سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

سلام دوستان عزیز
    چند وقتی ذهنم مشغوله که بازدهی سالانه در بورس حداقل باید چقدر باشه؟
    دوستان لطفا انتظارات خود را بیان کنند که سالانه به طور متوسط باید چند درصد سود گرفت یا حداقل سود چقدر باشه؟
    و هدف شما چند درصد سود سالانه است؟

برخی صندوق های سرمایه گذاری در سال گذشته بازده بالای صددرصد داشتند

آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/06/28, 23:27.

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط hey پست شده است View Post
      سلام دوستان عزیز
      چند وقتی ذهنم مشغوله که بازدهی سالانه در بورس حداقل باید چقدر باشه؟
      دوستان لطفا انتظارات خود را بیان کنند که سالانه به طور متوسط باید چند درصد سود گرفت یا حداقل سود چقدر باشه؟
      و هدف شما چند درصد سود سالانه است؟

برخی صندوق های سرمایه گذاری در سال گذشته بازده بالای صددرصد داشتند

به نظر من هم بازدهی سالانه باید حداقل 100% باشه;)

هدف منم همینه:D

خیلی هم کار سختی نیست.ولی نتیجه ی جالبی میتونه داشته باشه،من بهش میگم آرزوی 5 میلیون تومنی...

با 5 میلیون تومن پول شروع کنی و هر سال بازدهی 100 کسب کنی(هر سال پول رو دو برابر کنی)،بعد از 8 سال 1.25 میلیارد تومن پول داری و بعد از ده سال 5 میلیارد تومن! :D

من فعلا مشغول آرزوی 5 میلیون تومنی ام...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• doke10
        عضو جدید
        • Jan 2013
        • 5

با سلام :
        البته جناب مرادی حتما میدانند که دنیای 5 میلیون و 500 میلیون متفاوت است و شاید نشود یکسان ترید کرد .
        بنده 6 ماه پیش با 6 میلیون شروع کردم و الان 13 هستم و البته عملکرد خود را زیر متوسط میدانم .بدور از هرگونه شکسته نفسی و غیره این سود غیر از بهره گیری از عزیزان گروه اداف صبر کردن در 2-3 سهم میدانم و درصد زیادی مرهون رشد بازار وگرنه هر سهمی که فروختم رشد کرد و هرانچه خریدم هم رشد کرد .
        متشکرم
        [COLOR="#0000CD"][FONT=Arial Black][B]عشق نخستین گام به سوی خداست و تسلیم آخرین گام .... و این دو گام کل سفر است [/B][/FONT][/COLOR]

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط doke10 پست شده است View Post
          با سلام :
          البته جناب مرادی حتما میدانند که دنیای 5 میلیون و 500 میلیون متفاوت است و شاید نشود یکسان ترید کرد .
          بنده 6 ماه پیش با 6 میلیون شروع کردم و الان 13 هستم و البته عملکرد خود را زیر متوسط میدانم .بدور از هرگونه شکسته نفسی و غیره این سود غیر از بهره گیری از عزیزان گروه اداف صبر کردن در 2-3 سهم میدانم و درصد زیادی مرهون رشد بازار وگرنه هر سهمی که فروختم رشد کرد و هرانچه خریدم هم رشد کرد .
          متشکرم
          بله،قطعا کار کردن با رقم های بالا سخت تر از رقم های پایینه،اما نشدنی نیست و هرچی جلو بریم تجربه ی ادم بیشتر میشه...

در ضمن عملکردتون هم عالی بوده...

تو همین مدتی که شما بازدهی بالای 100 داشتید خیلی ها رو میشناسم که بازدهی منفی داشتن،پس خودتون رو دست کم نگیرید...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

سلام

100 درصد رقم ثابت دقیقی نیست...

باید بسته به نوع بازار در سال مورد نظر تارگت قرار داد چرا که در بعضی بازار ها شاید هر تریدری بتونه یه درصد بالایی سود کنه (نظیر سال 82) ولی در بازارهای خرسی و کاهشی مثل سال 84 سودی معادل سود بانکی و یا حتی حفظ اصل سرمایه می تونه کارنامه خوبی برای یه تریدر باشه...

البته بنده همیشه داشتن سبدی از ملک .. سکه .. سپرده.. و سهام را برای ضربه گیری از نوسانات شدید بازار مناسب میبینم
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• sharife
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 33

با سلام. از سهمهای زیر کداومش برای خرید فردا دوشنبه 10 تیرماه مناسبند با سودهی یک ماهه :
              فولاد/ وبانک/ اخابر/ واتی/ شدوص/ شاراک/ دسبحا/ فاسمین

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام به همگی
                تاپیک خیلی خیلی خوبی هست
                مخصوصا درس ها و پند هایی که دوستان با تجربه گفتن
                من شروع کردم و هر نکته و تجربه ای که دوستان بزرگوار ( مخصوصا جناب ساده ) گفته بودند رو لیست کردم تو یه فایل برای خودم ، اگر کسی خواست بگه آپلود کنم.
                ----------------------
                من 28 سالمه
                از 18 سالگی به تبعیت بابام اومدم تو این کار ( سال 82)
                اون موقع کل موجودیم 2 تومن شد - عالی بود
                ولش کردم تا وقتی رفتم سر کار - دیگه هیچ کدوم از اعضای خانواده تو کار بورس نبودن
                سر کار پولهام رو می ریختم تو بانک که یه بار با خودم گفتم بورس انگار داره خوب میشه و چشم بسته همه پولهام رو ریختم تو بورس و مطمئن بودم با خبرهایی که داره میاد وضع بهتر میشه( فکر کنم سال 86 یا 87 بود)
                واقعا هم خوب بود و انگار بعد از چند ماه دو برابر شد (بوعلی داشتم و خودرویی تا دلتون بخواد )
                ولی خیلی درگیر کار بودم ( من مهندس الکترونیک هستم ، دستگاه های پیشرفته می سازم در حد تیم ملی ، عاشقشم ) برای همین نمی تونستم بورس رو دنبال کنم و فکر کنم ظرف 6 ماه یا یکسال پولم که فکر می کردم باز هم دو برابر میشه که نشد هیچ نصف مقدار اولیه اش هم شد( نزدیک 20 تومن بود ، انتظار داشتم با همون روند 40 تومن بشه ولی شد 7 تومن! )
                گذاشتم خاک بخوره
                به قول دوستان سهامداری کردم
                با خودم گفتم می ره بالا ، فاندامنتال قویه! خودرو که ورشکست نمیشه ، وضع خودرو باید خوب باشه......
                بحث تحریم بود ولی من حتی فرصت نداشتم اخبار رو دنبال کنم چه برسه به اینکه بخوام نتیجه اون رو بررسی کنم
                گفتم همه اش کشکه
                بگذریم

الان دوباره بعد از رفتن آقای احمدی نژاد عزززززززززززززیز/:.winksmiley02.:/ از مسند ریاست جمهوری دو باره مثل قدیم با خودم گفتم حتما بورس میره بالا - هر کی انتخاب بشه ( از آقای جلیلی گرفته تا آقای روحانی و عارف هر کی انتخاب بشه ) وضع بهتر میشه که بدتر نمی شه ( تعجب نکنید من معتقدم اگر آقای جلیلی هم انتخاب می شد بهتر می شد که برای منحرف نشدن از بحث ادامه نمی دم )
                دو باره هم انگار پیش بینی ام درست از آب درومد و انگار سهم داره میره بالا
                برج 2 سرمایه ام اینجوری بود:
                7تومن تو بورس
                30 تومن تو بانک ( کوتاه مدت 20 درصد موسسه کوثر)
                3 تومن قرض دست دوستم
                ----
                20 تومن ریختم تو بورس و الان وضعیتم اینجوریه:
                42 تومن تو بورس + ( یه افزایش سرمایه هم بودم که فکر کنم 3 تومنی برام داشته باشه - حساب نکردم دقیق)
                0.5 تو بانک
                3 تومن قرض دست یکی از دوستام
                26.5 تومن هم قرض دست یکی دیگه از دوستام
                7 تومن قرض از مادرم!

اگر سود ها بیاد فکر کنم 45 درصد سود کرده باشم ( چون اکثرشون خودرویی هستن و سود ندادن )
                این 45 درصد هم مدیون دعایی هستم که هر روز می خونم /:.winksmiley02.:/

ولی فکر کنم دوباره همون جریان قبل اتفاق بیافته و بخاطر مشغله خیلی زیاد دوباره نبض بازار از دستم خارج بشه و برم تو ضرر
                ولی خوب چه می شه کرد اینجور سود و ضرر کردن بیشتر از بانک و ... حال میده ( هیجان داره)
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علی بابا
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 972

در اصل توسط sharife پست شده است View Post
                  با سلام. از سهمهای زیر کداومش برای خرید فردا دوشنبه 10 تیرماه مناسبند با سودهی یک ماهه :
                  فولاد/ وبانک/ اخابر/ واتی/ شدوص/ شاراک/ دسبحا/ فاسمین
                  واتی :)
                  سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام به همگی
                    تاپیک خیلی خیلی خوبی هست
                    مخصوصا درس ها و پند هایی که دوستان با تجربه گفتن
                    من شروع کردم و هر نکته و تجربه ای که دوستان بزرگوار ( مخصوصا جناب ساده ) گفته بودند رو لیست کردم تو یه فایل برای خودم ، اگر کسی خواست بگه آپلود کنم.
                    ----------------------
                    من 28 سالمه
                    از 18 سالگی به تبعیت بابام اومدم تو این کار ( سال 82)
                    اون موقع کل موجودیم 2 تومن شد - عالی بود
                    ولش کردم تا وقتی رفتم سر کار - دیگه هیچ کدوم از اعضای خانواده تو کار بورس نبودن
                    سر کار پولهام رو می ریختم تو بانک که یه بار با خودم گفتم بورس انگار داره خوب میشه و چشم بسته همه پولهام رو ریختم تو بورس و مطمئن بودم با خبرهایی که داره میاد وضع بهتر میشه( فکر کنم سال 86 یا 87 بود)
                    واقعا هم خوب بود و انگار بعد از چند ماه دو برابر شد (بوعلی داشتم و خودرویی تا دلتون بخواد )
                    ولی خیلی درگیر کار بودم ( من مهندس الکترونیک هستم ، دستگاه های پیشرفته می سازم در حد تیم ملی ، عاشقشم ) برای همین نمی تونستم بورس رو دنبال کنم و فکر کنم ظرف 6 ماه یا یکسال پولم که فکر می کردم باز هم دو برابر میشه که نشد هیچ نصف مقدار اولیه اش هم شد( نزدیک 20 تومن بود ، انتظار داشتم با همون روند 40 تومن بشه ولی شد 7 تومن! )
                    گذاشتم خاک بخوره
                    به قول دوستان سهامداری کردم
                    با خودم گفتم می ره بالا ، فاندامنتال قویه! خودرو که ورشکست نمیشه ، وضع خودرو باید خوب باشه......
                    بحث تحریم بود ولی من حتی فرصت نداشتم اخبار رو دنبال کنم چه برسه به اینکه بخوام نتیجه اون رو بررسی کنم
                    گفتم همه اش کشکه
                    بگذریم

الان دوباره بعد از رفتن آقای احمدی نژاد عزززززززززززززیز/:.winksmiley02.:/ از مسند ریاست جمهوری دو باره مثل قدیم با خودم گفتم حتما بورس میره بالا - هر کی انتخاب بشه ( از آقای جلیلی گرفته تا آقای روحانی و عارف هر کی انتخاب بشه ) وضع بهتر میشه که بدتر نمی شه ( تعجب نکنید من معتقدم اگر آقای جلیلی هم انتخاب می شد بهتر می شد که برای منحرف نشدن از بحث ادامه نمی دم )
                    دو باره هم انگار پیش بینی ام درست از آب درومد و انگار سهم داره میره بالا
                    برج 2 سرمایه ام اینجوری بود:
                    7تومن تو بورس
                    30 تومن تو بانک ( کوتاه مدت 20 درصد موسسه کوثر)
                    3 تومن قرض دست دوستم
                    ----
                    20 تومن ریختم تو بورس و الان وضعیتم اینجوریه:
                    42 تومن تو بورس + ( یه افزایش سرمایه هم بودم که فکر کنم 3 تومنی برام داشته باشه - حساب نکردم دقیق)
                    0.5 تو بانک
                    3 تومن قرض دست یکی از دوستام
                    26.5 تومن هم قرض دست یکی دیگه از دوستام
                    7 تومن قرض از مادرم!

اگر سود ها بیاد فکر کنم 45 درصد سود کرده باشم ( چون اکثرشون خودرویی هستن و سود ندادن )
                    این 45 درصد هم مدیون دعایی هستم که هر روز می خونم /:.winksmiley02.:/

ولی فکر کنم دوباره همون جریان قبل اتفاق بیافته و بخاطر مشغله خیلی زیاد دوباره نبض بازار از دستم خارج بشه و برم تو ضرر
                    ولی خوب چه می شه کرد اینجور سود و ضرر کردن بیشتر از بانک و ... حال میده ( هیجان داره)
                    سلام مجدد به همه ی دوستان،
                    چقد از اون زمان میگذره؟
                    کارنامه تون چطوره؟
                    برای من که انگار خوب بوده، همون سهام خودرویی که مزخرف بود و حالم رو گرفته بود ، انگار داره حال اساسی بهم میده.(فکر کنم بخاطر دعایی بود که می خوندم!)
                    --------
                    کارنامه ی من:
                    من الان وضعیتم اینجوریه:
                    82 تومن تو بورس دارم
                    8 تومن از خانواده قرض گرفتم
                    4.5 به دوستام قرض دادم
                    ==============
                    یعنی از 65 تومن رسیدم به 78.5 در عرض 3.5 ماه.( متوسط ماهی 6 درصد ، سالی می کنه: 70 درصد که از بانک بهتر بوده)
                    حدسم هم اینه که تا آخر سال بشه 100 تومن، مخصوصا با خودرویی ها.(جالبه ، اواخر سال 91 فکر کنم 42 تومن داشتم)
                    حالا باز سرم شلوغه (دوباره دانشجو شدم) ، می ترسم ولش کنم و گوش به زنگ نباشم و باز بیاد پایین.
                    ==============
                    اینم سبدمه، که تا الان مثل یه قلک ازش استفاده کردم:

4.PNG
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

پاسخ : سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام مجدد به همه ی دوستان،
                      چقد از اون زمان میگذره؟
                      کارنامه تون چطوره؟
                      برای من که انگار خوب بوده، همون سهام خودرویی که مزخرف بود و حالم رو گرفته بود ، انگار داره حال اساسی بهم میده.(فکر کنم بخاطر دعایی بود که می خوندم!)
                      --------
                      کارنامه ی من:
                      من الان وضعیتم اینجوریه:
                      82 تومن تو بورس دارم
                      8 تومن از خانواده قرض گرفتم
                      4.5 به دوستام قرض دادم
                      ==============
                      یعنی از 65 تومن رسیدم به 78.5 در عرض 3.5 ماه.( متوسط ماهی 6 درصد ، سالی می کنه: 70 درصد که از بانک بهتر بوده)
                      حدسم هم اینه که تا آخر سال بشه 100 تومن، مخصوصا با خودرویی ها.(جالبه ، اواخر سال 91 فکر کنم 42 تومن داشتم)
                      حالا باز سرم شلوغه (دوباره دانشجو شدم) ، می ترسم ولش کنم و گوش به زنگ نباشم و باز بیاد پایین.
                      ==============
                      اینم سبدمه، که تا الان مثل یه قلک ازش استفاده کردم:

[ATTACH=CONFIG]645[/ATTACH]
                      سلام به همگی،
                      یک ماه گذشت ، گفتم برای خودم و بقیه کارنامه ام رو بذارم:
                      الان 87 تومن نقد دارم
                      8 تومن قرض گرفتم
                      2 تومن قرض دادم
                      ============
                      پس الان 81 تومن دارم که نسبت به ماه قبل (78.5 تومن) حدودا 3 درصد افزایش داشته در مدت 25 روز ( سالانه 47 درصد ، که زیاد بد نیست ، البته شنیدم یه سهامدار موفق باید 100 درصد سود کنه ، مخصوصا در این بازار پر رونق!!!)
                      اینم سبدم:

45 درصد خودرویی - 30 درصد بانک - 12 درصد اخابر
                      اشتباهاتی که کردم :
                      فروش زود هنگام وپارس
                      فروش زود هنگام وبوعلی

کارهای درستی که انجام دادم:
                      نگهداشتن خودرو و سایر خودرویی ها
                      فروش وکار
                      فروش وبملت

سایر کارها:
                      فروش وتجارت (فقط برای اینکه سبد خلوت بشه + اینکه سهم رشد خوبی کرده بود)
                      فروش کگل ( برای اینکه تعداد سهامم رو کم کنم + سهم کنده و در این بازار خوب ، فکر کردم رشد زیادی نخواهد کرد)

هنوز به خودرویی های گروه امیددارم و همچنان فکر می کنم تا پایان سال سود خوبی بکنم ( البته در اولین زمان سهم خودرو رو خواهم فروخت ، یه احساسی بهم می گه زیادی رشد داره می کنه)
                      به وبصادر هم خیلی عالی به نظر می رسه ، انگار ضرری درش نیست و هر چه پیش بیاد غیر از سود نخواهد بود

تا ماه بعد
                      یا علی
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2014/01/06, 23:42. دلیل: اضافه کردن اشتباهات و کارهای درست
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• ali20005
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 230

سلام به دوستان و اساتید
                        یه چیزی بگم شاید باورتون نشه:
                        تو سایت irvex.ir که بورس مجازی هستش بعضی از افراد (نفرات برتر مسابقه) هستن که ماهانه حدود 200 الی 300 درصد بازدهی دارن. منم بهشون پیام دادم که چجوری اینکارو می کنید؟ که جواب درست حسابی ندادن
                        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                        [/CENTER]

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
                          سلام به دوستان و اساتید
                          تو سایت irvex.ir که بورس مجازی هستش بعضی از افراد (نفرات برتر مسابقه) هستن که ماهانه حدود 200 الی 300 درصد بازدهی دارن. منم بهشون پیام دادم که چجوری اینکارو می کنید؟ که جواب درست حسابی ندادن
                          نوسان می گیرن؟ ( با نوسان که آدم خودش رو بکشه 40 درصد ماهیانه در میاره! )
                          تو سایت نمیشه ریز معاملات طرف رو نگاه کرد؟
                          راستی یه چیزی ، تو سایت "تالار بورس" آقای کشمیری روش حق_بازی رو آموزش دادن که کار خیلی خطرناک و سود دهی هست . ( مثل قمار می مونه ) شاید اینا از اون روش استفاده می کنن ( که به نظر من به ریسکش نمیارزه )
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

علتش فقط اينه كه بلندمدتي سهم ميخرن. ما هم براي يكي از دوستان خريديم همون سهم ها رو خودمون هم داشتيم ولي چون ايشون نگهش داشت 140% 4 ماهه سود گرفت . ولي وقتي پاي پول واقعي مياد وسط چون ترس وجود داره با سهم نميمونيم و از سودمون كم ميشه. علتش فقط همينه
                            سلام به دوستان و اساتید
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• safaklar
                              ستاره دار(14)
                              • Sep 2011
                              • 626

سلام به دوستان و اساتید

علتش رو من میدونم . سامانه بورس مجازی یه سری ایراداتی داره . مثلا امروز سهم شپاکسا میبنده برا تعدیل . در اصل نباید قابل معامله باشه ولی در بورس مجازی قابلیت خرید و فروش داره و فرداش بسته میشه .
                              یا اینکه مثلا سهمی 20 میلیون صف خرید داره . درخواست فروش بعد از ساعت 12:30 که بصورت نمایشی یا هردلیلی وارد سیستم میشه طرف میاد از اون فروش ها خرید میکنه . مثلا سهم کرمان حوالی 150 قفل شده بود و کسی حجمی نمیتونست بخره . ولی سهامدارای بورس مجازی میتونستند از درخواستهای نمایشی فروش سهم کرمان که بعد از 12:30 وارد سیستم شده بود خرید کنه . این موردها ضعف سیستم بورس مجازیه که تا 5-6 ماه پیش که اخرین ورود من به سیستم بود حل نشده بود .
                              همین امشب میتونید برید سامانه بورس مجازی و از سهام شرکتهای مفاخر و حسینا هرحجمی که دلتون میخواد خرید کنید (چون اردر فروش بعد از 12:30 تو سیستم داره)

نظر

• ali20005
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 230

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                علتش فقط اينه كه بلندمدتي سهم ميخرن. ما هم براي يكي از دوستان خريديم همون سهم ها رو خودمون هم داشتيم ولي چون ايشون نگهش داشت 140% 4 ماهه سود گرفت . ولي وقتي پاي پول واقعي مياد وسط چون ترس وجود داره با سهم نميمونيم و از سودمون كم ميشه. علتش فقط همينه
                                کاملا درسته، به نظر من ترس و عجول بودن گاهی اوقات باعث میشه که سود نکنیم. که تو بورس سود از آدمای عجول به صبور میرسه (البته این حرفا زمانی مصداق پیدا میکنه که به فاند سهم اطمینان داشته باشیم)
                                [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                                [/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X