امیدواریم که بازار برگرده
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
نظر
-
350 بالا نبود به نظرتون؟ قیمتهای پایینتر نمیشه خرید به نظرتون؟
این نظرتون برام خیلی مهمه. :)
ولی خداییش مرده شور کارگزاری مفید رو ببرن.من از ساعت 11:30 هرکاری کردم وارد سایت بشم که بخرم نشد.به نظرتون زنگ بزنم فحش رو بکشم به جونشون؟[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
خواهشا دوستان قیمت های بالا مطرح نکنند چون تاپیک ها خوانده می شود و در تصمیم گیری ها تاثیر گذار است... عجیبه ولی واقعیت داره!
اما در مورد تاپیکو و شستا دوستان چند ماهیست که کمی بی انصافی می کنند و مزیت های این مجموعه رو کلا نادیده می گیرند. فقط فعلا عرض کنم که عرضه روی قیمت مناسبی خواهد بود، قطعا خریدار خواهد داشت و تاثیر مثبت هم روی بازار خواهد گذاشت نه منفی. ان شالله فردا شب یک تحلیل از آخرین وضعیت هلدینگ و مقایسه با رقبا خواهم نوشت تا دوستان در ارزش گذاری برای خرید با اطلاعات بیشتری اقدام کنند.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
واقعا چه کسی باید پاسخگویی کنه؟ما گناه کردیم کاربر این شرکتیم؟من هرچی پول داشتم جمع کردم و امروز صبح ریختم به حساب کارگزاری مفید و هیچی به هیچی.واقعا مسخره هست.حالا معلوم نیست تا چند روز دیگه بشه خرید. و تا اون موقع پول تو حساب کارگزاری میمونه و سودش نوش جونشون میشه.زنگ بزنین شرکت رو روی سرشون خراب کنین که دیگه از این غلطها نکنن. از صبح ساعت 8 بیدارم تا حالا که چی؟[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
سهام تاپیکو به قیمت 350 تومانی عرضه شد که با توجه به ان ای وی 470 تومانی آن، در محدوده 75 درصدی ان ای وی عرضه شده است. مالک عمده سهم در صدد است 5 درصد دیگر سهم را از فردا و بتدریج روزانه به اندازه حجم مبنا عرضه نماید. انتظار می رود قیمت سهم تا حداکثر سطوح ارزندگی آن که 376 تومان می باشد، بالا رود. بازار پس از تأمین نقدینگی سنگین مزبور،از فردا بهتر خواهد شد و انتظار حرکت صعودی شاخص کل و بهبود نمادهای ارزنده بازار دور از انتظار نیست
نظر
نظر