پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
    ما شاالله به اين صف فروش (1,847,697)
    دست میزنی به صف فروش 300000تا انداختن روش
    قصدشون اینه که سهم رو بازار جمع نکنه

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

غپینو سود هر سهم خود را همان اولین پیش بینی از سود سال 91 یعنی 263 ریال اعلام کرده است و در سه ماهه نیز68 ریال از این سود را پوشش داده است ( 26 درصد ) .شرکت در پوشش تولید ،فروش و مبلغ فروش منطقی عمل کرده است و به طور متوسط 21 تا 23 درصد از بودجه ی خود را محقق کرده است.غپینو در سه ماهه ی نخست امسال 1.5 میلیارد تومان صادرات با نرخ دلار 1300 تومان داشته است

نظر

• Jamshidyar
        كاربر فعال
        • Oct 2011
        • 556

خریداران میان مدتی غپینو امسال سهم را به قصد سود خط تولید شکلات خریده اند. تا آن سود لحاظ نشده، خروج از سهم بی فایده است. این بازی های صف فروش و .... با آن قضیه بی ارتباط نیست. ضمن اینکه اکثر محصولات مینو افزایش قیمت را تجربه کرده اند و قاعدتا بایستی پیش بینی سود شرکت دستخوش تغییر شود.
        موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
        www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

به نظرم غپینو موج (5) خودش رو از همین محدوده ی فعلی شروع میکنه:

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

تا امروز سهامداران التماس مي کردند يکي پيدا بشه صف فروش را جمع کنه از فردا سهامدارن التماس مي کنند يکي پيدا بشه صف خريد را بده.
            دنياي عجيبي داره دنياي صف نشيي سهامدارن .

نظر

• بابي چارلتون
              عضو فعال
              • May 2011
              • 993

عجب حجمي زد

اي ولا ، هرچند هنوز تو ضرريم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

بابی جون ایشالله به زودی از ضرر هم در میای، با این بازی دیروز و امروز قطعا خبرایی هست که این جوری می خرند...
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

خوشبختانه شاهد خروج دوستان نوسانگیرمون هستیم در این سهم و هر چه می گذره به بازی این سهم اعتقاد بیشتری پیدا می کنم>:d<
                  اردرهای مخفی در صف خرید خیلی حرفا واسه گفتن داره...
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

خوب به نظر من غپینو از فردا وارد موج 3 میشه با شکسته شدن قطعی 172 تومان هدف نهایی این موج میتونه در گام اول 239 تومان و بعد حدود 300 تومان اما در امواج بلند مدت هم این سهم در موج سوم قرار گرفته من دلیلی ندیدم که این سهم رشد نکنه
                    امروز خریدم چون هم شاخص گروهش سیگنال خرید داد و هم این که احتمال داشت فردا این سهمو نشه راحت خرید کرد
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

غپینو با ستاره سه هفته پیشی که زد نشون داد خیلی حرفا برا گفتن داره. 30درصد ازش گرفتم الانم حیف پول ندارم وگرنه میخریدم... پدر بی پولی و طمع بسوزه :d
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• 2691
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 320

با شناسايي سود از بعضي سهمها امروز وارد سهم شدم انشااله كه خيره

نظر

• 2691
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 320

امروز حجم قابل ملاحظه اي معامله شد. همچنان انتظار صعود را داريم.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            خوب به نظر من غپینو از فردا وارد موج 3 میشه با شکسته شدن قطعی 172 تومان هدف نهایی این موج میتونه در گام اول 239 تومان و بعد حدود 300 تومان اما در امواج بلند مدت هم این سهم در موج سوم قرار گرفته من دلیلی ندیدم که این سهم رشد نکنه
                            امروز خریدم چون هم شاخص گروهش سیگنال خرید داد و هم این که احتمال داشت فردا این سهمو نشه راحت خرید کرد
                            با حجمی که امروز زد دیگه تا 220 نمیشه به راحتی خرید کرد
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

اندک نوسان گیرایی که توی سهم بودن امروز ازش خارج شدن
                              دوست داشتم امروز شروع معاملات از پایین شروع بشه ولی خوب دیگه یه نفر عجله کرد
                              به هر حال این سهم در موج سوم قرار داره و تا رسیدن به هدف راه درازی مانده جذابیت این سهم وقتی شروع میشه که 220 تومان رو رد کنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

عجب تکنیکال باحالی ساخت امروز شکستن مثلث با هدف 290 تومان و برخورد به مقاومت 191 تومانی (خط آبی رنگ) و منفی امروز پول بک روی ضلع بالایی مثلث(خط قرمز رنگ) و تجدید انرژی برای اینبار شکست مقاومت(خط آبی) و حرکت برای 290 تومان
                                تکنیکال بی نظری ساخته منفی امروز کاملا عادی بود

به نظرم اونها که امروز فروختن بدجوری پشیمان میشن مگر این که فردا اول وقت بتونن مجدد بخرن

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X