همچین گرون بندازن که سبزی این چند وقت شاخص از دماغمون بزنه بیرون حالا واستا...
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
سودش که مشخصه 83 تومن تا 450 خریداریم بیشتر از این نمیرزه حالا چون جناب صبا تامین هست 500 یک کلام!!!!!!!!
در کل امیدوارم سهامداران به خصوص تازه واردها به بورس دچار گرفتگی اتمسفر نشده و از جو خارج نشوند و پول هنگفتی برا این سهم ندهند میترسم سبزی زیادی بازار خامشون کرده باشه و خدای نکرده زبونم لال اسیر گران فروشی بشوند هر چیزی قیمیت داره به قیمت بخریددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postسودش که مشخصه 83 تومن تا 450 خریداریم بیشتر از این نمیرزه حالا چون جناب صبا تامین هست 500 یک کلام!!!!!!!!
در کل امیدوارم سهامداران به خصوص تازه واردها به بورس دچار گرفتگی اتمسفر نشده و از جو خارج نشوند و پول هنگفتی برا این سهم ندهند میترسم سبزی زیادی بازار خامشون کرده باشه و خدای نکرده زبونم لال اسیر گران فروشی بشوند هر چیزی قیمیت داره به قیمت بخرید
نظر
-
من یک بررسی کردم ارزشش تقریبا 500 تومان در میاد چون چند تا زیر مجموعه داره که میگن امسال به بهره برداری میرسه.
حول و حوش 400 خریدارم
نظر
-
تعدیل مثبت در «تاپیکو» در آستانه عرضه اولیه مجدد
تاپیکو سود هر سهم سال مالی منتهی به 31/2/93 خود را از 736 ریال به 833 ریال افزایش داده است.افزایش 88.7 میلیارد تومانی سود حاصل از سرمایه گذاری ها و افزایش 192 میلیارد تومانی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها علت تعدیل مثبت شرکت بوده است.شرکت پتروشیمی برزویه را نیز خرید کرده است که 87 میلیارد تومان به سود سرمایه گذاری هایش اضافه کرده است
سود تلفیقی سال مورد نظر را نیز از 789 ریال به 869 ریال افزایش داده است.سود سال 92 شرکت نیز 562 ریال به ازای هر سهم می باشدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین بار تقریبا شفاف عمل کرده سود مشخص تعدیل و فکر نمیکنم فروش نره اتفاقا در قیمتهای 450 خریدش مناسب هم هست اما همونطور که گفتم نه به شرط قربانی کردن سهمهای دیگه
نظر
-
من 600 نمیخرم البته امکان داره که به سهامدارهای تازه کار 600 بندازن و کلا من اصلا نظرم همین بوده تا دیدن سیل ظعیم سهامدارهای تازه وارد اومده تو بازار بحث تاپیکو رو پیش انداختن به نظر من تازه کارها از تصمیمات احساسی به دور باشن ببینیم این تاپیکو چند مرده حلاجهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
درود؛
خواهشا دوستان قیمت های بالا مطرح نکنند چون تاپیک ها خوانده می شود و در تصمیم گیری ها تاثیر گذار است... عجیبه ولی واقعیت داره!
اما در مورد تاپیکو و شستا دوستان چند ماهیست که کمی بی انصافی می کنند و مزیت های این مجموعه رو کلا نادیده می گیرند. فقط فعلا عرض کنم که عرضه روی قیمت مناسبی خواهد بود، قطعا خریدار خواهد داشت و تاثیر مثبت هم روی بازار خواهد گذاشت نه منفی. ان شالله فردا شب یک تحلیل از آخرین وضعیت هلدینگ و مقایسه با رقبا خواهم نوشت تا دوستان در ارزش گذاری برای خرید با اطلاعات بیشتری اقدام کنند.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
آخه سهمی که 300 تومان فروش نرفته چجوری می خوان 600 بندازن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه چقدر تعدیل داده؟؟؟
درسته تو بورس ما همه چیز بی قانونه اما نه دیگه در این حد. به نظر من سهم رو با یه قیمت مناسب عرضه می کنند.
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postدفعه قبل فروشنده رو 320 گذاشته بود خریدار هم 250...حالا این تعدیل مگه چقد بوده که بعضی ها از 600 دم میزنن...
زیر 400 بدن ارزش خرید داره...نه بیشتر...
سهامداران ضرر کرده اند!!!
و مقصر این قضیه هم کسانی هستند که دوست داشتند خودی نشان دهند!!!
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
نظر