراء مربوط به هر یک از شش نامزد انتخابات تا ساعت 19:00 را اعلام کرد.
    مستقر در وزارت کشور، آخرين آمار شمارش آراء به گفته "حسينعلي نوري" تا ساعت 19:00 اعلام شد.

گفتني است؛ کل آراء اخذ شده 32 ميليون و 189 هزار و 621 راي بوده که از اين تعداد 31 ميليون و 106 هزار و 865 راي ماخوذه صحيح بوده است.

نوري آراي تفکيک شده را به شرح زير اعلام کرد:

حجتالاسلام والمسلمين حسن روحانی: 16ميليون و 413 هزار و 281راي

محمدباقر قالیباف: 5 ميليون و 73 هزار و 652 راي

سعید جلیلی: 3 ميليون و 665 هزار و 234 راي

محسن رضایی: 3 ميليون و 593 هزار و 351 راي

علی اکبر ولایتی: 1 ميليون و 969 هزار و 351 راي

سیدمحمدغرضی: 391 هزار و 840 راي

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      آخ که دلم لک زده برای یک "یار دبستانی" خوندن؛ دست تو دست همدیگه... مثل روزهای قدیم تو پلی تکنیک...
      ...سلام ....با عرض تبریک و تهنیت به دوستان عزیز بابت حماسه سیاسی خلق شده وبرد پرگل تایلند برابر چین.....
      ...سید جان....همینجوری داشتم رد میشدم دیدم نوشتی میخوای دستتو تو دستای من حلقه کنی....داداش یه 20 هزارت لاوان دارم اتی چند برمیداری....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...سلام ....با عرض تبریک و تهنیت به دوستان عزیز بابت حماسه سیاسی خلق شده وبرد پرگل تایلند برابر چین.....
        ...سید جان....همینجوری داشتم رد میشدم دیدم نوشتی میخوای دستتو تو دستای من حلقه کنی....داداش یه 20 هزارت لاوان دارم اتی چند برمیداری....
        درود بر دکتر مهربان بورسی؛
        دکتر خوب می دونی کی از کجا رد بشی ها! ;) می دونی الان خیلی خوشحالم فکر کردی مشاعر اقتصادیم ضعیف شده لاوان ها رو بخرم؟ ;) علی الحساب همون قبلی ها که گفته بودم تا همون تارگت مرداد و شهریور ببین به کجا ها می رسند;)
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          :D مرد حسابی من یه رگم اصفهانیه ها! فکر نکن به راحتی باج میدم
          دکتر اگه بدونی اون روز که بهم گفتی مسئولیت شما بچه های روستا سنگینتر از ما شهریاست چی کشیدم .... از تهران بلند میشی میای شیراز ما رو مهمون میکنی .... (شیرازیم و یه کمی :"> وگرنه میومدم تهران )

قضیش :

دیگه تو روستامون سوراخ سمبه ای نبود که کسی رو نبرده باشم گوشه هاش و با تهدید مسئله روحانی رو بهش تفهیم نکرده باشم (خلاصه تهدید رو به فرصت تبدیل کردم )...... فقط پسر عموم مونده بود .....

سوار ماشینش بودم که صحبت از جلیلی و روحانی باز کردم ..... ناگهان گفت همه میگند جلیلی رئیس جمهور میشه .... منم خون جلو چشام گرفت و قریب 20 کیلومتر از یه مسیر پر دست انداز رو براش توضیح دادم که جلیلی خطریه ... که باز حرف خودش رو زد ...... دیگه ما جوش آوردیم گفتیم مرد حسابی کم مونده بود تو مناظره رضایی و روحانی و عارف و ولایتی بگند به هر کی میخواید رای بدید بدید فقط به جلیلی رای ندید که این بابا دروغگوهه ..... خلاصه اونم جوش آورد گازو گرفت که یه هو یه سگ پرید جلو 206 و خورد به سپر و رادیاتور ماشین ترکید ... دهنمون سرویس شد بعد که ماشین بردیم در مغازشون .... حدود 2 ساعت ازم بیگاری کشید و داشتم براش مرغ منجمد پیاده میکردم تمام لباسم کثیف شد و تایه ساعت داشتم پشه هایی که به هوای گوشت مرغ میومند دورم میپروندم ...... خلاصه اون روز دهنم سرویس شد ....

در مدت زمانی که ازم کار میکشید هی به رابطه این سگه و جلیلی و اینا فکر میکردم :D ..... راستی سگه هم مرد .... رفت زیر لاستیک ....
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5106

اینو تو فیس بوک دیدم مردم از خنده ! :))

"اگه روحانی رای آورد بریزیم تو خیابون بگیم به جلیلی رای دادیم ، ببینیم میشه جلیلی رو هم بکنیم تو حبس!"

=))
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کاظمی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 331

کلاس درسی دیگر از جنتلمن ایرانی -دکتر عارف

توی پیام تبریک آقای دکتر کلی درس دیده میشه ...خط و نشان و توهینی که مشاهده نمیشه هیچ به گروه رقیب (رهبری و برگزار کنندگان انتخابات) هم تبریک میگه ...و از همه مهتر درک واقعی نتایج یعنی صاحب اصلی و ولی نعمت دونستون مردم...
              ایشون بدون اینکه پزی بده که اعتلاف و پیروز ی کار ایشون بوده - کلمه امید(شعار انتخاباتی روحانی) رو در گیومه بکار میبره ..
              و از همه مهتر درسی به سیاسیون میده که از اختلاف پرهیز کنن ..بفکر مردم باشن... وفکر نکنند که مردم عاشق چشم وابروی حزب یا گروه یا منشی هستن و همیشه به اونها رای میدن..مردم اگه احساس کنن به رایی که دادن خیانتی شده سریعا تصمیمشون رو عوض میکنن و گروه دیگر روی جایگزین می کنن و این رو توی این 20 ساله بخوبی نشون دادن از سازندگی به اصلاحات و سپس اصولگراها و اینک مجدد اصلاحطلبان ...

پیام تبریک عارف:

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
              مردم عزیز ایران؛

با اهداء سلام و درود،

خرسندم از اینکه با همراهی شما توانستیم بار دیگر فجر روشن امید را شاهد باشیم. خوشنودم از اینکه یک بار دیگر ثابت کردیم این مردم هستند که صاحبان و ولی نعمتان واقعی این کشورند.

امروز افتخار می کنم در کنار شما و همراه با شما حماسه ای خلق کردیم که فارغ از هرگونه نگاه خاص سیاسی، پیروز مطلق آن، ایران و ایرانی است. امروز همه ایرانیان از هر قوم و مذهب و از هر جریان و تفکری در خلق این حماسه سهیم اند و نباید فراموش کنیم که عامل این اتحاد و اشتراک "امید" بود؛ امید به فردایی بهتر و پیشرفت و تعالی ایران سرافراز.

مردم ایران بار دیگر ثابت کردند که اگر صداقت و حسن رفتار و اخلاق مداری را در خدمتگزاران خود ببینند به بهترین شکل ممکن همراهی می کنند و امروز چنین کردند. از صمیم قلب امیدوارم که این حضور، آغازگر فصل جدیدی از همدلی، اصلاح طلبی و اخلاق مداری، در سایه عقلانیت و اعتدال باشد و دولت آینده بتواند با بهره گیری از موقعیت کسب شده، فردایی بهتر برای ایران عزیز اسلامی محقق نماید.

اینجانب ، به عنوان فرزند کوچک ملت ،ضمن تبریک این پیروزی به مردم شریف ایران ، بویژه رهبر معظم انقلاب و کلیه دست اندرکاران برگزاری این حماسه پرشور و شعور، همانند گذشته بر عهد خود با شما باقی میمانم و با تمام توان در خدمت منش و اهداف اصلاح طلبی و اخلاق مداری و کمک به دولت و رییس جمهور آینده خواهم بود.
              تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                اینو تو فیس بوک دیدم مردم از خنده ! :))

"اگه روحانی رای آورد بریزیم تو خیابون بگیم به جلیلی رای دادیم ، ببینیم میشه جلیلی رو هم بکنیم تو حبس!"

=))
                )تا الان 5 تا کاندیدا پیام تبریک برای مردم فرستادن الا یکی
                ذلیلی جلیلی ذلیلی جلیلی
                تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                  دکتر اگه بدونی اون روز که بهم گفتی مسئولیت شما بچه های روستا سنگینتر از ما شهریاست چی کشیدم .... از تهران بلند میشی میای شیراز ما رو مهمون میکنی .... (شیرازیم و یه کمی :"> وگرنه میومدم تهران )

قضیش :

دیگه تو روستامون سوراخ سمبه ای نبود که کسی رو نبرده باشم گوشه هاش و با تهدید مسئله روحانی رو بهش تفهیم نکرده باشم (خلاصه تهدید رو به فرصت تبدیل کردم )...... فقط پسر عموم مونده بود .....

سوار ماشینش بودم که صحبت از جلیلی و روحانی باز کردم ..... ناگهان گفت همه میگند جلیلی رئیس جمهور میشه .... منم خون جلو چشام گرفت و قریب 20 کیلومتر از یه مسیر پر دست انداز رو براش توضیح دادم که جلیلی خطریه ... که باز حرف خودش رو زد ...... دیگه ما جوش آوردیم گفتیم مرد حسابی کم مونده بود تو مناظره رضایی و روحانی و عارف و ولایتی بگند به هر کی میخواید رای بدید بدید فقط به جلیلی رای ندید که این بابا دروغگوهه ..... خلاصه اونم جوش آورد گازو گرفت که یه هو یه سگ پرید جلو 206 و خورد به سپر و رادیاتور ماشین ترکید ... دهنمون سرویس شد بعد که ماشین بردیم در مغازشون .... حدود 2 ساعت ازم بیگاری کشید و داشتم براش مرغ منجمد پیاده میکردم تمام لباسم کثیف شد و تایه ساعت داشتم پشه هایی که به هوای گوشت مرغ میومند دورم میپروندم ...... خلاصه اون روز دهنم سرویس شد ....

در مدت زمانی که ازم کار میکشید هی به رابطه این سگه و جلیلی و اینا فکر میکردم :D ..... راستی سگه هم مرد .... رفت زیر لاستیک ....
                  آقا من از طرفی خیلی خوشحالم که تونستم تهییج کنم شما رو از طرفی خیلی شرمنده! بخدا من راضی نبودم هم سگ مردم کشته بشه هم شما تو دردسر بیفتید!
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5106

تبریککککککککککککککککککککککککککککککک

روحانی رئیس جمهور قطعی شد

<:-p >:D<
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• reza s
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 74

روحانی رییس جمهور شد( اصولگرایان مات شدند)

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

تبریک
                        حسن عاشقتم

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

تبریک به همه دوستان
                          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

فوری/ حسن روحانی هفتمین رییس جمهور ایران شد
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی هفتمین رییس جمهور ایران لقب گرفت.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب»؛ براساس آخرین نتیجه شمارش آراء،

بیوگرافی :

حسن روحانی متولد ٢١ آبان ١٣٢٧ در شهر سرخه (استان سمنان)، دارای دکترای حقوق و سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم در حد اجتهاد؛ نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام میباشد.

تحصیلات دانشگاهی و مدارج علمی :

دکتری (Ph.D) حقوق اساسی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
                            (عنوان پایاننامه: The Flexibility of Shariah; Islamic Law)

فوق لیسانس (M.Phil) حقوق عمومی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
                            (عنوان پایاننامه: The Islamic Legislative Power)

لیسانس حقوق قضائی از دانشگاه تهران

وکیل پایه یک دادگستری (کانون وکلای دادگستری مرکز)

استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک

تحصیلات حوزوی :

خارج فقه و اصول: با اساتیدی چون آیات عظام سید محمد محقق داماد (ره)، شیخ مرتضی حائری (ره) و سید محمدرضا گلپایگانی (ره) سطح عالی: با اساتیدی چون آیات عظام سلطانی (ره)، فاضل لنکرانی (ره) و شیخ محمد شاهآبادی (ره)

نظر

• HaMaN
                              عضو جدید
                              • Apr 2013
                              • 9

از دشب تا الان همهمون تو استرس بودیم . اما الان وقت شادیه <:-p
                              تبریک به مردم عزیز و دوست داشتنی ایران
                              >:D<

نظر

• noori
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 206

تبريكككككككككككككككككك

نظر

در حال کار...
                                X