کـــیـوســــک مطبــــــــــوعــات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

بدون شرح به روایت کاریکاتوریست های ایرانی

Note of Silence
    طراح مانا نیستانی

سبک زندگی اسلامی زنان به روایت شورای عالی انقلاب فرهنگی-کاریکاتوری از توکانیستانی

You are a nail
    to continue, please follow me on my page

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

پاسخ : کـــیـوســــک مطبــــــــــوعــات

بالاخره سیمای داش عزت تن به نمایش ساز در شبکه یک تلویزیون داد و این تابوی 35 ساله شکست. امیدوارم دیگر تابوها هم بزودی شکسته شود و ملت ایران از قید تحجرهای صلب حاکمیت یکی پس از دیگری رهایی یابند.حال یکی باید به این سوال جواب دهد که این نظام اسلامی! با تناقضات بیشماری که با ان روبروست چگونه می خواهد کنار بیاید؟!؟!؟ شعارهای تو خالی و پوچ مبارزه با استکبار جهانی بسرکردگی امریکا و سازش ناپذیری نظام در برابر قدرتها! و چگونگی توجیه تفاهمنامه سازش با غرب بر سر قمار هسته ای ،حجاب و پوشش اجباری ،شبکه های اجتماعی و فیلترینگ، گیرنده های ماهواره و .....
      روزی را می بینم که این نظام اسلامی بر اثر فشارهای مردمی تن به آواز خواندن خانم های خواننده هم در سیمای دولتی بشود و آنوقت چهره بعضی از آیة الله ها واعظان دینی و منبر دیدن دارد.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

روزنامه های امروز

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

احمدی نژاد هزار عیب داشت ولی یک حسن داشت که گوشهای ما را نسبت به حرفهای یاوه حساس کرد

❊خانم معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوربرای حل مشکل آلوده گی هوا توصیه طلایی ارائه داده و ازما به عنوان شهروند خواسته اند از تهران برویم ، ایشان حتما باید برای طرح ابداعی شات که حاصل نبوغ بیش از حد است باید جایزه نوبل بگیرند .../.:blushsmiley:./

آقای شهردار در هر جای این کره خاکی چنین اتفاقی می افتاد،شهردارش استعفا می داد،شما چطور؟!

این طرح را مانا نیستانی برای مرگ کارگر زنی کشیده است که دو روز گذشته در آتش سوزی تولیدی پوشاک از ترس سوختن از طبقه پنجم ساختمان به پایین پرت شد و در دم جان باخت.

از طرفی معاون خدمات شهری شهرداری تهران کشته شدن دو نفر از شهروندان در حادثه آتش سوزی خیابان جمهوری را خواست و مشیت الهی دانست،این جمله معنای پنهان دیگری دارد، ایشان حتما این پست خود را تفضل الهی می داند و خود را مسئول پاسخگویی به مردم ، اصلاح عملکرد حوزه مسئولیت اش نمی داند،بلکه همه اتفاقها برایشان می توانند منشا الهی داشته باشد ولی وظیفه مسئولان انجام وظیفه شان با بهترین روش هاست و نه یافتن دلایل ماورایی یک اتفاق زمینی

نظر

• غزاله
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 343

تهیه‌کننده «صبح بخیر ایران» اعلام کرده که نمایش «ساز»های گروه موسیقی «آوای پارسیان» در تلویزیون ناشی از اشتباه اوست و به تغییر رویکرد مسوولان صداوسیما، ربطی ندارد و شخص وی پای پیامد آن نیز می‌ایستد!
            «غلامرضا بختیاری» که چندین سال است در برنامه «صبح بخیر ایران» تهیه‌کننده آن است؛ توضیح داده است: «ما در برنامه «صبح بخیر ایران» به مناسبت روز میلاد پیامبر (ص) از گروه موسیقی «آوای باران» [آوای پارسیان] دعوت کردیم تا برای اجرای موسیقی به برنامه «صبح‌بخیر ایران» بیایند. در حین اجرای برنامه، اشتباهی از سوی ما سازندگان برنامه روی داد و به‌مدت 10 ثانیه تصویری از گروه موسیقی به همراه سازهایشان نشان داده شد که بلافاصله با واکنش شبکه‌های خارجی و البته رسانه‌های هم‌سو با آنها در داخل ایران همراه شد. تصویری که از سازها روی آنتن تلویزیون رفت، ربطی به تغییر و تحول در نگاه یا عملکرد سازمان صداوسیما ندارد و فقط اشتباه سهوی بود که از سوی ما روی داد و البته من پای پیامد این اشتباه هم می‌ایستم.» بختیاری در عین حال، مدعی شده است: «تعدادی از رسانه‌های داخلی کاملا هم‌سو با رسانه‌های بیگانه عمل می‌کنند و در این مسیر حتی یک واو از خبر و مطلبشان را هم عوض نمی‌کنند. اگر واقعا برخی از این روزنامه‌ها و سایت‌های خبری به سوژه برای رسانه‌هایشان نیاز دارند تا بتوانند فروش کنند، به ما خبر بدهند تا برایشان سوژه فراهم کنیم.»

نظر

• غزاله
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 343

ناگفته‌های همکاران آتش‌نشان‌های بازداشت‌شده در حادثه جمهوری

«ماجرای آتش‌سوزی خیابان جمهوری تهران و مرگ دو زن در آن حادثه تا اینجای کار به بازداشت دو آتش‌نشان انجامیده است. این خبر را عصر روز سوم بهمن‌ماه یک منبع آگاه به خبرگزاری فارس اعلام کرد. بر اساس دستور بازپرس پرونده، مسوول یکی از ایستگاه‌های آتش‌نشانی مرتبط با حادثه آتش‌سوزی خیابان جمهوری و همچنین اپراتور خودرو آتش‌نشانی حامل نردبان نجات، دو آتش‌نشان بازداشت‌شده در این ماجرا هستند. حالا سه‌روز از بازداشت این دونفر می‌گذرد. در همین حال یکی از آتش‌نشانان همکار این دونفر در این‌باره با «شرق» به گفت‌وگو نشسته است. او که به دلایلی حاضر به انتشار نام خود نیست، می‌گوید در همان ایستگاهی کار می‌کند که روز حادثه برای خاموش‌کردن آتش ساختمان شماره 117 با آنجا تماس گرفته شد.»

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

روزنامه های امروز

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

این مملکت چطوری اداره میشه؟!

این مطلب رو نمی دونم نویسنده اش کیه، با همین تیتر دیدمش /:.coolsmiley02:./

8 سال نخست وزیری موسوی +8 سال ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی + 8 سال ریاست جمهوری خاتمی = سران مستقیم و غیر مستقم فتنه

8 سال ریاست جمهوری احمدی نژاد = جریان انحرافی

بازرگان + بنی صدر(حدود2سال جمعا ) = عوامل غربی و استکبار و صهیونیست و سیا و ... ( خیلی بد )

24 سال سران فتنه +هشت سال جریان انحرافی + 2 سال خیلی بد = 34 سال ( کل نظام اسلامی )

حالا چند سئوال بی جواب
                  1- دوران طلائی حضرت امام کی بوده است ؟
                  2- سران, دلسوزان و مسئولان جمهوری اسلامی کی حکومت کرده اند ؟
                  3- این چه جور مملکتی است ؟ چطوری اداره میشه ؟

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

اظهارات جالب محمود سریع القلم ؛ استاد علوم سیاسی در دانشگاه شهید بهشتی

* میانگین مردم ایرانی‌ تقریبا در مورد همه چیز و همه کس اظهار نظر می‌کنند؛ که بعضاً با قاطعیت است؛
                    عبارات من نمی‌دانم، من اطلاع ندارم، من به اندازه کافی اطلاع ندارم، من مطمئن نیستم، من باید سئوال کنم، من باید فکر کنم، من شک دارم، من در این باره مطالعه نکرده‌ام، من این شخص را فقط یک بار دیده‌ام و نمی‌توانم در مورد او قضاوت کنم، من در مورد این فرد اطلاعات کافی ندارم، اجازه دهید من در این رابطه سکوت کنم، فردا پس از مطمئن شدن به شما خبر می‌دهم، هنوز این مساله برای من پخته و سنجیده نیست و مشابه این عبارات در ادبیات عمومی ما، بسیار ضعیف است. تصور کنید اگر بسیاری از ما این گونه با هم تعامل کنیم، چقدر کار قوه قضائیه کم می‌شود. چقدر زندگی ما اخلاقی‌تر می‌شود و از منظر توسعه یافتگی چقدر جامعه تخصصی‌تر می‌شود.

* در چنین شرایطی، خبرنگار تلویزیون در مورد برنامه هسته‌ای، نظر راننده تاکسی را نخواهد پرسید. اقتصاد‌دانی که یک مقاله پزشکی را خوانده، خود‌درمانی نخواهد کرد و شیمی‌دانی که هر روز روزنامه‌ها را می‌خواند در مورد آینده اقتصاد ایران و وضعیت سیاسی چین اظهار نظر نخواهد کرد؛ چه سکوتی برقرار می‌شود! و همه به خود و مثبت و منفی برنامه‌های خود می‌پردازند و کمتر سراغ سر در‌آوردن از کارهای دیگران می‌روند؛ غیبت کم می‌شود و تهمت و توهین به حداقل می‌رسد.. یک دلیل ‌این که تولید ناخالص داخلی‌ آلمان بیش از دو برابر جمع تولید ناخالص داخلی ۵۵ کشور مسلمان است، این به خاطر تمرکز مردم به کار و فعالیت و کوشش‌های فردی است.
                    اتفاقا چون بسیاری از ما برای خود کم وقت می‌گذاریم و خود را کشف نمی‌کنیم، به بیرون از خودمان و توجه دیگران نیازمند می‌شویم. به همین دلیل، نمایش دادن در میان ما بسیار جاری و قدرتمند است، چون در مورد خود نمی‌توانیم پنجاه صفحه بنویسیم، از انتقاد حتی انتقادی ملایم، خشمگین می‌شویم، چون احساسی بار می‌آییم و بنابر‌این ضعیف هستیم، اعتماد به نفسمان کم است.

* عموما ظاهر خود را می‌آراییم و در مخزن باطن ما، سه قفله باقی می‌ماند. افراد ضعیف جامعه ضعیف را به ارمغان می‌آورد.
                    در برابر کم حرف زدن و کم قضاوت کردن، فکر و دقت قرار می‌گیرد. ارزش هر انسان مساوی با مقدار زمانی است که برای فکر، کشف خود و خلاقیت اختصاص می‌دهد. سکوت فراوان بهترین فرآورده کم قضاوت کردن است. در این مسیر، محتاج کتاب خواندن، گفت‌و‌گو و مناظره هستیم. با آگاهی و دانش می‌توان انسان بهتری بود و به همین دلیل، نیازمند آموزش هستیم. به امید روزی که تلویزیون کشور برای ارائه دیدگاه در ۲۵ موضوع مختلف از یک نفر استفاده نکند.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

آلودگی هوای تهران

جان کری در تهران

شماره جدید خط خطی

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(19)
                        • Jul 2013
                        • 2939

با تشكر از خانم خادمي بابت يادآوري و نكته سنجيشان
                        اين بنده خدا در ابتداي امسال همچين نظري رو دادن

كتاب "اقتدار گرايي ايراني در عهد قاجار"
                        هم از نوشته هاي خوب ايشان است كه فكر كنم به دليل مجوز چاپ عهد قاجار رو انتخاب كردن
                        خيلي از يافته هاي علمي ايشان به زمان حال نيز ....
                        اميدوارم جامعه آينده ما از يافته ها فاصله زيادي بگيرد

محمود سریع القلم
                        کد خبر: ۳۰۹۴۳۲
                        تاریخ انتشار:
                        ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۳
                        -
                        19 March 2013
                        نکته: با نزدیک شدن به پایان سال از چند تن از اساتید و سیاسیون کشور خواستیم تا چند نکته را که در سال ۹۱ لازم بود مورد توجه قرار گیرد، حال آن که از آن غفلت ‌شد، اما آنقدر اهمیت دارد که سال بعد هم مورد توجه قرار گیرد، برای مخاطبان تابناک بنویسند. عمدتا فرمودند موضوع سختی است! اما فقط یک نفر گفت، موضوع سختی است، اما برایش وقت می‌گذارم و می‌نویسم؛ دکتر محمود سریع القلم استاد دانشگاه شهید بهشتی.

وقتی با پیشنهاد تابناک روبه‌رو شدم، با شش دوست مشورت کردم و دو ساعت فکر. تصمیم گرفتم به جای چندین نکته، یک نکته را مطرح کنم که همه ما در سال ۱۳۹۲ کمتر حرف بزنیم و کمتر قضاوت کنیم.

چرا این نکته؟ به نظر می‌رسد میانگین ایرانی‌ها تقریبا در مورد هم چیز و هم کس اظهار نظر می‌کنند؛ بعضا با قاطعیت.

عبارات من نمی‌دانم، من اطلاع ندارم، من به اندازه کافی اطلاع ندارم، من مطمئن نیستم، من باید سئوال کنم، من باید فکر کنم، من شک دارم، من در این باره مطالعه نکرده‌ام، من این شخص را فقط یک بار دیده‌ام و نمی‌توانم در مورد او قضاوت کنم، من در مورد این فرد اطلاعات کافی ندارم، اجازه دهید من در این رابطه سکوت کنم، فردا پس از مطمئن شدن به به شما خبر می‌دهم، هنوز این مساله برای من پخته و سنجیده نیست و مشابه این عبارات در ادبیات عمومی ما، بسیار ضعیف است. تصور کنید اگر بسیاری از ما این گونه با هم تعامل کنیم، چقدر کار قوه قضائیه کم می‌شود. چقدر زندگی ما اخلاقی‌تر می‌شود و از منظر توسعه یافتگی چقدر جامعه تخصصی‌تر می‌شود.

در چنین شرایطی، خبرنگار تلویزیون در مورد برنامه هسته‌ای، نظر راننده تاکسی را نخواهد پرسید. اقتصاد‌دانی که یک مقاله پزشکی را خوانده، خود‌درمانی نخواهد کرد و شیمی‌دانی که هر روز روزنامه‌ها را می‌خواند در مورد آینده اقتصاد ایران و وضعیت سیاسی چین اظهار نظر نخواهد کرد؛ چه سکوتی برقرار می‌شود! و همه به خود و مثبت و منفی برنامه‌های خود می‌پردازند و کمتر سراغ سر در‌آوردن از کارهای دیگران می‌روند؛ غیبت کم می‌شود و تهمت و توهین به حداقل می‌رسد.

حضرت علی (ع) می‌فرمایند: مومن کسی است که با مردم تعامل کند تا دانا شود، سکوت کند تا سالم بماند و بپرسد تا بفهمد. یک دلیل ‌این که تولید ناخالص داخلی‌ آلمان بیش از دو برابر جمع تولید ناخالص داخلی ۵۵ کشور مسلمان است، این به خاطر تمرکز مردم به کار و فعالیت و کوشش‌های فردی است.

اتفاقا چون بسیاری از ما برای خود کم وقت می‌گذاریم و خود را کشف نمی‌کنیم، به بیرون از خودمان و توجه دیگران نیازمند می‌شویم. به همین دلیل، نمایش دادن در میان ما بسیار جاری و قدرتمند است، چون در مورد خود نمی‌توانیم پنجاه صفحه بنویسیم، از انتقاد حتی انتقادی ملایم، خشمگین می‌شویم، چون احساسی بار می‌آییم و بنابر‌این ضعیف هستیم، اعتماد به نفسمان کم است.
                        عموما ظاهر خود را می‌آراییم و در مخزن باطن ما، سه قفله باقی می‌ماند. افراد ضعیف جامعه ضعیف را به ارمغان می‌آورد.

در برابر کم حرف زدن و کم قضاوت کردن، فکر و دقت قرار می‌گیرد. ارزش هر انسان مساوی با مقدار زمانی است که برای فکر، کشف خود و خلاقیت اختصاص می‌دهد. سکوت فراوان بهترین فرآورده کم قضاوت کردن است. در این مسیر، محتاج کتاب خواندن، گفت‌و‌گو و مناظره هستیم. با آگاهی و دانش می‌توان انسان بهتری بود و به همین دلیل، نیازمند آموزش هستیم. به امید روزی که تلویزیون کشور برای ارائه دیدگاه در ۲۵ موضوع مختلف از یک نفر استفاده نکند.

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

پاسخ : این مملکت چطوری اداره میشه؟!

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
                          این مطلب رو نمی دونم نویسنده اش کیه، با همین تیتر دیدمش /:.coolsmiley02:./

8 سال نخست وزیری موسوی +8 سال ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی + 8 سال ریاست جمهوری خاتمی = سران مستقیم و غیر مستقم فتنه

8 سال ریاست جمهوری احمدی نژاد = جریان انحرافی

بازرگان + بنی صدر(حدود2سال جمعا ) = عوامل غربی و استکبار و صهیونیست و سیا و ... ( خیلی بد )

24 سال سران فتنه +هشت سال جریان انحرافی + 2 سال خیلی بد = 34 سال ( کل نظام اسلامی )

حالا چند سئوال بی جواب
                          1- دوران طلائی حضرت امام کی بوده است ؟
                          2- سران, دلسوزان و مسئولان جمهوری اسلامی کی حکومت کرده اند ؟
                          3- این چه جور مملکتی است ؟ چطوری اداره میشه ؟

آمن جان ! عده ای معتقدند این مملکت را امام زمان اداره می کنه ، چون ایران تنها کشور شیعه اثنی عشری است و .......
                          واقعا اینطور است؟ فکر می کنم اینطوری نیست. بلکه این کشور بمدت 34 سال هردمبیل اداره شده و هیچ حساب و کتابی و برنامه منسجمی در کار نبوده است.دلیل آن هم بر می گردد به اینکه هیچیک از مسئولین کشور بصورت اکادمیک دانش سیاست و کشورداری را نیاموخته اند وملت هم آزادی انتخاب به معنای واقعی را نداشته است.صرف اینکه تعداد مشخصی از فیلتر شورای باصطلاح نگهبان عبور کرده اند و افراد وابسته به خانواده های شهید و جانباز و رزمنده و آقا زاده های روحانیون و ولایتمدار و ...... بوده اند شرط لازم و کافی برای رسیدن به پست های کلیدی در نظام مقدس بوده و لذا این وضعیت موجود پس از 34 سال است.در این مسیر اگر کسی بخواهد کمی مستقل فکر کند و اندکی تحلیل و کنکاش پیرامون مدیریت کشور داشته باشد و باصطلاح دچار کمترین انحراف از رهبری و ولایت مطلقه شود، حتما به جایی خارج از مرزها وابسته است و یا حرف دشمنان قسم خورده نظام ولایی! را بر زبان جاری کرده است .این است که یا از عوامل صهیونیست و غرب می شود ، یا منحرف و التقاطی است و یا از اساس معاند و محارب بوده و خودش هم نمی دانسته!
                          بنابراین اشکال اساسی این نظام مقدس! فوق بشری تلقی شدن ولی فقیه آنست و لذا کسی بجز شخص ایشان نباید وارد معقولات شود و بقول مصباح یزدی اصلا دیگران کاره ای نیستند که بخواهند نظر بدهند و فکر و اراده ای جز نظر ایشان حرام است.

باید کاری کرد.اندیشه و تفکرات ملت باید رشد پیدا کند.باید اصلاح قانون اساسی کشور خواسته عمومی مردم شود.اینها همه نمی شود مگر اینکه یک انتخابات کاملا ازاد برگزار شود تا نمایندگان وافعی مردم به ارکان تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور راه یابند.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

نگاهی به کتاب "دلباختگی" نوشته کریستیان بوبن

توصیه می کنم این کتاب را بخونید /:.coolsmiley02:./

کتاب "دلباختگی" نوشته کریستیان بوبن :

زنده ها از زنده ها درخواست عشق و افتخار دارند اما مرده ها از زنده ها هیچ درخواستی ندارند؛زیرا همه چیز در اختیار آنهاست

لوییز امور همه جا بود،روی کاناپه و همچنین در ذهن من.دیگر هیچ کس غیر از او در جهان نبود...
                            بخش هایی از کتاب که به نظرم جالب اومد

1- به دو گروه از افراد نمی توان هدیه داد؛کسانی که همه نعمت های دنیوی را دارند و کسانی که در برابر این نعمت ها کاملا بی تفاوت اند.

2- باید چیزی را از دست بدهیم تا چیزی بیاموزیم.

3- زندگی، زنده ها را از نظر پنهان می کند و در هزارن رابطه پوچ و بی ثمر گرفتار می سازد،زندگی زنده ها را مانند مترسک هایی پوشالی با پوشال دغدغه ها یا کاغذ باطله پر می کند.

4- دنیا روح را چاق و فربه می کند.نرمش ،لطف و چالاکی آنها را از بین می برد.مرگ در یک لحظه آنها را لاغر می کند.روح دوباره جوان و تازه می شوند وبه بهاری که سرزمین حقیقی آنهاست،باز می گردند...

5- کتاب ها خدمتکاران پیری هستند که ما ترس ها و امیدهایمان را بر دوششان می گذاریم تا به جای ما تحملشان کنند.

6- ازدواجی که با شکنجه گلها آغاز می شود؛نمی تواند عاقبت خوشی داشته باشد.

7- خداوند دوست ندارد در جایگاه ثابتی مثل کلیسا بماند؛خداوند ترجیح میدهد در زمین های بی مصرف حومه ها،گل های قاصدک را تحسین کند.

8- تقدس به مفهوم فدا کردن زندگی خویش است و قدیسان زندگی شان را به انسان هایی ارزانی می کنند که ابتدا آنها را تکه تکه شان می کردند تا بتوانند قرنها از آنها بهره ببرند.

9- زنده ها از زنده ها درخواست عشق و افتخار دارند اما مرده ها از زنده ها هیچ درخواستی ندارند؛زیرا همه چیز در اختیار آنهاست.

10- شگفتی رزها در این است که تا وقتی زنده اند،قلبشان را به کسی نشان نمی دهند.

11- انسان ها اشتباه می کنند که از مرگ می ترسند؛وقتی مرگ را نپذیریم مثل این است که دسر غذا را نپذیرفته باشیم

نظر

• غزاله
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 343

بازگشت بانوان به جشنواره موسیقی فجر

بیست و نهمین جشنواره موسیقی فجر، بخش موسیقی بانوان را بار دیگر در جدول اجراهای این جشنواره گنجاند و 9 گروه موسیقی در این بخش هنرنمایی خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار موسیقی هنرآنلاین، بیست‌و‌نهمین جشنواره موسیقی فجر، بخش موسیقی بانوان را بار دیگر به این جشنواره بازگرداند و 9 گروه در این بخش از جشنواره 29 هنرنمایی خواهند کرد.

گروه "ستاره قطبی" به سرپرستی بهاره ایلچی، "دادمهر" به سرپرستی پروین سلطانی، "کرشمه" به سرپرستی شیدا جاهدیان، "آواز ملل" به سرپرستی شهلا میلانی و نسرین ناصحی، "آوای مهربانی" به سرپرستی سهیلا پورگرامی، "پریشاد" به سرپرستی پریچهر خلوتی، "خنیا" به سرپرستی پری ملكی، "مهرنوا" به سرپرستی نازلی بخشایش و "ژیوار" به سرپرستی ژیوار شیخ‌الاسلامی گروه‌های شرکت‌کننده در بخش موسیقی بانوان هستند.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

روزنامه های امروز

نظر

در حال کار...
                                X