دوستان سهمیه هر ایستگاه معاملاتی رو میدونند چقدره؟!
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
-
ارزش پرتفوی و همچنین مجموع سود زیرمجموعه های نفت و گاز تامین تقریبا معادل با نفت و گاز پارسان می باشد .
بنابراین ارزش بازاری تاپیکو و پارسان تقریبا باید یک مقدار باشد . پس اگر بخواهیم با ارزش بازاری پارسان تخمینی بر قیمت تاپیکو داشته باشیم نهایتا باید قیمت 300 تومان را برای تاپیکو در نظر بگیریم .
بر اساس پی به ای هم اگر بخواهیم قیمت تاپیکو را مشخص کنیم با پی به ای 4 هم به همان قیمت 300 تومان می رسیم . پس خرید زیر 300 مناسب ارزیابی می شود .
عرضه های اولیه مربوط به نفت و گاز تامین با توجه به خصوصی و غیر دولتی بودن آن معمولا با قیمت بالا صورت می پذرید مثل عرضه های شرانل و شپاس که با قیمت بالایی از نفت و گاز تامین عرضه شد . فردا هم احتملا این عرضه با قیمت بالا صورت بپذیرد پس سهم های ارزشمند و بنیادی تان را در قیمت پایین به حراج نگذارید .
نظر
-
به نظرم بخریم 100 تومان :D بعد ببریمش تا 1000 البته به این آیدی شبندر باید بگیم دوباره بیاد بازار=)) با 500 میلیارد سرمایش
نظر
-
دوستان ایمیلتون را برام خصوصی بزنید تا دعوت نامه پلکان کارگزاری مفید را بفرستم farhad8941@yahoo.com
نظر
-
دولت آینده با همین شرکتهای صادراتی و پتروشیمیایی باید مملکت رو بگردونه.....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
درود؛
اگر این فرضیه رو مطرح کنم که یکی از دلایل اصلی منفی های شدید این چند روز بازار حقوقی هایی بودند که مایلند تاپیکو رو در قیمت های ارزنده تر بخرند و بسیار هم دنبالش هستند کسی باور میکنه؟!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
اگر این فرضیه رو مطرح کنم که یکی از دلایل اصلی منفی های شدید این چند روز بازار حقوقی هایی بودند که مایلند تاپیکو رو در قیمت های ارزنده تر بخرند و بسیار هم دنبالش هستند کسی باور میکنه؟!
خداییش هرکی دیگه غیر آقا سید یاسر بود
شاید اصلا باور نکردنی بود
با این اینکه همه صبا تامین رو میشناسن:Dدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
نظر