کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در مورد تشکیل کندل 8دیمارک در صدرا و در معاملات دیروز نوشته بودم و گفته بودم امروز کندل 9 واسه سهم خیلی حساسه
بسیاری مواقع سهم با تشکیل کندل 9 دیمارک برمیگرده و یا حجم معاملات با تشکیل این کندل افزایش محسوسی پیدا میکنه.
امروز حجم معاملات افزایش چشمگیری داشت ولی هنوز سهم برنگشته
در دیمارک از 9 تا 13 را برگشت سهم در نظر میگیرند و در کندل سیزدهم برگشت بسیار قطعیست.مگر در شرایطی که سهم در هیجان خرید و فروش خیلی بالایی قرار داشته باشه
امروز تشکیل کندل نهم بود باید ببینیم صدرا در 4 روز اینده با دیمارک چه کار میکنه.
فقط اینو اضافه کنم که خیلی مواقع سهم با تشکیل کندل سیزدهم برمیگرده یه نمونه عینی که خودم با تشکیل کندل سیزدهم معامله کردم.بیمه دی در قیمت 170 تومان بود که سهم عالی برگشت.
سلام دوستان.
ملاحظه کردید دیمارک معجزه میکنه
امروز با تشکیل کندل 13 سهم برگشت
محمود خان
در مورد شپنا نمودار تكنيكي نداريد؟ به نظرت كف محكم سهم چنده؟
براي فردا به نظرتون چه سهم هايي خوبه؟ من امروز كمي از خبهمن را فروختم مي خواستم يه سهم ديگه هم اضافه كنم.
سلام به همه
دوستان که در ایمیل از وساپا سوال کردند، این سهم سیگنال فروش داده، واگرایی در سقف هم داره؛ بنده پیشنهاد میکنم، از سهم موقت خارج بشید، در صورت دریافت سیگنال ورود، مجدد وارد بشید.
همه پر سود باشید.
حجت جان مرسي
در مورد پكوير نظر تكنيكي شما يا دوستان ديگر ندارند ؟ به نظرم در اين قيمت ها خوبه
سلام
با دید میان مدت و بلند مدت، بله، هنوز روند میان مدت رو نشکسته، سیگنال قطعی برای ورود به سهم صادر نشده، اما استوکاستیک میگه توی این قیمتها با دید بلند مدت، ارزنده هست.
پر سود باشید.
ايران خودرو :
رشد قيمت از اواخر مهرماه و از قيمت 192 تومان آغاز و پس از چند استراحت و اصلاح اينك به محدوده 460 تومان رسيده است .
اسيلاتور rsi در منطقه هيجان خريد در نقطه 87 واقع شده است و واگرائي منفي نيز بروز داده است .
همچنين در macd و اسيلاتور mfi نيز واگرائي منفي ديده ميشود .
نمودار قيمت قبلا نيز در قيمتهاي 310 و 360 واگرائي منفي داشته كه هر دو مرتبه واگرائي شكسته شده كه البته اين شكست واگرائي به ندرت انجام ميشود .
حجم معاملات چند روز گذشته به شدت افزايش داشته كه در اين قيمت سيگنال منفي است .
آخرين كندل ايجاد شده موسوم به مرد آويزان در اين قيمت نشانه منفي ديگري است .
نتيجه : با توجه به موارد فوق هر چند قبلا دو مرتبه سيگنال فروش غير معتبر شده است ولي با در نظر گرفتن علائم منفي فراوان ورود به سهام فوق در قيمتهاي كنوني بسيار پرريسك ميباشد .
با در نظر گرفتن واگرائي منفي اسيلاتورهاي مشاور سيگنال فروش صادر گرديده و هر چند ممكن است قيمت كمي رشد موقت داشته باشد ولي خروج از سهم توصيه ميشود .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
یک واگرایی در سقف مخفی داره، آر اس آی و استوکاستیک پیشبینی ریزش میدن. اگر بتونه مقاومت 6200 رو در کوتاه مدت بشکونه، میشه نوسانات کنونی رو یک مثلث صعودی ادامه دهنده در نظر گرفت. در اون موقع میشه هدف کلاسیک رو روی 7800 در نظر داشت.
پر سود باشی.
نظر