نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mavi_deniz
    عضو فعال
    • May 2011
    • 518

    #2701
    یک دلار ایالات متحده آمریکا برابر با 2450 تومن ایران اسلامی(لحظه ارسال پست)

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #2702
      بانک مرکزی عامل بههم ریختگی بازار ارز

      نمایندگان مجلس بانک مرکزی را عامل بههم ریختگی بازار ارز معرفی میکنند. بانک مرکزی میگوید تا راهاندازی بورس ارز نمیتواند قیمت ارز را پایین بیاورد. اتاق بازرگانی و بخش خصوصی اما مخالف راهاندازی بورس ارز هستند.

      رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ایران، بانک مرکزی را "عامل بههمریختگی بازار ارز" معرفی کرده است.

      به گزارش سایت "خانه ملت"، غلامرضا مصباحی مقدم روز شنبه (۲۵ شهریور / ۱۵ سپتامبر) گفته است: «بانک مرکزی سه هفته است که ارزی عرضه نمیکند وهمین عدم تزریق ارز تقاضای ارز را تشدید کرده و منجر به افزایش قیمت ارز شده است.» به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی، اینکه دولت به بهانه راهاندازی بورس ارز "فرافکنی" کند و ارز عرضه نکند تدبیر نادرستی است.

      در هفتههای گذشته نرخ ارزهای خارجی در ایران افزایشی بیسابقه داشت. هفته پیش بهای هر دلار آمریکا در بازار ملتهب ارز رکورد شکست و به بیش از ۲۶۰۰ تومان رسید.

      به گزارش روزنامه "جهان صنعت" مورخ شنبه ۲۵ شهریور، غلامرضا مصباحی مقدم به جلسه روز چهارشنبه ۲۲ شهریور بین مجلس و دولت درباره نوسانات شدیدی ارزی اشاره کرده و در مورد اینکه چرا دولت عرضه ارز را در سه هفته متوقف کرده بود، گفته است: «دلیلی ارائه نشد اما به هر حال قرار بر این شد برای جلوگیری از التهاب بازار تصمیمی گرفته شود و هر چه زودتر اقدامی شود.»

      پیش از این محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا اعلام کرده بود: «بانک مرکزی نمیتواند مرتبا قیمت ارز را پایین بیاورد ولی سعی کردیم آن را کنترل کنیم.»

      رئیس کل بانک مرکزی روز جمعه ۲۴ شهریور در "همایش بانکداری اسلامی" گفته بود فعلا برنامهای برای تغییر قیمت ارز مرجع (۱۲۲۶ تومان) در داخل کشور وجود ندارد و در آیندهای نزدیک قیمت ارز، در بورس ارز تعیین خواهد شد.

      مخالفت اتاق بازرگانی با راهاندازی بورس ارز

      بورس ارز آخرین راهکار مقامات اقتصادی جمهوری اسلامی ایران برای کنترل نوسانات شدید ارزی است. آنطور که شمسالدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعلام کرده بود بورس ارز با هدف کاستن از شکاف زیاد بین نرخ ارز مرجع و نرخ بازار آزاد آغاز به کار خواهد کرد. با این حال در روزهای اخیر اتاق بازرگانی تهران به عنوان بزرگترین تشکل بخش خصوصی ایران مخالفت خود را با راهاندازی "بورس ارز" اعلام کرد.
      بنا بر گزارشها فعالان بخش خصوصی در جلسات اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران اعلام کردهاند اگر بانک مرکزی از چنین ظرفیتی برخوردار است که بهعنوان عرضه کننده اصلی ارز، در بورس ارز ارائه کند چرا اکنون و خارج از چارچوب بورس، ارز مورد نیاز متقاضیان را تامین نمی کند.

      در همین زمینه مجیدرضا حریری، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، گفته است: «صادرکنندگان، چندان راغب نیستند که دارایی خود را وارد سیستمی کنند که قیمتگذاری در آن توسط دولت صورت می گیرد.» به گفته فعالان بخش خصوصی با راهاندازی بورس ارز، قیمت دلار تا ۳ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

      نامه صنعتگران

      نوسانات شدید بازار ارز و سکه در ایران در ماههای گذشته و به دنبال تحریمهای نفتی و بانکی اتحادیه اروپا و آمریکا آغاز شد.

      بحران ارز چنان شدت گرفت که دولت دارندگان ارزهای ثبت نشده خارجی را قاچاقچی نامید و به مجازات تهدید کرد. بانک مرکزی با هدف مهار بحران، برای دلار نرخ ثابت ۱۲۶۲ تومانی اعلام کرد، اما این تدبیر نیز نتوانست مانع از نوسانات شود.

      در ماههای اخیر نوسانات قیمت ارز باعث ایجاد بحران نقدینگی در واحدهای بخش خصوصی و به دنبال آن تعطیلی بخشی از فعالیتهای تولیدی این بخش شده است.

      پیش از این هادی غنیمیفرد، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت، در نامهای سرگشاده به محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی، خواستار کنارهگیری او از ریاست بانک مرکزی به دلیل "سرگشتگی آن مقام در مسایل مرتبط با ارز" شده بود.

      در نامه سرگشاده صنعتگران به نقل از روزنامه "جهان صنعت" (پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۱) به اظهارات رئیس بانک مرکزی مبنی بر «در اختیار داشتن ارز و طلای کافی برای گذران امور کشور» اشاره شده بود که طی آن هیچ کس نتوانست از ارز مرجع به مبلغ ۱۲۲۶ تومان استفاده کند.


      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #2703
        در اصل توسط mavi_deniz پست شده است View Post
        یک دلار ایالات متحده آمریکا برابر با 2450 تومن ایران اسلامی(لحظه ارسال پست)
        با سلام مرگ بر امریکا ! با تشکر :(
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #2704
          بهای سکه به دلیل افزایش قیمت جهانی اونس و بهای دلار به دلیل اظهار نظر مسوولان در مورد بهای ارز اندکی تقویت شد. در همین حال تفاوت قابل ملاحظه قیمت سکه و ارزش طلای به کار رفته در آن نیز از دید معاملهگران به دور نبود، امری که از دید کارشناسان ناشی از تداوم فروش پر تعداد سکه از سوی بانک مرکزی جهت جذب نقدینگی صورت گرفته است.

          دیروز رييس كل بانك مركزي، تاكيد كرد كه نرخ سود بانكي فعلا تغييري نخواهد كرد.

          دكتر محمود بهمني در گفتوگو با ايسنا، گفت: نرخ سود بانكي فعلا تغيير نميكند تا زماني كه ببينيم وضع تورم چه ميشود و تا چه ميزان ميتوانيم آن را پايين بياوريم.

          وي افزود: معمولا نرخ سود بانكي بايد متناسب با نرخ تورم تعيين شود. رييس كل بانك مركزي همچنين درباره تخلفات ارزي بانكها گفت: ما 80بازرس به تمام بانكها فرستاديم و يكسري اطلاعات را به دست آورديم كه براساس آن اطلاعات، با بانكها صحبت ميكنيم و جلساتي خواهيم داشت. بهمني با بيان اين مطلب گفت: با بانكها جلسه گذاشته و صحبت ميكنيم و دلايل و مستندات را نيز عنوان ميكنيم و درنهايت بانك مركزي مابهالتفاوت ارز را از بانكها خواهد گرفت.وي ادامه داد: بعد از بررسيها به اين نتيجه رسيديم كه يك مقدار ديگر نيز بايد اضافهتر از آن چيزي كه قبلا برداشت كردهايم، برداشت كنيم.

          در همین حال رکورد شکنی دلار در برابر ریال وضعیت شرکتهای دارای صادرات را تقویت کرده است که در این بخش وضعیت شرکتهای پتروشیمی از بقیه بهتر ارزیابی میشود.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • ماهور
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1239

            #2705
            سكه تحويل مهرماه 954 هزار تومان شد

            در اولين روز از هفته جاري، سكه آتي نيز با افزايش قيمت طلاي جهاني همپا شد و نزديك به 4 درصد افزايش يافت.
            به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزايش قيمت سكه در بازار داخلي و غير رسمي و بالا رفتن دلار تا مرز 2400 تومان در رشد قيمت سكه آتي بي تاثير نبود و موجب شد تا سكه تحويل شهريور ماه كه به موعد تحويل نزديك ميشود به 931 هزارتومان رسيده و معامله شود.
            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

            نظر

            • پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

              #2706
              این خبر دیگه اخرشه ...نتایج رو در اختیار شورای امنیت میزارن..


              برخورد سپاه با عاملاننوسان بازار سکهو ارز
              فرمانده کل سپاه گفت: بنا به درخواست رئیس جمهور سپاه در پیدا کردن عوامل پشت پرده و یا جریاناتی که در سیستم بازار سکه و ارز اخلال ایجاد کردهاند کمک میکند.
              فارس، سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه، در ادامه نشست خبری که صبح امروز یکشنبه برگزار شد در پاسخ به سؤالی مبنی بر اقدامات سپاه در حوزه بررسی نوسانات بازار سکه و ارز گفت: سپاه بنا به درخواست رئیس جمهور در تلاش است تا عوامل پشت پرده یا جریاناتی که در این سیستم اخلال ایجاد کردهاند مشخص و ریشه این موضوع را پیدا کند.

              وی افزود: حتماً دستهایی در کار است و امیدواریم در آینده نزدیک، اطلاعاتی در این باره در اختیار رئیس جمهور محترم و شورای امنیت قرار دهیم تا برخورد لازم با متخلفین صورت بگیرد.

              فرمانده کل سپاه همچنین تصریح کرد: ادعای دخالت و دست داشتن برخی ارگانها در نوسانات بازار سکه و ارز درست نیست.

              نظر

              • پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

                #2707
                مصباحيمقدم با اشاره به بازار ارز: يك نفر هنوز تصميم نگرفته است
                وي ادامه داد: در حال حاضر نرخ ارز بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه نيست در حالي كه قانون برنامه پنجم توسعه صراحت دارد كه نرخ ارز بايد به صورت شناور مديريت شده باشد، شاهديم كه نرخ ارز مرجع را اعلام كردهاند و به جاي قيمت شناور، يك مديريت شناور حاكم شده است.
                رييس كميسيون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به وضعيت اقتصادي كشور گفت: بايد مسير مقاومت را ادامه دهيم؛ چراكه در شرايط جنگ اقتصادي هستيم و در نتيجه بايد اقتصاد مقاومتي را به كار بگيريم.

                حجتالاسلام و المسلمين غلامرضا مصباحيمقدم در نطق ميان دستور خود در جلسه روز يكشنبه مجلس در تشريح شرايط اقتصادي ادامه داد: شاخصهاي اقتصاد مقاومتي شامل گسترش روابط سياسي و اقتصادي با كشورهاي هدف، مردمي كردن اقتصاد، نگاه بلندمدت به اقتصاد مقاومتي، تك نرخي كردن ارز و همچنين تشكيل ستاد سازماندهي مقابله با جنگ اقتصادي براي برنامهريزي در زمينه دستيابي به اين اهداف است.

                وي در مورد راهكارهاي دستيابي به گسترش روابط سياسي اقتصادي با كشورهاي هدف، اظهار كرد: ديپلماسي پارلماني، صادرات برق و گاز و همچنين عرضه خدمات آموزشي به منظور كاهش وابستگي كشورهاي هدف به قدرتهاي جهاني و مبادله تهاتري با اين كشورها از جمله راههاي دستيابي به اين هدف است.

                وي در تشريح راهكارهاي دستيابي به هدف مردمي كردن اقتصاد گفت: بايد تنظيم بازار به بخش خصوصي واگذار شود، اصل 44 به طور كامل در حوزه واگذاري مالكيت و مديريت اجرايي شود، بخش خصوصي در پروژههاي عمراني فعاليت كند، به خانوادههاي زير خط فقر يارانه بهداشت و درمان، بيكاري و مانند آن تعلق بگيرد و نيازهاي ضروري كشور در حد اطمينان تامين شود.

                رييس كميسيون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: لازمه دستيابي به نگاه بلندمدت اقتصاد مقاومتي، رقابتي كردن بازار، مهار تورم، كنترل بيكاري، گسترش اقتصاد دانشبنيان، دستيابي به فناوريهاي نو كه در حال حاضر دركشور وجود ندارد، توسعه بازار مالي و كاهش وابستگي بودجه به نفت و همچنين استفاده از ظرفيتهاي داخلي، توسعه صنايع پاييندستي نفت، گاز، مس و مانند آن و همچنين ادامه هدفمندي يارانهها در چارچوب قانون است.

                وي با اعتقاد به اينكه «در حال حاضر ارزي كه با دشواري بسيار به دست آمده است هدر داده ميشود» به آنچه «خريد هفت ميليون تن گندم به قيمت دو و نيم ميليارد تومان از كشورهاي خارجي» خواند، اشاره و ابراز عقيده كرد: اين خريد در حالي انجام شده است كه اگر قيمت تضميني خريد گندم در سال گذشته اصلاح ميشد نيازي به چنين هزينهاي وجود نداشت و ميتوانستيم اين ارز را در كشور نگه داريم. هماكنون هم لازم است با اعلام بهنگام قيمت خريد تضميني گندم براي سال آينده، كشاورزان را براي كاشت گندم ترغيب كنيم، اما شنيده ميشود كه يك نفر هنوز تصميم نگرفته است.

                وي ادامه داد: در حال حاضر نرخ ارز بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه نيست در حالي كه قانون برنامه پنجم توسعه صراحت دارد كه نرخ ارز بايد به صورت شناور مديريت شده باشد، شاهديم كه نرخ ارز مرجع را اعلام كردهاند و به جاي قيمت شناور، يك مديريت شناور حاكم شده است.

                مصباحيمقدم ادامه داد: در حال حاضر سه هفته است كه تزريق ارز به بازار متوقف شده است. پس از دو نشست پنج ساعته كه با تفاهم نمايندگان دولت و مجلس در اين مورد همراه بود، تكليف تزريق ارز به بازار هنوز مشخص نشده است و گفته ميشود كه يك نفر هنوز تصميم نگرفته است. اقدام نكردن بهنگام در اين مورد منجر به وارد شدن آسيبهاي جدي به كشور است به همين دليل استدعا دارم تدبيري كنند كه از اين بحران خودخواسته جلوگيري شود.

                وي همچنين با تبريك تولد حضرت معصومه(س)، مصيبت اهانت به بشريت در قالب فيلم موهن به پيامبر اعظم (ص) را نيز تسليت گفت و اظهار كرد: ننگ و نفرين عقلا به دشمنان لجوج پيامبر(ص) باد. پخش اين فيلم موهن آخرين حلقه از توطئه آمريكا و اسرائيل است. با توجه به اينكه كشور در تحريم جدي به سر ميبرد نيت دشمن، خسته كردن مردم براي دست برداشتن از اهدافشان و ايجاد شكاف بين دولت و ملت است.

                نظر

                • پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

                  #2708
                  اکرمی در گفتوگو با تابناک:
                  با دو پدیده گرانی و گرانفروشی مواجهیم
                  دولت باید به سراغ سیصد و هفتاد هزار میلیارد نقدینگی سرگردان برود و آن را به سمت بخش تولید هدایت کند تا هم باعث تولید اشتغال شود و هم کالای مصرفی در دسترس قرار گیرد و هم تورم ابتدا کنترل و سپس کاهش پیدا کند.
                  کد خبر: ۲۷۲۵۲۸
                  تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۹

                  حجت الاسلام و المسلیمن سید رضا اکرمی، نماینده پنج دوره مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بازار با دو نوع گرانی روبرو است، گرانی و گران فروشی که ما ابتدا باید از گرانفروشی جلوگیری کنیم، یعنی زمانی که اعلام شد شیر فله 850 تومان است در تمام لبنیات فروشی ها باید شیر به همین مبلغ باشد نه اینکه کمتر از 1500 تومان در بازار پیدا نشود.

                  نماینده ادوار مجلس گفت: این موضوع نشان میدهد که دولت حتی در این مقدار هم کنترل ندارد در مورد کالاهای دیگر نیز وضعیت به همین شکل است. وقتی کالاها در فروشگاههای مختلف قیمت های متفاوت دارند، نشان دهنده گرانفروشی است.

                  حجت السلام اکرمی در باره گرانی اظهار کرد : در شرایط فعلی، گرانی مقداری طبیعی به نظر میرسد در تمام دنیا تورم وجود دارد ولی چون در ایران نرخ تورم دورقمی است نمیتواند قابل قبول باشد.

                  وی با اشاره نامگذاری امسال به سال تولید ملی و استفاده از سرمایه ملی گفت: دولت باید به سراغ سیصد و هفتاد هزار میلیارد نقدینگی سرگردان برود و آن را به سمت بخش تولید هدایت کند تا هم باعث تولید اشتغال شود و هم کالای مصرفی در دسترس قرار گیرد و هم تورم ابتدا کنترل و سپس کاهش پیدا کند.

                  اکرمی در مورد افزایش قیمت دلار گفت: متاسفانه در همه جای دنیا قیمت دلار به نرخ پول رایج نزدیکتر میشود ولی در کشور ما دقیقا برعکس است و این هم به دلیل سیاست نا صحیحی است که بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی دارند.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #2709

                    وزیر اقتصاد: تزریق ارز در چارچوب مسئولیت قانونی من نیست

                    وزیر اقتصاد ادامه داد: بعد از اجرای دو برنامه توسعه، وزیر امور اقتصادی و دارایی مسئولیتش در بانک مرکزی طبعا در حوزه امور پولی، اعتباری و ارزی به عنوان یک عضو مانند سایر اعضا تقلیل پیدا کرده است.


                    فارس: وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه نمایندگان از بنده جزئیاتی از تزریق ارز خواستهاند، گفت: من به این مسئله ورود نمیکنم چرا که در چارچوب مسئولیت قانونی من نیست.

                    سیدشمسالدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی که پیش از ظهر امروز یکشنبه برای پاسخگویی به سؤال الیاس نادران عضو کمیسیون اقتصادی در مجلس حاضر شده بود، اظهار داشت: در جلسه غیر علنی، فضایی فراهم شد تا بحثهای شفافی درباره امور اقتصادی کشور گفته شود.

                    حسینی با اشاره به سؤال نادران ادامه داد: همانطور که کتبا نیز به رئیس مجلس نوشتم و در کمیسیون اقتصادی نیز به استحضار نادران و سایر اعضای کمیسیون اقتصادی رساندم بنده و هر وزیر مسئول دیگری در چارچوب مسئولیت قانونی خود فعالیت کرده و پاسخگو هستیم.

                    وزیر اقتصاد ادامه داد: بعد از اجرای دو برنامه توسعه، وزیر امور اقتصادی و دارایی مسئولیتش در بانک مرکزی طبعا در حوزه امور پولی، اعتباری و ارزی به عنوان یک عضو مانند سایر اعضا تقلیل پیدا کرده است.

                    وی با بیان اینکه قانون پولی و بانکی طبق مواد 10 و 11 صراحت دارد که امور مالی و ارزی کشور در اختیار بانک مرکزی قرار دارد، افزود: بنده این موضوع را به آقای نادران هم گفتم و حتی چند روز پیش تاکید کردم که پاسخگویی من درباره حوزهای که مسئولش نیستم حق دستگاه ذیربط را ضایع میکند.

                    حسینی تاکید کرد: نمایندگان جزئیاتی از تزریق ارز از بنده خواستند که این اطلاعات در اختیار من قرار ندارد؛ حتی در بحث بودجه نیز دست شخص دیگری قرار دارد.

                    وزیر اقتصاد با طرح این پرسش که آیا بنده به عنوان وزیر اقتصاد باید این مسائل را پاسخ دهم؟ خاطرنشان کرد: طبق قانونی که در همین مجلس به تصویب رسیده دستگاه دیگری مسئول پاسخگویی به این سؤالات است وحتی در برخی موارد که بنده دخالت کردم، صاحب نظران گفتند دخالت شما از بانک مرکزی سلب اختیار میکند.

                    وی بر همین اساس تصریح کرد: من در باب پاسخگویی به عنوان یک مقام مسئول در این حوزه معذور هستم هر چند از بنده به عنوان وزیر اقتصاد توضیح بخواهند، سازوکارش فراهم است.

                    حسینی در پایان گفت: بنده به استناد قانون پولی وبانکی کشور و بر اساس ماده 193 آئین نامه داخلی احساس میکنم نباید به این سؤال پاسخ بدهم.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #2710
                      ادعای سایت الف در مورد بحران ارز

                      توطئه علیه بهمنی رئیس بانک مرکزی با هدایت وزیر اقتصاد


                      نوسانات بازار ارز، باعث شده است که محمود بهمنی رییس کل بانک مرکزی و مجموعه تحت امر وی به شدت زیر فشار قرار گیرد. در این بین برخی مقامات دولتی در تلاش هستند که بهمنی را مسئول بحران ارزی کشور معرفی کنند.
                      به گزارش فرارو، سایت “الف” متعلق به احمد توکلی امروز در گزارشی تحلیلی از سناریو سازی در داخل دولت برای حذف محمود بهمنی خبر داد. این سایت نوشت: «جریانات در داخل دولت به دنبال کسب قدرت اثر بیشتر به بهانه اختلالات بازار ارز هستند. مثلا وزیر اقتصاد تلاش دارد، دوست و همکار مورد اطمینان خود یعنی محمدرضا فرزین را جایگزین بهمنی، ریاست بانک مرکزی بکند.»
                      بنا به نوشته سایت توکلی؛ وزیر اقتصاد در جلسه هفته گذشته مجلس تلاش کرد تلویحا رئیسکل بانک مرکزی را مسئول تمامی اختلالات بازار ارز معرفی کند.
                      این اولین بار نیست بحث سناریو سازی در داخل دولت برای برکناری محمود بهمنی از رییس کلی بانک مرکزی مطرح می شود. چندی پیش سایت “بازتاب امروز” نیز از این موضوع خبر داده بود.
                      بازتاب در این باره نوشت: «از حدود هشت ماه قبل، روابط میان محمود بهمنی و محمود احمدی نژاد به سردی گرایید؛ به نحوی که چندین بار شایعه برکناری بهمنی و انتصاب فرزین یا بقایی به جای وی در رسانه ها منتشر شد. با این حال حمایت برخی مراکز امنیتی و مخالفت با به دست گیری ریاست بانک مرکزی توسط یکی از یاران حلقه نخست احمدی نژاد از سوی مجلس و دستگاه قضایی باعث شد که تاکنون این اتفاق رخ ندهد.»
                      اما سایت “الف” مانع اصلی بر سر راه برکناری بهمنی را “آگاهی کامل او از اقدامات اقتصادی دولت در چهار سال اخیر” دانست. بنابه نوشته سایت توکلی، “شاید برخی از دولتمردان از واکنشهای متعاقب وی نگران باشند”.
                      محمود بهمنی و محمود احمدی نژاد در چند ماهه اخیر بر سر مسئله نرخ سود بانکی نیز دچار اختلاف شدند، که در کنار بحران ارزی کشور گمانه زنی ها درباره احتمال برکناری بهمنی را تقویت می کند.
                      این گمانه زنی ها در حالی صورت می گیرد که در روزهای اخیر بازار ارز از التهاب شدیدی برخوردار بوده و قیمت های دلار و یورو به ترتیب از مرز ۲۶۰۰ و ۳۳۰۰ هم گذشتند که پس از چند روز اندکی از این قیمت کاسته شد. دیروز قیمت دلار به ۲۴۴۰ تومان رسیده بود.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • negar
                        ستاره دار(2)
                        • Jul 2025
                        • 536

                        #2711
                        همین الان صدای امریکاداشت مروری بر صحبتهای مسیولین اقتصاد بر نرخ ارز میکرد چه وعده هایی بود یک دونه هم محض رضای خدا تحقق نیافت

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #2712
                          در اصل توسط negar پست شده است View Post
                          همین الان صدای امریکاداشت مروری بر صحبتهای مسیولین اقتصاد بر نرخ ارز میکرد چه وعده هایی بود یک دونه هم محض رضای خدا تحقق نیافت
                          با سلام شاید این جمله که بیان شده درست باشد چون اگر بانک مرکزی ارز داشت روانه بازار می کرد تا قیمتها شکسته شوند ولی دیدایم که هیچ حرکتی نشد پس فقط حرف کلام اخر دولت ارز ندارد و باید دیر یا زود نرخ مرجع افزایش یابد با تشکر
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #2713
                            توقف عرضه ارز توسط شخص رئیس جمهور

                            رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه بانک مرکزی هیچ نقشی در توقف عرضه ارز نداشته است، افزود: توقف عرضه ارز تصمیم شخص رئیس جمهور است و هیچ یک از اعضای هیات دولت و مسئولان بانک مرکزی نقشی در تصمیم گیری برای توقف عرضه ارز نداشته اند.
                            خانه ملت: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه بانک مرکزی هیچ نقشی در توقف عرضه ارز نداشته است، افزود: توقف عرضه ارز تصمیم شخص رئیس جمهور است و هیچ یک از اعضای هیات دولت و مسئولان بانک مرکزی نقشی در تصمیم گیری برای توقف عرضه ارز نداشته اند.

                            غلامرضا مصباحی مقدم در گفت وگو با خانه ملت گفت: ریشه اصلی وضعیت فعلی ارز در کشور توقف در عرضه آن بوده و بانک مرکزی در این خصوص هیچ نقشی در تصمیم گیری نداشته است. .

                            نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: هیچ یک از اعضای تیم اقتصادی دولت و مسئولان بانک مرکزی در مورد برنامه توقف عرضه ارز نقشی نداشته اند و این تصمیم شخص رئیس جمهور است.

                            مصباحی مقدم با مردود اعلام کردن برخی گفته ها مبنی بر اینکه بانک مرکزی صرافی ها را مسئول وضعیت فعلی ارز می داند، افزود: اینکه صرافی ها در وضعیت نابسامان ارز در زمان حاضر مقصر باشند تنها توهمات و شایعات است. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: رئیس جمهور تنها تصمیم گیرنده درخصوص توقف عرضه ارز است و تنها شخص خود ایشان در این خصوص تصمیم گرفته اند و برای ما نیز منطق این مسئله مبهم است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #2714
                              شرایط ویژه ارزی در بازار

                              رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: وضعیت ارزی کشور در 9 ماهه اخیر وارد شرایط ویژهای شده است.
                              مهر: رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: وضعیت ارزی کشور در 9 ماهه اخیر وارد شرایط ویژهای شده است.

                              محمد نهاوندیان در چهاردهمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری، مقابله و ایستادگی پویا درمقابل چالشها و تحریمهای موجود؛ گفت: مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود، بار دیگر توانمندسازی بخش خصوصی را مورد تاکید قرار داده و با این اقدام به خوبی جهت گیری اقتصاد مقاومتی را تبیین کردند.

                              رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: به این ترتیب بخش خصوصی کشور توقع دارد که همه ارکان نظام استراتژی تسهیل در برابر تحریم را خط مشی خود قرار دهند و از 3 قوه کشور تقاضا داریم با این استراتژی به کمک فعالان اقتصادی بشتابند تا به یاری یکدیگر اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنیم.

                              وی با بیان این نکته که در شرایط امروز اقتصاد کشور، نیازمند توجه فوری به محدودیتها و فشارهای ناشی از مسائل ارزی هستیم، تصریح کرد: به علت عدم اجرای قانون ارز در 10سال اخیر، امروز شاهد افزایش بیش از حد قیمت ارز در بازار هستیم.

                              نهاوندیان ادامه داد: امروز مهمترین مسئلهای که تولید، صادرات و واردات را تحت تاثیر خود قرار داده، مسئله نقدینگی است. از سویی سرمایه در بازار در حد بالایی وجود دارد، اما بنگاههای اقتصادی از نبود نقدینگی سخن میگویند؛ سوال اینجا است که چه کسی از این سرمایه استفاده میکند.

                              وی اظهار داشت: شورای پول واعتبار، در ابتدای سال بستههای سیاستی پول و اعتبار را برای بخشهای مختلف اقتصاد تعیین میکند، اما در پایان سال شاهد اضافه برداشتهای بانک مسکن برای تامین پروژه مسکن مهر هستیم و همین امر توان سیستم بانکی برای اعطای تسهیلات به صنعت، معدن و سایر حوزههای اقتصادی را کاهش داده و در نهایت عدم توازن در اقتصاد ایجاد خواهد شد.

                              رئیس اتاق ایران تصریح کرد: اگر صادقانه و مجدانه در تلاش برای حمایت از تولید هستیم، باید به این بخش اجازه تنفس بدهیم. از طرفی باید سیستم واکنش سریع را در دستور کار دولت قرار دهیم تا به کمک بنگاههای اقتصادی شتافته و آنها را از زیر فشارهای خارج از اختیار نجات دهد.

                              نهاوندیان در ادامه به پروژه تأسیس بورس ارز اشاره کرد و گفت: وضعیت ارزی کشور در 9 ماهه اخیر وارد شرایط ویژهای شده، این در حالی است که بخش خصوصی در مورد مدیریت ارز وظیفه خود را به درستی انجام داده و به عرضه ارز در بازار تا جای امکان کمک شایان توجهی کرده است.

                              وی اظهار داشت: این بخش همچنین توانسته به کمک ارتباطات خود در سطح بینالمللی به مقابله با تحریمها پرداخته و نیاز کشور را از طریق واردات برطرف سازد.

                              رئیس اتاق ایران تاکید کرد: با این تفاسیر نباید با تصویب قوانین و آئین نامههای مختلف، موفقیت خود را با محدودیت روبرو ساخته و توان اجرایی آن را کاهش دهیم، بلکه باید سعی کنیم طرح هایی را به تصویب برسانیم که شرایط قابل پیش بینی و محاسبه را برای واحدهای تولیدی فراهم سازد.
                              رئیس پارلمان بخش خصوصی سپس برگزاری اجلاس غیرمتعهدها در ایران را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: این حرکت امکان حضور پررنگ سیاسی را برای ایران فراهم ساخت و ریاست این جنبش برای مدت 3 سال برعهده ایران نهاده شد، بنابراین دستگاه دیپلماسی کشور باید با بهرهگیری از این فرصت از بعد اقتصادی نیز وارد شده و شعار غیرمتعهدها را به عمل تبدیل کند.

                              نهاوندیان افزود: با توجه به شرایط، بخش خصوصی کشور باید با حضور در صحنههای بینالمللی، هدف بدخواهان را از کمرنگ شدن ایران دست نیافتنی کند.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #2715
                                برخورد سپاه با اخلالگران بازار ارز

                                رئیس جمهور از سپاه خواسته تا در این موضوع وارد شود

                                فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به آشفتگی و نوسانات اخیر بازار سکه و ارز گفت: سپاه کمک می کند تا عوامل پشت پرده این اتفاقات و اخلال در بازار شناسایی و دستگیر شوند.فرمانده کل سپاه در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوال مهر که از وی پرسید؛ با توجه به آشفتگی و نوسانات اخیر بازار سکه و ارز که گفته می شود دستهایی پشت پرده آن وجود دارد، چه اقداماتی در این باره صورت گرفته است گفت: سپاه کمک می کند تا عوامل پشت پرده این اتفاقات و اخلال در بازار شناسایی و دستگیر شوند.
                                سردار جعفری با بیان اینکه رئیس جمهور از سپاه خواسته است تا در این موضوع وارد عمل شود گفت: دستهایی پشت پرده هستند که چنین اقداماتی را انجام می دهند و سپاه در صورتی که به اطلاعات مورد نظر دست پیدا کند آن را در اختیار رئیس جمهور و شورای امنیت قرار می دهد.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X