طرح جدید مجلس برای مقابله با احتکار ارز/ دلایل 3 گانه گرانی ارز | |
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن اعلام دلایل سه گانه گرانی ارز در بازار، از تهیه طرح جدید در مجلس برای ناامن کردن فضای انباشت ثروت برای مردم در مجلس خبر داد. | |
ایرج ندیمی در گفتگو با مهر درخصوص نوسان نرخ ارز در بازار اظهارداشت: افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر 3 ریشه اصلی دارد. وی با بیان اینکه یکی از این ریشه ها واقعی و طبیعی است، گفت: به عنوان مثال، بانک مرکزی بنا به دلایلی قابل قبول و گاه غیرقابل قبول در بازار به بازار ارز تزریق نمی کند که این اقدام بانک مرکزی به عنوان یکی از عوامل افزایش نرخ ارز در بازار قلمداد می شود. نماینده مردم لاهیجان (استان گیلان) در مجلس با اشاره به اینکه ریشه دیگر افزایش نرخ ارز در بازار مربوط به مسایل سیاسی و امنیتی است، گفت: برخی از اقدامات داخلی و خارجی در افزایش نرخ ارز در بازار تاثیر داشته است. وی جو روانی حاکم بر بازار ارز را از دیگر ریشه های افزایش نرخ ارز در بازار عنوان کرد و افزود: متاسفانه به دلیل اینکه مردم اطلاعات لازم درباره بازار ارز را ندارند اقدام مناسبی را در این رابطه انجام نمی دهند. این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه دربیان اقدامات این کمیسیون برای کنترل نرخ ارز در بازار گفت: بنا داریم طرح کنزی را برای کنترل نرخ ارز در این کمیسیون آماده کنیم که براساس آن، فضای انباشت ثروت از نوع ارز و طلا را برای مردم نا امن و از سویی دیگر گردش ثروت از نوع طلا و ارز را رونق دهیم. وی خاطرنشان کرد: باید شرایطی فراهم کنیم تا مردم به جای انباشت و احتکار طلا و ارز، آنها را در بازار سرمایه گذاری کنند تا هم خودشان سود بیشتری عایدشان شود و هم اقتصاد کشور رونق بگیرد. به گفته ندیمی، درکشورهای دنیا سالیانه دهها و بلکه صدها بار گردش مالی صورت می گیرد درحالی که گردش مالی در ایران از اعداد تک رقمی بیشتر نمی شود. |
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
-
نظر
-
مهلت يك هفته اي مجلس به دولت برای ارز
يك عضو كميسيون اقتصادي مجلس با بيان اينكه مجلس به دولت يك هفته براي كنترل بازار ارز فرصت داده است، گفت: در صورتي كه دولت نتواند بازار را در كنترل بگيرد مجلس خود از لحاظ تقنيني وارد ميشود.
به گزارش ايسنا، ايرج نديمي در جمع خبرنگاران در حاشيه جلسه غيرعلني امروز (سهشنبه) در خصوص جلسه مجلس براي بررسي موضوع نرخ ارز گفت: موضوع امروز جلسه، علامت هشدار نمايندگان به دولت بود تا به حرفهاي رهبري از لحاظ اجماع فكر و روش و گرايش توجه كنند و تنهايي تصميم نگيرند. چون هزينههاي تصميمات اينگونه براي كشور بسيار زياد است.
وي افزود: امروز روز تصميم نبود و حتي قرار نبود از دولت كسي بيايد، قرار بود اين جلسه همانديشي باشد تا ابهامات رفع شود. در همين راستا در هفته آتي بايد دولت تصميمات خود را بگيرد و مجلس را نيز در جريان بگذارد چرا كه در غير اين صورت مجلس به صورت تقنيني وارد ميشود.
اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس در ادامه در خصوص توضيحات نمايندگان در اين جلسه گفت: در اين جلسه بر اين موضوع تاكيد شد كه در مورد ارز چندين مشكل يكي در بعد سياستگذاري بانك مركزي داريم و اين سوال مطرح است كه آيا بانك مركزي توانايي علمي و استقلال لازم را دارد يا خير؟
وي افزود: در مجلس به اين موضوع تاكيد شد كه براي اجراي قانون نفي كنز به معناي انباشت ثروت چه برنامهاي دارد. اعتقاد ما اين است كه شرايط را به گونهاي ناامن كنيم كه كساني كه پول جمع ميكنند و باعث پايين آمدن گردش پول ميشوند، ماليات پرداخت كنند.
نماينده مردم لاهيجان اضافه كرد: در حالي گردش پول در ايران دوبار در سال است كه اين ميزان در آمريكا و كشورهاي اروپايي به 50 بار در سال ميرسد. منظور ما اين نيست كه به خانههاي مردم برويم و بفهميم كه چه كسي ميزان دلار ذخيره كرده است بلكه منظورمان آن است كه افرادي كه با انباشت پول بخشي از اقتصاد را از حركت انداختهاند بايد صددرصد ماليات دهند كه كشف اين موضوع نيز كار سادهاي به شمار ميآيد.
نديمي اصلاح ساختار قدرت در بانك مركزي را يكي ديگر از تاكيدات نمايندگان در جلسه غيرعلني برشمرد و گفت: به اعتقاد ما رئيس شوراي پول و اعتبار نبايد رئيس بانك مركزي باشد و اين وظيفه بايد بر عهده وزير اقتصاد قرار گيرد تا مجلس بتواند از بعد نظارتي بر آن نظارت داشته باشد.
اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس در خصوص برخي اخبار منتشر شده در مورد اعتقاد نمايندگان به تغيير رئيس بانك مركزي گفت: به جاي تغيير رئيس كل بانك مركزي ابتدا بايد رئيس شوراي پول و اعتبار عوض شود چون تصميمات مالي و بانكي از اينجا گرفته ميشود. رئيس بايد فردي پاسخگو به مجلس باشد از اين رو بايد هر چه سريعتر ساختارها تغيير پيدا كند.
وي با اشاره به طرح مباحثي در خصوص راهاندازي بورس ارز گفت كه ميگويند مديريت بورس بايد در اختيار وزير اقتصاد و پول براي بانك مركزي باشد كه به نظرما برعكس اين اتفاق بايد رخ دهد.
وي افزود: موضوع بورس ارز نيز چندين اشكال دارد يكي آنكه بانك مركزي ميخواهد قيمتها را تعيين كند در اين رابطه برخي معتقدند كه بورس ارزي در حقيقت در جهت افزايش قيمت ارز درست نيست چرا كه باعث ميشود پايه پولي و ارزي ديگري تعريف شود. اين رويكرد به طور طبيعي باعث افزايش قيمت ارز ميشود.
اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس در ادامه خاطرنشان كرد كه برخي از نمايندگان هفته آينده دو طرح دوفوريتي را براي تغيير ساختارها ارائه خواهند كرد كه اين دو طرح شامل طرح « جلوگيري از انباشت ثروت و اصلاح ساختار پولي و ارزي» در قالب تغيير رئيس شوراي پول و اعتبار به وزير اقتصاد است.
وي در پاسخ به پرسشي در خصوص اظهارنظر معاون وزير اقتصاد كه قيمت دلار آزاد را تنها پنج نفر از خارج كشور تعيين ميكنند، گفت: ارز يك منبع بانك مركزي دارد كه تزريق و تصميمگيري آن را تعيين ميكنند مثلا رئيس بانك مركزي مي گويد كه اجازه نميدهند دلار به سه هزارتومان برسد اين موضوع ناخواسته يك علامت را به بازار ميدهد.
وي افزود: از طرف ديگر اينكه رئيس كل بانك مركزي ميگويد كه تزريق بازار ارز به صورت محدود و در دست دو گروه است كه ارز ميگيرند و ميفروشند اين موضوع را به بازار القا ميكنند كه گروههاي ديگر از بازار ارز بهرهمند نيستند. بر اين اساس اعتقاد ما اين است كه موضوع ارز موضوعي اقتصادي، سياسي و امنيتي است و نبايد تنها آن را امنيتي بدانيم.
نديمي دليل تزريق نشدن ارز به بازار، نوع حمايت از توليدكننده، راهكارها براي اجراي اقتصاد مقاومتي، تغيير قانون شوراي پول و اعتبار را به عنوان مهمترين موارد مطرح از سوي نمايندگان در اين جلسه عنوان كرد.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
بروجردي: نیازی به امنیتی کردن ارز نیست
رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس گفت: به نظر ميرسد فعلا بايد مسئله ارز را در چارچوب مسائل اقتصادي مشاهده كرد و نيازي به امنيتي كردن آن نیست.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو»، علاءالدين بروجردي امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدام دولت كانادا در تعطيل كردن سفارتخانه اين كشور در ايران اظهار داشت: آنها چنين تصميمي را اتخاذ كردند و ما هم متقابلا تصميم مشابهي را گرفتيم.
وي با اشاره به علت اساسي اين تصميم افزود: بايد دانست كه ساختار سياسي حاكم بر كانادا و چند كشور ديگر با توجه به صدور حكم از طرف ملكه انگليس براي فرماندار آنجا نشاندهنده يك نوع وابستگي به سياست انگليسي است.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: انگليس زخم خورده رابطه مي باشد و اين سند هم سند مهمي است كه وزير خارجه كانادا طي نامه اي به دبير كل سازمان ملل، قبل از آمدن به ايران از وي صراحتا درخواست كرد كه در اين اجلاس شركت نكند؛ به اين معنا كه آنان خيز بلندي جهت منزوي كردن سياسي ايران برداشته بودند اما اين اقدام آنها نتيجهاي نداد.
بروجردي در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نتيجه اين اجلاس گفت: بنابراين تيرها به سنگ خورد و جمهوري اسلامي ايران موفقيتي را حاصل كرد.
وي تاكيد كرد: ما در بعد سياسي در جهان امروز، با توجه به سه سال رياست بزرگترين مجموعه سياسي جهان بعد از سازمان ملل، در يك موقعيت ويژهاي قرار داريم و به نظرم اين گونه اقدامات تاثيري بر سياستهاي ما خواهد گذاشت.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس افزود: آنها در پي تغيير سياستهاي جمهوري اسلامي ايران هستند كه كشوري مستقل است و در عرصه حفظ منافع ملي خويش و در دفاع از آنها به هيچ وجه حاضر به باج دادن نيست.
بروجردي اظهار داشت: به همين دليل هم در اين مصاف چند ساله با قدرتهاي بزرگ در عرصه هستهاي موفق به تسلط بر اين دانش شديم و از گذرگاههاي مهمي عبور كرديم و امروز هم سرافرازيم كه با تسلط بر اين دانش عملا تمام فشارهاي آنها را خنثي كرديم.
وي با اشاره به مسئله ليبي و هيئت ربوده شده ايراني در اين كشور اظهار داشت: مهلت يك هفتهاي ما به قوت خود باقياست و ما به دولت ليبي اعلام كرديم كه هيئتي از طرف كميسيون امنيت ملي براي اين موضوع به ليبي ميرود.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به تغيير ساختار سياسي در ليبي گفت: البته ساختار سياسي داخل ليبي در حال تغيير است و نخستوزير جديد نيز طي امروز و فردا راي اعتماد خود را از مجلس دريافت ميكند و تركيب دولت نيز تغيير خواهد كرد.
بروجردي تاكيد كرد: و ما در جهت مذاكره با افرادي كه مسئوليت مستقيم و دائم در دولت دارند، با يك تاخير اين كار را انجام خواهند داد.
وي با اشاره به پيشبيني روابط ايران و مصر گفت: از زماني كه رژيم مبارك دچار فروپاشي شد عملا ديوار بلند مشكلات رابطه ما با مصر فرو ريخت.
نماينده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به مشكلات داخلي دولت مرسي گفت: البته مصر آقاي مرسي داراي مشكلات متعدد اقتصادي، سياسي و حاكميتي است كه براي تثبيت قدرت خود نياز به زمان دارد.
بروجردي با اشاره به مذاكرات مرسي و احمدينژاد ادامه داد: اما در مذاكرات مرسي در مكه و تهران با رئيس جمهور، وي دورنماي رابطه ايران و مصر را مثبت ارزيابي كرد.
وي در ادامه با اشاره به ايجاد سفارتخانه مصر و ايران گفت: ايجاد سفارتخانه مصر و ايران تابع روند برقراري رسمي رابطه اين دو كشور است و خود آنان بايد درخواست خود را به صورت رسمي اعلام كنند.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس افزود: البته ساختار حاكميتي مصر داراي مشكل مي باشد كه عليرغم برگزاري مجلس و انتخابات شوراي نظامي، غيرقانوني بودن مجلس را اعلام كرده است.
بروجردي تاكيد كرد: بنابراين تثبيت حاكميت دروني مصر زمان زيادي خواهد برد؛ اما عملا فكر ميكنم كه مسير تقويت رابطه ما با مصر سير نزولي خود را آغاز كرده است.
وي در پاسخ به اينكه آيا مقداري از بحث نرخ ارز امنيتي است، گفت: با توجه به بحث امروز در جلسه غيرعلني اميدواريم دولت با تدابير اتخاذ كرده بتواند كنترل لازم را انجام دهد تا نگرانيها كاهش يابد.
نماينده مردم بروجرد در مجلس تاكيد كرد: به نظر ميرسد فعلا بايد مسئله ارز را در چارچوب مسائل اقتصادي مشاهده كرد و نيازي به امنيتي كردن آن وجود ندارد.
بروجردي با اشاره به اقدام عربستان در محدود كردن اعزام حجاج به حج تمتع اظهار داشت: ديروز با حجت الاسلام قاضي عسگر صحبت كردم و عملا بايد گفت كه محدوديتي وجود ندارد.
وي افزود: در عمره سهميه مكتوب تعريف شده وجود ندارد و به ميزاني كه سازمان حج و زيارت بتواند زائر اعزام ميكند.
رئيس كميسيون امنيت ملي تاكيد كرد: عمره و خانه خدا حق ما و حق هر مسلماني است و ارتباطي با عربستان و ارتباط سياسي ما با آن ندارد؛ بنابراين نبايد غريزه ديني ما تابع رابزطه با عربستان باشد.
بروجردي با اشاره به نتايج نشست قاهره گفت: ما معتقديم كه اجلاس 4 جانبه متشكل از ايران، مصر، عربستان و تركيه اجلاس متوازيني براي رسيدن به يك راهحل نيست بلكه بايد با حضور كشورهاي ديگر همچون عراق، پاكستان و الجزاير توازن ايجاد شود.
وي با اشاره به ماموريت معاون وزير امور خارجه گفت: ماموريت معاون وزير امور خارجه رسيدن به توافق براي اضافه كردن كشورهاي ديگر و مشخص كردن چارچوبهاي مذاكره است.
رئيس كميسيون امنيت ملي با بيان اينكه هيچ مذاكرهاي با پيششرط تغيير سياسي به نتيجه نخواهد رسيد، گفت: در هر صورت اين اتفاقات بايد در سوريه رخ دهد و نيازمند تدبيري است كه بتواند به حل بحران كمك كند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
عضو کمیسیون برنامه در گفتوگو با فارس خبر داد
قول حسینی برای رفع التهاب بازار ارز در سه روز آینده/کمبود ارز نداریم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه از قول وزیر اقتصاد درباره تحولات مثبت بازار ارز در روزهای آینده خبر داد و گفت: به گفته حسینی هیچ مشکل و کمبودی در ذخایر ارزی کشور وجود ندارد.
عزتالله یوسفیان ملا در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد جلسه غیرعلنی امروز نمایندگان مجلس با وزیر اقتصاد گفت: در این جلسه وزیر اقتصاد گزارش خوبی ارائه و صادقانه اعلام کرد، هیچ گونه کمبودی در ذخایر ارزی کشور وجود ندارد. اینکه در بازار شایعه شده دولت ارز کافی در اختیار ندارد، صحیح نبوده و شایعهای بیش نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: در این جلسه وزیر اقتصاد قول داد ظرف 2 تا 3 روز آینده تحولات مثبتی در بازار ارز انجام شود و التهاب بازار برطرف خواهد شد.
وی گفت: گرچه نمیتوانم عدد ذخایر ارزی که وزیر اقتصاد به نمایندگان گفت را اعلام کنم، اما اطمینان میدهم فروش نفت در سال جاری بسیار مناسب بوده و با توجه به ذخایر قبلی کشور از نظر داشتن ذخایر ارزی هیچ مشکلی وجود ندارد.
نماینده آمل در مجلس افزود: چون وزیر اقتصاد به عنوان مسئول اقتصادی کشور است به مجلس دعوت شد و در جلسه غیرعلنی توضیحاتی ارائه کرد که در روزهای آینده اتفاقات مثبتی در بازار ارز انجام خواهد شد.
یوسفیان ملا در پاسخ به این پرسش که چرا بانک مرکزی در سه هفته گذشته ارز به بازار تزریق نکرده، گفت: متأسفانه سوء مدیریت و تصمیم ناگهانی در عدم عرضه ارز به بازار باعث ایجاد مشکلاتی در بازار ارز شده است، در حالی که از نظر داشتن ذخایر هیچ کمبودی وجود ندارد. وقتی عرضه متوقف شود عدهای فکر میکنند دولت ارز در اختیار ندارد و با کمال تأسف التهاب اخیر بازار اتفاق افتاده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: عدهای هم از التهاب بازار سوء استفاده میکنند،حالی که این ضعف مدیریت در بخش ارزی کشور است که به طور ناگهانی عرضه ارز به بازار قطع شده است. باید مسئولان بانک مرکزی بدانند هر تصمیم غلطی در مسائل اقتصادی جامعه را دگرگون میکند و باید جلوی این التهابها گرفته شود.
وی افزود: وزیر اقتصاد خیلی صادقانه صحبت، مشکلات ارزی کنونی را بیان کرد و به نمایندگان مردم امید داد که از نظر ذخایر ارزی هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد.
یوسفیان ملا افزود: فقط این نکته را بگویم که وقتی 20 درصد درآمد نفتی در صندوق توسعه ملی جذب میشود منابع این صندوق به مرز بیسابقه 40 میلیارد دلار رسیده است، در حالی که کل درآمد ارزی فقط در این صندوق جمع نمیشود بلکه نزد خزانه کشور و بانک مرکزی نگهداری میشود.
وی افزود: قطع ناگهانی عرضه ارز در بازار به گونهای وانمود کرد که انگار صندوق ذخیره رازی کشور خالی است در حالی که واقعیت امر نشان میدهد هیچ مشکلی در ذخایر ارزی کشور وجود ندارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مورد وظیفه بانک مرکزی در حفظ ارزش پول ملی گفت: بانک مرکزی طبق قانون حافظ ارزش پول ملی است،اما ضعف مدیریت و عدم پیشبینی شرایط و نداشتن برنامهریزی و آیندهنگری و دچار روزمرگی شدن باعث التهاب بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی شده است.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
وزیر اقتصاد گفت افزایش نرخ ارز ربطی به من ندارد
ناصر موسوی لارگانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص جلسه غیر علنی امروز مجلس با حضور وزیر اقتصاد مبنی بر افزایش نرخ ارز در بازار اظهار داشت: جلسه امروز نتیجه درستی نداشت و حسینی وزیر اقتصاد به جای پرداختن به دلایل منطقی افزایش نرخ ارز، مسائل را توجیه کرد.
نماینده کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سؤال که دلایل وزیر اقتصاد از افزایش نرخ ارز طی ماههای اخیر چیست، گفت: برای نمایندگان دلایل وزیر قانع کننده نبود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: حسینی معتقد است بازار ارز ارتباطی با مسئولیتش و نیز وزارت اقتصاد و دارایی ندارد و این موضوع جزو وظایف بهمنی رئیس کل بانک مرکزی است.
موسوی لارگانی تاکید کرد: همچنین در این جلسه وزیر اقتصاد مسائل دیگری مطرح کرد که نمیتوان آن را بازگو کرد.
به گزارش فارس، کارشناسان معتقدند عوامل متعددی در افزایش قیمت ارز تاثیرگذار بوده کهدر این راستا مشکلات نقل و انتقال ارز، سیاست ارزی، تناقضات و عملی نشدن گفتههای مسئولان از جمله این عوامل است که جو روانی آن باعثتشدید افزایش قیمت شده است.
همچنینباید عنوان کرد در کنار دیگر عوامل، سفتهبازی در بازارارزسود جویی عدهای را به دنبال داشته تا بتوانند ارزهایی که در ماههای گذشته خریدهاند را به فروش برسانند.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
اصلاح قیمتی در روند صعودی رو اسمش رو گذاشتن سقوط ازاد ...نمریدم معنی سقوط ازاد رو هم فهمیدیم ..دلار 2100 تومنی شد 2600 الان شده 2470 ..اسمش میشه سقوط ازاد...خودتون هستید ..همین ...
سقوط آزاد طلا و ارز
به دنبال کاهش التهاب بازار طلا، ارز و سکه، سقوط آزاد طلا و ارز ادامه دارد؛ به طوری که قیمت دلار لحظاتی پیش به ۲۴۳۰ تومان و سکه تمام به ۹۰۵ هزار تومان رسید. این در حالی است که پیش از ظهر امروز دلار ۲۵۴۵ تومان و سکه تمام ۹۳۷ هزار تومان بود.
در فاصله ظهر تا عصر امروز سهشنبه قیمت نیم سکه از ۴۷۰ به ۴۵۰ هزار تومان و ربع سکه از ۲۳۷ به ۲۲۵ هزار تومان کاهش یافته است.
همچنین امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۵ هزار و ۳۵۰ تومان، هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۴۱۳ هزار تومان و هر اونس طلا در بازار جهانی ۱۷۳۲ دلار قیمت دارد.
محمد کشتیآرای - رییس اتحادیه طلا و جواهر، در گفتوگو با ایسنا درباره روند قیمتها در بازار ارز، طلا و سکه گفت: قیمت سکه و ارز از صبح امروز نوسان بسیاری داشته و در ساعات مختلف روز متغیر بوده است. به گونهای که در ساعاتی از روز قیمت سکه تمام تا ۸۸۰ تومان نیز کاهش یافته است.
نظر
-
بابا دولت داره ارز 1226 تومنیش رو به ملت 2400 میندازه .............برای همین ارز مرجع قراره بالا نیاد ....... 4 قلم کالای اساسی که ارز مرجع میگرن شده بهانه چپاول ملت ..........ملت کی قراره از خواب بیدار بشن ......اختلاق دلار ازاد و مرجع به 100 درصد رسیده ملت ساکت نشستن .........واقعا که متاسفم ...........
(دزدی در روز روشن )آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/11, 17:49.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبابا دولت داره ارز 1226 تومنیش رو به ملت 2400 میندازه .............برای همین ارز مرجع قراره بالا نیاد ....... 4 قلم کالای اساسی که ارز مرجع میگرن شده بهانه چپاول ملت ..........ملت کی قراره از خواب بیدار بشن ......
(دزدی در روز روشن )
بله با قبول اینکه جام زهر نوشیده میشه بله دارن میندازن .و.....
بنده هم تنها راه رو توافق می بینم ..فقط باید دید کی این توافق صورت میگیره ...فعلا که نشانه هایی دیده نمیشه ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر توافق نکنن دلار خیلی بالاترم می بینه ..
بله با قبول اینکه جام زهر نوشیده میشه بله دارن میندازن .و.....
بنده هم تنها راه رو توافق می بینم ..فقط باید دید کی این توافق صورت میگیره ...فعلا که نشانه هایی دیده نمیشه ...///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postارزش پول مارو دارن میارن پایین ..........گور پدر انرژی هسته ای ..........ما چند ساله میخوایم ماشین بخریم هر روز میره بالاتر .............برپدرشون لعنت که چند تا حلب رو باید باید 10-12 میلیون پول بدیم (پراید ).........یه خودرو درست درمون نمیتونن بسازن رفتن دنبال انرژی هسته ای ...........بابا اهسته و پیوسته جرکت کنید ............=)) مردشور این دولت رو ببرن .........دیگه صبر هم حدی داره ........
اگر قصد خرید این حلبی رو دارید ...این حلبی الان در اوج هست ...دیگه خودش رو بکشه نهایت 10-15 درصد بره بالا ..ولی تو این چند ماهه توافقی باشه یا جام زهری باشه اونوقت مثل اب خوردن 20-30 درصدی میره پایین....
پس چند ماه دیگه صبر کنید ....الان قیمت همه چیز در اوج هست ..وخری هیچ کالایی معنا ندارد ...جز کالایی که رشد نکرده یا رشد کمی کرده...مثل سهام ..به جای خرید میلگرد 2000 تومنی خرید ذوب 130 تومنی عالی بود .
یا به جای خرید این همه کالای پتروشمی خرید شپترو وکرمانشاه عالی بود .....
نظر
-
-
فارس گزارش میدهد
انفعال ارزی در تیم اقتصادی دولت/ سکوت بهمنی و حسینی از کجا نشأت میگیرد؟
خبرگزاری فارس: مدتهاست طرحی یا اقدامی برای کنترل بازار آشفته ارز ارائه نشده است و رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد هم سکوت اختیار کردهاند.به نظر میرسد تیم اقتصادی دولت در برابر این تحولات راهکاری به ذهنشان خطور نمیکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، در این آشفته بازار ارز و افزایش پی در پی قیمت و افت روز به روز ارزش ریال در برابر دلار، به نظر میرسد، تیم اقتصادی دولت در انفعال کامل قرار دارد و خوب شد طرح بورس مطرح تا مستمسکی باشد تا اینگونه وانمود کنند که طرحی برای کنترل و مدیریت بازار ارز در دست داریم.
از دی ماه سال گذشته تاکنون نرخ ارز افزایش داشته است. مصاحبههای متعدد و وعدههای فراوان برای کنترل بازار ارز مطرح کردند اما هیچکدام از این وعدهها تاکنون به نتیجه نرسیده است.
در ابتدای امر یکی از دلایل افزایش قیمت ارز را حرکت نقدینگی به این بازار عنوان میکردند و راهکار آن را افزایش نرخ سود سپرده. اما نرخ سود هم افزایش یافت و به قول مسئولان بانک مرکزی میزان ماندگاری سپردهها در سیستم بانکی از 19.1 ماه به 30.1 ماه رسید _ که البته هماکنون به 29.1 ماه رسیده است_ ولی در این بین نرخ ارز به غیر مقطع کوتاهی، کاهش نیافت. حرکت افزایش قیمت دلار بعد از مدتی دوباره شروع شد. حتی افزایش قیمت ارز مرجع به 1226 تومان هم مانع از افزایش قیمت آن نشد.
از آن زمان تا یک ماه پیش مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هیچ برنامهای برای مدیریت بازار مطرح نکردند و به نوعی در سردرگمی بودند. تا اینکه حدود یکی دو ماه پیش پیشنهاد راهاندازی بورس ارز و از طرف دیگر افزایش قیمت ارز مرجع مطرح شد.
بعد از مطرح شدن افزایش قیمت ارز مرجع، قیمت آن در بازار افزایش یافت و از 1800 تا 1900 تومان به بیش از 2100 تومان رسید. بعد از این اتفاق، اجرای این طرح منتفی شد. تنها دستاورد این طرح افزایش قیمت ارز به 2100 تومان بود. افزایش نرخ ارز مرجع که به صورت قطعی توسط رئیس کل بانک مرکزی مطرح شده بود و در رسانهها بازتاب داشت، به نام این نهاد پولی ثبت شد. چند روز بعد بهمنی اعلام کرد که این طرح وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و ما بعد از بیان ادله کارشناسی، اجرای این طرح را منتفی کردیم.
وقتی این طرح منتفی شد، تنها گزینه مورد توجه، بورس ارز بود. از همان ابتدا، دیدگاههای مختلفی راجع به ساماندهی ارز در قالب بورس، مطرح شد. اغلب کارشناسان اقتصادی با بورس ارز مخالف بوده و هستند. در مقابل کارشناسان، مسئولان وزارت اقتصاد از جمله وزیر اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت نکاتی را در باب خصائل مثبت بورس عنوان کردند.
زمان همین طور میگذشت و قیمت ارز در حال افزایش. اما صدایی از دو وزارتخانه مربوطه و بانک مرکزی بلند نشد. البته مسئولان برای اینکه سوالی در این باره از آنها پرسیده نشود، از روشهای مختلفی استفاده کرده و میکنند. یک نمونه نیامدن وزیر اقتصاد به همایش به اصطلاح بانکداری اسلامی، سریع رفتن بهمنی از میان خبرنگاران و حضور کوتاه در بین آنها. صحبت نکردن از ارز در همان همایش و ارائه آمار و ارقام. غیبت در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، برگزار نشدن جلسات سخنگوی اقتصادی دولت که جناب وزیر اقتصاد آن را به عهده دارد و عدم پاسخ به پیگیریهای خبرنگاران از جمله این ترفندها برای عدم پاسخگویی است.
یک نمونه دیگر این عدم پاسخگوییها واکنش معاون ارزی بانک مرکزی به پیگیریهای خبرنگار فارس بود. وی که هیچگاه با رسانهای مصاحبه نمیکند، پس از مدتها حضور در جایگاه معاونت ارزی بانک مرکزی به صورت اتفاقی به تماس خبرنگار فارس پاسخ داد. البته به نظر میرسد، نمیدانست که چه کسی با وی تماس گرفته است؛ در غیر این صورت ابدا به آن تماس پاسخ نمیداد.
همچنین برای تنویر افکار عمومی و ارائه راهکاری برای کنترل این التهابات، خبرگزاری فارس، از وزارت اقتصاد هم پیگیریهای لازم را انجام داد اما هیچ یک از مسئولان مربوطه حاضر به پاسخگویی به این سوال که دولت چه برنامهای برای کنترل بازار ارز دارند، نشدند.
در این بین، خبرهای رسیده حاکی از آن است که علیرغم کاهش گروههای کالایی برای پرداخت ارز از 10 گروه به 5 گروه، به غیر از گروه اول و دوم که شامل دارو و کالاهای اساسی است، به سه گروه دیگر ارز پرداخت نمیشود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هم از عدم پرداخت ارز دولتی در سه هفته گذشته خبر داد و گفت: متأسفانه دولت بزرگترین اشتباه تاریخی را انجام داده که برای پاسخ به تقاضاهای بازار ارز تزریق نمیکند و از سه هفته پیش عرضه دلار توسط بانک مرکزی متوقف شده است.
در این بین مسئولان بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت تنها و تنها میگویند باید بورس ارز راهاندازی شود و هیچ راهکار دیگری برای کنترل قیمت دلار ندارند. در حال حاضر میتوان گفت که خلاء، بن بست یا فقدان تدبیر در تیم اقتصادی دولت به وجود آمده است و این سه نهاد در انفعال شدید قرار گرفتهاند.
این بیتدبیریها این شائبه را به وجود میآورد که ناکارآمدی سیاستها و مسئولان بیشتر از تحریم بر بروز این اتفاقات تاثیرگذار بوده است زیرا اگر به روند افزایش قیمت ارز و نوع اقدامات مسئولان اقتصادی توجه کنیم، میبینیم که آنها تنها نظارهگر هستند و شاید در خلوت خود انگشت حسرت به دهان بگزند.
البته امیدواریم کار به جایی نرسد که آقایان مسئول، باز هم افزایش قیمت را به گردن رسانهها بیندازند. مانند همان اتفاقی که در ماجرای افزایش قیمت سکه افتاد. بهتر است ناکارآمدی سیاستها را بپذیرند و فکری برای پایان دادن به رشد پی در پی قیمت ارز کنند.
در صورتی که طرحی یا اقدام مناسبی اندیشیده شد، به جای اینکه ژست حق به جانب در برابر رسانهها بگیرند و از مصاحبه کردن امتناع کنند، بهتر است اقدامات خود را با مردم در میان بگذارند تا التهابات فروکش کند؛ تا نشانه مثبتی باشد برای کاهش قیمتها در آینده نزدیک. و چه کانالی بهتر از رسانهها که همواره به دنبال اصلاح امور هستند، برای این کار وجود دارد.
گزارش از مرتضی ماکنالیكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postشما که این همه صبر کردی چند ماه دیگم صبر کن ...
اگر قصد خرید این حلبی رو دارید ...این حلبی الان در اوج هست ...دیگه خودش رو بکشه نهایت 10-15 درصد بره بالا ..ولی تو این چند ماهه توافقی باشه یا جام زهری باشه اونوقت مثل اب خوردن 20-30 درصدی میره پایین....
پس چند ماه دیگه صبر کنید ....الان قیمت همه چیز در اوج هست ..وخری هیچ کالایی معنا ندارد ...جز کالایی که رشد نکرده یا رشد کمی کرده...مثل سهام ..به جای خرید میلگرد 2000 تومنی خرید ذوب 130 تومنی عالی بود .
یا به جای خرید این همه کالای پتروشمی خرید شپترو وکرمانشاه عالی بود .....
بله پراید 4 میلیون بدک نیست ولی 12 میلیون نه !!
------------------------------------------------------------------------
توافق هم بشه دلار مثلا 2400 تومنی مگه دیگه میاد پایین ............مثل این میمونه که 2600 دیروز رو کنن 2400 امروز در صورتی که 3-4 روز پیش زیر 2100 بود . چند روز قبلش زیر 2000 و چند روز قبل زیر 1700....
تو این کشور یه چیزی گرون بشه مگه میاد پایین دیگه به این راحتی ................
------------------------------------------------------------------------
خلاصه به فکری باید به حال این دلار کنن .......یه مشت کاغذ هر روز گرون میشه ...........حالا ما سهام مرتبط رو هم بگیریم باز با چیزای دیگه بخوایم تعویض کنیم میایم سر جای اولمون ومثل سهم 700 تومنیمون که شده 1800 یا 2000 هزار تومن رو بخوایم بدیم به یه دوغ بخریم که قبلا بوده 700 تومن و الان شده 1800 -2000 تومن هیچ فرقی نکرده (یا سهامی که سود کردیم بخوایم طلا بخریم یا خونه یا میلگرد ...) یعنی هر چی سود کردیم پر .....اونایی هم که ضرر کردن دوبل ضرر کردن هم از بقیه چیزها میوفتن هم از سرمایشون ...............خدایا به داد ما برس.............این چه اقتصاد نکبتیه .......
فقط جلوی ضررمون رو گرفتیم............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/11, 19:01.///
نظر
نظر