کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی
شیران هم مثل همیشه پوشش عالی و پیش بینی در امد مسخره ای زده (-: گفته 555 تومن .......ولی بالای 700 قطعا میسازه فعلا این گزارش ها رو ما با یه نگاه میگیم که تعدیل دارن.
==========
مخلصیم عطا جان ......من باشم محاله قلم نزنم...وقتی قلم نزدم یعنی نیستم (-:
صحبت ها زیاد است. ما قبلا در تایپک شبندر به انها اشاره کردیم .....................
من گیرم روی این سهم روی صادراتشه و سهم صندوق توسعه ملی ...............و قبلا هم عرض کردم که صادرات بالا در نظر گرفته شده .........ان هم زمانی که گزارش 6 ماهه داد .........
الان هم میگم که گزارش شبندر دستکاری شده .................
حالا چرا ؟
=================
و اما این 9 ماه ی شرکته ................یکی به من برای صادرات شرکت در 3 ماه ی سوم نسبت به 6 ماه اول چه اتفاقی افتاده ......................
تصاویر از بالا به پایین :
واقعی 3 ماهه
واقعی 6 ماهه
اولین پیش بینی
واقعی 9 ماهه ........
==================
البته قبلا بار ها عرض شده بود که صادرات شرکت به 2.5 میلیارد هم نمیرسه ........حالا میبنیم که مبلغ صادرات در 9 ماهه نسبت به 6 ماهه کمتر هم شده .........یعنی دستکاری در گزارشات ......یا اینکه شرکت 3 ماه ی سوم اصلا صادرات نداشته !!!
هاها .......... نداشتن صادرات برای شبندر یعنی حذف سهم صندوق .............یکی به من بگه میزان صادرات شرکت در 3 ماه ی سوم چقدر بوده ..........تا مجددا تحلیل کنیم (-:
این سهم باز هم تعدیل مثبت دارد ..........
گفتم یک اس از شبندر رو کنم برای تعدیل بعدی .............
فقط سازمان و شرکت به من بگه چرا در گزارش 9 ماهه مبلغ صادرات کمتر از 6 ماهه شده !!!!!!!! =))
این پست رو 18 اسفند زده بودم ...البته از گزارش 6 ماهه روی صادراتش زوم بودم .....دلیل عمده سود شبندر کاهش صادرات بوده که ما از 6-5 ماه قبل انتظارشو میکشیدیم و ما اون موقع با اطمینان شبندر میخریدیم....
همه چیز به رای نهایی دادگاه بستگی داره ..........پلوله توانایی ساختن سود عملیاتی 70 تومنی رو باری امسال داره ولی خوب هزینه های مالی این سود رو نشون نمیده باید دید بعد از رای دادگاه هزینه های مالی و زیان انباشتش به چه صورت خواهد بود.
گزارش 3 ماه شرکت وضعیت مطلوب شرکت رو نشون میده (پوشش 21 تومنی سود عملیاتی در سه ماه )........ امسال تا 15 میلیارد تومن سود عملیاتی رو براش پیش بینی میکنم ........کم کم به مرور زمان وضعیت شرکت بهتر میشه چون امسال سال خوبیه برای از 0 شروع کردن........
همه چیز به رای نهایی دادگاه بستگی داره ..........پلوله توانایی ساختن سود عملیاتی 70 تومنی رو برای امسال داره ولی خوب هزینه های مالی این سود رو نشون نمیده باید دید بعد از رای دادگاه هزینه های مالی و زیان انباشتش به چه صورت خواهد بود.
گزارش 3 ماه شرکت وضعیت مطلوب شرکت رو نشون میده (پوشش 21 تومنی سود عملیاتی در سه ماه )........ امسال حداقل تا 15 میلیارد تومن سود عملیاتی رو براش پیش بینی میکنم و حتی تا 20 میلیارد تومن میتونه سود ناخالص رو به دست بیاره ;)
.کم کم به مرور زمان وضعیت شرکت بهتر میشه .........
صبر میکنیم تا رای دادگاه بیاد تا تکلیف بدهی ها و زیان انباشتش مشخص بشه بعدش میریم سراغ اینده شرکت و اهداف قیمتی
میثم جان
با سلام لطفا یه تحلیل از شکربن میزنی ؟ مقاومتهاش رو چنده و بنیادی ارزش داره نگهش داریم؟
شکربن تا محدوده ی 100 تومن میتونه سود بسازه .......بستگی داره چه پی بر ای بهش بدیم با پی بر ای 7 میتونه به 700 برسه......تا گزارش 3 ماهه حدود 69 تومن سود قابل تخصیص داره که تا پایان سال سود قابل تخصیصش میتونه به بیش از 150 تومن برسه ........تو این قیمت ها بدک نیست برای خرید.......اگه سهم با سرعت رشد بیشتری پیدا کردی میتونی تعویض کنی (چون از این قیمت تا 700 یه 40 درصدی میده)
ممنون ميشم اگه حضرتعالي نظرتونو راجب شمواد بفرمائيد
ممنون از وقتي كه براي پاسخ دادن صرف مي كنيد
@};-
شمواد نیاز به بررسی دقیق داره .......به نظر میاد اهداف بالایی داشته باشه و باید این سهمو نگه داشت.........فعلا نگه دار تا 4شنبه -5شنبه هفته یعد بررسیش میکنم چون الان باید برم ...............وضعیت عملیاتی شرکت عالی بوده.........تحلیل دقیقشو تا هفته ی بعد میزنم .........البته بزارید ما هم بخریم چشمو گرفت ;)
لطفا یه سهم بهم معرفی کنید که در 1 ماه آینده سود خوبی بده (واسه کوتاه مدت) حدود سود دهی اش هم بفرمایید
میخوام شنبه یا یک شنبه بخرم
ممنون
والا من به اون صورت توبازار نیستم و خرید های خودمو بلند مدت کردم .......ثغرب گزینه بدی نیست به نظرم و شپدیس .........از سبد مسابقات هفتگی و ماهانه هم میتونی استفاده کنی.......شاید مپنا هم تا ماه اینده 20 درصد دیگه بازدهی رو بده.......
نظر