کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر کسی که به تکنیکال آشنایی دارد می داند واگرایی چه مفهومی دارد
حجت عزیز من نمودار جناب برادران و شما را دیدم در نمودارتان واگرایی منفی هست، اما در نمودار من نیست. دلیل سوالهایم برای این بود که این اختلاف در نمودار مشخص شود که شد .در نمودار اندیکاتور rsi که پیوست کرده ام مشخص است که شیب نمودار در انتها هم به طرف بالاست و واگرایی وجود ندارد .
به نظر من منفی امروز خوب بود و روی خط حمایتش قرار داشت اگر فردا منفی باشه که زیاد جالب نیست
***بموتو***
کلا بموتو حساسیت خوبی به 230 داره و منم خاطره های خوبی از بموتوی 230 تومنی .... فکر کنم حمایتش 230 باشه البته تکنیکال زیاد بلد نیست، منظورم حمایت های خوبی که سهم قبل از مجمع تو این قیمت داشته.... ولی خرید بموتوی 230 تا 235 تومنی میتونه کم ریسک باشه با توجه به وضعیت بنیادی سهم و خبرایی که در آینده در مورد این سهم می تونه وجود داشته باشه .... امیدوارم فردا منفی باشه
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
کاذر الان تو نقطه حمایتی خیلی خوبیه در واقع درصد منفی امروز درست روی خط حمایت خوب سهم قرار گرفته پس خرید در این قیمت حتی برای نوسان خوبه و حد ضرر کمی هم میشه براش گذاشت چون درست روی خط حمایته
گاهی یکسری سهمها را می گذاریم که بعدا بیاییم سراغش اما یادمون میره این یکی از همان سهمها بود ممنو برای این یادآوری به جا
اولین مقاومتش هم 122
***بموتو***
کلا بموتو حساسیت خوبی به 230 داره و منم خاطره های خوبی از بموتوی 230 تومنی .... فکر کنم حمایتش 230 باشه البته تکنیکال زیاد بلد نیست، منظورم حمایت های خوبی که سهم قبل از مجمع تو این قیمت داشته.... ولی خرید بموتوی 230 تا 235 تومنی میتونه کم ریسک باشه با توجه به وضعیت بنیادی سهم و خبرایی که در آینده در مورد این سهم می تونه وجود داشته باشه .... امیدوارم فردا منفی باشه
چون شیب خط حمایت سهم مثبت است پس هر بار باید کف سهم بالاتر بیاید برای همین می گویم پایینتر از درصد منفی امروز خوب نیست
چون شیب خط حمایت سهم مثبت است پس هر بار باید کف سهم بالاتر بیاید برای همین می گویم پایینتر از درصد منفی امروز خوب نیست
درسته راشین عزیز
امروز باید تو صف فروش خرید میکردم، کمی که به عمق فروشا توجه کردم دیدم که یک نفر می خواد سهمشو خالی کنه و دوبار سهمو با رنجاش صف فروش کرد ولی فردا هنوز امیدوارم که بتونم تو همین قیمتا یا منفی خرید کنم .... اگه از لحاظ نمودارای تکنیکال می خواد حالش خراب شه بذار بشه فوقش پایینتر بازم میخریم و 300 می فروشیم چون سهم از لحاظ فاند وضعیت مناسبی داره ***بموتو***
پیروز و پر سود باشید
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر