بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

دوستی در ایمیل فرمودند:
    mikhaham be azaye boors bazan bepeyvandam

سلام به شما دوست گرامی و سایر دوستانی که این سوال را دارند.
    تیم تکنیکال مشهد، همیشه پذیرای سوالات، نظرات و انتقادات عزیزان در خصوص بورس میباشد. ما پایگاههای متفاوتی داریم شامل فرومهای تالار بورس و گفتگو 24 و آراد سرمایه و فروم اصلی تیم در سایت www.boursy.com همپنین شما علاوه بر این فرومها که میتونید نظراتتون رو به صورت مستقیم ارسال کنید، در سایت www.boursbazan.com که لینکش نیز در امضای بنده و دیگر عزیزان هست از طریق ایمیل مدیر سایت مطرح کنید. از زمانی که شما در یکی از پایگاههای ما مطلبی رو بیان کنید. ما شما رو عضو تیم بورسبازان میدانیم.
    آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه عزیزان داریم.
    حجت گنجعلی
    hojjat.ganjali@gmail.com
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

سوال از ایمیل:
      ba salam doste aziz

mamnon az mataleb mofideton dar site

ye soali dashtam..dar amibroker man 23% va 79% fibonacci vojod nadare..mishe rahnamaee konid chetori mitunam biarameshun?

mamnon az pasokhton

پاسخ:
      سلام به شما دوست گرامی
      در آمیبروکر شما کافی هست برای تغییر اعدادفیبوناچی بر روی ابزارش دوبار کلیک کنید. در تب دوم میتونید سطوحی رو تیک بزنید که نمایش داده بشود و بالعکس.
      79 درصد جزو سطوح فیبوناچی نیست.
      در خصوص سطوح فیبوناچی، دوستان دقت داشته باشند،
      سطوح اصلی فیبوناچی به صورت زیر هستند:
      23.6 و 38.2 و 61.8 و 76.4 و 123.6 و 138.2 و 161.8 و ....
      به این سطوح در فیبوناچی سطوح کارا میگیم: (که البته جزو سطوح اصلی محسوب میشوند.)
      0 و 50 و 100 و 150 و 200 و ....
      میتوان بین سطوح اصلی فیبوناچی دوباره فیبوناچی زد که به اعداد زیر میرسیم:
      بعضی هاش که در ذهن بنده هست: 14.6 و 85.4 و...
      hojjat.ganjali@gmail.com

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سوال از ایمیل:
        سلام آقای گنجعلی
        من .......... هستم امروز صبح بعد از همایش با هم ملاقات داشتیم، اگر امکان دارد ورژن جدید آمی بروکر به همراه کرک آن را برای من بفرستید
        سبدی که شما الان دارید چیه؟
        ممنون
        پرسود باشید

پاسخ:
        دوست گرامی ممنون از ایمیلتون؛
        بنده با ورژن 4.8 کار میکنم. به زودی از طریق سایت بورسبازان می توانید آن را دانلود کنید.
        در خصوص سبد شخصی معذورم.
        موفق و پر سود باشید.

نظر

• Alireza.J
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 51

دوستان و اساتید،
          لطفاً هر کسی کتاب یا منبع خوبی برای مطالعه می‏شناسد برای دیگران طرح کند.
          من امضای آقا حجّت! را خوانده‏ام و مفید می‏دانم. ولی مثلاً برای مطالبی همچون خط روند، کانال و چنگال اندروز چیزی نیافتم. یک کتاب به نام (بهترین روش‏های استفاده از خط روند از آلن آندری) از انتشارات چالش هست که ترجمه‏اش فاجعه است! البتّه مطالبش بد نیست ولی به خاطر همان ترجمه‏ی بد، چندان مفهوم و قابل استفاده نیست.
          همینطور درباره‏ی اسیلاتورها و کاربردشان فقط اندکی در (تحلیل تکنیکال جان مورفی) مطرح شده و منبع دیگری نبود.
          ممنون.
          [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 512

سلام حجت جان
            بابت معرفی این فرم پر محتوا ازت سپاس گزارم
            یه مشکل دارم که اشکم رو درآورده و باید بگم دستم به دامنت .... ببخشید به به دستت به پات به....;)
            من یه مشکلی با وارد کردن دیتا در نرم افزار tseClinet دارم و اون هم این هست که هر کاری میکنم فایل تولید شده آپدیت نمیشه یعنی همون 2010/04/17 میمونه و هرچی دکمه Get new Data رو میزنم update fail مینویسه
            ویندوزم رو تازه نصب کردم و از ورژن 8 استفاده میکنم
            برای بار اول در محل پیشفرض دیتا رو وارد کردم و برای بار دوم محل اون رو تغییر دادم و دیتا رو دانلود کردم و دیگه هرچی خواستم آپدیت کنم نشد که نشد
            البته قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بود و با چند بار زدن کلیدGet new Data تاریخ اطلاعات جدیدتر میشد تا به همون روز میرسید اما الان هرچی این کار رو هم میکنم جواب نمیده

الان هم ورژن 9 رو نصب کردم جواب نداد . رفتم یه کافی نت و با ویندوز 7 امتحان کردم جواب نداد

شما رو به اون خدایی که میپرستین یه راهنمایی کنید مشکل من حل بشه :(
            یعنی یه نفر توی ایران نیست که از این نرم افزار برای دریافت دیتای بورس استفاده کنه و این مشکل براش پیش اومده باشه وحلش کرده باشه
            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• analyst
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 446

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
              سلام حجت جان
              یه مشکل دارم که اشکم رو درآورده و باید بگم دستم به دامنت .... ببخشید به به دستت به پات به....;)
              من یه مشکلی با وارد کردن دیتا در نرم افزار tseClinet دارم و اون هم این هست که هر کاری میکنم فایل تولید شده آپدیت نمیشه یعنی همون 2010/04/17 میمونه و هرچی دکمه Get new Data رو میزنم update fail مینویسه
              برای بار اول در محل پیشفرض دیتا رو وارد کردم و برای بار دوم محل اون رو تغییر دادم و دیتا رو دانلود کردم و دیگه هرچی خواستم آپدیت کنم نشد که نشد
              البته قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بود و با چند بار زدن کلیدGet new Data تاریخ اطلاعات جدیدتر میشد تا به همون روز میرسید اما الان هرچی این کار رو هم میکنم جواب نمیده

الان هم ورژن 9 رو نصب کردم جواب نداد . رفتم یه کافی نت و با ویندوز 7 امتحان کردم جواب نداد

یعنی یه نفر توی ایران نیست که از این نرم افزار برای دریافت دیتای بورس استفاده کنه و این مشکل براش پیش اومده باشه وحلش کرده باشه
              با اجازه از آقا حجت
              مراحل زیر رو بترتیب انجام بدین اگر مشکلتون رفع نشد دوباره بگید یه فکر دیگه کنیم

1. دکمه حذف همه فایل ها یا همون delete all files رو کلیک کنید.
              2. در برگه عمومی از برگه تنظیمات دکمه reset to excel رو بزنید.
              3. ستون "آخرین قیمت" رو به "قیمت پایانی" تغییر بدین.
              4. محل ذخیره جدید برای فایل هاتون ایجاد کنید.
              5. روی دکمه "ثبت تنظیمات" کلیک کنید.
              6. نمادهای مورد نظرتون رو انتخاب کنید
              7. دکمه "ایجاد فایل های معاملات" و بعد اون دکمه " دریافت داده های جدید" رو کلیک کنید.

ضمنا فایل آموزشی که آقا حجت در صفحه اول این تاپیک گذاشتن رو مطالعه بفرمایید.

نظر

• MTZ
                Banned
                • Jul 2025
                • 670

با عرض سلام و تبریک به دوستان جهت سبز پوش شدن بازار

پیشنهادهایی برای امشب : خپارس : احتمال تشکیل 2 قلو کف
                مارگارین : احتمال تشکیل کف قیمتی

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

در اصل توسط Alireza.J پست شده است View Post
                  دوستان و اساتید،
                  لطفاً هر کسی کتاب یا منبع خوبی برای مطالعه می‏شناسد برای دیگران طرح کند.
                  من امضای آقا حجّت! را خوانده‏ام و مفید می‏دانم. ولی مثلاً برای مطالبی همچون خط روند، کانال و چنگال اندروز چیزی نیافتم. یک کتاب به نام (بهترین روش‏های استفاده از خط روند از آلن آندری) از انتشارات چالش هست که ترجمه‏اش فاجعه است! البتّه مطالبش بد نیست ولی به خاطر همان ترجمه‏ی بد، چندان مفهوم و قابل استفاده نیست.
                  همینطور درباره‏ی اسیلاتورها و کاربردشان فقط اندکی در (تحلیل تکنیکال جان مورفی) مطرح شده و منبع دیگری نبود.
                  ممنون.
                  سلام آقا علیرضا
                  این تاپیک رو هم درست کردم فقط برای شما، از این به بعد سر بزنید منت میگذارید

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                    سلام حجت جان

سلام فرهاد خان
                    ضمن تشکر از آنالیست عزیز، دوست گرامی شما پی دی اف رو دانلود کن، و مطالب آنالیست عزیز رو هم بخون و دقیقا به همان شکل عمل کن. اگر درست نشد. با بنده فردا صبح مکاتبه داشته باش، یک شماره موبایل بهت میدم؛ وقتی اینترنتت وصل بود و پای سیستم بودی. یه زنگ به من میزنی با هم ردیفش میکنیم. اصلا نگران نباش. اگر نشد خودم هر روز، برات دیتا رو ایمیل میکنم. حله؟؟؟!!!!!!!
                    ایمیل بنده:
                    hojjat.ganjali@gmail.com

نظر

• Alireza.J
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 51

دوست عزیز، ما منّت شما را داریم.
                      برای من مطالب شما و دیگر دوستانی که با روشی کاملاً علمی با مقوله بورس و تحلیل تکنیکال برخورد می‏کنند، همواره در حکم کلاس درس بوده و تمام آنها را مثل جزوه درسی در آرشیو خود حفظ کرده و مرتب مرور می‏کنم.
                      موهبت آشنایی با شما و دیگر اساتید فعّال در این تاپیک موجب افتخار بنده است.
                      باز هم ممنون.
                      [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

سلام دوستان
                        و ساخت را بررسی کنید ، به نظره بنده خرید در قیمت های زیر 120 میتونه حدوده 20 تا 25 درصد در کوتاه مدت سود ده باشد
                        موفق و پر سود باشید
                        یا حق
                        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

سوال از ایمیل:
                          با سلام و سپاس بابت کمکتون
                          بنده ********* هستم . از بچه های کلاس برنا اندیشه . من تی اس ای کلاینت رو نصب
                          کردم اما با نماد فارسی بعضی از نمادها رو امی بروکر نمیگیره . با اینگلیسی هم
                          نمیخوام کار کنم . باید چیکار کنم حالا

پاسخ:
                          سلام دوست گرامی
                          شما بفرمایید کدام نمادها رو آمیبروکر نشون نمیده. چندتاش رو اسم ببرید؟ (بفرمائید به چه صورت میاره؟) ضمنا بفرمایید از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
                          آمیبروکر با فونتهای فارسی مشکل داره،کلا؛ مثلا در برخی سیستمها، شما در قسمت نام نماد اونهایی که با "و" شروع میشوند (مانند وغدیر وصنعت ولغدر) رو مستقیم نمیتونید بیارید. باید تایپ کنید " و" بعد با مکان نما وغدیر رو بیارید.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2010/12/26, 07:35. دلیل: اضافه شدن مطلب

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

یک تذکر به دوستانی که با آمیروکر کار میکنند:
                            اگر میخواهید کندلهای قیمت استاندارد باشه حتما میبایست، تنظیمات پی دی اف رو عینا انجام بدید. لینک پی دی اف رو مجدد میگذارم:

لینک دانلود PDF آموزش نحوه درست دریافت دیتا با نرم افزار تی اس ای کلاینت

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

فکر کنم ورنا در محدوده 230 برای خرید بد نباشه!!
                              نظر اساتید؟؟؟؟
                              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

سایپا در محدوده 235 تا 240 تومان با مقاومتهای زیادی باید دست و پنجه نرم کنه. نظر دوستان در مورد نگه داری و یا فروش سهم چیست؟
                                به نظر من فردا روز مهمی برای سهمه و با وجود هدف 350 تومانی سهم، احتمال تشکیل پیوت و برگشت موقتی سهم زیاده.
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X