پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen kaveh
    عضو فعال
    • May 2011
    • 474

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
    این آزادگان لعنتی داره چه غلطی میکنه....
    کسی تلفنی از دفتر شرکت داره....؟
    48831526 تعدیل مثبت شرکت از بابت تسویه بدهیها قطعیه. علت فروش بیمارگونه آزادگان جای سواله؟
    من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• ayda saharkhiz
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 38

چه عجب امروز آزادگان نفروخته ‏کمی هم تقصیر از ماست نه اعتراضی می کنیم نه حرکتی به جای عرضه بلوکی اومده خرد خرد هر روز 300 هزار تا سهم عرضه کرده سهم رو به این روز انداخته ما هم انگار نه انگار ...

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
        چه عجب امروز آزادگان نفروخته ‏کمی هم تقصیر از ماست نه اعتراضی می کنیم نه حرکتی به جای عرضه بلوکی اومده خرد خرد هر روز 300 هزار تا سهم عرضه کرده سهم رو به این روز انداخته ما هم انگار نه انگار ...

خانم سحرخیز فخوز را چکارش کردی ؟؟
        فکر کنم یه ضرر درست و حسابی به شما هم زد؟؟نه ؟؟؟
        سلام

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

دوستان کسی اینجا بنیادی کار کرده من تاثیر محاسبه ریالی وام ارزی رو حساب کردم و فکر کنم اشتباه حساب کردم در اوردم سهمی 370 تومن... البته احتمال زیاد اشتباههه دوستان خوشحال میشم راهنمایی کنن....

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ayda saharkhiz
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 38

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

خانم سحرخیز فخوز را چکارش کردی ؟؟
            فکر کنم یه ضرر درست و حسابی به شما هم زد؟؟نه ؟؟؟
            فخوز زمانی کم ریسک ترین و پربازده ترین سهم های بازار ما بود اما چندیست که کلا بزرگان و نقدینگی بورس با هم هم جهت نیستند ذوب - فملی - فولاد و ... اینها شناسنامه بازار ما بودند اما چون نقدینگی پایینه بازار به سهمت شرکت های کوچک با حجم مبنای کم رفته اما در سوی دیگر فخوز برای من فهماند که سهمی هر چه قدر هم خوب باشد هر روز رکورد تولید بزند هر کاری که ممکن است بکند اما صاحب و بازرگردان نداشته باشه مفت هم نمی ارزد .

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

دوستان سایت زیر رو مطالعه بفرمایند تا علت فروش د یوانه وار آزادگان رو در سهم بفهمند...

امید وارم مدیریتش یه تغییر رویه ای بده این طور که این پیش میره باید 20 میلیون باقیمانده رو هم بفروشه....

نظر

• ayda saharkhiz
                عضو عادی
                • Dec 2010
                • 38

آخرین اخبار دو سهم غذایی

چهارشنبه 22 مرداد 1393 8:57:59 ق.ظ

مدیرعامل شرکت خودکفایی و اقتصادی آزادگان، با بیان اینکه فرایند ورود به فرابورس شرکت قاسمیران مراحل نهایی خود را طی می کند، از این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت پخش کشور نام برد که به توزیع انواع محصولات دارویی، مواد غذایی و کالاهای مصرفی مبادرت دارد.

فرهاد رمضان اظهارداشت: شرکت قاسمیران در اکثر شهرهای ایران از انبار اختصاصی برخوردار است؛ ضمن آنکه برخورداری این شرکت از ناوگان های توزیع زنجیره گرم سرد سبب شده تا شرکت قاسمیران به راحتی به توزیع انواع محصولات دارویی، آرایشی، بهداشتی، غذایی و دیگر کالاهای مصرفی و اساسی بپردازد.

به گفته او؛ در مرحله نخست 3 درصد از سهام شرکت قاسمیران در بازار دوم فرابورس عرضه خواهد شد که با توجه به کشش بازار، دو درصد مابقی آن نیز عرضه خواهد شد.

وی همچنین از اعمال افزایش سرمایه شرکت های پارس مینو و صنعتی مینو شوکو پارس خبر داد و گفت: این افزایش سرمایه از محل سود انباشته تا نیمه اول شهریورماه در سرمایه این شرکت ها اعمال خواهد شد.

وی ادامه داد: این افزایش سرمایه با هدف اصلاح ساختار مالی این شرکت ها صورت می گیرد.

مدیر عامل شرکت خودکفایی و اقتصادی آزادگان در ادامه به افزایش قیمت مواد اولیه محصولات مجموعه مینو مانند شکر، روغن، گندم اشاره کرد که این مساله منجر به جلب نظر انجمن صنفی برای دریافت افزایش نرخ شد.

وی ابراز داشت: بر این اساس از ابتدای شهریورماه تا سقف 20 درصد محصولات تولیدی مجموعه مینو افزایش خواهد یافت.

رمضان تصریح کرد: در واقع این افزایش نرخ از زمان آغاز بازار فروش محصولات تولیدی ما اعمال خواهد شد که از زمان عملیاتی شدن این افزایش، میزان تاثیر گذاری افزایش نرخ به سود شرکت های مجموعه مینو به بازار اعلام خواهد شد.

وی در ادامه به ورود مجموعه مینو حوزه تولید کیک و بیسکویت های مبتنی بر کالاهای سلامت اشاره کرد و گفت: به زودی تولید انواع محصولات شیرینی و شکلات با استفاده از شهد خرما و تولید بیسکویت، پفک مبتنی بر محصولات حاوی پروبیوتیک در این مجموعه آغاز می شود.

وی از تنوع در سبد کالاهای مجموعه مینو به عنوان مساله ای نام برد که سبب شده تا مجموعه مینو در سال 93 سهم بیشتری از بازار آدامس، کیک، شکلات و بیسکویت را به خود اختصاص دهد.

رمضان اضافه کرد: در سه ماهه پایانی سال جاری نیز مجموعه مینو پاستیل های داروخانه ای ( مغزی) و مصرفی( قندی) را مطابق با استانداردهای اروپا روانه بازار خواهد کرد.

نظر

• arminfar
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 479

در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
                  آخرین اخبار دو سهم غذایی

چهارشنبه 22 مرداد 1393 8:57:59 ق.ظ

مدیرعامل شرکت خودکفایی و اقتصادی آزادگان، با بیان اینکه فرایند ورود به فرابورس شرکت قاسمیران مراحل نهایی خود را طی می کند، از این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت پخش کشور نام برد که به توزیع انواع محصولات دارویی، مواد غذایی و کالاهای مصرفی مبادرت دارد.

فرهاد رمضان اظهارداشت: شرکت قاسمیران در اکثر شهرهای ایران از انبار اختصاصی برخوردار است؛ ضمن آنکه برخورداری این شرکت از ناوگان های توزیع زنجیره گرم سرد سبب شده تا شرکت قاسمیران به راحتی به توزیع انواع محصولات دارویی، آرایشی، بهداشتی، غذایی و دیگر کالاهای مصرفی و اساسی بپردازد.

به گفته او؛ در مرحله نخست 3 درصد از سهام شرکت قاسمیران در بازار دوم فرابورس عرضه خواهد شد که با توجه به کشش بازار، دو درصد مابقی آن نیز عرضه خواهد شد.

وی همچنین از اعمال افزایش سرمایه شرکت های پارس مینو و صنعتی مینو شوکو پارس خبر داد و گفت: این افزایش سرمایه از محل سود انباشته تا نیمه اول شهریورماه در سرمایه این شرکت ها اعمال خواهد شد.

وی ادامه داد: این افزایش سرمایه با هدف اصلاح ساختار مالی این شرکت ها صورت می گیرد.

مدیر عامل شرکت خودکفایی و اقتصادی آزادگان در ادامه به افزایش قیمت مواد اولیه محصولات مجموعه مینو مانند شکر، روغن، گندم اشاره کرد که این مساله منجر به جلب نظر انجمن صنفی برای دریافت افزایش نرخ شد.

وی ابراز داشت: بر این اساس از ابتدای شهریورماه تا سقف 20 درصد محصولات تولیدی مجموعه مینو افزایش خواهد یافت.

رمضان تصریح کرد: در واقع این افزایش نرخ از زمان آغاز بازار فروش محصولات تولیدی ما اعمال خواهد شد که از زمان عملیاتی شدن این افزایش، میزان تاثیر گذاری افزایش نرخ به سود شرکت های مجموعه مینو به بازار اعلام خواهد شد.

وی در ادامه به ورود مجموعه مینو حوزه تولید کیک و بیسکویت های مبتنی بر کالاهای سلامت اشاره کرد و گفت: به زودی تولید انواع محصولات شیرینی و شکلات با استفاده از شهد خرما و تولید بیسکویت، پفک مبتنی بر محصولات حاوی پروبیوتیک در این مجموعه آغاز می شود.

وی از تنوع در سبد کالاهای مجموعه مینو به عنوان مساله ای نام برد که سبب شده تا مجموعه مینو در سال 93 سهم بیشتری از بازار آدامس، کیک، شکلات و بیسکویت را به خود اختصاص دهد.

رمضان اضافه کرد: در سه ماهه پایانی سال جاری نیز مجموعه مینو پاستیل های داروخانه ای ( مغزی) و مصرفی( قندی) را مطابق با استانداردهای اروپا روانه بازار خواهد کرد.
                  با درود
                  دوست عزیز اخبار زمانی رسانه ای میشوند که سهم رشد خود را کرده و یک سری (حقوقیها) باید سهام خود را بفروشند و غالبا در این شرایط خریدار خیلی کم میباشد .
                  در خصوص این شرکت با ساختار فرسوده قدیمی ( به جز چند خط تولید) ، باید عرض کنم که وضع از پایه و اساس خراب است که اگر قرار به بهبود باشد میبایست ساختار مدیریتی این مجموعه تغییر کند .
                  ساختار مدیریتی از مدیر عامل ، که پس از جناب مهندس نعمت پرور (پدر صنعت غذا) به سرکار خانم دکتر سخت باز رسید که شاید این انتخاب اولین اشتباه مدیریت مجموعه
                  خودکفایی و اقتصادی آزادگان بود ، که انتخاب های بعدی ایشان به کلی ساختار مدیریتی پارس مینو را به سمت سیستم سرپرستی و نه مدیریتی برد .
                  حمایت از گروهی خاص در مقابل گروهی دیگر ، صرفا فقط و فقط به دلیل همراهی یک عده در زمان انزوای ایشان (مدیر عامل پارس مینو خانم دکتر سخت باز) ، ضعیف و کوچک کردن دامنه فعالیت مدیرانی که با مدیریت مستعفی ( جناب آقای مهندس هوشنگ نژاد _ یکی از بزرگان صنعت غذا _ نفر دوم بعد از مدیر عامل قبلی ) همکاری نزدیک داشته اند و
                  همچنین ضعف مدیریت در راس شرکت
                  خودکفایی و اقتصادی آزادگان (جناب دکتر رمضان) آن هم به دلایل مسائل گروهی و باندی در هیئت مدیره و حمایت از دکتر سخت باز (به دلیل اینکه این انتخاب توسط اعضاء هیت مدیره صورت گرفته) دوست عزیز بنا به دلایلی نمیتوانم مطالب بیشتری را شرح دهم
                  ارادتمند
                  آرمین فروهر
                  ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• A-Mohammadi
                    کاربر فعال
                    • Feb 2013
                    • 341

غپینو هفتگی آبدیت کندل 2 هفته گذشته محدوده 410 تومان میتونه سطح برگشتی مهمی برای سهم قلمداد شود.

در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

فعلا این شرکت ازادگان بی توجه به همه موارد داره فقط میفروشه....

شرکت هم که چوب بی لیاقتی میدرشو خانم سخت باز میخوره....خانم دکتر مطمئن باشید سال اینده بنده در جلسه از کسانی خواهم بود که خواستار برکناری شما است

این همه خرج کردید خط شکلات اون وقت با 10% دارین کار می کنین؟!! هیچ کجای تهران هم که محصول رتیا رو نداره....لیاقت غپینو ایا فقط حضور شکلات رنگارنگ در مغازه ها است که به جای باقیمانده پول به ادم بدن؟؟؟

قیمت هم که جای گفتن نداره....

اعتراض سهامداران آزادگان و اعصبانیتشون هم که توی همه سایت ها پیچیده...

سهامداران عمده حقیقی در حال خروج از سهم...

به جرات میتونم بگم سهم در بدترین وضعیت خودش طی یکسال گذشته است....

ادم میمونه چه باید کرد... /:.weirdsmiley.:/

نظر

• masoud ramezani
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 587

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
                        غپینو هفتگی آبدیت کندل 2 هفته گذشته محدوده 410 تومان میتونه سطح برگشتی مهمی برای سهم قلمداد شود.

یعنی ممکنه تا این سطح بریزه

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

اسامی 3200 نفر آزاده موافق فروش اموال

این اخبار مثه خوره افتاده به جون سهم ....

سهامداران آزادگان هم که دارن میفروشن.... این سهم تجربه سنگین ولی با ارزشی از حضور حقوقی با کیفیت در سهام است.

نظر

• alof
                            عضو جدید
                            • Jan 2014
                            • 8

دکتر بورسی (Dr.boursi)جان فکر کنم مینو هاتو فروختی که این همه تبلیغ منفی میکنی.

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                              فعلا این شرکت ازادگان بی توجه به همه موارد داره فقط میفروشه....

شرکت هم که چوب بی لیاقتی میدرشو خانم سخت باز میخوره....خانم دکتر مطمئن باشید سال اینده بنده در جلسه از کسانی خواهم بود که خواستار برکناری شما است

این همه خرج کردید خط شکلات اون وقت با 10% دارین کار می کنین؟!! هیچ کجای تهران هم که محصول رتیا رو نداره....لیاقت غپینو ایا فقط حضور شکلات رنگارنگ در مغازه ها است که به جای باقیمانده پول به ادم بدن؟؟؟

قیمت هم که جای گفتن نداره....

اعتراض سهامداران آزادگان و اعصبانیتشون هم که توی همه سایت ها پیچیده...

سهامداران عمده حقیقی در حال خروج از سهم...

به جرات میتونم بگم سهم در بدترین وضعیت خودش طی یکسال گذشته است....

ادم میمونه چه باید کرد... /:.weirdsmiley.:/
                              با درود
                              دوست عزیز

لازم میدانم توضیحاتی در مورد اتفاقات داخل شرکت صرفاً جهت اطلاع رسانی عرض کنم .

امیدوارم باعث دردسر نگردد
                              ارادتمند آرمین فروهر
                              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                                با درود
                                دوست عزیز

لازم میدانم توضیحاتی در مورد اتفاقات داخل شرکت صرفاً جهت اطلاع رسانی عرض کنم .

امیدوارم باعث دردسر نگردد
                                ارادتمند آرمین فروهر
                                متاسفانه در کل به جز چند شرکت خوشنام و صاحب دار مابقی شرکتهای بورسمون اصلا لیاقت سرمایه گذاری بلندمدت (حداکثر بیشتر از 2 سال) رو ندارن.

شرایط بی ثبات اقتصادی - مدیریت ناکارامد و بقیه دلایلی که همه دوستان بهتر می دونن...

نمونه هاش هم فراوان هست.

نظر

در حال کار...
                                X