کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تیتر روزنامه های امروز پس از مذاکره تاریخی اوباما و روحانی
تبریک به جناب دلیری - سردبیر روزنامه اعتماد با تیتر خوبشون (بلاخره تیتر را از میان دوستان روزنامه نگار فیس بوکی انتخاب کردن ،این مزیت ها را هم داره)
دارم به نماز جمعه هفته بعد فکر می کنم.. دوست دارم ببینم ملت چه شعارایی می دن؟؟!!../:.coolsmiley02:./
من تا حالا از عبارت «روحانی متشکرم» استفاده نکرده بودم، اما امروز با خیال راحت می گویم: روحانی متشکرم! /:.yead.:/
اینکه امروز می گویم، به خاطر گفتوگوی تلفنی اش با اوباما نیست، به خاطر همه دستاوردهای این سفر است. نظرم را درباره سخنرانی حسن روحانی در سازمان ملل نوشتم، اما سخنرانی های بعدی و گفتوگوهای حسن روحانی با آن خیلی تفاوت داشت. حالا با خیال راحت می توانم بگویم که آن سخنرانی استثنا بود.
البته که روحانی در این سفر و دستاوردهایش تنها نیست و از همه باید تشکرد کرد، به خصوص از جواد ظریف که تراز نویی از وزیر خارجه را نه تنها در ایران که در منطقه ما ارائه کرد. ...
حسن روحانی و گروهش به خوبی از تجربه های سالهای گذشته استفاده کردند، هم از تجربه مثبت خاتمی و هم از تجربه منفی محمود احمدی نژاد.
چه بسا آمریکایی ها هم اگر تجربه احمدی نژاد را از سرنگذرانده بودند، عاقل نمی شدند
برخی از دوستان لطف کردند و من رو در سایت ف ی س بوک اد کردند و بهم پیام داده اند که از سایت بورسی هستند
متاسفانه این امکان مهیا نیست و لازمه از عزیزان عذرخواهی کنم
در همین راستا دوستان می توانند مطالب و نوشته های من رو در پیج شخصی ام که عمومی تر هستش، با این آدرس :
روایت های ف ی س ب و ک ی شاهدان از حاشیه های مراسم استقبال از روحانی
در کنار طرفداران رئیس جمهور تعدادی از مخالفان دولت نیز تجمع کردند و با شعارهای افراطی و بعضا حرکاتی اهانت آمیز صحنه هایی را خلق کردند که سوژه شبکه های اجتماعی شد.
شبکه ایران/ اطلاعیه دفتر رئیس جمهور مانع از آن نشد که دوستداران دولت تدبیر و امید برای استقبال به فرودگاه مهر آباد نیایند. اما در کنار طرفداران رئیس جمهور تعدادی از مخالفان دولت نیز تجمع کردند و با شعارهای افراطی و بعضا حرکاتی اهانت آمیز صحنه هایی را خلق کردند که سوژه شبکه های اجتماعی شد.آنچه می خوانید روایت ها و تصاویری است که از این مراسم از سوی حاضران در فیس بوک منتشر شده است:صد ها نفر از ایرانیان با گل و سرود و لبخند به استقبال حسن روحانی در فرودگاه مهر آباد رفتند. از ساعات ابتدایی صبح روز شنبه 6 مهر صد ها نفر از شهروندان با حضور در فرودگاه مهرآباد منتظر ورود رئیس جمهور به کشور بودند. در میان جمعیت پلاکارد های که روی آن شعار هایی در حمایت از رئیس جمهور منتخب و دفاع از صلح در دست داشتند. سرود های یار دبستانی، ای ایران و سر اومد زمستان در مراسم خوانده شد.
شعار هایی که مردم در این مراسم سر دادند:
خامنه ای زنده باد / روحانی پاینده باد
هاشمی زنده باد / روحانی پاینده باد
اصلاحات زنده باد / روحانی پاینده باد
خاتمی زنده باد / روحانی پاینده
دکتر ظریف تشکر تشکر
روحانی مچکریم روحانی مچکریم
در بهار آزادی جای شهدا خالیست
حمایت از روحانی/ فرمان رهبر ماست
برادر سپاهی / تشکر تشکر
نیروی انتظامی / تشکر تشکر
هر چقدر به زمان ورود روحانی به فرودگاه نزدیک تر می شدیم، بر تعداد استقبال کنندگان افزوده می شد. در این میان حضور افرادی که از استان های گیلان، سمنان، خراسان جنوبی، اردبیل، خوزستان و.. آمده بودند، جالب توجه بود. بر روی یکی از پلاکارد ها شعار "آری به صلح نه به جنگ" به چشم می خورد.
در حالی که ساعت 12 ظهر جمعیت به 2-3 هزار نفر می رسید. درمقابل جمعیت حدود 30-40 نفر از مخالفان لباس شخصی با شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می دادند. همچنین پلاکاردهایی درمخالفت با رابطه آمریکا در دست داشتند. البته نیروی انتظامی با اتخاذ تدابیری اجازه ایجاد تنش به این افراد اندک را در ابتدای برنامه نداد. این افراد لباس شخصی در وسط خیابان قصد برگزاری نماز جماعت داشتند. نکته قابل توجه دراین میان ن بود که "قبله" را درست انتخاب نکرده بودند.
بعد از گذشت ساعاتی حسن روحانی سوار بر خودروی خود به میان جمعیت استقبال کننده آمد. رییس جمهور بر روی خودرو برای استقبال کنندگان که شعار "درود بر روحانی" می دادند، دست تکان داد. در این میان متاسفانه تعدادی از افراد لباس شخصی اقدام به پرتاب کفش و مهر نماز به سمت رئیس جمهور کردند که البته با مخالفت مردم مواجه شدند. در این میان درگیری های مختصری هم بین مردم و لباس شخصی ها به وجود آمد. این جریان دقایقی بعد از خروج رئیس جمهور از فرودگاه نیز ادامه داشت، مردم شعار "درود بر روحانی" می دادند و لباس شخصی ها "مرگ بر امریکا "می گفتند.من خودم #فرودگاه بودم تعداد مخالفان لباس شخصی که آمده بودند در حدود 30-40 نفر بود. حامیان #روحانی هم نزدیک به هزار نفر می شدند.
نکات جالب:
1- در میان مخالفان حتی یک "زن" هم دیده نمی شد. در حالی که در مقابل نیمی از حامیان #حسن_روحانی را زنان تشکیل می دادند.
2- همان 30 -40 مخالف همه جوانان 20 تا 25 سال با تیپ مشترک اما موافقان روحانی از همه مدل تیپ و سنی بودند. مردان شیش تیغ کرده در کنار مردان ریش بلند و ریش انکادر کرده. زنان چادری در کنار دخترانی که مانتو های رنگ شاد پوشیده بودند.
3- 30-40 نفر سازماندهی شده بودند. اما این طرف زیاد سازماندهی نداشت. می شد جمعیت بیشتری به استقبال بیاید. اگر سازماندهی بهتری بود
4- شعار های آن 30-40 نفر در میان شعار های اکثریت مردم گم شد. تنها برای چند لحظه جلوی ماشین روحانی را گرفتند. که محافظان روحانی هم برخورد لازم را کردند. آخرش به یک لنگه کفش ختم شد.
5- بااین اوصاف این بزرگ نمایی رسانه ای که در مورد لنگه کفش و حمله و این چیزا می شود را من درک نمی کنم. بهتر بود روی اون هزار نفری که با لبخند و شادی و شعار صلح بودند بودند بیشتر کار می شد در رسانه ها
کسانی که مسابقه انتخابات را باختند می خواهند برنده بازی کودکانه کفش پرانی شوند،این قهرمانان انعطاف ناپذیر از یاد می برند با چه قهرمانی و انعطافی اقتصاد کشور را ویران و طبقه نوخاسته از قارون ها،رانت طلبان را به جان ملت انداختند تا با بهره گیری از تحریم ها هزاران میلیارد تومان را از جیب فرودستان و طبقه متوسط غارت کنند، این گروه با بی خردی اعتبار ایران را در سطح جهانی با دیدن هاله های نور و قرائت بیانیه های بی معنی بر باد دادند و امروز قهرمانی ها و ریاضت های زیادی می طلبد تا بر ویرانه هایی که بر جا گذاشتند صدای پای آبادانی و اعتبار به گوش مردم خسته برسد
خوب است آنها که از امتیازهای نقد و وعده های نسیه حرف می زنندبه یاد بیاورند وعده های عدالت آنها در هشت سال گذشته در بازار تاریخ نقد شد تا به قیمت فلاکت میلیون ها ایرانی طبقه نورسی ثروت های باد آورده را به راحتی آب خوردن از آن خود کنند
این دوستان با خوش خیالی می پندارند می توانند به این زودی و با سرعت برق و بادجای بدهکار و طلبکار را عوض کرد آنهم در حالی که صدای تندرگونه صدای عقل در همه جا به گوش می رسد، چه خیال خامی...
روزنامه اعتماد در گفت و گویی با صادق زیباکلام نوشت:
*امروز هرچقدر طرفداران دشمنی با امریکا بخواهند جلوی رابطه را بگیرند نمیتوانند. این مساله مانند دیواری است که نم زده است. هر چقدر هم جلو آن را با گچ و سیمان بگیرند باز نمیتوانند محوش کنند. دیگر مرگ بر امریکا گفتن و آتش زدن پرچم امریکا توسط بخشهای عظیمی از تحصیلکردگان و نخبگان کشور دیگر ارزش نیست.
*کار برای اصولگرایان تندرو بسیار سخت شده است. آنها دیگر امروز نمیتوانند جامعه را مجاب کنند که باید با امریکا دشمنی کرد.
*انتقاد از روحانی به دلیل مذاکره 15 دقیقهیی با امریکا این است که چرا در طول مدت سفر به امریکا با اوباما دیدار نداشت و به یک تماس 15 دقیقهیی اکتفا شد. کافی است در شبکههای اجتماعی گشتی بزنید تا ببینید عمده انتقادات از آقای روحانی حول همین موضوع است. مردم به ایشان میگویند چرا مستقیم حرف نزدید و تنها به تلفن بسنده کردید. البته 15 دقیقه مکالمه نشان میدهد موضوع فقط خوش و بش کردن نبوده است. فضای مکالمه جمعه شب این نبوده که اوباما به روحانی بگوید خیلی خوش آمدید و روحانی هم در پاسخ از میزبانی او تشکر کند. مگر تعارفات رسمی و دیپلماتیک چقدر طول میکشد؟ مشخص است که زمینه برای صحبت کردن وجود داشته است.
*گروههای طرفدار شکلگیری رابطه ایران و امریکا نباید سر به سر اصولگرایان بگذارند. ما نباید مخالفان را تحریک کنیم. بگذاریم هرچه میخواهند بگویند. اصلا همه قبول کنیم که اوباما به پای روحانی افتاد تا تماس بگیرد. اینها مهم نیست. باید اجازه دهیم آنها روایت خودشان را بگویند و با آن احساس غرور کنند. آنها اگر غرور و احساساتشان تحریک شود چوب لای چرخ روحانی میگذارند. تنها مسالهیی که باید با آنها طرح کنیم این است که علت دشمنی با امریکا چیست؟ بخواهیم که پاسخ این پرسش را بدهند. مطمئن باشید هر چه بگویند برایش جواب هست.
*ما در 34 سال گذشته از تمامی تریبونهای رسمی اسراییل را تهدید به نابودی کردهایم. فرض کنید عربستان سعودی همین حرفهایی که ما علیه اسراییل زدهایم را علیه ما بزند. بعد از مدتی متوجه شویم این کشور در پی دستیابی به فناوری هستهیی است. آیا ما احساس خطر نمیکنیم؟ در این حوزه ما تنها گفتهایم که نمیخواهیم به سمت سلاح هستهیی برویم. باید اعتماد دنیا را نسبت به برنامه هستهیی خود جلب کنیم و به همه ثابت کنیم تنها به دنبال صلح هستیم.
*یکی از ستونهای انقلاب اسلامی از دید اصولگرایان در حال خدشهدار شدن است. در واقع هنوز ما به جایی نرسیدهایم که از نظر فکری این تابو شکسته شده باشد. اما همینجا باید بگویم که من هیچ تردیدی ندارم و مثل روز برای من روشن است که روزی در نهایت این تابو از سوی شماری از نخبگان فکری و سیاسی ما شکسته خواهد شد. ضمن اینکه فشارهایی که از ناحیه تحریمها در حال انباشته شدن است، میتواند در نهایت ما را به سمت تنشزدایی و زدودن خصومتها با امریکا سوق دهد.
* گام بعدی در رابطه ایران و امریکا به رفتار دو طرف در قبال هم بر نمیگردد. قدم بعدی از مذاکرات اکتبر ژنو میگذرد. اگر بتوانیم در این مذاکرات بن بست 8 ساله پرونده هستهیی با 1+5 را باز کنیم مطمئن باشید رابطه با امریکا نیز روی ریل تنش زدایی میافتد. هر گونه تنش زدایی با امریکا مستلزم توفیق یافتن در پرونده هستهیی است. ما اگر با 1+5 به توافق برسیم و پرونده هستهیی را ببندیم، گردنه سخت را رد کردهایم و به سراشیبی میرسیم. فضای امروز کشور مانند سال 58 نیست.
آيا تمام ايرانيان از مكالمه روحاني-اوباما راضي اند؟
كم نيستند كساني كه با اصل مذاكره مخالفند و اين روزها دوران سختي را مي گذرانند. اشتباه نكنيد؛ مخالفان فقط همان هايي نيستند كه در فرودگاه لنگه كفش پرت كردند.
اتفاقا بسياري از آنان به شدت از اين اتفاق متاثرند. مخالفان فقط همان هايي نيستند كه در فضاي مجازي "كاسبان تحريم" ناميده شدند؛ بسياري از آنان حتي به نان شبشان هم محتاجند.
بخش عظيمي از مخالفان مذاكره با امريكا، انسان هاي شريفي اند كه به هر دليلي گمان مي كنند هر مذاكره اي با هر دستاوردي، بيش از هرچيز پشت پا زدن به آرمانهايي است كه سالها به اميد تحققش زندگي كرده اند.
آنها تمام رنج ها و سختي هاي زندگي را تحمل كرده اند تا پاي "هدف"ي ايستاده باشند كه به زندگي اجتماعي، سياسي و ديني شان معنا مي بخشيده است؛ درست يا نادرست.
پس از مراسم استقبال روحاني، تقريبا تمام عكس العمل هاي كاربران فضاي مجازي، نه تنها تخطئه كه تحقير لنگه كفش زنان بود. حتي كار به ناسزا و لعن هم رسيد. آنها كه بيشتر اهل تحليل بودند هم منافع اقتصادي مخ...الفان را دليل مخالفتشان دانستند. من نه منكر زشتي رفتار لنگه كفش زنانم و نه مخالف تلاش براي شفاف كردن دلايل مخالفت كاسبان.
اما باور كنيد به چشم خود ديدم كساني را كه اين روزها به كنج عزلت خزيده اند و اشك مي ريزند چون احساس مي كنند تمام هويتشان زير سوال رفته است، فكر مي كنند قال گذاشته شده اند، از خودشان مي پرسند پاي چه ايستاديم اين همه سال؟
دوستان زحمت کشیدند و لینک تعدادی از روزنامه ها را در تاپیک "کیوسک"قرار دادند
لازم می دونم درابتدا به خاطر مشارکت خوبشون تشکر کنم
از آنجایی که این لینک ها به صورت یکپارچه تمام طیف روزنامه های یعنی اصلاح طلب،اصول گرا و مستقل و همچنین روزنامه های اقتصادی و ورزشی را شامل می شود تا دید کاربران را وسیع تر کند...
ممنونم میشم در ارائه پست اینچنین به این نکات توجه شود
در عصر جاهلیت هم ازدواج با فرزند خوانده رواج نداشته است!!
آیت الله "سید حسین موسوی تبریزی" در گفتگو با خبرگزاری ایلنا، می گوید که مساله ازدواج سرپرست با فرزند خوانده فقط یک مساله شرعی نیست بلکه ابعاد روحی، روانی بسیاری در این مساله وجود دارد که باید به آن توجه شود.
او می گوید: مجلس این مساله را یک جانبه دیده است و فقط به مسائل شرعی توجه کرده و مسائل اخلاقی، روانی و اجتماعی را نادیده باقی گذاشته است.
آیت الله موسوی تبریزی، به قانونی شدن این مساله اعتراض دارد و می گوید در دوران جاهلیت هم چنین ازدواج هایی رواج نداشته است، بنابراین طبیعی است که در عصر حاضر نباید نگران چنین مواردی بود و آن را به عنوان مشکلی برای جامعه مطرح کرد. باید به مصالح و مفاسد این مساله بیشتر توجه کرد.
نظر