پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    دکتر جون فقط یه مشکل داره اساسی ..اگه گفتی؟!

مدیرعاملش زنه :D:D:D
    این شرکت دست خسرو شاهی خدا بیامرز بود

الان تو دنیا حرف اول رو میزد

لا کردار 50 سال پیش شرکت ساخته بازم نمونه است

شرکت یک سیستم فاضلاب داره الانش هم بعد 50 سال تک است

حیف مدیریت نداره این شرکت وگرنه 5000 هزار هم براش کمه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
      خخخخ.../:.happysmiley:./ ولی انصافا کارش درسته.....
      داشتم اون روز به شیرین عسل فکر می کردم که چقد رقیب سرسختیه برای شکلاتاش....

ولی شکلات رتیناش کپی ریتر المانیه.....کپی کاری شده در حد تیم ملی.....

نه تنها اسمش شبیه اون درست کردن بلکه مارکش رو هم شبیه اون درست کردن...
      توی بازار های عربی فکر کنم بترکونن.....
      با درود
      دوست عزیز اگه بدونی شکلاتش داره مستقیما به صورت آماده از ترکیه میاد و فقط اینها دارند بسته بندی میکنند دلت برای صنعت شیرینی و شکلات میسوزه .
      هنوز نتونستن هیچ فرآوری روی این محصول بکنند ، به قدری واحد تحقیق و توسعه ضعیفی داره که متأسف میشم ، کارشون فقط تو R&D ترجمه مقالات و مطالب جدیده ، تو این چند سال یک تغییر تو فرمولاسیون در جهت بهبود کیفیت و یا کاهش هزینه تمام شده نداشتند .
      پروژه پیتزا که دیگه به تاریخ پیوست و باید یه مشتری مثل بوف پیدا کنند و خط رو باز نکرده بفروشند ، البته یک صحبتهایی هم با صاحب بوف شده ولی به توافق نرسیدند .
      در کل بعد از رفتن مهندس نعمت پرور (مدیر عامل سابق شرکت) " پدر صنعت غذا در ایران" و همچنین جدا شدن آقای مهندس هوشنگ نژاد که اگه مهندس نعمت پرو پدر صنعت غذا باشند ایشون پسر این صنعت محسوب میشوند ، این مجموعه دورنمای خوبی نداره و با استهلاک خطوط قدیمی و بالا بودن هزینه های سربار قابلیت رقابت با شرکتای تازه تأسیس وبه روز رو نداره .
      ضمن اینکه باند بازی در مجموعه بین دارو دسته مدیریت قبل و جدید و ضعف مدیریت سرکار خانم دکتر سخت باز و حمایت از باند خودی در عین ناکارآمد بودن ، در مقابل مدیران کهنه کار و با تجربه قدیمی در عین کارآمد بودن ، صرفا به دلیل کار کردن با آقای مهندس هوشنگ نژاد و همچنین اختلافات مدیر عامل با مدیریت گروه ، جناب آقای دکتر رمضان منجر به حاشیه دار شدن و نپرداختن به امور تولید و فروش و اهداف کلان شرکت و در نهایت عقب ماندن شرکت صنعتی پارس مینو در عرصه رقابت و نرسیدن به جایگاه واقعی خود میگردد .
      در حال حاضر برای برون رفت از این وضعیت ، مداخله جناب آقای حجت الاسلام ابوترابی (رئیس هیئت مدیره شرکت خودکفایی و اقتصادی آزادگان)(هلدینگ گروه) در ساماندهی چارت سازمانی و چیدمان مدیران ، تنها راه حل موجود میباشد .
      توضیح اینکه زیر مجموعه های شرکت خودکفایی آزادگان ، شرکت صنعتی پارس مینو ، شرکت صنعتی مینو (خرمدره)، شرکت شوکوپارس <مستقر در ملک خرمدره> ، شرکت دارویی مینو ، شرکت مینو شرق <خرید از آستان قدس رضوی> (زاهدان) ، شرکت رهاورد سازندگی آزادگان ، شرکت قند خرما مینو (شیراز) ، شرکت قاسم ایران ، شرکت معین آزادگام و ... ) میباشند . که از این بین دارویی زیانده ، قندخرما زیانده ،و ...
      خداوند جناب خسروشاهی مرحوم را قرین رحمت گرداند ، که در مدیریت و کارآفرینی بسیار جلوتر از مدیران عصر خود بوده است.
      با آرزوی بهروزی
      ارادتمند نوآم چامسکی
      آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/03, 16:36.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• alof
        عضو جدید
        • Jan 2014
        • 8

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
        با درود
        دوست عزیز اگه بدونی شکلاتش داره مستقیما به صورت آماده از ترکیه میاد و فقط اینها دارند بسته بندی میکنند دلت برای صنعت شیرینی و شکلات میسوزه .
        هنوز نتونستن هیچ فرآوری روی این محصول بکنند ، به قدری واحد تحقیق و توسعه ضعیفی داره که متأسف میشم ، کارشون فقط تو R&D ترجمه مقالات و مطالب جدیده ، تو این چند سال یک تغییر تو فرمولاسیون در جهت بهبود کیفیت و یا کاهش هزینه تمام شده نداشتند .
        پروژه پیتزا که دیگه به تاریخ پیوست و باید یه مشتری مثل بوف پیدا کنند و خط رو باز نکرده بفروشند ، البته یک صحبتهایی هم با صاحب بوف شده ولی به توافق نرسیدند .
        در کل بعد از رفتن مهندس نعمت پرور (مدیر عامل سابق شرکت) " پدر صنعت غذا در ایران" و همچنین جدا شدن آقای مهندس هوشنگ نژاد که اگه مهندس نعمت پرو پدر صنعت غذا باشند ایشون پسر این صنعت محسوب میشوند ، این مجموعه دورنمای خوبی نداره و با استهلاک خطوط قدیمی و بالا بودن هزینه های سربار قابلیت رقابت با شرکتای تازه تأسیس وبه روز رو نداره .
        ضمن اینکه باند بازی در مجموعه بین دارو دسته مدیریت قبل و جدید و ضعف مدیریت سرکار خانم دکتر سخت باز و حمایت از باند خودی در عین ناکارآمد بودن ، در مقابل مدیران کهنه کار و با تجربه قدیمی در عین کارآمد بودن ، صرفا به دلیل کار کردن با آقای مهندس هوشنگ نژاد و همچنین اختلافات مدیر عامل با مدیریت گروه ، جناب آقای دکتر رمضان منجر به حاشیه دار شدن و نپرداختن به امور تولید و فروش و اهداف کلان شرکت و در نهایت عقب ماندن شرکت صنعتی پارس مینو در عرصه رقابت و نرسیدن به جایگاه واقعی خود میگردد .
        در حال حاضر برای برون رفت از این وضعیت ، مداخله جناب آقای حجت الاسلام ابوترابی (رئیس هیئت مدیره شرکت خودکفایی و اقتصادی آزادگان)(هلدینگ گروه) در ساماندهی چارت سازمانی و چیدمان مدیران ، تنها راه حل موجود میباشد .
        توضیح اینکه زیر مجموعه های شرکت خودکفایی آزادگان ، شرکت صنعتی پارس مینو ، شرکت صنعتی مینو (خرمدره)، شرکت شوکوپارس <مستقر در ملک خرمدره> ، شرکت دارویی مینو ، شرکت مینو شرق <خرید از آستان قدس رضوی> (زاهدان) ، شرکت رهاورد سازندگی آزادگان ، شرکت قند خرما مینو (شیراز) ، شرکت قاسم ایران ، شرکت معین آزادگام و ... ) میباشند . که از این بین دارویی زیانده ، قندخرما زیانده ،و ...
        خداوند جناب خسروشاهی مرحوم را قرین رحمت گرداند ، که در مدیریت و کارآفرینی بسیار جلوتر از مدیران عصر خود بوده است.
        با آرزوی بهروزی
        ارادتمند نوآم چامسکی
        اگراز نزدیک تولید شوکولاتش که تازه راه افتاده رو ندیده بودم شاید حرفاتو باور میکردم.بقیه قضاوت رو هم میذارم با اون سه چار تایی که ازت تشکر کردن.

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

خوب قبل از ارائه گزارش سه ماهه غپینو به بازار سعی کردم یک سری تحرکات انجام بدم و گزارش را با دقت بیشتری مطالعه کنم....

خالی از لطف ندیدم که دوستان رو هم در اون شریک کنم....

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

علاوه بر اینها سری به یکسری از سایت ها زدم تا قیمت محصولات رو هم در بیارم....
            در گروه پفک قیمت هر کیلو پفک آماده برای فروش رو برای امسال 7163 تومان زده.

در قسمت 100 گرمی قیمت 920 تومان و به ازای 1 کیلو قیمت میشه 9200 تومان که با توجه به حاشیه سود 30% معقول میباشه.

در گروه شکلات جدید قیمت هر کیلو شکلات رتیا آماده برای فروش رو برای امسال 32810 تومان پیش بینی کرده.

که قیمت 25 گرمی شکلات الان در بازار 800 تومانه و در نتیجه به ازای هر کیلو میشه 32000 هزار تومان....البته احتمالا افزایش قیمتی رو از بابت این محصول تا پایان سال در نظر گرفته.

قیمت ادامس وایت 20 گرمی بازار الان 800 تومنه که برای هر کیلو 40000 تومنه و قیمت در نظر گرفته شده 27000 تومنه ...

با تشکر
            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/07/18, 12:42.

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

سهم در کف چارتی خودش قرار داره ...هنوز سیگنال هم نداده..... ولی ر حال نزدیک شدن به انتهایی بازی هستیم....
              متاسفانه نه تنها گزارش سه ماهه خوبی ارائه نکرد بلکه هنوز هم که هنوزه در تهزان نمیشه حتی یک بسته شکلات رتیا پیدا کرد تنها تبلیغات مترویی قویی در حال اجرا است.....
              تیم بازار یابی برای شکلات تا به امروز خوب عمل نکرده اگر چه که اختلاف قیمت تقریبا 8 برابری رتیا با ریتر هیتونه محرکی برای فروش بالای شکلات باشه....
              در گزارش سه ماهه هم اشاره شده شرکت با 10% ظرفیت خط شکلات جدید شروع به کار کرده و ظرفیت کامل نشده است.....

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

خوب قبل از ارائه گزارش سه ماهه غپینو به بازار سعی کردم یک سری تحرکات انجام بدم و گزارش را با دقت بیشتری مطالعه کنم....

خالی از لطف ندیدم که دوستان رو هم در اون شریک کنم....

این هم از شیرین کاری عزیزان در سه ماهه....
                قیمت ها در سمت چپ و به ریال می باشد به ازای هر کیلو....

متاسفانه تمامی قیمت ها نسبت به پیش بینی سال 93 پایین تر می باشند....

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

سهم در کف چارتی خودش قرار داره ...هنوز سیگنال هم نداده..... ولی در حال نزدیک شدن به انتهایی بازی هستیم....
                  متاسفانه نه تنها گزارش سه ماهه خوبی ارائه نکرد بلکه هنوز هم که هنوزه در تهزان نمیشه حتی یک بسته شکلات رتیا پیدا کرد تنها تبلیغات مترویی قویی در حال اجرا است.....
                  تیم بازار یابی برای شکلات تا به امروز خوب عمل نکرده اگر چه که اختلاف قیمت تقریبا 8 برابری رتیا با ریتر هیتونه محرکی برای فروش بالای شکلات باشه....
                  در گزارش سه ماهه هم اشاره شده شرکت با 10% ظرفیت خط شکلات جدید شروع به کار کرده و ظرفیت کامل نشده است.....
                  با توجه به ضمیمه اطلاعات شرکت ... حدس من اینه که تا دو هفته اینده یک اتش بازی درست و حسابی داریم.....

در صورتی که سهم از 550 عبور کنه سیگنال فوق قوی از خودش صادر می کنه......
                  یه شایعه دیگه هم که بوش میاد اینه که امروز گزارش افزایش سرمایه 80% سهم میاد روی کدال....(البته شایعه هست دیگه بهتره بهش توجه نکنیم):.thumbsupsmileyanim
                  آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/08/04, 14:23.

نظر

• ayda saharkhiz
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 38

معين آزادگان سهم را در این قیمت نگه داشته و هر روز در قالب 50 هزار تایی در حال کد به کد شدنه به شخص های حقیقی و دیگه خیلی داره تابلو می شه خبرهای خوبی شنیده می شه از جمله افزایش سرمایه و خط جدید تولید شکلات و صادراتش به کشورهای منطقه جوری که تو کشور خودمون محصولات رتیا نایاب شده .

نظر

• ayda saharkhiz
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 38

در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
                      معين آزادگان سهم را در این قیمت نگه داشته و هر روز در قالب 50 هزار تایی در حال کد به کد شدنه به شخص های حقیقی و دیگه خیلی داره تابلو می شه خبرهای خوبی شنیده می شه از جمله افزایش سرمایه و خط جدید تولید شکلات و صادراتش به کشورهای منطقه جوری که تو کشور خودمون محصولات رتیا نایاب شده .
                      الان دیگه یه نگاهی بکنین می بینین که بازم انتقال و کد بخ کد صورت گرفت متاسفانه این دیگه تو بورس ما باب شده تا تو یه شرکت خبری می شه مدیرانش یه چند وقتی پرتفوشونو به کدهای شخصیشون کد به کد می کنن خودشم تو چه قیمتی تو مثبت کامل نمی ده اول سهم رو منفی می کنه با عرضه هاش و بعد چند تا بلوک می زنه و ... متاسفانه چون جایی برای پیگیری و شکایت نیست هر کاری می کنند...

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
                        سلام دوست من.
                        رتیا نایاب نشده... تولیدش پایینه....
                        خط شکلات سازیش تنها با 10% پرفیت کارمیکنه.........

در مورد کد به کد کردن هم از سال پیش این ازادگان اره میفروشه چون پول لازمه و مخصوص امرور و دیروز نیست.... هر روز داره این کار رو میکنه.......

نظر

• ayda saharkhiz
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 38

سلام دوست من.
                          رتیا نایاب نشده... تولیدش پایینه....
                          خط شکلات سازیش تنها با 10% پرفیت کارمیکنه.........

در مورد کد به کد کردن هم از سال پیش این ازادگان اره میفروشه چون پول لازمه و مخصوص امرور و دیروز نیست.... هر روز داره این کار رو میکنه.......
                          اگه به بازار این همه عرضه کنه که با این حجم نقدینگی پایین بازار سهم حرکت که نمی کنه هیچ ممکنه ریزشی شدید هم بشه.

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

این آزادگان لعنتی داره چه غلطی میکنه....
                            کسی تلفنی از دفتر شرکت داره....؟

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

این آزادگان لعنتی داره چه غلطی میکنه....
                              کسی تلفنی از دفتر شرکت داره....؟
                              جناب دکتر ولش کن ما داریم میخریم/:.coolsmiley02:./

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                جناب دکتر ولش کن ما داریم میخریم/:.coolsmiley02:./
                                حیدر این بی شرف دو زار رفتار حرفه ای هم نداره همش رنج میکشه.....
                                مطمئن باش تا زمانی که این آزادگان سهم میفروشه سهم بالایی زیادی نداره تنها نوسانه....
                                اگر دید میان مدت داری صبر کن فروش این عوضی تموم شه... من رو که روانی کرده.....
                                باید فانون بزارن این نوع فروش بلوکی تنها محسوب بشه و نتونه به حقیقی ها بفروشن....

نظر

در حال کار...
                                X