کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی
سلام.
میشه خواهش کنم نظرتان را درباره دو سهم زیر بگید.
1-تایرا
2- کمنگنز
یادمه یه موقع هایی رو کمنگنز خیلی کار میکردید.
کمنگنز مطابق پیش بینیم عمل نکرد ولی بازم از اون موقع 45 درصدبازدهی داده .......
تایرا میتونه 50 تومن رو بسازه ولی خوب ارزش خرید نداره به چه امیدی بخریم...البته تایرا نیاز به بررسی دقیق تر داره .....(چون فقیمت های فروش حدودا 200 درصد رشد داشته) ولی بهای تمام شدش رشد بیشتری داشته وگرنه اگه هردو هم به یه میزان رشد میکردن اون موقع خریدش جذاب تر میشد
لسرما احتمالا تا 350.....بعد اگه 350 رو رد کرد دوباره بررسی میکنیم ......
غالبر نظری ندارم سه ماهش چیزی نشون نمیده ......(جهش سوداوری براش نمیبینم) ولی تا 120 شاید بسازه که با پی برای 7 بتونه 850 تومن رو ببینه .....پی بر ای بالاتر نمیدم بهش....یعنی سهم با پی بر ای 4-5 وقتی هست اینا دیگه ارزش خرید ندارن چون 100 درصد هم تعدیل مثبت بده که نمیده تازه پی بر ایش میشه 5......من همیشه سهمی میخرم با پی بر ای نهایت 6 و تعدیل حداقل 100 درصدی که پی برایش بشه 3 و اگه تا 6 دوباره رشد کرد 100 درصد سود ببرم بدون اینکه کسی از سهمم حمایت کنه ....
از بین این دو شرایط لسرما به نظرم بهتره برای رشد....
خوب حیفه در این تاپیک از شتران صحبت نکنیم ......قیمت امروز هم رند میکنیم 62 هزار تومن ...........شتران سهم گرگ های بازاره...خوبیش اینه که دیگه بچه مچه ها وارد این سهم نمیشن (-: لذا عاشق این سهم پر ریسکم...انشالله اگه در کف خریدیم ارزش سهم رو هم میگیم .........
======
در مورد فاسمین در پست بالا پرسیدن که تا کی نگه داریم تا یک سال دیگه فاسمین پتانسیل دوبل شدن رو داره .........ولی قولش رو نمیدم :D چون کار مدیران شرکت های سرب و روی و وضعیت معادن این گروه معلوم نیست !!!
دارم به بنز فک میکنم تا شتر (-: شتر زیر 55 اومد بدم نمیاد بخرم ......
........دنبال یک سهم توپم .......تا شنبه باید پیداش کنم ..........
ساختمونی ها جوشون خوبه فعلا ..............و تا یه هفته مثبت به نظر میان البته لیدرشون ثشرق بست .......
ولی من دنبال وسپه و تاپیکو یا وصندوق یا پکرمان یا فاسمینم حتی شکربنم برای یک خرید فوق سنگین ولی خوب من یکیشو باید انتخاب کنم چون اهل سبد درست کردن نیستم :D
قدر تاپیکو رو فقط من میدونم ........اونم فقط به خاطر ستاره خلیج فارسش (-:
دارم به بنز فک میکنم تا شتر (-: شتر زیر 55 اومد بدم نمیاد بخرم ......
........دنبال یک سهم توپم .......تا شنبه باید پیداش کنم ..........
ساختمونی ها جوشون خوبه فعلا ..............و تا یه هفته مثبت به نظر میان البته لیدرشون ثشرق بست .......
ولی من دنبال وسپه و تاپیکو یا وصندوق یا پکرمان یا فاسمینم حتی شکربنم برای یک خرید فوق سنگین ولی خوب من یکیشو باید انتخاب کنم چون اهل سبد درست کردن نیستم :D
قدر تاپیکو رو فقط من میدونم ........اونم فقط به خاطر ستاره خلیج فارسش (-:
ساختمونی ها ثشرق ندارم
ولی ثغرب و اسب دارم
من هم منتظر بودم شتر بیاد پایین دیگه بعید میدونم بیاد زیر 60
درود میثم جان میخواستم سبدمو اصلاح کنم تعدادش زیاده برسونم به 4 یا 5 تا لطفا نظرتون برای تغییر بفرمایید غبشهر 24 درصد /:.sadsmiley.:/ وپست 20 درصد وتجارت 13 درصد فولای 14 درصد فاذر 9 درصد لابسا 11 درصد کهمدا 7 درصد شپنا 2 درصد با تشکر
سلام آقا میثم
یه لطف می کنی خیلی کوتاه در مورد همه گروهها صحبت کنی ، بگی الان وضعشون چطوره؟ در ضمن گل سرسبد هر گروه چیه؟
خودرو
بانک
سرمایه گذاری ها
معدنی ها
پتروشیمی
پالایشگاهی
قند
ساختمان
سیمان
...
...
...
همینطور در کل بازار رو چطور می بینی ؟ کلا بازار خوبه ؟ یا نه؟
اگر میشه دیدت رو برای 6 ماه بگو- مرسی
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام آقا میثم
یه لطف می کنی خیلی کوتاه در مورد همه گروهها صحبت کنی ، بگی الان وضعشون چطوره؟ در ضمن گل سرسبد هر گروه چیه؟
خودرو
بانک
سرمایه گذاری ها
معدنی ها
پتروشیمی
پالایشگاهی
قند
ساختمان
سیمان
...
...
...
همینطور در کل بازار رو چطور می بینی ؟ کلا بازار خوبه ؟ یا نه؟
اگر میشه دیدت رو برای 6 ماه بگو- مرسی
پتروشیمی پالایشگاهی باید با تحلیل خرید ....... در کل بازار هفته ی اینده منتظر بازگشایی لیدره و سمت و سوی بازار رو شبندر مشخص میکنه ......ولاغیر ......ممکنه همه پول ها به سمت خودش بکشه ......و ممکنه کل بازارو منفی کنه ........اگه بخوان پایین بازش کنن.......
در مورد گروه سیمان سهم هایی هستن که جای رشد دارن هنوز .......اصلاح ماده 16 بیشترین تاثیر رو روی اسن گروه داره ولی خوب باید وقت گذاشت روشون و زیر خاکی هاشون رو پیدا کرد ......(-:
---------------------
گروه کاشی رفیقمون میگه بیا کفرا بخریم من میگم اقا گیریم کفرا 700 هم سود بسازه وقتی زاگرس 700 میسازه با پی بر ای 4 چرا کفرا بخرم ؟ کفرا رو ما رو 2300 گفتیم بخرید ....
نظر