کـــیـوســــک مطبــــــــــوعــات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

روزنامه های امروز

[/CENTER]
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

وقتی مرتضوی در خانه متهم «ریمیل» پیدا کرد

ماشاالله شمس الواعضین در گفت و گویی با هفته نامه آسمان،خاطراتی از سعید مرتضوی نقل کرده است:

در بخشی از این گفت و گو آمده است:«جالب است بگویم هر شخصی که در دستگاه قضایی کشور در معرض دیدار (ولو یک بار) با مرتضوی بوده از خاطرات سرشاری در مورد نوع رفتار غیردانش محور و رفتار خصلتی سعید مرتضوی سخن می گوید. این خاطرات آنقدر زیاد است که ناباورانه است. من چند تا مثال به دلیل آن که مهم است که اینها در بخشی از تاریخ مطبوعات ثبت شود، مطرح می کنم؛ آقای مرتضوی در حالی که من را محاکمه می کرد، مدیر مسئول روزنامه جامعه آقای جلایی پور را صدا می زند؛ آقای جلایی پور نقل می کند که مرتضوی به او گفته تو از خانواده شهدا هستی، رابطه ات با شمس الواعظین قطع کن، ما در خانه شمس الواعظین "ریمیل" پیدا کرده ایم؛
      دکتر جلایی پور می گوید به مرتضوی گفتم شما حق نداشتید این کار را بکنید؛ "ریمیل" یک وسیله یک وسیله آرایشی خانم ها است، مرتضوی می گوید نه "ریمیل" شمس الواعظین به کامپیوتر وصل می شود. این اتفاق مربوط به زمانی است که تازه "ایمیل" راه افتاده بود. این رفتار مرتضوی از آنجا بود که در همان روزهای اول راه افتادن شبکه های اجتماعی وقتی دیدند من "ایمیل" دارم حساس شده بودند.
      این اتفاق کافی است که نشان دهد کسی که در عالی ترین منصب قضا در امر مطبوعات نشسته از فرآورده های عصر انفجار اطلاعات و تکنولوژی مربوط به آن مطلع نیست. به همین دلیل دچار مخمصه و اشکال می شود و علاوه بر لکنت زبانی دچار لکنت رفتاری نیز می شود.»

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

قصه زندگی سقراط و جام شوکران

مشاور فرهنگی رئیس‌جمهورحسام الدین آشنا:

من کاملا قانع هستم که آقای احمدی‌نژاد در سال ۸۸ انتخابات را برده است؛ اگر آقای آشنا با این گزاره کاملا موافق اند بجای نقد دولت قبلی آنچنان تند و تیز باید به رای دهنده یی خرده بگیرند ؛چرا به این چنین دولتی رای داده اند که تمام کشور را مبدل به میدان مین کند ، ایشان بعنوان یک صاحب نظر حق ندارند از نقد رای دهندگان سر باز بزنند چرا که بدون این نقد ما نخواهیم توانست از وضعیت بحرانی به شرایط عادی گذر کنیم چرا باز رای دهندگان می توانند فاجعه بیافریند
        ایشان برای اینکه روحانی را با هوش جلوه دهند به شکست پیش بینی های قبل از انتخابات خود اعتراف می کنند ، آیا اکنون با این پیش بینی های غلط حق دارند در مسند مشاورتی بنشینند که تحلیل درست از شرایط را به تمامی می طلبد و کوچکترین مشاوره غلط می تواند فاجعه ایجاد کند ، مثل مشاوره هایی که مشایی به احمدی نژاد داد،
        آقای آشنا در جای دیگری اشاره می کند:مسئله حصر چندجانبه است. همه جوانب را که شما حل کنید باز یک جانب باقی می‌ماند و آن کسی است که تحت حصر است. او باید تصمیماتی بگیرد. اگر او نتواند و یا نخواهد تصمیم بگیرد کار برای همه دشوار می شود ؛ ، معنای حرف ایشان آن است که آقای موسوی باید مثل ایشان بپذیرند احمدی نژاد چهارسال قبل رای آورده اند و حتی تدلیس حرف مفت است ، مجادله یی با ایشان نداریم جز این سفارش که لطفا قصه زندگی سقراط و جام شوکرانی که نوشیده اند بخوانید شاید تصورتان از تاریخ و معنای کنش افراد در ذهن تان تغییر کند

در این لینک متن کامل مصاحبه را بخوانید :http://www.tasnimnews.com/Home/Single/228943

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

اصلاح طلب بودن یک تفکر است نه یک پز روشنفکری!

این روزها اصلاح طلب بودن فقط برایم فقط نماد یک پز روشنفکری نیست بلکه تفکری است که برای پخته شدن نیاز به تمرین و تلاش دارد
          این روزها اصلاح طلب بودن برایم به معنای کار در رسانه هایی که خط و مشی اصلاح طلبی دارند،نیست!از این مرحله گذشته ام و ....
          به یقین رسیده ام که برای اصلاح طلب شدن باید تاوان داد و از خود شروع کرد
          یقین دارم اصلاح طلب شدن درد دارد و هزینه ؛باید با ذهنت با تابوهایی که از بچگی با آنها بزرگ شده ای بجنگی و در مقابل آنها ایستادگی کنی؛در غیر این صورت فرزندانت نیز همان راه غلط و اشتباه تو را خواهند رفت
          اصلاح طلب بودن این روزها برایم تبدیل به یک تفکر شده است
          تفکری که بپذیرم:
          قضاوت نکنم،به استقبال جنگ نروم،بیشتر سفر کنم ،هم کلام و هم کاسه آدمها شوم بدون آنکه به مقام و لباسشان توجه کنم،بیشتر کتاب بخوانم،صداهای مخالف را بپذیریم و اگر نمی توانم حداقل تخریب نکنم
          اگر چیزی را نمی فهمم ادعای دانستن آن را نداشته باشم ؛چرا که سکوت خودش تمرین می خواهد

این روزها اصلاح طلب بودن برایم این شده است که حداقل از زوایای دیگر برای اطرافیانم صحبت کنم و از قضاوت دیگران نترسم ولو بدانم درباره من درست فکر نخواهند کرد

نظر

• غزاله
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 343

پاسخ : کـــیـوســــک مطبــــــــــوعــات

چرا «دیدار روحانی و شجریان» کذب است؟

صبح امروز خبر حضور سرزده‏ حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان به اتفاق همسرش در منزل محمدرضا شجریان، روی خروجی یکی از سایت‌ها قرار گرفت. این خبر آنقدر مهم بود که آوازه‌اش تا این‌سو و آن‌سوی شهر پیچید اما از سوی دیگر، خبری هم نبود که به همین راحتی بتوان صحتش را تایید کرد.

به گزارش ایسنا، سایت چهره‌نیوز با این مقدمه نوشت: «خبر حضور حسن روحانی که از علاقه‌مندان صدای شجریان هم هست در منزل استاد آواز ایران را برای نخستین بار سایت "پارسینه" روی خروجی خود قرار داد و در ادامه نیز، این خبر از طریق سایت‌های دیگری چون، انتخاب، روز نو، فرارو و خبر نو هم مخابره شد. خبری که در آن آمده است: "خبرنگار پارسینه کسب اطلاع کرد دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور به همراه همسرش در یک دیدار غیر رسمی و بدون اطلاع قبلی به منزل محمدرضا شجریان استاد آواز موسیقی کشور رفته و با وی دیدار کرده است.

محمدرضا شجریان در این دیدار به شوخی به روحانی گفته بود: حالا که شما منزل ما آمدید، ما هم می‌توانیم سرزده خانه شما بیاییم؟!

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

روزنامه های امروز

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

به روایت مانا و توکا نیستانی

فیس بوک در ایران

مجازات جمعی... برای پیمان (امیررضا) عارفی و خانواده اش... کاریکاتوری از توکا نیستانی

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

کمپین حمایت از کودکان مناطق محروم

من هم هستم .../:.coolsmiley02:./

امیدوارم که این کارها فقط جنبه تبلیغاتی برای دنت نداشته باشه و در بین راه هدفشون رو فراموش نکن .
                  امیدوارم بنیاد کودک هم این پول را به دست این بچه ها برسونه و داستان “سلطان شکر” و پولشویی تکرار نشود!!

نظر

• غزاله
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 343

خانه‌ نشینی ادامه‌دار عزت‌الله انتظامی برای آلودگی هوا

عزت‌الله انتظامی گفت: آلودگی هوا برایم بسیار آزار دهنده است و سه ماه است که از خانه بیرون نرفته‌ام.

این بازیگر در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اظهار کرد: همچنان حال خوشی ندارم و هوای تهران برایم مانند سم می‌ماند اما باید با این وضعیت مدارا کنم.

انتظامی از انتشار کتابی درباره‌ی خودش خبر داد و گفت: این کتاب با عنوان «من عزتم بچه سنگلج» توسط غزاله سلطانی که قبلا مستند من را ساخته بود‌، آماده شده است که قرار است در مراسمی 27 دی ماه رونمایی شود.

نظر

• غزاله
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 343

انجمن صنفی روزنامه نگاران به زودی بازگشایی می شود/:.wubsmiley.://:.wubsmiley.://:.Heart.://:.Heart.:/

بدرالسادات مفیدی از موافقت سه وزیر برای بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران خبر داد.

پیام نو، گروه فرهنگی- بدرالسادات مفیدی از بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران در آینده ای نزدیک خبر داد.

مفیدی؛ دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران در گفت و گو با خبرنگار پیام نو گفت: روز شنبه دیداری با علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم. طی این ملاقات و دیداری که پیش از آن با علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتیم این دو وزیر وعده دادند که انجمن به زودی کار خود را آغاز می کند و سید محمود علوی، وزیر اطلاعات هم موافق بازگشایی این انجمن است.

او درباره شیوه ادامه فعالیت انجمن توضیح داد: با رفع مشکلات بلافاصله مجمع عمومی فوق العاده از سوی انجمن برگزار می شود و طی آن اصلاح اساسنامه در مجمع مطرح و انتخابات هیات مدیره برگزار خواهد شد.

انجمن صنفی روزنامه نگاران یک شاکی رسمی دارد که وزارت اطلاعات است و با پس گیری شکایت بلافاصله در انجمن باز و فعالیت آن آغاز می شود.

این انجمن مهر ماه ۱۳۷۶ تاسیس شد و دفتر اداری آن ۱۴ مردادماه ۱۳۸۸ توسط دادستانی تهران و با حکم سعید مرتضوی پلمب شد.
                      آخرین ویرایش توسط غزاله؛ 2013/12/25, 23:57.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

نمایش سقراط

حکومتی که به مردم بگه چطوری فکر کنند به نظام برده داری شباهت دارد!

دیدن تئاتر سقراط را به دوستان توصیه می کنم...

انصافا فرهاد آئیش در نقش سقراط و لادن مستوفی در نقش تئودوته خوش درخشیده اند

این تئاتر که اواخر زندگی سقراط را به نمایش می گذارد و اینکه چگونه حکم به کشتن سقراط داد به ارتباط با جامعه نخبه کش ما نیست که یا نخبه هایش در زندان اند،یا به آن سوی مرزها گریخته اند و یا کشته شده اند...

تماشاگر در نمایش سقراط به کاگردانی حمید رضا نعیمی، آتنی را می بیند که مناسبات و اختلاف سلیقه های مردمش با هم به چشمش آشناست. سیاست پیشگی مسئولان آتنی را انگار تجربه کرده است. آتن زمان سقراط، به لحاظ تاریخی، باید راوی تاریخ چهار صد و اندی سال قبل از میلاد مسیح باشد(سقراط در سال 399 پیش از میلاد با شوکران مجازات و کشته شده است) اما مخاطب حس می کند این شهر را می شناسد و در آن زندگی کرده است. این گونه است که در یکی از صحنه های تأثیر گذار پایانی نمایش، مخاطب که در روندی همذات پندارانه پیش آمده، ناگهان در معرض تماشاچی دادگاهی قرار می گیرد که دارد سقراط را بی گناه به پای مسلخ مرگ می برند و کاری از دست کسی بر نمی آید...

بخشی از دیالوگ های سقراط که بی ارتباط به جامعه خودمان نیست:

*حکومتی که به مردم بگه چطوری فکر کنند به نظام برده داری شباهت دارد.
                        *کودتا مانند سزارین می مونه؛در همین راستا باید با آگاهی دادن به مردم آنها را برای حرکت های نرم آماده کرد
                        *من نمی تونم روی قوانین جامعه پا بگذارم تا خودم را نجات بدم
                        *سعی می کنم خودم را بشناسم،خودم را از طریق درد و رنج بشناسم،گناهانم را گردن بگیرم و در جهت جبران و اصلاح آنها قدم بر دارم

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

انتقال پایتخت

عزیز دل برادر دقت کن !

ادعای تخصص در زمینه امور شهری را ندارم اما وکیل محترم! که می گی علاج درد، عوض کردن پایتخته! برادر من ،عزیز دل برادر دقت کن !!/:.coolsmiley02:./

ریودوژانیروی برزیل هم یه زمانی پایتخت بود و هزارجور مشکل داشت در نتیجه یه عده آدم شیرین عقل، پیشنهاد دادن؛" برازیلیا" ساخته شه و بشه پایتخت و این کار هم با میلیون ها دلار استقراض انجام شد اما وقتی ملت فهمیدن سرشون کلاه رفته که دیدن...بعلهه!!
                          ای دل غافل!ریودوژانیرو، دستکم به خاطر پایتخت بودنش یه جورایی قابل تحمل و محل توجه بود و حالا لجنزاری شده که نه میشه جمعیتشو کوچ اجباری نداد و نه میشه مثل زمان پایتخت بودنش بهش رسیدگی کرد.

تهران هم در صورت تغییر پایتخت همین بلا سرش خواهد آمد، و تغیر پایتخت به هیچ وجه باعث کوچ جمعیت و تاسیسات و...نمیشه؛بنابراین شهری که ام القرا پایتخته چنین جهنمی شده، ام القرا و پایتخت نباشه، چه خواهد شد؟!!

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

روزنامه های امروز

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

توقیف احتمالی روزنامه قانون!!

گیریم که می بُری، گیریم که می دری، با رویش جوانه چه می کنی؟!!

برخی جریان‌های افراطی شدیدا دنبال توقیف روزنامه قانون هستند

بخشی از مطالبی که منجر به اخطار به این روزنامه و سیاه نمایی علیه آن شده است :

سوده حامده توسلی(حقوق دان) در گفتگو با روزنامه قانون می‌گوید: با دقت در ماده 199 قانون مجازات اسلامی جدید تبعیض آشکار جنسیتی میان مردان و زنان در بحث ارزش شهادت و گواهی آنان مجدداً آشکار و هویدا می‌شود.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه اظهار می‌دارد: بحث نصف بودن ارزش شهادت زنان نسبت به شهادت مردان که در صدر اسلام مطرح بود به گفته بسیاری از علمای نواندیش جزو احکام ارشادی است و می‌توان با مقتضای زمان و مکان آن را دستخوش تغییر و تحول کرد. به عبارتی در شرایط اجتماعی امروز ایران که به حکم هر عقل سلیمی بسیار متفاوت از شرایط صدر اسلام است منطقی به نظر نمی‌رسد که شهادت یک بانوی دندانپزشک، جراح یا وکیل در مراجع قضایی، از شهادت یک کارگر ساده ساختمانی که مذکر است کم اهمیت‌تر تلقی‌شود.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

در یک‌سالگی فاجعه‌ی «شین‌آباد»!!

آقای زنجانی!
                                من طرفدارتان نیستم، اما امروز از شما تشکر می‌کنم

این که پرداخت هزينه درمان همه دانش‌آموزان شين‌آباد را قبول کردید، کافی بود تا اثبات شود خیلی‌ها حتی برای صحنه‌آرایی و نمایش هم که شده، تاکنون حاضر به انجام این کار نشده بودند و نخواهند شد.

آقای بابک زنجانی!
                                خیلی‌ها خیلی پول و ثروت دارند، اما خیر آنها به کسی نمی‌رسد.

آقای بابک زنجانی!
                                شما هر کسی یا هر چیزی که هستید، اکنون برای من مهم نیست.
                                اگر حتی برای نمایش این کار را کردید، اما باز بچه‌های بی‌گناه شین‌آباد از آن نفع بردند و به حق مسلم و اندک خود رسیدند.

آقای زنجانی!
                                من طرفدارتان نیستم، اما امروز از شما تشکر می‌کنم.

نظر

در حال کار...
                                X