نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postشرانول نزدیک 10 میلیون مبادله شد
تازه من از محل فروش سوخت جت تولیدی توسط شبندر زدم تنگش
از فردا استارت برای رفتن به اون بالا بالاها زده میشه
مخصوصا" با رفع ابهام از یکی از سرفصل های درآمدی پالایشگاههیا :D
شرانل را بین 850 تا 950 باید خرید و بین 1100 تا 1200 فروخت، این سهم به نحسی خورده از 1200 می ترسه علاقه شدیدی به حوالی 900 تومن دارد.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
-
سهم گنذی به مانند شراتل ندیده بودم حالم از این سهم و مدیر عامل و سهامدار عمده اش و ... به هم خورددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postسهم گنذی به مانند شراتل ندیده بودم حالم از این سهم و مدیر عامل و سهامدار عمده اش و ... به هم خوردكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
1- امروز تاپیکو 2479777 سهم خریده دیروز هم 1841000 سهم خریده بود و در مجموع دو روز اخیر حدود 4321000 هزار سهم از دست نو سان گیران و سهامدارای خسته خارج شد...فراموش نکنیم تاپیکو تو 835 تومن عرضه کرده بود و تو دو روز اخیر در بالای 1100 تومن جایگزین کرد که این بسیار مهم و تاثیر گذاره. فراموش نکنیم به دلیل الزام به رعایت حد خاصی از شناور تاپیکو نمیتونه یک دفعه مثلا 40 میلیون سهم بخره....نمیدونم خرید روزهای اخیر تاپیکو اگه حمایت نیست اسمش چیه...
2- در گزارش امروز تاپیکو تقسیم سود شرانل در مجمع پیش رو که معمولا تو خرداد بوده 1704 ریال در نظر گرفته شده که تقسیم سود خوبیه و میدونیم تو مجمع ممکنه بیشتر از این مبلغ و شاید تا 200 تومن هم تقسیم بشه...
نظر
-
تف تف تف تف تو .......X-(X-(X-(X-(
چند وقت قبل از یک تکنیکال کار ماهر که فکر کنم بابک پناهی بود یه نمودار دیدم که سهم تا 1082 میتونه افت کنه و بعد از اون یه الگوی شارپ صعودی داره .....
اگه این عزیز یه بار دیگه نمودارش رو بزاره که ما ببینیم کجای کاریم ممنون میشم .......
به نظر من که سرد و گرم این آشغال عوضی کثافت انتر رو چشیدم امروز روز آخر سهم بود ......
فردا برای فروش عجله نکنید چون همتون میدونید که سهم پتانسیل رشد داره ولی زمان رشدش رو نمیدونید به نظر من از فردا باید سهم برگرده ..... و سیاست حمایت از زیر مجموعه های تاپیکو برای بالا بردن ناو سهم جهت انداختن به سهامدار جزء و ادامه رویه ی ناجوانمردانشون
تف تف تف تو هر چی حقوقی بی غیرته بی خاصیتهآخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/05/12, 21:32.بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postسلام
شرانل را بین 850 تا 950 باید خرید و بین 1100 تا 1200 فروخت، این سهم به نحسی خورده از 1200 می ترسه علاقه شدیدی به حوالی 900 تومن دارد.
از فاذر 200 تومني بگير تا وپتروي 80 تومني و ...
اين سهم هم مستعد صعود هستش.
مواظب نوسانگيري باشيد.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postیه مقداری مسلط به اعصاب خودتان باشید من تو این مدت کمی که در بورس فعالیت داشتم همه جورش رو دیدم این سهم هم بالاخره مسیر صعودیش را شروع میکند....
سلام
خیلی از این سهم را دارم
قصد تمسخر ندارم فقط جنبه شادی دارد
بقول شاعر
اما نه حالا حالاهاعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
من نفروختم ولی با اعصاب آدم خوب بازی میکنه با یکی ازدوستان که صحبت میکردم میگفت احتمالا تا 2 هفته دیگه باز تعدیل میده و اواخر خرداد هم مجمع برگزار میکنه من تا مجمع با سهم هستم الان تو قیمتهای 10000 یا 11000بیاییم بفروشیم ؟ 2 ماهه که نگه داشتیم فوقش میریم مجمع ولی دیگه توبه کردم زیر مجموعه این صندوق کثیف را نخرم حتی تو تاپکو 2000 ریال تا 2500 ریال باشه میخرم اصرار برای خرید ندارم سهمهای خوبی تو بازار هست که قیمتش مناسبه مثلا میرم ملی مس میخرمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postتف تف تف تف تو .......X-(X-(X-(X-(
چند وقت قبل از یک تکنیکال کار ماهر که فکر کنم بابک پناهی بود یه نمودار دیدم که سهم تا 1082 میتونه افت کنه و بعد از اون یه الگوی شارپ صعودی داره .....
اگه این عزیز یه بار دیگه نمودارش رو بزاره که ما ببینیم کجای کاریم ممنون میشم .......
به نظر من که سرد و گرم این آشغال عوضی کثافت انتر رو چشیدم امروز روز آخر سهم بود ......
فردا برای فروش عجله نکنید چون همتون میدونید که سهم پتانسیل رشد داره ولی زمان رشدش رو نمیدونید به نظر من از فردا باید سهم برگرده ..... و سیاست حمایت از زیر مجموعه های تاپیکو برای بالا بردن ناو سهم جهت انداختن به سهامدار جزء و ادامه رویه ی ناجوانمردانشون
تف تف تف تو هر چی حقوقی بی غیرته بی خاصیته
نقطه برگشت سهم همون 1082 هست یه بار دیگه با نموداراشون چک کردم ...... همین نقطه درست هست ....
این سهم تو دوتا مورد عقب افتاده یکی از جو مثبت بازار و یکی سوخت تعدیلاش و به نظر من هر دو رو میتونه جبران کنه ....... و به نظر من از همین امروز سهم برمیگرده که بازدهیشو شروع کنه ......
اگه کسی سهم رو داره نفروشه چون این همه برا این آشغال صبر کردید حیفه که دم دمای رشدش بیاید و بفروشید ....
اونایی هم که ندارند و یا درصدد اضافه کردن هستند نقطه 1200 نقطه مهمیه که اگه رد کنه رالیش شروع میشه ..... چون تو این مدت نشون داده که به این نقطه حساسه
بنیادی قبلا توسط دوستان (یوسف ) بررسی شدهبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
این شرکت سود سال ۹۱ را با تعدیل به ۲۲۲۵ ریال افزایش داده است و سود سال ۹۲ را نیزاز ۱۶۱۶ به ۱۹۳۴ ریال افزایش داده است که دلیل این تعدیل نسبت به بودجه اولیه شرکت از مبلغ ۱٫۸۲۰٫۰۲۰ میلیون ریال به مبلغ ۲٫۲۵۰٫۴۱۱ میلیون ریال صرفاً ناشی ازمجوز اخذ شده از سازمان حمایت از مصرف کنندگان وتولید کنندگان در خصوص افزایش نرخ فروش انواع روغنهای موتور و روغنهای صنعتی به میزان ۳۰ در صد می باشد.در مورد سود صحبت شد اما قیمت …با توجه به این مفروضات و تقسیم سود ۸۰% در مجمع به نظر میرسد ۱۳۰۰۰ ریال قیمت های منط ی و مناسبی برای شرانول باشد که این قیمت نه برای سهم کم و نه بالاست . قیمت های ۱۴۵۰۰ ریال به بالا اهدافی غیر منتظره برای سهم است و فشار فروش را افزایش می دهد و محدوده کمتر از ۱۱۵۰۰ ریال می تواند در روزهای بعد رشد قیمت را رقم بزند.
نظر
-
برای یکی از زیر مجموعه ها خرید کردم
خیر باشد
در ضمن من نمیدونم دوستان به چه دیتا و سابقه ای تکنیکال این سهمو در میارن؟؟؟؟!!!!!!
آخه سهمی که کلاََ30روز کاری تو بورس بوده نمودارش چیه دیگه؟؟؟دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
نظر