محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دولت روحانی در صفحه توئیتر خود به سوال یکی از کاربران که پرسیده بود«اگر ایران دست از تکذیب هولوکاست برمیداشت سال نو (یهودی) شیرینتر بود.» چنین جواب می دهد: «ایران هرگز آن را انکار نکرده. مردی که آن را انکار می کرد دیگر رفته است.» شخصی که این سوال را از ظریف پرسیده بود دختر نانسی پلوسی، رهبر دموکراتهای کنگرهٔ آمریکا بوده است.
کـــیـوســــک مطبــــــــــوعــات
Collapse
X
-
در مراسم تودیع و معارفه قائم مقام و معاونان وزارت خارجه
ظریف: باید چهره واقعی و صلح طلب ایران را به جهان معرفی کنیم
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
(طنز) جلسه هیأت دولت در فیسبوک!
رضا ساکی در ایسنا نوشت:
آدم نمیداند بالاخره فیسبوک خوب است یا بد؛ از یک طرف، فیلتر است و از طرف دیگر، وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله مینویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت میدهد.
هنوز که هنوز است، در گزینش کردن افراد برای کار در برخی سازمانها، از آنها میپرسند: آیا عضو سایت خاصی هستید؟ از دوست من هم پرسیده بودند و او گفته بود خیر. بعد پرسیده بودند که آیا در فیسبوک هستی گفته بود بله! بعد گفته بودند که چرا وقتی پرسیدیم عضو سایت خاصی هستید گفتید خیر! دوست من هم گفته بود فیسبوک که سایت خاصی نیست همه آنجا هستند!
مدتی است دائم فکر میکنم که همهی اتفاقات این چند ماه اخیر، خوابوخیالی بیش نبوده است! فکر میکنم عاقبت از خواب برمیخیزم و میبینم همهی آن چه دیدهام رویا بوده است. به همین دلیل، هر روز صبح به محض بیدار شدن میروم ببینم هنوز محمدجواد ظریف در فیسبوک هست یا نه، و وقتی میبینم هست، خیالم راحت میشود.
حالا که البته وزارت امور خارجه رسما شعبهای در فیسبوک زده است و خانم سخنگو، یعنی مرضیه افخم هم در فیسبوک حضور دارند. ایشان بهصورت فعال در «تویتر» هم هستند، همان تویتری که هنوز به گمان برخی، از آن سایتهای خیلی خیلی مورددار و استکباری است! یعنی آدم نمیداند بالاخره فیسبوک خوب است یا بد است. از یک طرفی فیلتر است و از طرف دیگر وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله مینویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت میدهد. بله، آقای بیژن نامدار زنگنه هم بهتازگی وارد فیسبوک شدهاند، یعنی تا چند وقت دیگر کلا هیأت دولت را در فیسبوک خواهیم دید انشاءالله. امیدوارم این حضور باعث شود که در گزینش سازمانها، دیگر از کسی نپرسند آیا عضو سایت خاصی هستید یا نه!
راستی شما عضو سایت خاصی هستید؟
نظر
-
-
هشیار باشی اصلاح طلبان !
داستان شهرداری تهران را رها کنیم . حالا اشتباهی بود که اتفاق افتاد و کار از کار گذشت
الان مهمترین و اصلی ترین موضوع انتخاب استانداران است که به نظر من از انتخاب شهردار تهران به مراتب مهمتر و موثر تر است . ظاهرا انتخاب استانداران از میان گزینه هایی صورت می گیرد که از سوی نمایندگان اصولگرای مجلس به وزیر کشور پیشنهاد شده باشند .در این زمینه اخباری کسب کرده ام که در صورت صحت خیلی نگران کننده خواهد بود .
*****بوسه...
طرح از هادی حیدری:روزنامه شرقto continue, please follow me on my page
نظر
-
اینم امروز دیدم که آقای صحافی نقد شما را دوبار ه نقد کرده :">
محمدجواد صحافی: اگر به سابقه فعالیت هنرمندان آوازه خوان جوانمان که نامشان از اواسط دهه هشتاد بر سر زبانها افتاد بیافکنیم به نامی بر میخوریم که حضور و فعالیتش در عرصه موسیقی بسیار بسیار بیشتر از سایر هنرمندان هم وزن خود بوده است؛ از اجرای کنسرتها گرفته تا همکاری با صدا و سیمای ملی در قالبهای متفاوت، بسیاری وی را افتخاری شماره دو نام مینهند و در نقطه مقابل کسانی دیگر این حرکت وی را میستایند...
آمن خادمی: سالار عقیلی و رضا صادقی قرار است 3 و 4 مهرماه سال جاری در سالن برج میلاد به صحنه بروند. در همین راستا در اغلب سایتهای موسیقی و صفحات اجتماعی انتقادات مختلفی نسبت به سالار عقیلی انجام دادهاند. عقیلی در دو سال گذشته به دلیل اجرهای متعدد در تهران و شهرستانهای مختلف و همچنین انتشار آلبومهای مختلف زیر تیغ انتقاد بوده است؛ به گونه ای که وی را علیرضا افتخاری دیگر نام نهادهاند. شاید وقت آن رسیده که موسیقیدان سنتی حال و هوای خود را عوض کنند. ...
نظر
-
-
در اصل توسط غزاله پست شده است View Postاینم امروز دیدم که آقای صحافی نقد شما را دوبار ه نقد کرده :">
محمدجواد صحافی: اگر به سابقه فعالیت هنرمندان آوازه خوان جوانمان که نامشان از اواسط دهه هشتاد بر سر زبانها افتاد بیافکنیم به نامی بر میخوریم که حضور و فعالیتش در عرصه موسیقی بسیار بسیار بیشتر از سایر هنرمندان هم وزن خود بوده است؛ از اجرای کنسرتها گرفته تا همکاری با صدا و سیمای ملی در قالبهای متفاوت، بسیاری وی را افتخاری شماره دو نام مینهند و در نقطه مقابل کسانی دیگر این حرکت وی را میستایند...
http://musicema.ir/node/185535در اصل توسط غزاله پست شده است View Postخانم خادمی چرا مطالبتون رو نمی ذارید اینجا؟
هر از گاهی سایتا را می چرخم مطالبتون هست ولی اینجا نیست!!
[/IMG]
واقعیتش بچه ها همیشه نسبت به من محبت دارند و به من هم نمی گن که مطالب را باز نشر کردند
اینه که خودم هم بی خبر می مونم
بنده خدا آقای صحافی هم قبل از نوشتن زنگ زد که بگه می خواد مطلبی بنویسه که یاداشت منو نقد می کنه
منم خیالش را راحت کردم که بلاخره هر کسی نظری داره و قابل احترامه که با خیال راحت نظرش رو بنویسه/:.rolleyessmileyani
تو همیشه به من محبت داری /:.Heart.:/دستت هم درد نکنه /:.wubsmiley.://:.wubsmiley.:/
{{{{{بدون شرح}}}}}}
طرح از مانا نیستانیto continue, please follow me on my page
نظر
-
یاداشت که من درباره ساز های ابداعی اساتید موسیقی ایران(محمدرضا شجریان،حسین علیزاده و کیهان کلهر) نوشتم
و سردبیر روزنامه زحمت کشیدند و اونو صفحه یک هم آوردند
نگاهی به چند و چون سازهای ابداعی در موسیقی ایرانی:
دستپخت تازه بزرگان موسیقی
آمن خادمی :
در سه – چهار سال اخیر ساخت سازهای ابداعی و برگزاری کنسرت با آنها بیشتر از آنکه جنبه کاربردی داشته باشد،جنبه سرگرمی و تفریح پیدا کرده است وتاکنون ندیده ایم که سازهای ابداعی تحولی هر چند کوچک در عرصه صدا دهی،ارکستراسیون وساز بندی و ...ایجاد کند.انتقادهای مختلفی هم از طرف سازندهای ساز نسبت به هنرمندانی که غیر از آهنگسازی و خوانندگی در عرصه ساختن سازنیز فعال بوده اند،وارد شده است.به عنوان مثال محمود فرهمند پیشکسوت سازنده ساز در این زمینه گفته است: 8 هزار سال پيش موسيقي شكل گرفت تا به اين دوره رسيده است اما در نهايت نتيجه كل موسيقي ما 7 دستگاهي است كه هم اكنون هم آن را داريم و هر كاري كنيم موسيقي ما همين است. وقتي موسيقي و ساز تكامل مييافت سازنده هم بايد جلو ميرفت. من مخالفتي با نوآوري ندارم اما سوال من اين است كه دوستان ما اين همه ساز ساختند پس چرا آنها را كنار هم جمع نميكنند و اركستري شكل نميدهند تا نتيجه كار را ببينم.
نوازنده ها و گمراهی سازنده های ساز!
این سازنده ساز ادامه افزوده است:متأسفانه در مملكت ما نوازنده ها و همه سازندگان سازها کمتر با هم الفت دارند و در این میان يكسري از نوازنده ها هستند كه ساز سازان را گمراه ميكنند.
این در حالی است که محمدرضا شجریان استاد پر آوازه موسیقی کشورکه از سال 1390 اقدام به برگزاری نمایشگاه سازهای ابداعی کرده است،در پاسخ به این انتقادات گفته است: من با سليقه خود موسيقي گوش ميكنم بر اين اساس در اين چند سال حس كردم ما نياز به صداي بزرگ و جديد در اركستر داريم به همين خاطر دست به ساخت سازهايي با وسعت بالا زدم.
وي افزوده است: معتقدم ما بايد با احترام به سازهاي گذشتهمان براي بهتر شدن و راحت كوك شدنشان دست به ابداع بزنيم. اين خواننده برجسته كشورمان ادامه داد: سازهاي ابداعي نقص دارند چون هر كاري در ابتدا دچار نقص است روزي كه نيما شعر نو گفت همه به او اعتراض كردند اما در حال حاضر شعر نو همه جا را گرفته است.
شجريان در اعتراض برخي هنرمندان به ساخت سازها گفته است : اين همه تو سر موسيقي و ساز خورده، ما ديگر تو سرش نزنيم. سازهايي كه من ساختهام ابتدايي هستند آنقدر بايد روي آنها كار كنم تا جايگاهشان را بيابم تا هم نوازنده و هم شنونده آن را بپسندند.
ریشه در سنت و فرهنگ
همچنین کیهان کلهر با اینکه دو سال پیش با ساز "شاه کمان"در ایران به صحنه رفت درباره سازهای ابداعی اینگونه سخن گفته است:به عقيده من هر عامل جديدي بايد ريشه در سنت داشته باشد و اساسا كسي كه سازي ميسازد بايد سنت و فرهنگ را بشناسد.متاسفانه ما ساز را ميسازيم بعد دنبال نوازنده ميرويم؛ در صورتي كه اين قضيه بايد برعكس باشد.
این نوازنده کمانچه خاطرنشان کرده است:ما اگر در موسيقي صداي جديدتري مي خواهيم بايد اين نياز با ساخت ساز برطرف كنيم ولي اين خود نيز به زمان و دانش عميق نياز دارد و در واقع اين ابداع و ساخت و ساز بايد از طرف كساني صورت گيرد كه در اين زمينه پيشينه داشته باشند.
تاکنون هنرمندان صاحب نامی چون محمد رضا شجریان(شاهصراحی، بمصراحی، صراحی آلتو، صراحی، شهرآشوب، شهرآشوب آلتو، شهنواز، شهبانگ، کرشمه، باربد، تندر، ساغر و سنتورهای دستساز)،کیهان کلهر(شاه کمان)،حسین علیزاده(سلانه) و ...اقدام به ساخت سازهای ابداعی کرده اند .در ادامه این نوشته به چند و چون ساخت سازهای ابداعی می پردازیم:
1-در نگاه نخست هدف از ساخت سازهای ابداعی چیست؟کاربرد آنها چیست؟تاکنون کدام یک از سازهای ابداعی توانسته است جایگاه قابل مهمی چون سازهای رسمی یعنی تار،کمانچه ،سنتور و ...را پیدا کند؟تاکنون کدام گروه ،آهنگساز یا نوازنده به صورت پیوسته و بدون رودربایستی یک خواننده یا آهنگساز مشهور با ساز ابداعی به صحنه رفته و اصلا نتیجه آن چه بوده ؟!اگر اینگونه است چرا تاکنون تحولی قابل لمس و مشهود نبوده است؟
2-ساختن ساز جدید در این برهه بیشتر از آنکه مورد نیاز باشد،می تواند جنبه مد یا عقب نیفتادن از قافله هنری و روشنفکری ارزیابی شود؛چرا که موسیقی ما به نو آوری در عرضه خوانندگی ،آهنگسازی،استفاده از اشعار نو ،همراه شدن با مناسبت های اجتماعی و ... بیشتر نیاز دارد تا ساخت ساز جدید والبته به نمایش گذاشتن آن.
3-در همه جای دنیا هنرمندان غیر از حوزه تخصصی خود به حوزه دیگر هم سرک می کشند.نمونه این اتفاق را این روزها در کشور خودمان برای خواننده های که بازیگر شدند،بازیگرانی که خواننده شدند یا حتی پا فراتر از عرصه هنری گذاشته و رستوران دار شدند یا بوتیک و مزون لباس عروس یا کلینک پوست و مو راه اندازی کرده اند را شاهدیم ایا می توان ساختن ساز را هم نوعی تجربه گرایی از این دست ارزیابی کرد؟
4-تاکنون سازهایی که ساخته شده معمولا از نظر ظاهری با سازهای معمول روز و قدیمی تفاوت نداشته اند و معمولا هم خانواده سازهایی موجود هستند که اگر قرار باشد سازی ساخته شود که به نوعی کپی برداری از دیگر سازهای موجود باشد،پس چه نیازی به ساخت ساز جدید است؟
5-سال گذشته جمهوری آذربایجان در یک اقدام کاملا غیرفرهنگی ساز تار را به نام خود ثبت کرد ؛بدون آنکه صدای کسی در بیاید.نهایت اعتراض ما برای این اقدام نوشتن چند یاداشت و گزارش در رسانه های داخلی بود و کسی زیاد برایش فرقی نکرد که تار ایرانی به اسم آذربایجان زده شد و تمام!این روزها زمزمه های عجیب دیگری برای تاراج دو ساز دیگر یعنی کمانچه و دف نیز به گوش می رسد که بهتر است فکر به حال آن شود تا به سرنوشت ساز تار و شاعران ما در نیایند.
6-مشکل سازهای ایرانی در چند حوزه یعنی محدویت صدا دهی،ایراد در کوک سازهای پوستی برای مناطق مرطوب،تنظیم کوک برای ارکسترهای بزرگ و ... خلاصه می شود و تاکنون فکری اساسی برای رفع این مشکلات صورت نگرفته است.شاید بهتر است اساتید و علمای فن فکر به حال رفع مشکلات سازهای موجد بیندیشند .
7-محمدرضا درویشی دو سال گذشته در مصاحبه ای درباره سازهای ابداعی محمدرضا شجریان گفته بود که قرار نیست سازهای استاد شجریان جایگزین سازهای قدیمی شود.وی گفته است: آن دسته سازندگان ساز که براساس الگوهای قدیمی و به قصد فروش، ساز میسازند به آقای شجریان این انتقاد را دارند که چرا وارد حوزه کاریشان شده است، در حالی که کار آقای شجریان اصلا در حوزه آنها نیست. ایشان ساز نمیسازد یا ابداع نمیکند برای فروش، بلکه فنون خاص خود را در بسیاری از هنرها همانند خوشنویسی، ساز سازی و... دارد و همانند برخی هنرمندان تنها خواننده نیست.to continue, please follow me on my page
نظر
-
مرضیه افخم: صفحه ای در فیسبوک ندارم
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد که صفحه ای که به نام وی در فیسبوک راه اندازی شده است، متعلق یه وی نیست.
مرضیه افخم در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: من صفحه ای ندارم و متعاقب ایجاد این صفحه، پیگیر اقدامات حقوقی برای بستن صفحه فیسبوکی که به نام من ایجاد شده است، هستم.
نظر
-
استقبال مستخدمین حسینی از ابقاء صالح آبادی در سازمان بورس:
با تغییر هیات مدیره سازمان بورس خواسته های دولت محقق می شود
www.iraneconomist.com/fa/news/36158
نظر
-
-
در اصل توسط غزاله پست شده است View Postمرضیه افخم: صفحه ای در فیسبوک ندارم
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد که صفحه ای که به نام وی در فیسبوک راه اندازی شده است، متعلق یه وی نیست.
مرضیه افخم در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: من صفحه ای ندارم و متعاقب ایجاد این صفحه، پیگیر اقدامات حقوقی برای بستن صفحه فیسبوکی که به نام من ایجاد شده است، هستم.
http://isna.ir/fa/news/92061912296/%...A7%D8%B1%D9%85الان که ظریف،زنگنه،افخم،ابتکار و..عضو ف ی س بوک هستند و امیدوارم به خاطر
یک تشر سیاسی حضور خودشون را تکذیب نکنند!!!ا
جناب ظریف اولین شخصی بود که به این سایت اجتماعی پیوست و پس از آن زنگنه!!
از همه فعال تر هم آقای ظریف و بعد جناب زنگنه هستند که در نوع خودشون جالب و قابل تحسین اند/:.coolsmiley02:./to continue, please follow me on my page
نظر
نظر