نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20665

فقط دعا کنیم نفت ایران تحریم نشه الان تمام این گرون شدن ها به خاطر اینه که قرار نفت ایران تحریم بشه (-:
    ///

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      من هم نظرم همینه دیگه که گره کار رو در مردم دیدم (-:
      شرایط جوری شده که هرچی عرضه کنن میخرن!!!!!!!! بنابراین این راهش نیست .
      مصطفی جان به نظرت ما چی کار کنیم؟؟؟ اینجوری ما هم باید بریم بزنیم تو کار سکه (-:

الان داشتم به پیش فروش 6 ماهه سکه با نرخ 599 تومن فکر میکردم
      میثم جان بنظرم رشد سکه الان مثل رشد برخی سهما شده که فقط بالا میرن ولی ارزش ذاتیشون خیلی پایینتره...حتما مطلبو گرفتی.

شاید و بازهم تاکید میکنم شاید سکه بالاتر از این ارقام بره و شاید شرایط رشدش هم مهیا باشه اما باید ببینیم اگه توی همین مذاکراتی که در پیشه اگر توافقی صورت بگیره..اگر یکی از همین تحریما لغو بشه و اگر... قیمت سکه چی میشه؟ اگر نتیجه اینه که از این قیمتا پایینتر نمیاد و توافقی در کار نیست. خرید سکه معقوله ولی اگر برآورد ما چیز دیگه س ، پس توجیهی برای خرید وجود نداره.

***شخصا اون سکه هایی که دارم رو نگه میدارم ( چون تمام شده اونا 430 تومنه و مال اواخر تیرماهه ) اما دیگه سکه ای اضافه نمیکنم.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20665

شوخی کردم من قندی خریدم (-: دلار بره بالا سهام قندی میره بالا حتی بالا تر از سکه (-: دلار بیاد پایین هم من خودم پی گیر این گروه و از همه زودتر خارج میشم ;) البته من بودجه قندی ها رو با نرخ شکر 1200 بستم فعلا (-:
        سپهبد که حرف از 1500 و 1600 میزنه =))

ولی خدا عاقبت همه ما رو به خیر کند. امیدوارم دلار و سکه به ارزش واقعی خود برسن و تحریم علیه نفت ایران صورت نگیره که همه این گرونی ها پیش خور تحریم شدنه.
        موفق وپرسود باشید
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20665

راستی مصطفی جان مهران خان کجا هستن که بنویسن و ما استفاده کنیم ؟؟
          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            راستی مصطفی جان مهران خان کجا هستن که بنویسن و ما استفاده کنیم ؟؟
            نمیدونم

والا دل ماهم براش تنگ شده.

احتمال باز رفته سفر.
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• داش مهدی
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 595

اینم برای خنده بد نیست:
              خدمت آقايون متاهل يادآورى میكنم زبونم لال اگه در آستانه طلاق هستين، بیخیال بشین و زن و زندگیتونو سفت بچسبین یا اینکه ...
              خلاصه خواستم بگم ديه از مهريه مقرون به صرفهتره!
              قیمت سکه طرح جدید 920,000 تومن!
              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• sirwan
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 328

مشکل خوذ طلا نیست مشکل ان است که قیمت دلار واقعی نیست اگر ذلار 1900تومان است پس با ضرب قیمت جهانی طلا در برابری ریال-ذلار می بینید قیمت فعلی طلا واقعی است به افزایش فیمت موبایل لپ تاب اتومبیلهای خارجی هم توجه کنید علت ذلار است
                گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

قیمت سکه باید با دلار 2000 تومنی 785000 تومان باشه . چه خبره این قیمت ها کذایی؟معل.م نیست چه اتفاقی داره تو این کشور میفته. هیچ کس هم کاری نمی کند!
                  دلار مگه قراره تا کجا بره؟
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

چاره بانک مرکزی برای حباب سکه!

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

دوستان چطور میشه شمش طلای کوچیک و چندگرمی خرید؟آیا در بازار موجود است.؟
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

حباب شکني به روش جديد !!!!!!! :-s=P~

چند تا شایعه ( خبر) از سایت همسایه تا بدونید چه دنیایی داریم و دیشب چه افتضاحی در بازار جبرانی بوده...
                        نقل قول:
                        الان زنگ زدم صدای کارگزارم می لرزید !! میگفت هممون رو بیرون کردند و در بورس رو بستند ! ما هم دم در منتظریم تا ببینیم چی میشه !

من الان زنگ زدم کارگزاری گفت تمام معاملات بازار جبرانی باطل شده و خبرهای جالب دیگری داد که کف کردم
                        این یکی دیگه از شاهکار گذشته.
                        مثل اینکه قراره آتی تعطیل بشه تا بازار به تعادل برسه بعد قیمت تسویه بپره رو اون عدد.

اگر فقط 7 هزار قرارداد در روز های آینده کال مارجینی بشن کار گازاری ها باید 70 میلیارد تومان از جیب شان بپردازند فقط برای قرار داد تیر

خدا به فروشنده ها رحم کنه، درکشون میکنم چه حالی دارن، قبلا اگر کسی کال میشد فوقش وجه تضمینش میرفت، الان کسی کال میشه روی هر قرارداد 2-3 میلیونی هم بدهکار میشه.

تمامی کسانی که این روز ها علل خصوص امروز قرارداد باز داشند مخصوصا از نوع فروشش

به تاریخ پیوستند مثل این میمونه که یکی بگه بابا بزرگ من تو جنگ جهانی دوم بوده

از ما ها در آینده یاد خواهند کرد چه مظلومانه در مقابل جوخه های تیر بار جان خود را از دست می دهیم

و فرصت آه کشیدن را هم به کال مارجینی ها ندادن .

.4روز که فروشنده ها اصلا نمی تونن قراردادشونو افست کنن و بعد در پایان روز چهارم توی جبرانی هر بلایی دوست دارن سرش بیارن.یعنی باید اینقدر معاملات پویا و جاری باشه که در هر شرایط( چه فروش و چه خرید)معامله کننده قادر به بستن پوزیشن خود باشد.که این افتضاحات اتفاق نیافتد.

من از کارگزارم پرسیدم گفت نه ! کنسل نشده . قرار نتایج جبرانی رو 2 شنبه اعلام کنند

بطور کل بازار به حرف بنده رسید وقتی می گفتند برای دلار و سکه تارگت بگو می گفتند اگر تارگت بگم می خندید!!!! بنابراین می گویم هیچ سقفی ندارد.بنده اعتقاد دارم که پول اصلی حرکت دهنده در دستان مردم عادی نیست که بتواند مثلا سکه ای که 290 هزار تومان یکسال و نیم پیش بوده را به یک میلیون بخرد و این قدرت خرید خودیها و برادران وموسسات مالی وابسته به ایشان است که اینچنین وقتی به سمت یک کالا می رود قیمتها را دستخوش تغییر می کند.

--------------
                        به خريدارن هم توصيه مي كنم كه با توجه به بي سابقه بودن اين افزايش قيمت اخير حداقل براي اينكه خودشان به مشكل بر خورد نكنند در اولين فرصت پوزيشن ها را ببندن و همزمان به فوريت موجودي قابل برداشت را از دسترس بورس خارج كنند تا اوضاع به ثبات و تعادل لازم برسد كاري كه خودم حتما دوشنبه انجام خواهم داد . این یک واقعیت است که سکه نه 1 میلیون نه دو میلیون که اگر تحریم بانک مرکزی عملی شود ، برابر با 4-5 میلیون خواهد بود که انهم تازه سقف نیست بلکه تمام شدن نقدینگی و قدرت خرید مردم است

مثلا اگه امروز تیر 830 بود ممکن دوشنبه بذارن رو 1000 بدون اینکه پولی به حساب خریدارا بریزن!!!!!!!!!!!!

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

....طبق اخبارمنتشره تاکنون 3.75میلیون سکه توسط بانک ملی پیش فروش شده باشروع مجددپیش فروش سکه ازدوشنبه واحتمال استقبال زیادازآن احتمالامیزان پیش فروش به بیش از10میلیون سکه میرسه یعنی حدود6هزارمیلیاردتومن ازنقدینگی میره توبانک ملی یابهتربگم خزانه دولت...حالاچندتاسئوال:
                          1-آیاسکوت اخیردولت وبانک مرکزی فقط تاکتیکیه برای جمع کردن نقدینگی وپرکردن خزانه؟
                          2-آیابانک مرکزی توان تحویل این تعدادسکه رودرموعدمقررداره؟
                          3-آیابافرض تحویل بموقع وروداین همه سکه به بازاروعرضه زیادسودی برای خریداران به همراه داره؟

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

حباب سکه و احمق تر از من

دكتر حسین عبده تبریزی

طی یک ماه گذشته در پی نوسانات دلهرهآور اونس طلای جهانی، بازار سکه تهران روند جدیدی از قیمتها را تجربه کرده است. روندی که روز به روز با فاصله گرفتن قیمت بازار سکه از قیمت واقعی آن همراه بوده است؛ نوع جدیدی از قیمتگذاری سکه که تلاطم قیمت طلای جهانی را به صورت حباب به قیمت بازار سکه تهران منتقل میکند. فعالان بازار در حال حاضر تمایل دارند سکه بهار آزادی را 13 درصد بالاتر از قیمت واقعی معامله کنند. باورنکردنی است که در این روزها سکه تمامبهار با حباب هشتاد هزار تومانی بین معاملهگران دست به دست میشود.

براساس نظریه مشهور «احمقتر از من» حباب سکه تا زمانی که «ناآگاهتر از من» در بازار موجود باشد، دوام خواهد یافت و زمانی که دوره ناآگاهان به پایان برسد، حباب سکه در دستان آخرین ناآگاه از نسل ناآگاهان بازار خواهد ترکید. برای کالای نقدشوندهای همچون سکه وجود چنین حبابی هیچ توجیهی به لحاظ اقتصادی ندارد. نه انتظارات افزایش قیمت اونس طلای جهانی و نه انتظارات افزایش قیمت دلار و نه حتی رکود اقتصاد جهانی و نگرانی از بحران ارزی در دنیا هیچکدام حباب قیمت سکه تمامبهار در بازار تهران را توجیه نمیکند. با وجود محافظهکاریای که در اقتصاددانان سراغ داریم، در این مواقع همگی بر یک حکم اتفاقنظر دارند؛ «حباب به زودی میترکد.» البته اقتصاددانان پیشبینی نمیکنند، بلکه فقط و فقط به مکانیزم قیمتگذاری بازار اعتقاد دارند. به باور آنها چنین حبابی بر اثر فعالیتهای سوداگرانهای به شرح زیر محکوم به فنا است:

1. در چنین مواقعی بازیگران آگاه بازار، سکه طلا را برای نگهداری نمیخرند، آنها فقط سکه را جابهجا میکنند تا از شکاف قیمت خرید و فروش آن بهرهمند شوند. این رفتاری است که در حال حاضر به وضوح در میان صرافیهای تهران به چشم میخورد؛ گاوصندوق آنها خالی از سکه طلا است و دستان آنها پر از سکههایی است که به سرعت جابهجا میشود. برای آنها سکه به منزله شیء داغی است که نباید آن را در دستان خود نگه دارند؛ باید سریع به دیگری واگذار کنند تا نکند دچار سوزش شوند.

2. از آنجا که چنین حبابی تنها در قیمت سکه بهار آزادی موجود است و بازار طلای آبشده و شمش به طور نسبی فارغ از حباب است، بازار ضرب سکه تقلبی در این روزها داغ میشود. کافی است شمش طلا آب شود و با دستگاه ضرب سکه نه چندان مدرن، سکه تقلبی تولید شود. سود کار هم معادل 13 درصد در هر بار ضرب است. اگر چرخه تولید سکه تقلبی یکروزه باشد، میشود روزی 13 درصد! خدا بده برکت. اگر انسان شریفی به سبب وجود چنین فرصتی، شرافت خود را لگدمال کند و سکه تقلبی تولید کند؛ جای ملامت است؟ زمانی که نرخ سود سالانه سپرده سرمایهگذاری کوتاهمدت تنها 6 درصد است، کنترل نفس امّاره برای چشمپوشی از سود روزانه 13 درصدی بسیار سخت است. گناهش هم به پای بانک مرکزی که چنین شیطانی را به جان خلقالله افکنده است. البته این گناه شاید چندان هم نابخشودنی نباشد، چرا که نسل جدید تولیدکنندگان سکه تقلبی فقط انحصار ضرب سکه توسط بانک مرکزی را رعایت نکردهاند وگرنه سکه آنها از هر نظر شبیه سکههای اصیل است و تشخیص تفاوتها به سختی و تنها با نظر کارشناسانه امکانپذیر است.

3. نسل دیگری از بازیگران آگاه در چنین مواقعی به شرافت انسانی خود چوب حراج نمیزنند و به سود اندک قناعت میکنند. آنها معتقدند اگر طلا دارایی با ارزشی است، چرا طلای حبابی را با طلای بیحباب جابهجا نکنند. با این استدلال، نسل شریف بازیگران آگاه بازار سکه، سکههای خود را میفروشند و شمش طلا نگهداری میکنند و با این کار سکههای داغ خود را به دستان نسل متاخر ناآگاهان بازار میسپارند. نتیجه منطقی فعالیتهای سوداگرانه یادشده، افزایش عرضه سکه تمام بهار آزادی و کاهش قیمت آن است؛ نتیجهای که در روزهای آتی شاهد آن خواهیم بود. البته در این میان یک بازیگر مهم هنوز میتواند از کاهش قیمتها جلوگیری کند و آن هم مقام ناظر بازار پول ایران؛ یعنی بانک مرکزی است که صد البته او هم همانند بازیگران آگاه شریف، سکههای خود را با قیمتهای حبابی به نسل ناآگاه بازار میسپارد. نسلی که در روزهای آتی بیشترین ضرر را از فروپاشی حباب سکه بهار آزادی متحمل خواهند شد.

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

یادش بخیر یه چند سال پیش ربع سکه 48 تومن بود هر جا میرفتی تولد و مهمونی و این داستانها ربع سکه بهم هدیه میدادند الان فکر کنم باید با این وضع سکه های جدید یک هشتم سکه بیاد یعنی ربع ربع!!
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                دوستان چطور میشه شمش طلای کوچیک و چندگرمی خرید؟آیا در بازار موجود است.؟
                                بله طلا فروشیها دارن

نظر

در حال کار...
                                X