سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شانس
    عضو عادی
    • May 2011
    • 152

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    آفتی که تو این بورس بلای جون من شدو بزارید واستون بگم تا درس عبرت بشه واستون...گفتن واقعیت شهامت میخاد که خدارو شکر اینقد مرد هستم که واقعیتو بگم

هیچ وقت ازین شاخه به اون شاخه نپرید و دنبال سود کوتاه مدت نباشید...همین دو عامل ضربه سنگینی به من زد

هی اومدیم سهمی رو تو مقاومت خریدیم تو حمایت فروختیم رفتیم سراغ یه سهم دیگه...اونم به همین منوال خریدیمو فروختیم و فقط جیب کارگزارو پر کردیم و جیب خودمونو خالی...خیلی زحمت میکشیدیم سهمو یر به یر میدادیم بره

ازتون فقط میخام به تحلیلتون پایبند باشید و فقط دید بلند مدت داشته باشید...راز موندگاری تو بورس همینه

همین اصل ساده رو من یکی در خیلی از موارد رعایت نکردم و الان دارم چوبشو میخورم
    تجربه بزرگترین ثروتی هست که هر فرد اون رو به رایگان در اختیار دوستانش قرار میده
    رمز بورس همینه نکته ای هست که جناب ساده ساده فرمودن
    خیلی ها اول کارن و هنوز بهش نرسیدن
    خیلی ها وسط کارند و تازه دارند بهش میرسند
    ولی عده کمی که به این تجربه رسیدن اون رو طلا گرفتند زدن جلو سیستمشون
    [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• ebi1352
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 151

دقیقاً درست میگین. چیزی که من دستگیرم شده اینه یکسری سهام با فاند عالی پیدا کن ، دائم رصدشون کن و تو وقتش بخر.دیگه بذارش کنار.

و یک ذره از سبدتم واسه کوتاه یا میان مدت نگه دار .اونم فقط بخاطر لذت ترید کردن و بس. البته چیزی هم که آفت جون هممون شده همین سیستم

آنلاینه که آدم از صبح میشینه پاش.هی نگاه میکنه ، هی کامتها رو میخونه ، هی وسوسه میشه و آخرش میبینی روزی چهار ، پنج بار ترید کردی.من

یکی از دوستام توسط من اومد بورس ولی تو یکسال سود اون خیلی بیشتر از من بوده چون واقعاً به سهام فاندی خوبش پابند بوده و تا الانم ضرری نکرده

حالا من تا سهمی حد ضررش فعال میشه فرتی بفروش برو سر وقت یکی دیگه.فکر کنم اگه روزی من از بورس برم کنار این کارگزار من ورشکست بشه.

نظر

• Fmoradi
        كاربر فعال
        • Nov 2011
        • 279

فقط در يك جمله ميگم درود به جناب ساده ساده در حالي كه برخي مدعيان فقط از عرش صحبت ميكنن و ميخوان بگن كارشون درسته

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

با سلام به نظر می رسه که برای سرمایه گذاری 2 راه در بورس وجود دارد البته این تجربه بنده می باشد و در شرایط کنونی هم انجام می دهم
          1 دید کوتاه مدت
          2 دید بلند مدت
          در دید کوتاه مدت بنده 30 درصد از سرمایه خود را برای نوسان گیری کنار می گذارم
          و در دید بلند مدت با 70 درصد سرمایه گذاری می کنم تا زمانی که روند روبه رشد بورس کامل سیگنال خروج دهد و روند کاملا منفی بگرید ونه این که عوامل کوتاه مدت غیر طبیعی مثل قانون های شبانه آقای احمدی نژاد باعت خروج شود ! و با دید بلند مدت شرکتی را انتخاب می کنم که واقعا آینده داشته باشد مثل کگل که آینده بسیار روشنی تا سال 98 دارد و می توان با جرات بیان کرد اگر رشد 50 درصدی هم در طول یک سال نداشته باشددر سال دوم آن کاهش نرخ رشد را جبران می کند و سود سالیانه شرکت از سود بانکی هم بیشتر می باشد و ما باید همیشه 50 درصد را برای نوسان گیری کنار بگذاریم که ضرز کردم آن سرمایه گذاری بلند مدت آن ضرر را پوشش دهد با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

ما که اینقد تو این بورس لعنتی گند زدیم که خجالت میکشیم بگیم چه کار کردیم

ای کاش زمان به عقب برمی گشت...اون موقع به ولای علی پامو تو بورس نمیزاشتم

از نام تحلیلگر که زیر اسمم خورده خجالت میکشم
            با درود
            خوب یادمه شدوص 1000 تومنی الان رو شما مطرح و معرفی کردید زیر 200 تومن حدود 12 تا 15 ماه پیش
            که البته من هم مثل خیلیها نخریدم
            و باز هم یادمه بابت همین شدوص کلی تهمت سفته بازی و سهم چاق کنی به شما زدند
            و جالب اینجاست که الان تارگت 2000 تومنی برای شدوص می دهند
            ساده جان با قندیها چه کردی؟روش خیلی فعال بودی.امیدوارم بی موقع خروج نکرده باشی
            آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/03/28, 20:58.
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              با درود
              خوب یادمه شدوص 1000 تومنی الان رو شما مطرح و معرفی کردید زیر 200 تومن حدود 12 تا 15 ماه پیش
              که البته من هم مثل خیلیها نخریدم
              و باز هم یادمه بابت همین شدوص کلی تهمت سفته بازی و سهم چاق کنی به شما زدند
              و جالب اینجاست که الان تارگت 2000 تومنی برای شدوص می دهند
              ساده جان با قندیها چه کردی؟روش خیلی فعال بودی.امیدوارم بی موقع خروج نکرده باشی
              متاسفانه به اجبار و با ضرر سنگین خارج شدم چون چاره ای نداشتم
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

متاسفانه به اجبار و با ضرر سنگین خارج شدم چون چاره ای نداشتم
                از صمیم قلب متاسفم وآرزو میکنم امسال چندین برابرآن سود کنید.دوستدار شما
                آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/03/28, 21:19.
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

100ميل سرمايه دارم
                  اگه ماهي بتونم سود3تا 5%خالص بگيرم خيلي راضي هستم
                  سبدم وپترو103-آبسال110-خگستر120-غمارگ630-شتران7500 -شبندر570-پاكسان400- فزرين1150 -فرابورس 50-بانك آرين 130و شيران عزيزم
                  من هم راه سامان عزيز و رفتم متاسفانه فقط به نفع كارگزاري كار كردم
                  ببينم امسال مي تونم خوب كار كنم
                  www.mahak-charity.org

نظر

• houmansat
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 47

سلام به همگي دوستان فرمايشات اقاي ساده ي ساده كاملا منطبق بر واقعيته من تجربه معاملات ملكي رو از حدود ١٦ ماه پيش دارم. يك بنگاه به اصطلاح دوستمه پيشنهاد خريد ميداد ميخريدم و بعد مدت كمي ميفروخت و از سود سهمي رو برميداشت برج بهمن يك دو دوتا چهار تاي ساده كردم ديدم هرچي از اول امسال نصيبم شده اگر همون معامله اول سال رو نگه داشته بودم بيشتر سود ميگردم ولي تو اين مدت حسابي خوش بحال بنكاهداره بود!! تو سكه هم هر كي از ارديبهشت پارسال بلند مدت رو سكه بود سودش خوب بوده ... و الان كه مطلب اين دوست خوبمون ساده ي ساده رو خوندم ياد خودم افتادم براي همين وقت شما عزبزان را گرفتم. همگي شادو سلامت باشيد

نظر

• Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

سلام جناب ساده ساده
                      خوب هستید
                      سال نو مبارک

من هم حدود سال 88 در سود خوبی بودم و مغرور و سرمست بودم ...
                      فکر میکردم که دیگه آخر تریدر ها هستم ...

ولی با یک حرکت اشتباه در چاه بیمه دانا افتادم و چنان بلایی به سرم آمد که 2 هفته
                      در بستر بیماری افتادم ... شبها از شدت درد سینه خوابم نمیبرد ... مدام دعا میکردم که اگر سکته کردم سریع بمیرم و
                      فلج نشم روی دست دیگران بمانم .... بیشتر سرمایه ام به باد رفت ...
                      بیشتر دوستانم شاهد این ماجرای تلخ بودند ...

شاید باور نکنید که 4 سال طول کشید تا من ضرر های سال 88 را جبران کنم
                      تازه الان رسیدم به نقطه قبلی ... حساب کنید با این تورم و گرانی ...
                      ولی خب من با اعتقادی که به بورس داشتم و فقط و فقط با سهامداری با سهم های بزرگ و بنیادی توانستم جبران مافات کنم ...
                      البته ببخشید جسارت کردم شما خودتون استادید
                      به نظرم راه جبران ضررها فقط سهامداری است و بس
                      شب خوش ...
                      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• حميد كيا
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 35

من يكسال امدم تو بورس با 20 تومان وقتي يكسال گذشته م رو مرور كردم ديديم اگه سهامهايي را كه اول انتخاب كرده بودم نگه ميداشتم الان لااقل دو برابر سود كرده بودم ولي چون ايمان به انتخابهام نداشتم تا تقي به توقي شد فروختم و الان با گذشت يكسال 5 درصد تو ضررم . خود كرده را تدبير نيست.
                        [SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

• 13661366
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 243

ساده جان بنده هم بر عکس شما رو سهامداری با سهم های خودرویی واسم اتفاق افتاد. روی این سهم های خودرویی چنان ضرری دادم که تا 2 سال دیگه هم فکر نکنم ضررشون جبران بشه. سایپای 270 تومنی رو که تا 380 هم رفت بالا نفروختم و بعدش...........
                          و یا وساپای 300 تومنی رو 470 نفروختم و الان............
                          این چند وقته هم هر چی سود کردم داره میره جایی ضرر این خودرویی که خواستم سهامداری کنم. ولی شدوص و اذراب رو فعلا رو سود خوبی هستم و یکمی از ضررم رو کم کرد.و نوسانگیری رو قندی ها که اونم واسم بد نبود. بنده اگه پیش پدرم تو کار ساخت و ساز نبودم بدون شک یا سکته کرده بودم و یا........
                          ولی این تجربه رو بدست اوردم رو سهمی که اعتقاد قلبی داری و رو قیمت خوبی خریدی باید سهامداری کنیم و از این شاخه به اون شاخه نپریم که همش فقط و فقط به سود جیب کارگزاری.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3097

ما که اینقد تو این بورس لعنتی گند زدیم که خجالت میکشیم بگیم چه کار کردیم

ای کاش زمان به عقب برمی گشت...اون موقع به ولای علی پامو تو بورس نمیزاشتم

از نام تحلیلگر که زیر اسمم خورده خجالت میکشم

باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

شما دوست بزرگوارم از تحلیلگران بی نظیر بازار سرمایه هستید و در آن شکی ندارم و کمتر کسی مثل شما دیده ام که کاملا علمی تحلیل میکند .

سامان جان طبق تجربه عرض میکنم که از اول بورس بوده ام ..............................

سرمایه گزاری با دید بلند مدتی راهکار است وبس ...................البته شما بهتر از هر کسی میدانید

تعجب بنده در این است که شما چرا در قیمت های خیلی بالا در گروه قندی سرمایه گزاری کرده بودید؟!!!!!!!!!

واحتمالا اعتباری هم خریده بودید که زود هنگام فروخته اید والا فرصت فروش تا 23فروردین وجود داشت ..................

و اطمینان کامل دارم که این ضرر را جبران خواهید کرد

طبق تجربه بنده باید پولی را که هر کجا گم کرده اید باید همونجا را جستجو کنید با دقت بیشتر

قصد فقط سلام وعرض ادب بود به شما دوست بزرگوارم

از خداوند توانا جبران هر چه زودتر زیان شما را خواهانم ..................... عزت ازوست

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2934

جناب طیب عزیز یک نکته را نوشتند که من از بسیاری از تریدر های موفق شنیده ام :

ضرر بورس فقط در بورس جبران میشود .
                              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 989

سلام
                                سال اول 89 اومدم
                                شانسکی سود کردم با سایپا...که واسه خودش یلی بود
                                بعد همه سودا پرید و ضرر
                                بعد سنگین رانفور خریدم 2700 که سال طلایی رانفور بود چنان اومد بالا که فک بازار اومد پایین :D تا 6200 اومد فک کنم و سود سرشار
                                بعد از اون جریان گروه انحرافی و ... سال نحوست بورس و ضرر خیلی سنگینننننننننننننننننننننن :( و کلی فشار روحی روانی
                                و پارسال با پارسان و شپدیس جبران ضرر و سود سرشارر تا الانن (شکر خدا ) و فعلا نظاره گر بازار و نوسانهای کوچیک

بیشتر پولمو تا هفته دیگه باید دابیارم بدم مسکن نفرت :D (مهر سابق به خاطر گرونی افتضاح) تقریبا 20 میلیون باید بدم :(

نظر

در حال کار...
                                X