بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
    دوستان چارتیست کمی منو کمک کنند
    نظرتون چیه اگر شنبه بازار یک مثبت خوب بخوره یک ماهه سبز را داشته باشیم
    شایدم دو ماه
    من دارم اشتباه میبینم
    یا....
    سلام باربد خان شما استادی، جسارتا درست نیست بنده اظهار نظر کنم. شما بزارید روی حساب سیاه مشقهای یک شاگرد:
    اولین مقاومت شنبه هست از نظر بنده روی رقم 25508 و مقاومت بعدی 26158 و 26756 میتونن باشند، به نظر میشه یک واگرایی مخفی کوچیک هم توی نمودار دید بین قیمت و آر اس آی(تصویر اول). از طرفی شنبه به یک خط روند بلند مدت صعودی برخورد میکنه که یکبار اون رو شکسته. (تصویر دوم). اما از همه اینها مهمتر کنج بود که شکسته شده و به احتمال زیاد همون حدث شما میشه.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/25, 23:57.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• بابای دارا
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 768

تحلیل تکنیکال

شپنا_

سیگنال های خرید زیادی روی این سهم در قیمت های کنونی داره صادره می شه که به اجمال ارائه می کنم.

واگرایی مثبت به خوبی روی اسیلاتور RSI مشخصه ضمن اینکه همون واگرایی روی خط MACD هم ایجاد شده.
      الگوی دوقلوی کف به خوبی روی نمودار شکل گرفته.
      طبق نظر آقا حجت در ارسال های قبلی زمانی که قیمت در انتهای روند قرار داشته باشه و خط میانگین 20 روزه رو بشکنه در کنار سایر اسیلاتور ها سیگنال خرید محسوب می شه که روی نمودار هم در کنار افزایش حجم معاملات در زمان شکست خط روند 20 روزه تایید بر سیگنال خرید هستش.
      افزایش حجم ورود نقدینگی بعد از واگرایی مثبت در MFI هم دلیل دیگری بر آغاز روند مثبت قیمت می تونه محسوب بشه.
      قیمت فعلی سهم روی 420 تومن بسته شده که اولین مقاومت 451 تومن روی سطح 23.6% فیبوناچی قرار داره و مقاومت جدی تر بعدی روی 458 تومن در سطح 38.2% فیبوناچی و بادبزن فیبوناچی قرار هستش.

آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/08/26, 00:04.
      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• sea2003son
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 179

راهنمایی

سلام من میخوام با یه نرم افزار تحلیل تکنیکال کار کنم شما چی رو پیشنهاد میکنین امی بروکر خوبه وبعدش چه منبعی برای یادگیری اون هست میشه بگین در ضمن لینک دانلود amibroker 5.3 رو هم اگه دارین بزارین

نظر

• بابای دارا
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 768

آمی بروکر نرم افزار خیلی خوبیه که جز نرم افزار های متن باز طبقه بندی می شه یعنی شما می تونید تغییرات زیادی رو ایجاد کنید و توابع مختلفی برای رصد کردن بازار بنویسید. در همین فروم آموزش های خیلی خوب و مفیدی رو دوستان در بخش آموزش گذاشتن که می تونید استفاده کنید. ضمن اینکه رایگانه.

ره آورد نوین 3 هم نرم افزار قدرتمندیه فقط بحث شارژ سالانه داره که اگه تقسیم بر تعداد روزهای سال بکنید می شه روزی 520 تومن. من فکر می کنم ارزششو داره.

موفق باشید.

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام باربد خان شما استادی، جسارتا درست نیست بنده اظهار نظر کنم. شما بزارید روی حساب سیاه مشقهای یک شاگرد:
            اولین مقاومت شنبه هست از نظر بنده روی رقم 25508 و مقاومت بعدی 26158 و 26756 میتونن باشند، به نظر میشه یک واگرایی مخفی کوچیک هم توی نمودار دید بین قیمت و آر اس آی(تصویر اول). از طرفی شنبه به یک خط روند بلند مدت صعودی برخورد میکنه که یکبار اون رو شکسته. (تصویر دوم). اما از همه اینها مهمتر کنج بود که شکسته شده و به احتمال زیاد همون حدث شما میشه.
            این چه حرفی حجت خان
            اما نظر منم اینه قراره شهریور متفاوتی داشته باشیم
            اگر فقط شاخص را برای یک هفته مثبت کنند نوید یک روند خوب را میشه داد
            البته فراز نشیب را باید لحاظ کرد
            اما شواهد الارم خوبی میده امید وارم همه را خوشحال کنه

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
              سلام من میخوام با یه نرم افزار تحلیل تکنیکال کار کنم شما چی رو پیشنهاد میکنین امی بروکر خوبه وبعدش چه منبعی برای یادگیری اون هست میشه بگین در ضمن لینک دانلود amibroker 5.3 رو هم اگه دارین بزارین

البته این ادرس رو مسلم خان گذاشته بودن که من بااجازه ( یا بی اجازه) اینجا می زارم

http://faraboursian.com/cn/popup.php...catId/23/id/48
              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابای دارا
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 768

تحلیل تکنیکال

فسرب _

این سهم معمولا موجهای خوبی ایجاد می کنه و سودهای خوبی هم به معامله گران می رسونه.
                آخرین موجی که ایجاد کرد از نقطه 271 تومن شروع شد و تا 458 تومن ادامه پیدا کرد و تونست حدود 70% در مدت 60 روز به سهمدارانش سود برسونه. قابل ذکر است که این موج ، حرکت مشابه ای نیز در بهمن 89 داشته.

با این مقدمه روند حال حاضر سهم رو بررسی می کنیم. :)

قیمت در نقطه 458 تومن به اوج خودش رسید و سپس حرکت اصلاحی خودش رو شروع کرد و اکنون در موج اصلاحی قرار داره و تونسته حمایت 413 تومن در 23.6% فیبوناچی رو بشکنه که دور از انتظار نبود.

خط میانگین 20 روزه و سطح حمایت 38.2% بادبزن فیبوناچی رو هم شکسته.

مشابه روند تاریخی قبل، اگه روی حمایت 38.2% فیبوناچی و 50% بادبزن فیبوناچی در باند حمایتی 393 - 386 تومن برگرده و همچنین خط روند 20 روزه رو بشکنه می تونه جهت رشد نهایی تا حدود 20% به سطحی بالاتر از قله تاریخی قبل دست پیدا کنه.

اگرچه اسیلاتور ها هنوز واگرایی منفی قویی رو اعلام نکردند ولی نشونه هایی رو مبنی بر حرکت اصلاحی سهم به خوبی صادر کردن.
                RSI در میانه افت قرار گرفته ولی حرکت تاریخی سهم نشون می ده که امکان برگشت روند اصلاحی فعلی وجود داره .
                باید منتظر باند حمایتی 393 -386 باشیم و رفتار سهم رو مشاهده کنیم. و تا زمانی که حرکت اصلاحی سهم تموم نشده اقدام به خرید نکنید.:-$

در هر حال بورس یعنی پذیرش ریسک، باید دید 20% سود در مرز روانی 500 تومن می تونه ارزش ریسک کردنو داشته باشه یا نه :-/.>:D<

پیروز باشید.

آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/08/26, 12:35.

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                  فسرب _

این سهم معمولا موجهای خوبی ایجاد می کنه و سودهای خوبی هم معامله گران می رسونه.
                  آخرین موجی که ایجاد کرد از نقطه 271 تومن شروع شروع و تا 458 تومن ادامه پیدا کرد و تونست حدود 70% در مدت 60 روز به سهمدارانش سود برسونه. این حرکت سهم حرکت مشابه ای نیز در بهمن 89 داشته. با این مقدمه روند حال سهم رو بررسی می کنیم.

قیمت در نقطه 458 تومن به اوج خودش رسید و سپس حرکت اصلاحی خودش رو شروع کرد و اکنون در موج اصلاحی قرار داره و تونسته حمایت 413 تومن در 23.6% فیبوناچی رو بشکنه که دور از انتظار نبود.
                  خط میانگین 20 روزه و سطح حمایت 38.2% بادبزن فیبوناچی رو هم شکسته.
                  مشابه روند تاریخی قبل اگه روی حمایت 38.2% فیبوناچی و 50% بادبزن فیبوناچی در باند حمایتی 393 - 386 تومن برگرده و همچنین خط روند 20 روزه رو بشکنه می تونه جهت رشد نهایی تا حدود 20% به سطحی بالاتر از قله تاریخی قبل حرکت کنه.
                  گرچه اسیلاتور ها هنوز واگرایی منفی قویی رو اعلام نکردند ولی نشونه هایی رو مبنی بر حرکت اصلاحی سهم به خوبی صادر کردن. RSI در میانه افت قرار داره ولی حرکت تاریخی سهم نشون می ده که امکان برگشت روند اصلاحی فعلی وجود داره .
                  باید منتظر باند حمایتی 393 -386 باشیم و رفتار سهم رو مشاهده کنیم.
                  در هر حال بورس یعنی پذیرش ریسک هر کی 20% سود می خواد باید ریسکشم قبول کنه.L-)

پیروز باشید.

ممنون از تحلیل زیباتون
                  اما یک نکته
                  با توجه به نزدیک شدن عرضه حق تقدم استفاده نشده که تعداد زیادی هم هست و قیمت پایانی 200 برای این حقها
                  به نظر شما میل به افت بیشتر در سهم موجود است یا رشد
                  چرا که برای عرضه حق استفاده نشده با حجم بالا عموما سهم باید یک افت قیمتی را داشته باشد تا حق انگیزه خرید برای مشتری داشته باشد

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

باربد جان زمان عرضه حق تقدم فسرب را میدانید

نظر

• بابای دارا
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 768

دوست خوبم باربد جان
                      یک جمله معروفی امیر المومنین حضرت علی ( علیهه السلام) دارن که می گه :

« وقتی هوا گرد و خاکی می شه مثل بچه شتری باش که نه ازت سواری بگیرن و نه ازت شیر بدوشن. »

مضمون این جمله رو هم استادم تو کلاس تحلیل تکنیکال به ما گفت که : وقتی واقعا نمی دونید چه اتفاقی می خواد بیفته مجبور نیستید معامله کنید کنار بایستید و زمانی که شرایط مساعد شد بخرید.

از نظر من آقای فیبوناچی که این سری اعداد رو کشف کرد به تاثیر اون در خلقت پی برد، اینطور که ذرات خلقت ناخواسته به این اعداد طلایی رفلکس نشون می دن و این اعتقاد منم هست.

طبق نظری که در بالا عرض کردم باید منتظر باشیم ببینیم حمایت ها کار می کنه یا نه.

امیدوارم جوابم قانع کننده بوده باشه.

در ضمن با عرض پوزش این نموداری که شما نقل قول کردید مربوط به بکاب بود که اصلاحش کردم دوستان اشتباه نکنن.

نظر

• بابای دارا
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 768

باما سیگنال خرید می ده دوستان لطفا تحلیلشو بذارن.

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                          ممنون از تحلیل زیباتون
                          اما یک نکته
                          با توجه به نزدیک شدن عرضه حق تقدم استفاده نشده که تعداد زیادی هم هست و قیمت پایانی 200 برای این حقها
                          به نظر شما میل به افت بیشتر در سهم موجود است یا رشد
                          چرا که برای عرضه حق استفاده نشده با حجم بالا عموما سهم باید یک افت قیمتی را داشته باشد تا حق انگیزه خرید برای مشتری داشته باشد
                          باربد عزیز در مورد فسرب بنظرم تا اینجا بیشتر تحت حمایت یکی از حقوقیها بوده که رشد کرده و این افت اخیر هم تحت فشار دو حقوقی که فاسمین و فرآور باشه انجام شده که با تفسیر شما از فروش حقهای سهم درست درمیادکه همون جهان بوده البته از تعداد حقهای استفاده نشده اطلاعی ندارم ولی ممکن نیست که جهان به اندازه ای قیمت سهم رو بالا برده که جذابیت قیمتیشو برای سایر رقبا از دست بده و بتونه راحت تمام حقهای استفاده نشده را بگیره با اطلاعی که من دارم جهان با خرید سهمها با کدهای خودش و کدهای ناشناس درصدد تصاحب و گرفتن کرسی مدیریتی در شرکته که مجمع اون احتمالا بعد از فروش حق تقدمهاست حالا باید ببینیم گروه روی برهبری فاسمین موفقترند یا سرمایه گذاری جهان در تصاحب کرسی هیات مدیره.البته ناگفته نمونه شناور سهم بشدت پایین اومده و در حد 10 میلیونه که خود این میتونه باعث رالی جدیدی بشه .عین این اتفاق پارسال در مورد فولاد خراسان شکل گرفت یکطرف عشایر بود و یکطرف ومعادن و صندوق بازنشستگی سهم یه کله از 320 تا 840 تومان رو در دو سه ماه طی کرد و بعد کدهای مخفی رو شد و عشایر 51 درصد فخاس رو تصاحب کرد و سهم بازار در دعوای ایندو خشک شد.این دعواهای مدیریتی جون میده برای موج سواری البته باید حواسمون باشه کجا سوار موج بشیم.;)
                          موفق و پر سود باشید;)
                          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                            باربد عزیز در مورد فسرب بنظرم تا اینجا بیشتر تحت حمایت یکی از حقوقیها بوده که رشد کرده و این افت اخیر هم تحت فشار دو حقوقی که فاسمین و فرآور باشه انجام شده که با تفسیر شما از فروش حقهای سهم درست درمیادکه همون جهان بوده البته از تعداد حقهای استفاده نشده اطلاعی ندارم ولی ممکن نیست که جهان به اندازه ای قیمت سهم رو بالا برده که جذابیت قیمتیشو برای سایر رقبا از دست بده و بتونه راحت تمام حقهای استفاده نشده را بگیره با اطلاعی که من دارم جهان با خرید سهمها با کدهای خودش و کدهای ناشناس درصدد تصاحب و گرفتن کرسی مدیریتی در شرکته که مجمع اون احتمالا بعد از فروش حق تقدمهاست حالا باید ببینیم گروه روی برهبری فاسمین موفقترند یا سرمایه گذاری جهان در تصاحب کرسی هیات مدیره.البته ناگفته نمونه شناور سهم بشدت پایین اومده و در حد 10 میلیونه که خود این میتونه باعث رالی جدیدی بشه .عین این اتفاق پارسال در مورد فولاد خراسان شکل گرفت یکطرف عشایر بود و یکطرف ومعادن و صندوق بازنشستگی سهم یه کله از 320 تا 840 تومان رو در دو سه ماه طی کرد و بعد کدهای مخفی رو شد و عشایر 51 درصد فخاس رو تصاحب کرد و سهم بازار در دعوای ایندو خشک شد.این دعواهای مدیریتی جون میده برای موج سواری البته باید حواسمون باشه کجا سوار موج بشیم.;)
                            موفق و پر سود باشید;)
                            امیر جان بحث منم همینه
                            کسی که کرسی میخواد از این استفاده نشده ها به اسونی نمیگذره
                            پس میاد سهم را پایین میاره تا حقها را مناسبتر بخره
                            اما سناریوی دوم اینه که خودش در غالب فروشنده باشه
                            پس میاد سهم را بالا میبره تا سود حاصل از اختلاف حق با حق استفاده نشده را بالا ببره تا سود خوبی کنه
                            هر دو سناریو پا برجای
                            اما از انجا که تعداد حق بالای من بعید میدونم قیمت سهم را افزایش دهند که در این صورت در زمان عرضه با مشکل خریدار مواجه می شوند و سهامدار عمده مجبوره همه را خودش بر داره که این براش فشار مالی بالایی میاره

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

دوست خوبم باربد جان
                              یک جمله معروفی امیر المومنین حضرت علی ( علیهه السلام) دارن که می گه :

« وقتی هوا گرد و خاکی می شه مثل بچه شتری باش که نه ازت سواری بگیرن و نه ازت شیر بدوشن. »

مضمون این جمله رو هم استادم تو کلاس تحلیل تکنیکال به ما گفت که : وقتی واقعا نمی دونید چه اتفاقی می خواد بیفته مجبور نیستید معامله کنید کنار بایستید و زمانی که شرایط مساعد شد بخرید.

از نظر من آقای فیبوناچی که این سری اعداد رو کشف کرد به تاثیر اون در خلقت پی برد، اینطور که ذرات خلقت ناخواسته به این اعداد طلایی رفلکس نشون می دن و این اعتقاد منم هست.

طبق نظری که در بالا عرض کردم باید منتظر باشیم ببینیم حمایت ها کار می کنه یا نه.

امیدوارم جوابم قانع کننده بوده باشه.

در ضمن با عرض پوزش این نموداری که شما نقل قول کردید مربوط به بکاب بود که اصلاحش کردم دوستان اشتباه نکنن.
                              ممنون از پاسختون

من دوبار از این سهم سود خوب گرفتم
                              یکی 89 و یکی 90
                              خداییش بهش مدیونم

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

باما سیگنال خرید می ده دوستان لطفا تحلیلشو بذارن.
                                باما یکی از سهمهای بسیار خوبه
                                و از نکات مثبتش که میتونم الان ذهنی به اون اشاره کنم
                                افزایش سرمایه سنگین و نزدیک و الوقوع اونه
                                و نکته دوم سود انباشته قابل قبولشه
                                در کل جا برای یک رالی خوب داره
                                فقط مشکل سهامدار فعال را داره که امیدوارم اونم حل شده باشه
                                البته من الان مشکل دارم برای دانلود کردن صورتهای مالی اما از اونجا که خیلی وقته این سهم را رصد میکنم در ذهنم اینا بود که عرض کردم

نظر

در حال کار...
                                X