با سلام نفت بهران با گذر از مرز 1900 تومان وارد فاز جدید قیمتی شده وتعدیل سود هم خواهد داشت دوستان موج شماره بیان می کنند که وارد موج 3 شده !! قیمت های بالای 3 هزار تومان بعد شرانول هم تعدیل برای گزارشهای بعدی دارد و قیمت چه بخواهد و نخواهد باید برود بالای 2 هزار تومان ! با تشکر
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postجناب اکبری مدیر عاملش گفته که تعدیلشان پایین تر از 20% است
هر دم از این باغ بری می رسد! =((در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
با سلام اشکال نداره سهم را باز کنند همین کافیه جیب ما را نزند سود پیشکش !! با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سلام
ایشالله یه روزی باز شود که پتروشیمی ها مثبت باشند،
این سهم در اوج روند صعودی پتروشیمی استعداد شدید در ضدحال و عکس بازار حرکت کردن را دارد.
مقدار پیش بینی تعدیل اعلامی N% و در عمل N/2 %
روند کل بازار صعودی ولی ایرانول نزولی
بعد گشایش یک نماد ادامه حرکت صعودی ولی ایرانول نزولی
فروش و درآمد بالای ایرانول ولی برای سهامدار عکس آن
بسته شدن بسیاری از نمادها چند روزه ولی ایرانول چند ماهه
اخبار شرکت های دیگر تقریبا مستمر اعلام می شود ولی این شهم مثل مرده هاست
سرجمع کی میشه مثبت خوب باز شود تا از شرآن خلاص شوم
از موقعی که خریدم سه ماهه دارم حرص و جوش می خورم
اگر روز گشایش 1200 تومن فروخته بودم فرداش تعداد سهامم خیلی بیشتر می شد.
من به این سهم بسیار بدبینم.
بازم می گم به نظر غیر کارشناسی من اگر N تومن باز شود هر یک ربع 1 % تا 2% افت خواهد داشت و در آخر صف فروش میلیونی البته از خدامه که اینطور نشودعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postسلام
ایشالله یه روزی باز شود که پتروشیمی ها مثبت باشند،
این سهم در اوج روند صعودی پتروشیمی استعداد شدید در ضدحال و عکس بازار حرکت کردن را دارد.
مقدار پیش بینی تعدیل اعلامی N% و در عمل N/2 %
روند کل بازار صعودی ولی ایرانول نزولی
بعد گشایش یک نماد ادامه حرکت صعودی ولی ایرانول نزولی
فروش و درآمد بالای ایرانول ولی برای سهامدار عکس آن
بسته شدن بسیاری از نمادها چند روزه ولی ایرانول چند ماهه
اخبار شرکت های دیگر تقریبا مستمر اعلام می شود ولی این شهم مثل مرده هاست
سرجمع کی میشه مثبت خوب باز شود تا از شرآن خلاص شوم
از موقعی که خریدم سه ماهه دارم حرص و جوش می خورم
اگر روز گشایش 1200 تومن فروخته بودم فرداش تعداد سهامم خیلی بیشتر می شد.
من به این سهم بسیار بدبینم.
بازم می گم به نظر غیر کارشناسی من اگر N تومن باز شود هر یک ربع 1 % تا 2% افت خواهد داشت و در آخر صف فروش میلیونی البته از خدامه که اینطور نشود
نظر
-
-
نفت ایرانول سود هر سهم سال جاری خود را از 1616 ریال به 1934 ریال افزایش داده است و با تعدیل مثبت 19.5 درصدی روبرو شده است.افزایش سود شرکت به دلیل مجوز اخذ شده از سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در خصوص افزایش نرخ فروش انواع روغن های موتور و روغن های صنعتی به میزان 30 درصد می باشد
افزایش نرخ فروش محصولات باعث افزایش فروش شده است این در حالی ست که بهای تمام شده ی شرکت تغییری نکرده است.
شایان ذکر است شرکت سود واقعی سال 91 خود را نیز به تازگی 2225 ریال اعلام کرده بود که نسبت به آخرین پیش بینی ( 1547 ریال) با رشد خوبی همراه شده بودهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر