در اصل توسط (حجت) پست شده است
View Post
بررسی تکنیکالی بازار و سهام
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postدرسته. سروشونه اي كه ازش نام بردم زياد منطقي نيست ولي تاوقتي كه از شر واگرايي مخفي منفي رها نشده خطرناكه حسن ...
يادآوري: علاوه بر سروشانه هاي برگشتي كه در عكس نشان داديد. سروشانه ادامه دهنده هم داريملا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postآخه جیگر، اولا وقتی منطقی نیست و با الیوتشم جور درنمی یاد، با آر اس آی هم که مشکل داره، استوکاستیک هم با این سر و شونه که میگی مخالفه و .... دیگه نمیشه این یکی رو در مقابل چند دلیل پذیرفت، تازه حرف شما متین که گاهی سر و شونه ادامه دهنده میشه، که کم پیش میاد، باید با آر اس آی و استوکاستیک و مکدی بخونه که بگیم ادامه دهنده هست. ضمنا این واگرایی منفی رو من نمی بینم، پایان موج اول یک واگرایی داشت، که به هدفش یعنی اصلاح 76.4 رسید، الانم داره موج سوم رو با سر و شونه معکوس استارت میزنه. که روند آر اس آی هم شکسته. به هر حال نظر من روی سهم خیلی مساعد هست. با 20 درصد سبد.
ولی یک نکته ..به نظر من کنتور داره مثلث متقارن مییزنه..البته اگه بره بالا که میشه سروشانه اما اگه بیاد پایین مثلث متقارن میشکونه
وعده دیدار ما ....فردا جمعه.....شاید این جمعه بیایم شاید ...(بازم شوخی)
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postآقا من یک چیزی بگم...این حجت از روزی که من شناختمش عشق کنتور بود !!!!!! .....(شوخی)
ولی یک نکته ..به نظر من کنتور داره مثلث متقارن مییزنه..البته اگه بره بالا که میشه سروشانه اما اگه بیاد پایین مثلث متقارن میشکونه
وعده دیدار ما ....فردا جمعه.....شاید این جمعه بیایم شاید ...(بازم شوخی). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
-
سلام دوست گرامی
با عنایت به کمبود جا در بوستان پیام، با همکاری عزیزان یک بوستان با شرایط مناسب به آدرس ذیل معرفی گردید. از این جمعه ساعت 9:45 تا 11:45 در مشهد.............................................. ..................... در خدمت شما هستیم.
پر سود باشید.
دوستانی که تمایل به حضور دارند، درصورتی که تاکنون براشون آدرس پیام خصوصی نشده، اطلاع رسانی کنند.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط ............. پست شده استسلام حجت جان
ممنون بابت تحلیل های خوب و عالی شما
من با شما تو سایت فرابورسیان ( فروم قبلی) آشنا شدم و خودم رو به نوعی مدیون شما و سایر دوستان که بدون چشمداشت سهامدارهای جز رو کمک میکنید میدونم
آشنایی من با تحلیل تکنیکال (به دلیل مسائل مالی و دور بودن از کلاس های آموزشی ) بوسیله کتاب ، جزوه و نت بوده و جهت تمرین نمودارهای شما و چند نفر دیگه از اساتید رو مرور میکردم تا تسلط پیدا کنم و الان به لطف شما دوستان تا حدودی با تکنیکال آشنا هستم
غرض از مزاحمت :
الان میخوام تحلیل الیوت را یاد بگیرم و چند تا سئوال دارم :
آیا برای یادگیری الیوت حتما باید از کلاس های حضوری استفاده کرد یا با مطالعه کتاب هم میتوان یاد گرفت
برای شروع کدوم کتاب مناسب تره
تحلیل موج های الیوت در بازار سرمایه ، نوشته رابرت ر . پریچر؛ ترجمه کامیار فراهانی و رضا قاسمیان
یا
الگوهای هارمونیک در بازارهای سرمایه علی محمدی
اگر برای شروع توصیه ای دارید ممنون میشم بگویید
نظرتون برام خیلی مهمه پیشاپیش از جوابتون ممنونم@};-@};-@};-@};-@};-
سلام، خواهش میکنم. کتابهایی که گفتی خوبه، یادمه موقعی که تکنیکال یاد گرفتم، کتاب رابرت پریچر رو خوندم، یادمه سه ماه خوندنش طول کشید. ترجمه اش روان نبود. باید گاها یک پاراگراف رو بارها و بارها میخوندم تا متوجه منظور مترجم بشم. کلا الیوت سه اصل داره، باقیش اضافات کاربردی هست. که دیگران بهش اضافه کردن، اول این سه اصل رو یاد بگیر، بعد برو دنبال فرعیات؛ من یک لینک بهت معرفی میکنم، به نظر من بهترین جزوه تکنیکال هست. (البته این مربوط به فارکس هست، اما احتمالا میدونی که اصول تکنیکال در همه بازار های مالی یکی هست.) امیدوارم به دردت بخوره. الگوهای هارمونیک علی محمدی رو هم من نخوندم، اما خیلی تعریفش رو شنیدم. اون هم خوبه.
لینک آموزشی تکنیکاللا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
راستی شبریز توی این سیستم، 2090 حد ضررش هست. اینجور که من دقت کردم، معمولا هر بار به یکی از این سطوح دستگاه برخورد میکنه؛ اگر بخواد بریزه یکبار یک برگشت میکنه (شبیه پول بک) بعد میریزه. امروز و فردا آخرین فرصتش هست. برای گذر از کمان.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
نظر