بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

دوستمون جناب آنالیست یک موضوع خوب رو دارن در لینک زیر پیگیری میکنند. در خصوص آمیبروکر؛ به دوستانی که به این نرم افزار علاقمند هستند پیشنهاد میکنم. پیگیر این تاپیک باشند.
    تاپیک آمیبروکر را رام کنیم.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

تحليل تكنيكال
      در جواب بعضي ها كه معتقدند در بازار ايران تكنيكال جواب گو نيست و .....
      ضمن تشكر از نظر اين دوستان طرح اينگونه مباحث را با حفظ حرمتها مفيد ميدانم .
      كلا در تمام بازارهاي سرمايه در تمامي كشورها دو روش اساسي براي تجزيه و تحليل وجود دارد .
      روش فاندامنتال كه بر اساس صورتهاي مالي از جمله ترازنامه و صورت سود و زيان و نسبتهاي مالي و محاسبه اهرمهاي مالي و نسبتهاي سودآوري و نسبتهاي فروش و ساير پارامترهاي حسابداري وضعيت شركت مورد ارزيابي قرار ميگيرد و در نهايت با در نظر گرفتن EPS و DPS ارزش ذاتي شركت محاسبه و به تبع آن ارزش هر سهم مشخص ميشود .
      روش تكنيكال كه بر اساس سوابق قيمت سهم بنا شده است .
      در تحليل تكنيكال قيمت سهم در بازه بلند مدت و كوتاه مدت به صورت نمودار مشخص و بر اساس سوابق و تكنيكهايي كه وجود دارد به پيش بيني روند آينده قيمت ميپردازد .
      هر كدام از دو روش فوق معايب و مزاياي خاص خود را دارد كه از حوصله اين بحث خارج است .
      يكي از دوستان گفته بود چند درصد تحليلهاي تكنيكال جواب داده ؟ ضمن اينكه قبول دارم تكنيكال هم ضعفهايي دارد و بعضي تحليلها fail ميشود ولي بيشتر مواقع جواب ميدهد .
      در پايان لطفا مشخص كنيد شما از چه روشي پيروي ميكنيد ؟
      تكنيكال رو كه قبول نداريد . فاندامنتال هم كه كار نميكنيد .
      به هر حال هر كس بايد با پلن و نقشه مشخص وارد بازار شود . لطفا پاسخ دهيد با چه برنامه اي زمان و قيمت ورود و خروج را تعيين ميكنيد ؟
      به عبارت ديگر وقتي سهامي رو توصيه ميكنيد اگر كسي از شما بپرسد بر چه اساسي سهم رو معرفي كرديد چه جوابي داريد ؟
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2010/12/15, 10:01.
      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام دوستان در ایمیل بنده در خصوص وصنا پرسیده بودند،با توجه به اینکه موج چهارم نباید وارد موج یک بشود، میشه گفت موج سه کشیده شده، و اکنون به نظر من در انتهای موج چهارم هست. البته میتونه این موج تا خط روند صعودی سهم ادامه داشته باشه. دوستان نظر بدهند.
        ممنون
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2010/12/15, 11:39.

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
          سلام دوستان در ایمیل بنده در خصوص وصنا پرسیده بودند،با توجه به اینکه موج چهارم نباید وارد موج یک بشود، میشه گفت موج سه کشیده شده، و اکنون به نظر من در انتهای موج چهارم هست. البته میتونه این موج تا خط روند صعودی سهم ادامه داشته باشه. دوستان نظر بدهند.
          ممنون
          من هم موافق هستم. به نظر میاد الان در موج 4 باشیم.چون موج 3 از 5 موج بزرگ تشکیل شده.اما موج 4 طبیعتا باید افت بیشتری حداقل تا محدوده 160 تومان بکند تا به موج 5 آن با اطمینان بیشتری نگاه کرد

نظر

• MTZ
            Banned
            • Jul 2025
            • 670

ونیکی:
            دوستان یکی از روش هایی که من همیشه از آن استفاده میکنم شناسایی موج 5 الیوت و استفاده از آن است. به نظر من یکی از روش های مناسب و بسیار سود آورمیباشد.برای همین فایلی دارم که درآن تمام سهم های که در حال حاضر در موج 4 هستند را یادداشت میکنم تا در محل سیگنال و موج 5 وارد شوم.
            یکی از سهم هایی که اکنون در نظر داردم ونیکی است.فقط مشکل اینجاست که امواج بسیار گسسته ای دارد و با قاعده حرکت اندازه گیری شده توجی میشود.به گونه ای که موج 3 و 1 با هم تقریبا برابر هستند.برای همین به نظر میاد برای پیگیری اتمام موج 4 و شروع موج 5 مناسب باشد.
            نظر دوستان؟

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

ونیکی:
              با توجه به قانون دوپست قبل این باید موج چهارم باشه، اصلاح در موج چهار عموما بین 38.2 و 61.8 رخ میدهد. البته در این میان میانگین 55 روزه و فیبوی 50 و خط روند صعودی از اهمیت خاصی برخوردارند. محدود 1200 از لحاظ پیووتهای ایجاد شده و 1100 از لحاظ بیشترین حجم معاملات در پانزده ماه گذشته دارای اهمیت بوده و جنبه حمایتی دارند.
              پر سود باشید.

آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2010/12/15, 17:12.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

ولغدر: (در نمودار قیمت بسته روزانه)
                دوستان به نظرم واگرایی در کف رو براش اعلام کرده بودند.
                این سهم در میان مدت نوسانات عالی داشته، اکنون پس از اصلاح 76.4 با آر اس آی 50 صعودی میشه این قیمتها رو برای سهم ارزنده دونست. از مقاومتهای سهم میتوان محدوده 850 در نزدیکی میانگین 55 و 200 و فیبوی 61.8 و پس از آن محدوده 894 در پیووت قبلی را در نظر داشت. همچنین میتوان محدوده 785 در نزدیکی پیووت قبل را به عنوان محدوده حمایتی در نظر گرفت. تشکیل الگوی کنج پایین رونده یک سیگنال تایید صعود آتی سهم میباشد.
                پر سود باشید.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2010/12/15, 18:24. دلیل: افزودن تصویر

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

ممنون
                  من از زاويه ديگه نگاه ميگنم به نظر من وصنا در گير مقامت ma بيست روزه است اگه اين مقاومت رو رد كنه جاي رشد داره ضمن اينكه تو macd واگرائي مثبت ديده ميشه و از طرفي باند بولينگر داره كم عرض ميشه كه نشون ميده هيجان بازار سهم داره كم ميشه . به نظر من اگه 180 رو به بالا بشكنه جاي خريد داره .
                  آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2010/12/15, 17:58.

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

ولغدر: (در نمودار قیمت بسته روزانه)
                    دوستان به نظرم واگرایی در کف رو براش اعلام کرده بودند.
                    این سهم در میان مدت نوسانات عالی داشته، اکنون پس از اصلاح 76.4 با آر اس آی 50 صعودی میشه این قیمتها رو برای سهم ارزنده دونست. از مقاومتهای سهم میتوان محدوده 850 در نزدیکی میانگین 55 و 200 و فیبوی 61.8 و پس از آن محدوده 894 در پیووت قبلی را در نظر داشت. همچنین میتوان محدوده 785 در نزدیکی پیووت قبل را به عنوان محدوده حمایتی در نظر گرفت. تشکیل الگوی کنج پایین رونده یک سیگنال تایید صعود آتی سهم میباشد.
                    پر سود باشید.
                    من هم موافقم ودر تائيد مطلب شما به نظر من اولين مقاومت تو 835 ديده ميشه كه مقاومت تاريخيه و فعلا سقف باند بولينگر هم در همين قيمت واقع شده .
                    به نظر من اولين حمايت سهم در 810 واقع شده .

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

یکی از دوستان در سایت آراد سرمایه به واگرایی مثبت در وبوعلی اشاره فرمودند، در تکمیل فرمایشات ایشون:
                      وبوعلی:
                      قیمت در ماههای آگوست و سپتامبر به روند بلند مدت نزولی برخورد کرد و نتوانست این محدوده را بشکند، با یک برگشت و اصلاح تا فیبوی 50 درصد اصلاح کرد، در ماه نوامبر با برخورد به روند میان مدت صعودی در محدوده مشخص شده واگرایی ضعیفی در کف با آر اس آی داد و اکنون برروی فیبوی 50 در حال نوسان هست. در صورت ریزش قیمت میتونه تا محدوده 685 در پیووتهای قبل یا سطح 61.8 در محدوده 664 اصلاح رو تجربه کنه که به نظر بنده روی سطح 685 با توجه حجم معاملات سنگین در میان مدت حمایت سنگینی خواهد شد. در صورت صعود نیز سطح 38.2 در محدوده 758 و میانگین 200 روزه و روند بلند مدت میتونه از مقاومتهای پیش روی سهم محسوب بشود.
                      پر سود باشید.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2010/12/15, 18:48. دلیل: افزودن تصویر

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

رمپنا: (در نمودار قیمت بسته روزانه)
                        مپنا در یک روند صعودی بلند مدت قرار داره، در کوتاه مدت تونسته تا 50 درصد فیبوناچی اصلاح کنه، اکنون با یک واگرایی در قیمت و آر اس آی، داره ابتدای موج پنجم رو استارت میزنه، مکدی و استوکاستیک این مطلب رو تایید میکنند، از حمایتهای سهم میانگین 200 روزه و خط روند و فیبوی 50 درصد در محدوده 3240 و از مقاومتهای سهم میانگین 55 روزه در محدوده 3520 و سطح 23.6 فیبوناچی در محدوده 3860 را میتوان در نظر گرفت.
                        پر سود باشید.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2010/12/15, 19:41. دلیل: افزودن تصویر

نظر

• analyst
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 446

ترکوندین اینجا رو ، من یکساعته دارم تحلیل ها رو می خونم:)
                          گفتم یه تشکر کرده باشم

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

دوستان نظرتون راجع به وسپه چيه ؟
                            به نظر من كه تو macd واگرائي مثبت داره و تو 110 تومن حمايت خوبي داره . با توجه به اينكه تقريبا 100 درصد فيبو رو تصحيح كرده به نظر تو كف قيمتي قرار داره و الان دقيقا به مقاومت ma بيست روزه رسيده تو قيمت 112 تومن . با توجه به اينكه rsi خط 30 رو به بالا شكسته دوستان نظر بدن سيگنال خريد داره يا نه ؟

نظر

• analyst
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 446

وسپه

بنظر من در یک بازار نرمال دو سیگنال عبور rsi از 30 به بالا و واگرایی استوکاستیک می تونن دلایل کافی برای تبدیل موج نزولی به صعودی باشند.

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

نظرتون درباره موتوژن چیه؟ علت این صف فروش چیست؟
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X