خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

به نظرتون شخارک 3 ماه ی اول چقدر پوشش میده (-: به نظر میاد که دارن بز خری میکنن ........

اگه شد تا فردا تحلیلش میکنم .....البته میزان پوشش 3 ماهش رو ........از تیر ماه به بعد تحلیل همه ی شرکت ها شاید عوض بشه (با توجه به اینکه بودجه ی 9 ماه ی اخر سال ........)

........شخارک رو نباید دست کم گرفت .....
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

خوب با تحریم گروه پتروشیمی جو این گروه به هم ریخته ..........احتمالا شاهد رشد دلار نیز بشیم از همین امروز یا شاید ماه های اینده !!!
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

سمگا ای پی اسش واقعا 60 تومنه ؟؟ اگه درست باشه که تا 180 هم جا داره . حتی 200 تومن .....

ببینیم چه میکنه ......(-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/01, 09:31.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

یکی دو ماه پیش داسوه و سبحان رو معرفی کردیم .......

اما هنوز بعضی از سهام این گروه جا برای رشد داره و رشد این گروه ادامه داره ..........;)

فقط باید با دید میان مدت خرید بشن .......
          ///

نظر

• baran
            عضو فعال
            • May 2011
            • 703

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

اما هنوز بعضی از سهام این گروه جا برای رشد داره و رشد این گروه ادامه داره ..........;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------وپخش را هستم شدید

نظر

• داروساز
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 603

مدیران شرکت شایعه پوشش بالای 300 تومن تو 3 ماه را تایید کردند:D
              به نظرتون شخارک 3 ماه ی اول چقدر پوشش میده (-: به نظر میاد که دارن بز خری میکنن ........

اگه شد تا فردا تحلیلش میکنم .....البته میزان پوشش 3 ماهش رو ........از تیر ماه به بعد تحلیل همه ی شرکت ها شاید عوض بشه (با توجه به اینکه بودجه ی 9 ماه ی اخر سال ........)

........شخارک رو نباید دست کم گرفت .....

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

سلام میثم جان
                نظرت در مورد شیراز چطوره؟(زیر800)
                هفته بعد مجمع داره فکر کنم120سود تقسیم کنه

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                  سلام میثم جان
                  نظرت در مورد شیراز چطوره؟(زیر800)
                  هفته بعد مجمع داره فکر کنم120سود تقسیم کنه
                  گزینه خوبیه با دید بلند مدت ...........امسال بالای 170 فک میکنم سود بسازه و اگه 700 برات در بیاد راحت تا 1000 بالا میره (40 درصد سود) میان مدت ......... یکی از طرح های توسعه شرکت هم سال 93 راه میوفته ......

این پارسان الکی روی سهمی سرمایه گذاری بلند مدت ...........ضمن اینکه هر حرکتی که دوست داشته باشه رو این سهم میزنه پارسان و پی برایش رو هم اراده کنه تا 7 هم میتونه بالا ببره .....بعد طرح توسعه هم که مسلما سود سهم افزایش پیدا میکنه ..........
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/03, 22:05.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

دتماد - دزهراوی-دفرا ................هنوز جا برای رشد بیشتر دارن ( اولی که بازه دفرا هم قراره باز بشه .دزهراوی فعلا گیر نمیاد) ............و با دید میان مدت بدک نیستن .......ببینیم چی میشه .........

از گروه قند هم فعلا همون قصفها نسبت به سایر قندی ها ارزنده تره.....

روز خوش ....موفق و پرسود باشید تا احتمالا دو هفته ی بعد ;)
                    ///

نظر

• sinashavandi
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 364

برو داش میثم سایت بورسی با نبودت خیلی خلوت شده
                      هرجا هستی سلامت و شاد باشی:x

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

خوب یکی دو تا سهم جدید معرفی کنیم :

شگل با دید 5-6 ماهه به نظرم 50 درصد رو بده (-: این پست بمونه ...اینجا .........البته دو هفته پیش به دوستان نزدیکم گفته بودم بخرن که چون منفی خورده بود نخریده بودن (-: ها ها ....حالا اگه دوس داشتن برن تو صف خرید بخرن (-:

تحلیلش رو هم نمیکنیم تا فرصت خرید بده (-:
                        حداقل بازدهی 40 درصد 6 ماهه .........

========

رانفور :

خبر هایی از افزایش کارمزد کارت به کارت به گوش میرسه (-: که فعلا صبر میکنیم ببینیم تو مجمع چی میگن (-:

سلام ....................وای دو ماهه معامله نکردم ....معامله خونم زده پایین ...........(-: ولی با واتی وزاگرس بودم این مدت ............بالاخره اموزشی لعنتی تموم شد ..........:D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/22, 12:22.
                        ///

نظر

• yeni
                          عضو جدید
                          • May 2013
                          • 15

[QUOTE=meysam_sh_2020;339911]سلام ....................وای دو ماهه معامله نکردم ....معامله خونم زده پایین ...........(-: ولی با واتی وزاگرس بودم این مدت ............بالاخره اموزشی لعنتی تموم شد ..........:D[/QUOنمیشه همین بورس خدمت کنی:Dشما که این همه کمک میکنی

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

خوش امدی میثم جان

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

سلام ....................وای دو ماهه معامله نکردم ....معامله خونم زده پایین ...........(-: ولی با واتی وزاگرس بودم این مدت ............بالاخره اموزشی لعنتی تموم شد ..........:D

ممنون از لطف دوستان ...........بدمون نمیاد دوباره واتی و شیران بخریم .........من واتی هامو حدو485 فروختم( ......البته با افت قیمت دلار فک کنم بشه شیران رو پایین تر هم خریدفردا .......(-: گزارش 6 ماهه نزدیکه ........

البته پتروشیمی خارک رو میخواستمش که نبودم و نتونستم به موقع بخرمش(در پست های قبلی بر ارزدندگی و بز خریش تاکید شده بود).........ببینیم فردا شیران از صف فروش به ما میدن (-: من که معاملاتشو ندیدم ولی بوی رکب میاد (-: واتی هم که پر حجم معامله میشه .......و خود نشان از ارزندگی میده ......

دوستان با افت قیمت دلار برن بانکی و خودرویی بخرن ما هم همین پتروشیمی ها رو پایین تر میخریم........البته سهام گروه خ هم اگه به موقع خرید میشدن خوب بودن ولی خوب من خودم رو جا مونده میبینم ;)
                              گزارش 6 ماه ی شیران نزدیکه ..........به نظرم به زودی(تا یک ماه اینده) برای تعدیل ببنده ...تا ببینیم چی میشه ......
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/22, 15:54.
                              ///

نظر

• parvaz
                                عضو فعال
                                • Feb 2010
                                • 555

ممنون از لطف دوستان ...........بدمون نمیاد دوباره واتی و شیران بخریم .........من واتی هامو حدو485 فروختم( ......البته با افت قیمت دلار فک کنم بشه شیران رو پایین تر هم خریدفردا .......(-: گزارش 6 ماهه نزدیکه ........

البته پتروشیمی خارک رو میخواستمش که نبودم و نتونستم به موقع بخرمش(در پست های قبلی بر ارزدندگی و بز خریش تاکید شده بود).........ببینیم فردا شیران از صف فروش به ما میدن (-: من که معاملاتشو ندیدم ولی بوی رکب میاد (-: واتی هم که پر حجم معامله میشه .......و خود نشان از ارزندگی میده ......

دوستان با افت قیمت دلار برن بانکی و خودرویی بخرن ما هم همین پتروشیمی ها رو پایین تر میخریم
                                ........البته سهام گروه خ هم اگه به موقع خرید میشدن خوب بودن ولی خوب من خودم رو جا مونده میبینم ;)
                                گزارش 6 ماه ی شیران نزدیکه ..........به نظرم به زودی(تا یک ماه اینده) برای تعدیل ببنده ...تا ببینیم چی میشه ......
                                میشه دقیقتر در مورد جمله قرمز شده توضیح بدید یعنی با پایین اومدن دلار بازم ارزش پتروییها میخواد بالا بره؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X