سلام بترانس به نظر من که فقط فردا رو برای بالا رفتن جا داره. جالبه هیچ اندیکاتوری با رفتشو تایید نمیکنه. تکنیکال که با قسم حضرت عباس میگنه میخواد بریزه، فکر کنم فرید خان از دعا منتال استفاده فرمودند.
بررسی تکنیکالی بازار و سهام
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط *********** پست شده استنه حجت عزیز
ما یا نمودار طلا دوست نداریم شما را ضایع کنیم
عذر میخوام اگر این برداشت را حرفام داشتید
بیشتر منظورم این بود با توجه به اینکه در اون تاریخ مطابق تحلیل شما اتفاق نیافتاد آیا تحلیل جدیدی دارید یا خیر؟
نه من ناراحت نشدم، از روی شوخی گفتم.
هنوز هدف بررسی محقق نشده. بر اساس نمودار هفتگی باید زیر 1300 بیاد احتمالا. البته طلا یک روند بلند مدت صعودی داره که به نظر من از هر الگویی که تشکیل میشه قویتره، باید روند رو دنبال کرد.
پر سود باشی.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
افتخار دارم بازگشایی تالار گفتگوی سایت برنا اندیشه رو از این طریق به مدیران سایتشون تبریک بگم. اینم لینک اولین تاپیک این سایت به نام بررسی تکنیکالی بازار و سهام
لینک تاپیکلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
لکما
اندیکاتورهای cci و rsi و macd نوسان غلط در کف را نشان می دهند.
نظر
-
در اصل توسط ******** پست شده استaga hojat omidvaram mano yadeton bashe hamon hamdore ey shoma dar borna hastam age momkene behem begin chera vaghti mikham javab shoma ro dar site boursy ba naghl ghol bezanam ba inke vared site shode am vaghti pasokh ba naghol ghol ra mizanam mige dast rasi nadrid manon misham age moshkelam ro raf konid eradat mand ******
پر سود باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام بترانس به نظر من که فقط فردا رو برای بالا رفتن جا داره. جالبه هیچ اندیکاتوری بالا رفتشو تایید نمیکنه. تکنیکال که با قسم حضرت عباس میگنه میخواد بریزه، فکر کنم فرید خان از دعا منتال استفاده فرمودند.
آقا حجّت عزیز، سلام
من نتوانستم در نمودار بترانس موردی دال بر ریزش سهم پیدا کنم.
اسیلاتورها در منطقه هیجان هستند ولی اخطار افت ندارند. تنها مورد اخطار خروج اندک قیمت از باند بولینگر بود.
لطفاً بیشتر توضیح دهید.
ممنون.[SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورسبازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در بترانس cci واگرایی منفی واضحی داره و استوکاستیک هم وضع مساعدی رو نشون نمیده. دیگه نگهداریش به ریسک پذیری شما بستگی داره اگه بالاست میتونید صبر کنید rsi و macd هم سیگنال بدن.
نظر
-
نظر
-
-
نگاه تکنیکال
حفاری شمال
فرید هلالات- نوسانات اخیر سهام شرکت حفاری شمال به الگوی سر و شانه کف بسیار شبیه است. این در حالی است که در اسیلاتور MACD سیگنال واگرایی مثبت به نشانه اشباع بازار فروش مشاهده ميشود.
از سوی دیگر نفوذ عدد اسیلاتور شاخص قدرت نسبی به محدوده زیر 30 در هنگامی که MACD واگرایی مثبت داشته نشانه محکمی بر درجه بالای اشباع فروش در معاملات سهام شرکت است. بر اساس آنچه گفته شد قیمت سهام شرکت در محدوده کف قرار داشته و نوسانات جانبی قیمت میتواند الگویی برگشتی با هدف کلاسیک 264 تومان تلقی شود. در راه رشد آتی قیمت مقاومتهای پیش روی خریداران سهام شرکت عبارتند از: 238 – 240 تومان، 246 تومان، 255 تومان و 264 تومان.
در محدوده 238 – 240 تومان قیمت سهام شرکت به خط روند نزولی میان مدت و قدرتمندی برخورد میکند و طبعا شکسته شدن 240 تومان رو به بالا به معنی نفوذ قیمت به خط روند نزولی مزبور بوده که سیگنال مناسبی در تایید رشد آتی قیمت محسوب ميشود. 246 تومان و 255 تومان به ترتیب در محدوده میانگین متحرک 100 و 200 روزه قرار دارند و در نهایت 264 تومان به عنوان هدف قیمت مد نظر قرار دارد. در صورت شکسته شدن 264 تومان، قله تاریخی 284 – 280 تومان مقاومت مهم بعدی است که شکسته شدن آن سیگنال مهمی در جهت رشد میان مدت قیمت محسوب ميشود.
تحليل فوق بيانگر ديدگاه نگارنده است و چاپ آن به منزله تاييد روزنامه دنياي اقتصاد نيست.
لینک خبرلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام
این هفته و هفته های بعد به نظر میاد لیدر بازار ساختمانی ها باشند.(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر