کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وست عزیز قیمت دلار ازاد چنده؟ چرا همش قیمت بانکی رو اعلام می کنی این که کاری نداره همه می تونن ببینند.
دوست عزیز این الان چندمین پست توهین امیز شماست لطفا در نوشتن مطالب کمی ... داشته باشین (قبلا هم تعدادی از پست هاتون توسط مدیریت حذف شد )
در ضمن یادم نمیاد تعهدی به شما داده باشم که بازارو روند معاملاتی سهمها رو ول کنم و هرلحظه برای شما قیمت ها رو آپدیت و بروز کنم
دوست عزیز این الان چندمین پست توهین امیز شماست لطفا در نوشتن مطالب کمی ... داشته باشین (قبلا هم تعدادی از پست هاتون توسط مدیریت حذف شد )
در ضمن یادم نمیاد تعهدی به شما داده باشم که بازارو روند معاملاتی سهمها رو ول کنم و هرلحظه برای شما قیمت ها رو آپدیت و بروز کنم
ن کجا توهین کردم وقتی شمار رو دوست عزیز خطاب می کنم توهین است؟ شاید تو زبان شما اینجوری توهین است. نمی گم شما تعهد دارین یا ندارین شما همیشه قیمتهای می دین که با بازار پرته؟ غیر از این بوده دلار داره تو بازار بالای 1850 معامله می شه شما می گید 1780؟ یادتون رفته من گفتم اممار غلط نده کی توهین کردم. شما که آمار غلط می دی و مردم رو سر کار می ذاری فکر می کنی کار خوبی کردی؟ مدیریت سایت برای یک سری از افراد هم که قیمتهای پرت و سرکاری می ده باید فکری بکنه.
ن کجا توهین کردم وقتی شمار رو دوست عزیز خطاب می کنم توهین است؟ شاید تو زبان شما اینجوری توهین است. نمی گم شما تعهد دارین یا ندارین شما همیشه قیمتهای می دین که با بازار پرته؟ غیر از این بوده دلار داره تو بازار بالای 1850 معامله می شه شما می گید 1780؟ یادتون رفته من گفتم اممار غلط نده کی توهین کردم. شما که آمار غلط می دی و مردم رو سر کار می ذاری فکر می کنی کار خوبی کردی؟ مدیریت سایت برای یک سری از افراد هم که قیمتهای پرت و سرکاری می ده باید فکری بکنه.
تا جایی که یادم میاد سعی کردم در حد توانم اطلاع رسانی کنم ( چه نرخ مرجع چه نرخ در بازار آزاد ) البته منتی سر شما نمیزارم و چون خودم دلار دارم سعی کردم دقیقترین قیمت رو عنوان کنم
قیمتهای چند وقت اخیر دلار هم به شکل دقیقه ای در حال نوسان بود و اگر 17800 ریال اعلام کردم در ان زمان همون قیمت بوده این که بعد از چند دقیقه قیمت 70 تومان بالا میره مقصر من نیستم دوست عزیز
ضمنا منظور من از پست توهین آمیز پستهای قبلیتان بود که حذف شد و گرنه جای شکر ، تو این پستتون باقیه
این رو هم بدونید اگر هر از گاهی قیمت دلار اینجا چه از طرف من و چه سایر دوستان قرار داده میشه صرفا جهت اطلاع رسانیه و اگرنه به قول مهران جان بالا رفتن دلار به این شکل و قرار دادن همون قیمت در اینجا جز نشون دادن بدبختی و خیلی چیزهای دیگه چیزی نداره
عضو شورای فقهی بانک مرکزی با اشاره به اختلاف قیمت فاحش پیشفروش سکه با بازار آن گفت: توجیه شرعی برای ارزانفروشی دارایی و منابع ملی از سوی بانک مرکزی وجود ندارد. به نظر میرسد «حراج بانک کارگشایی» راه معتدل کردن بازار است.
میدونید این یعنی چی؟دو ماه دیگه میگن بیان پولتونو در ازای سکه های ثبت نامی تحویل بگیرید چون این معامله از اول مشکل شرعی داشته .... =))
عضو شورای فقهی بانک مرکزی با اشاره به اختلاف قیمت فاحش پیشفروش سکه با بازار آن گفت: توجیه شرعی برای ارزانفروشی دارایی و منابع ملی از سوی بانک مرکزی وجود ندارد. به نظر میرسد «حراج بانک کارگشایی» راه معتدل کردن بازار است.
میدونید این یعنی چی؟دو ماه دیگه میگن بیان پولتونو در ازای سکه های ثبت نامی تحویل بگیرید چون این معامله از اول مشکل شرعی داشته .... =))
تازه این پولی که پس میگیرید مشکوک به اختلاط با مال حرامه...پس خمسش هم لطف کنید واریز کنید
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
متاسفانه این یعنی علنا ازعان داشتن به این که قیمت فعلی تا حدودی واقعیه#:-s
انگار جنگ شده ما خبر نداریم حتی اگه جنگ هم میشد دلار اینقدر رشد نمی کرد!!!
یورو رو نگاه . یورو تو کل دنیا ارزشش داره میاد پایین بعد تو ایران......................
اگه گذاشتن ما یه ماشین بخریم =))=)) بعدشم که بخریم پول بنزین باز نداریم بدیم =))
پس با این قیمت 4 شنبه و شنبه هم صف خرید داریم برا قندی ها (-: اینم 8 درصد دیگه =)) حیف که قپیرا بستست . همون بسته باشه بشه تا اون موقع دلار 2200 رو هم میبینه با این سرعتی که داره میره بالا (شوخی امیدوارم بالاتر نره دیگه دلا;)ر)
نظر