نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fiona
    کاربر فعال
    • Apr 2011
    • 405

در اصل توسط peyman_n1357 پست شده است View Post
    وست عزیز قیمت دلار ازاد چنده؟ چرا همش قیمت بانکی رو اعلام می کنی این که کاری نداره همه می تونن ببینند.
    سایت مثقال زده 1800 خرید
    1900 فروش

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

وست عزیز قیمت دلار ازاد چنده؟ چرا همش قیمت بانکی رو اعلام می کنی این که کاری نداره همه می تونن ببینند.
      دوست عزیز این الان چندمین پست توهین امیز شماست لطفا در نوشتن مطالب کمی ... داشته باشین (قبلا هم تعدادی از پست هاتون توسط مدیریت حذف شد )
      در ضمن یادم نمیاد تعهدی به شما داده باشم که بازارو روند معاملاتی سهمها رو ول کنم و هرلحظه برای شما قیمت ها رو آپدیت و بروز کنم
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• peyman_n1357
        Banned
        • Jun 2011
        • 108

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
        دوست عزیز این الان چندمین پست توهین امیز شماست لطفا در نوشتن مطالب کمی ... داشته باشین (قبلا هم تعدادی از پست هاتون توسط مدیریت حذف شد )
        در ضمن یادم نمیاد تعهدی به شما داده باشم که بازارو روند معاملاتی سهمها رو ول کنم و هرلحظه برای شما قیمت ها رو آپدیت و بروز کنم
        ن کجا توهین کردم وقتی شمار رو دوست عزیز خطاب می کنم توهین است؟ شاید تو زبان شما اینجوری توهین است. نمی گم شما تعهد دارین یا ندارین شما همیشه قیمتهای می دین که با بازار پرته؟ غیر از این بوده دلار داره تو بازار بالای 1850 معامله می شه شما می گید 1780؟ یادتون رفته من گفتم اممار غلط نده کی توهین کردم. شما که آمار غلط می دی و مردم رو سر کار می ذاری فکر می کنی کار خوبی کردی؟ مدیریت سایت برای یک سری از افراد هم که قیمتهای پرت و سرکاری می ده باید فکری بکنه.

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

ن کجا توهین کردم وقتی شمار رو دوست عزیز خطاب می کنم توهین است؟ شاید تو زبان شما اینجوری توهین است. نمی گم شما تعهد دارین یا ندارین شما همیشه قیمتهای می دین که با بازار پرته؟ غیر از این بوده دلار داره تو بازار بالای 1850 معامله می شه شما می گید 1780؟ یادتون رفته من گفتم اممار غلط نده کی توهین کردم. شما که آمار غلط می دی و مردم رو سر کار می ذاری فکر می کنی کار خوبی کردی؟ مدیریت سایت برای یک سری از افراد هم که قیمتهای پرت و سرکاری می ده باید فکری بکنه.

تا جایی که یادم میاد سعی کردم در حد توانم اطلاع رسانی کنم ( چه نرخ مرجع چه نرخ در بازار آزاد ) البته منتی سر شما نمیزارم و چون خودم دلار دارم سعی کردم دقیقترین قیمت رو عنوان کنم
          قیمتهای چند وقت اخیر دلار هم به شکل دقیقه ای در حال نوسان بود و اگر 17800 ریال اعلام کردم در ان زمان همون قیمت بوده این که بعد از چند دقیقه قیمت 70 تومان بالا میره مقصر من نیستم دوست عزیز
          ضمنا منظور من از پست توهین آمیز پستهای قبلیتان بود که حذف شد و گرنه جای شکر ، تو این پستتون باقیه
          این رو هم بدونید اگر هر از گاهی قیمت دلار اینجا چه از طرف من و چه سایر دوستان قرار داده میشه صرفا جهت اطلاع رسانیه و اگرنه به قول مهران جان بالا رفتن دلار به این شکل و قرار دادن همون قیمت در اینجا جز نشون دادن بدبختی و خیلی چیزهای دیگه چیزی نداره

ممنون
          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

سکه یک گرمی در بازار: 125.000 تومان و در بانک: 103.000 تومان. (منبع: سایت مثقال)

ربع سکه بهار آزادی در بازار آزاد: 265.000 تومان و در بانک: 230.000

نیم سکه بهار آزادی در بازار آزاد: 520.000 تومان و در بانک: 452.000 تومان

قیمت تمام سکه طرح قدیم در بازار آزاد: 1.050.500 تومان. تمام سکه ظرح جدید در بازار آزاد 1.050.000 تومان و در بانک 922.000 تومان
            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

راهکار اینده برای فرار از زیر بار تحویل سکه آتی:

پیش فروش سکه اشکال شرعی دارد

عضو شورای فقهی بانک مرکزی با اشاره به اختلاف قیمت فاحش پیشفروش سکه با بازار آن گفت: توجیه شرعی برای ارزانفروشی دارایی و منابع ملی از سوی بانک مرکزی وجود ندارد. به نظر میرسد «حراج بانک کارگشایی» راه معتدل کردن بازار است.

میدونید این یعنی چی؟دو ماه دیگه میگن بیان پولتونو در ازای سکه های ثبت نامی تحویل بگیرید چون این معامله از اول مشکل شرعی داشته .... =))

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

در اصل توسط pani پست شده است View Post

عضو شورای فقهی بانک مرکزی با اشاره به اختلاف قیمت فاحش پیشفروش سکه با بازار آن گفت: توجیه شرعی برای ارزانفروشی دارایی و منابع ملی از سوی بانک مرکزی وجود ندارد. به نظر میرسد «حراج بانک کارگشایی» راه معتدل کردن بازار است.

میدونید این یعنی چی؟دو ماه دیگه میگن بیان پولتونو در ازای سکه های ثبت نامی تحویل بگیرید چون این معامله از اول مشکل شرعی داشته .... =))
                ;))

متاسفانه دقیقا همین طوره
                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

تازه این پولی که پس میگیرید مشکوک به اختلاط با مال حرامه...پس خمسش هم لطف کنید واریز کنید
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

دلار 2050تومان
                    یورو 2600تومان
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

متاسفانه این یعنی علنا ازعان داشتن به این که قیمت فعلی تا حدودی واقعیه#:-s
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20665

ما که گفتیم اخرش همچی حکمی میدن (-:
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20665

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          دلار 2050تومان
                          یورو 2600تومان
                          انگار جنگ شده ما خبر نداریم حتی اگه جنگ هم میشد دلار اینقدر رشد نمی کرد!!!
                          یورو رو نگاه . یورو تو کل دنیا ارزشش داره میاد پایین بعد تو ایران......................

اگه گذاشتن ما یه ماشین بخریم =))=)) بعدشم که بخریم پول بنزین باز نداریم بدیم =))
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20665

پس با این قیمت 4 شنبه و شنبه هم صف خرید داریم برا قندی ها (-: اینم 8 درصد دیگه =)) حیف که قپیرا بستست . همون بسته باشه بشه تا اون موقع دلار 2200 رو هم میبینه با این سرعتی که داره میره بالا (شوخی امیدوارم بالاتر نره دیگه دلا;)ر)
                            ///

نظر

• alireza9967
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 123

این از وضع قیمت طلا..............
                              این هم قیمت دلار..........
                              حالا جا داره که بگیم:
                              سال جهاد اقتصادی
                              خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20665

یعنی دولت داره چه افتضاحی به بار میاره فک کنم دیگه باید کم کم استعفا بدن همین الان هم فک کنم کلا ول کردن مملکتو خبری ازشون نیست!!!!
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X