بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • josef
    عضو جدید
    • Dec 2010
    • 13

باسلام
    خبهمن

خبهمن فعلا سیگنال خرید نداره, سیگنال خریدش زمانی هست که بتواند 210 را بشکند, درصورتیکه بتواند 217 را بشکنه احتمال موج 5 را شروع کرده است و برای کوتاه مدت (2 ماهه) میتواند خوب رشد کند.

در این مدت (از 89/07/24 تا 89/09/23) در محدوده 200 حمایت بسیار خوبی را از خودش نشان داده است و حسن این حمایت خوب این بوده است که اکثر میان گین های ساده بلند مدت خیلی به مرز 200 نزدیک شده اند که نشاندهنده کاهش ریسک سهم در این مدت بوده است.

باتوجه به اینکه 2 ماه سهم بصورت خطی حرکت کرده است, طبق قواعد تکنیکال این انتظار را داریم به محض اینکه خبهمن شروع به رشد کند, رشد خود را به مدت 2 ماه ادامه بدهد.

در صورت شروع موج 5 در کوتاه مدت هدف سهم 250 - 260 - 270 خواهد بود و نهایت اگر به افزایش سرمایه بخورد احتمال رسیدن به 325 در میان مدت دور از انتظار نخواهد بود.

باتوجه به وضعیت اعلام هدفمندی یارانه, احتمالا گروه خودرویی رشد خواهد کرد که این سهم نیز از این مزیت بی بهره نخواهد بود, از دیگر مزایای این سهم پوشش 95 درصدی سهم در 6 ماه بوده است و نسبت به سایر خودرویی ها گزارش عملکرد بهتری صادر کرده (هرچند که قسمت سود اعلام شده غیرعملیاتی باشد باز هم در سودآوری شرکت دخیل خواهد بود).

از نقاط ضعف سهم این است که طی این چند سال اخیر سود کمی را بین سهامداران تقسیم نموده که این وضعیت در هر حال انباشته شرکت را بالا میبرد, و انباشته هم جزو حقوق سهامداران شرکت به حساب می آید که باید در یک طرح توسعه ای در شرکت صرف بشود یا اینکه بین سهامداران توزیع بشود.

به هر حال بررسی وضعیت بنیادی سهم را سایر دوستان زحمت بکشند بهتر است.
    باتشکر
    محمد

نظر

• josef
      عضو جدید
      • Dec 2010
      • 13

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
      جناب آقا محمد (جوزف) ما هم مایلیم در مورد مباحثی که فکر می کنید جدید هستند شاگرد شما باشیم و منتظر ارایه آموزش مطالب جدید هستیم
      دوست عزیز جناب analyst عزیز اتفاقا من از مطلب شما راجع به کد نویسی بسیار لذت بردم و برای من خیلی مفید بود چون رشته خودم هم نرم افزار بود توانستم دستورات ساده ای را با AND یا OR ترکیب کنم و نتایج مورد نظر را بدست بیاورم که باعث میشدسابق برای بدست اورد این نتایج خیلی وقت صرف کنم.

به هر حال همیشه چیزهای جدیدی برای اموختن هست.

برای اینکه حرفه ای بشویم باید همیشه یک دانشجو باقی بمانیم.

باتشکر
      محمد

نظر

• at56
        عضو جدید
        • Dec 2010
        • 9

سلام آقا حجت باتوجه به تحلیلتون درباره بموتو به نظر شماسهم ردکنم بهتره؟

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام
          در خصوص بموتو،اگر من جای شما بودم،
          پله پله خارج میشدم، در سه مرحله اول در صورتی که 2510 به پایین آمد، مرحله دوم در صورتی که 2360 به پایین آمد و مرحله سوم در صورتی 2120 را به پایین شکست.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

خبهمن:
            جالبه روی 1992 سطح 14.6 بلند مدتش هست. ببینید:
            دورنما:

نمای نزدیک:

نظر

• sebze
              عضو جدید
              • Dec 2010
              • 1

مرسی ثشاهد چطوره

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط sebze پست شده است View Post
                مرسی ثشاهد چطوره
                سلام دوست عزیز
                ثشاهد بازارش رنج نیست، اما اینطور که پیداست، قیمت روی میانگین 200 روزه درحال نوسان هست، آر اس آی با توجه خارج شدن از محدوده فروش هیجانی با تایید آر اس آی و مکدی و استوکاستیک میتوان حدث زد که قیمت میتونه روند صعودی داشته باشه. از مقاومتهای پیش رو به میانگین 55 روزه در محدوده 3070 و از حمایتهای پیش رو میتوان 2600 در پیووت قبل اشاره داشت.
                پر سود باشید.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

نمادهای زیر برای بررسی جالب هست، دوستان نظر بدن:
                  1-کهرام
                  2-لسرما
                  3-ولغدر

نظر

• بابای دارا
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 768

تحلیل تکنیکال موتوژن

خوشحال می شم به لینک زیر تشریف بیاورید و مهمان شوید.

آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2010/12/18, 02:16.
                    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• josef
                      عضو جدید
                      • Dec 2010
                      • 13

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                      خوشحال می شم به لینک زیر تشریف بیاورید و مهمان شوید.

http://www.bourse4x.com/forum/showthread.php?132

باسلام
                      دوست عزیر به نظر من تحلیل شما در رابطه با بموتو (موتوژن) چند ایراد اساسی دارد

1- شما با دید الیوت مسئله را بررسی کردید اما بجای موج شماری الیوت و بررسی الگوهای الیوت به سراغ الگوهای تکنیکال می روید.
                      مثلا اگر در موج 5 بسط یافته در الیوت باشیم آنوقت موج سوم از این موج 5 بسط یافته می بایست یک موج هیجانی می بود و حتما می بایست مقاومت 280 را را می شکست که نتوانسته, پس احتمال موج 5 گسسته تاحدود زیادی منتفی است, چون نتوانسته 280 را در تاریخ 09/02 بشکند پس احتمال تشکیل الگوی الیوت مثلث مورب در موج 5 هم منتفی است.

2- با توجه به بررسی امواج الیوت از موج 2 نتیجه می گیریم که موج 4 ما برای تکمیل الگو به زمان نیاز دارد, که احتمالا تشکیل موج زیگزات با الگوی موج 5-3-5 باشد.

3- اگر موج 4 الیوت تشکیل یک الگوی زیگزاگ را بدهد قیمت پس از نوسانات دیگر باید نهایتا بین212 تا 220 افت کند که پایان موج 4 الیوت را رقم میزند, و پس از ان شروع موج جدید 5 می شود, و باید دید که موج 5 میتواند 280 را بشکند یا نه .

4- در صورتیکه موج 5 از محدوده 220 شروع به رشد کند ولی نتواند 280 را بشکند احتمال الگوی شکست موج 5 شکل گرفته و پس از آن نشان تغییر در روند است و شروع روند نزولی سهم( که تا انجا وقت زیاد زیاد داریم و بعدا باید بررسی شود)

اما بررسی سهم از دید تکنیکال:

1- الگوی سر و شانه معکوس باید در کف قیمت انجام بشود نه در موج 4 الیوت که سقف قیمت است.

2- اسیلاتورهای rsi و macd واگرایی مثبت دارند ولی به نظر نمیرسد چندان معتبر باشند چون واگرایی ها به علت افت قیمت درحال شکست هستند.(صف فروش)

3- اگر در مرحله اول 228 را بشکند احتمال افت تا 206 را دارد و با شکست 206 تشکیک یک دوقلو سقف را میدهد و احتمال افت تا محدوده 160 و پر کردن گپ بوجود آمده.

با بررسی الیوت و تکنیکال به این نتیجه میرسیم که :
                      اگر در هر صورت قیمت زیر 210 برسد احتمال تشکیل الگوی شکست موج 5 الیوت و الگوی دوقلو سقف تکنیکال همدیگر را تایید میکنند و افت قیمت امری بدیهی است.

◄◄◄ البته این فقط یکی از چند حالت ممکن بود که محتمل تر به نظر میرسید ولی نکته اصلی اینجاست که بررسی الیوت باید با الگوی الیوت باشد و بررسی تکنیکال با الگوهای تکنیکال در آخر الگوهای الیوت و تکنیکال باید همدیگر را تایید کنند, نمی شود که الگوی الیوت و تکنیکال در دو جهت مختلف حرکت کنند اگر چنین وضعیتی بوجود امد ایرادی در نحوه تحلیل ما وجود دارد.

موفق باشید
                      آخرین ویرایش توسط josef؛ 2010/12/18, 07:43.

نظر

• MTZ
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 670

دوستان به حجم بالاي ولغدر امروز دقت فرماييد. كلا هر بار ميره زير 80 سنگين حمايت ميشه
                        آقا حجت لطفا از روي آمي بروكر مشخص فرماييد در معاملات امروز فشار خريد بيشتر بود يا فشار فروش؟ (سبز يا قرمز؟)

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

سلام به همه
                          ولغدر:

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

دوستان تاپیک رو امشب از قسمت مهم بیرون میارم، امیدوارم دوستان با مشارکت خودشون تاپیک رو بالا نگه دارند.
                            پر سود باشید.

نظر

• بابای دارا
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 768

در اصل توسط josef پست شده است View Post
                              باسلام
                              دوست عزیر به نظر من تحلیل شما در رابطه با بموتو (موتوژن) چند ایراد اساسی دارد

1- شما با دید الیوت مسئله را بررسی کردید اما بجای موج شماری الیوت و بررسی الگوهای الیوت به سراغ الگوهای تکنیکال می روید.
                              مثلا اگر در موج 5 بسط یافته در الیوت باشیم آنوقت موج سوم از این موج 5 بسط یافته می بایست یک موج هیجانی می بود و حتما می بایست مقاومت 280 را را می شکست که نتوانسته, پس احتمال موج 5 گسسته تاحدود زیادی منتفی است, چون نتوانسته 280 را در تاریخ 09/02 بشکند پس احتمال تشکیل الگوی الیوت مثلث مورب در موج 5 هم منتفی است.

2- با توجه به بررسی امواج الیوت از موج 2 نتیجه می گیریم که موج 4 ما برای تکمیل الگو به زمان نیاز دارد, که احتمالا تشکیل موج زیگزات با الگوی موج 5-3-5 باشد.

3- اگر موج 4 الیوت تشکیل یک الگوی زیگزاگ را بدهد قیمت پس از نوسانات دیگر باید نهایتا بین212 تا 220 افت کند که پایان موج 4 الیوت را رقم میزند, و پس از ان شروع موج جدید 5 می شود, و باید دید که موج 5 میتواند 280 را بشکند یا نه .

4- در صورتیکه موج 5 از محدوده 220 شروع به رشد کند ولی نتواند 280 را بشکند احتمال الگوی شکست موج 5 شکل گرفته و پس از آن نشان تغییر در روند است و شروع روند نزولی سهم( که تا انجا وقت زیاد زیاد داریم و بعدا باید بررسی شود)

اما بررسی سهم از دید تکنیکال:

1- الگوی سر و شانه معکوس باید در کف قیمت انجام بشود نه در موج 4 الیوت که سقف قیمت است.

2- اسیلاتورهای rsi و macd واگرایی مثبت دارند ولی به نظر نمیرسد چندان معتبر باشند چون واگرایی ها به علت افت قیمت درحال شکست هستند.(صف فروش)

3- اگر در مرحله اول 228 را بشکند احتمال افت تا 206 را دارد و با شکست 206 تشکیک یک دوقلو سقف را میدهد و احتمال افت تا محدوده 160 و پر کردن گپ بوجود آمده.

با بررسی الیوت و تکنیکال به این نتیجه میرسیم که :
                              اگر در هر صورت قیمت زیر 210 برسد احتمال تشکیل الگوی شکست موج 5 الیوت و الگوی دوقلو سقف تکنیکال همدیگر را تایید میکنند و افت قیمت امری بدیهی است.

◄◄◄ البته این فقط یکی از چند حالت ممکن بود که محتمل تر به نظر میرسید ولی نکته اصلی اینجاست که بررسی الیوت باید با الگوی الیوت باشد و بررسی تکنیکال با الگوهای تکنیکال در آخر الگوهای الیوت و تکنیکال باید همدیگر را تایید کنند, نمی شود که الگوی الیوت و تکنیکال در دو جهت مختلف حرکت کنند اگر چنین وضعیتی بوجود امد ایرادی در نحوه تحلیل ما وجود دارد.

موفق باشید
                              دوستان عزیز برای مشاهده ادامه بحث می توانند به لینک زیر مراجعه بفرمایند. نظرات شما مایه امتنان است.
                              مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

سلام
                                بنظر شما میشه گفت "شلعاب" اواسط موج 5 الیوت هست؟

نظر

در حال کار...
                                X