نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • fiona
    کاربر فعال
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۴۰۵

در اصل توسط peyman_n۱۳۵۷ پست شده است مشاهده پست
    وست عزیز قیمت دلار ازاد چنده؟ چرا همش قیمت بانکی رو اعلام می کنی این که کاری نداره همه می تونن ببینند.
    سایت مثقال زده ۱۸۰۰ خرید
    ۱۹۰۰ فروش

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • اسفند ۱۳۸۹
      • ۲۵۳۲

وست عزیز قیمت دلار ازاد چنده؟ چرا همش قیمت بانکی رو اعلام می کنی این که کاری نداره همه می تونن ببینند.
      دوست عزیز این الان چندمین پست توهین امیز شماست لطفا در نوشتن مطالب کمی ... داشته باشین (قبلا هم تعدادی از پست هاتون توسط مدیریت حذف شد )
      در ضمن یادم نمیاد تعهدی به شما داده باشم که بازارو روند معاملاتی سهمها رو ول کنم و هرلحظه برای شما قیمت ها رو آپدیت و بروز کنم
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• peyman_n1357
        Banned
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۱۰۸

در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پست
        دوست عزیز این الان چندمین پست توهین امیز شماست لطفا در نوشتن مطالب کمی ... داشته باشین (قبلا هم تعدادی از پست هاتون توسط مدیریت حذف شد )
        در ضمن یادم نمیاد تعهدی به شما داده باشم که بازارو روند معاملاتی سهمها رو ول کنم و هرلحظه برای شما قیمت ها رو آپدیت و بروز کنم
        ن کجا توهین کردم وقتی شمار رو دوست عزیز خطاب می کنم توهین است؟ شاید تو زبان شما اینجوری توهین است. نمی گم شما تعهد دارین یا ندارین شما همیشه قیمتهای می دین که با بازار پرته؟ غیر از این بوده دلار داره تو بازار بالای ۱۸۵۰ معامله می شه شما می گید ۱۷۸۰؟ یادتون رفته من گفتم اممار غلط نده کی توهین کردم. شما که آمار غلط می دی و مردم رو سر کار می ذاری فکر می کنی کار خوبی کردی؟ مدیریت سایت برای یک سری از افراد هم که قیمتهای پرت و سرکاری می ده باید فکری بکنه.

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • اسفند ۱۳۸۹
          • ۲۵۳۲

ن کجا توهین کردم وقتی شمار رو دوست عزیز خطاب می کنم توهین است؟ شاید تو زبان شما اینجوری توهین است. نمی گم شما تعهد دارین یا ندارین شما همیشه قیمتهای می دین که با بازار پرته؟ غیر از این بوده دلار داره تو بازار بالای ۱۸۵۰ معامله می شه شما می گید ۱۷۸۰؟ یادتون رفته من گفتم اممار غلط نده کی توهین کردم. شما که آمار غلط می دی و مردم رو سر کار می ذاری فکر می کنی کار خوبی کردی؟ مدیریت سایت برای یک سری از افراد هم که قیمتهای پرت و سرکاری می ده باید فکری بکنه.

تا جایی که یادم میاد سعی کردم در حد توانم اطلاع رسانی کنم ( چه نرخ مرجع چه نرخ در بازار آزاد ) البته منتی سر شما نمیزارم و چون خودم دلار دارم سعی کردم دقیقترین قیمت رو عنوان کنم
          قیمتهای چند وقت اخیر دلار هم به شکل دقیقه ای در حال نوسان بود و اگر ۱۷۸۰۰ ریال اعلام کردم در ان زمان همون قیمت بوده این که بعد از چند دقیقه قیمت ۷۰ تومان بالا میره مقصر من نیستم دوست عزیز
          ضمنا منظور من از پست توهین آمیز پستهای قبلیتان بود که حذف شد و گرنه جای شکر ، تو این پستتون باقیه
          این رو هم بدونید اگر هر از گاهی قیمت دلار اینجا چه از طرف من و چه سایر دوستان قرار داده میشه صرفا جهت اطلاع رسانیه و اگرنه به قول مهران جان بالا رفتن دلار به این شکل و قرار دادن همون قیمت در اینجا جز نشون دادن بدبختی و خیلی چیزهای دیگه چیزی نداره

ممنون
          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۸۹
            • ۲۵۳۲

سکه یک گرمی در بازار: ۱۲۵.۰۰۰ تومان و در بانک: ۱۰۳.۰۰۰ تومان. (منبع: سایت مثقال)

ربع سکه بهار آزادی در بازار آزاد: ۲۶۵.۰۰۰ تومان و در بانک: ۲۳۰.۰۰۰

نیم سکه بهار آزادی در بازار آزاد: ۵۲۰.۰۰۰ تومان و در بانک: ۴۵۲.۰۰۰ تومان

قیمت تمام سکه طرح قدیم در بازار آزاد: ۱.۰۵۰.۵۰۰ تومان. تمام سکه ظرح جدید در بازار آزاد ۱.۰۵۰.۰۰۰ تومان و در بانک ۹۲۲.۰۰۰ تومان
            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• pani
              عضو فعال
              • دی ۱۳۸۹
              • ۲۰۱۶

راهکار اینده برای فرار از زیر بار تحویل سکه آتی:

پیش فروش سکه اشکال شرعی دارد

عضو شورای فقهی بانک مرکزی با اشاره به اختلاف قیمت فاحش پیشفروش سکه با بازار آن گفت: توجیه شرعی برای ارزانفروشی دارایی و منابع ملی از سوی بانک مرکزی وجود ندارد. به نظر میرسد «حراج بانک کارگشایی» راه معتدل کردن بازار است.

میدونید این یعنی چی؟دو ماه دیگه میگن بیان پولتونو در ازای سکه های ثبت نامی تحویل بگیرید چون این معامله از اول مشکل شرعی داشته .... =))

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۲۵۳۲

در اصل توسط pani پست شده است مشاهده پست

عضو شورای فقهی بانک مرکزی با اشاره به اختلاف قیمت فاحش پیشفروش سکه با بازار آن گفت: توجیه شرعی برای ارزانفروشی دارایی و منابع ملی از سوی بانک مرکزی وجود ندارد. به نظر میرسد «حراج بانک کارگشایی» راه معتدل کردن بازار است.

میدونید این یعنی چی؟دو ماه دیگه میگن بیان پولتونو در ازای سکه های ثبت نامی تحویل بگیرید چون این معامله از اول مشکل شرعی داشته .... =))
                ;))

متاسفانه دقیقا همین طوره
                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • اسفند ۱۳۹۰
                  • ۶۹۵۱

تازه این پولی که پس میگیرید مشکوک به اختلاط با مال حرامه...پس خمسش هم لطف کنید واریز کنید
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(۹۸)
                    • اسفند ۱۳۸۹
                    • ۳۰۵۰۲

دلار ۲۰۵۰تومان
                    یورو ۲۶۰۰تومان
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۴۹۴۴

متاسفانه این یعنی علنا ازعان داشتن به این که قیمت فعلی تا حدودی واقعیه#:-s
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۲۲۱۰۹

ما که گفتیم اخرش همچی حکمی میدن (-:
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • آذر ۱۳۹۰
                          • ۲۲۱۰۹

در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پست
                          دلار ۲۰۵۰تومان
                          یورو ۲۶۰۰تومان
                          انگار جنگ شده ما خبر نداریم حتی اگه جنگ هم میشد دلار اینقدر رشد نمی کرد!!!
                          یورو رو نگاه . یورو تو کل دنیا ارزشش داره میاد پایین بعد تو ایران......................

اگه گذاشتن ما یه ماشین بخریم =))=)) بعدشم که بخریم پول بنزین باز نداریم بدیم =))
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • آذر ۱۳۹۰
                            • ۲۲۱۰۹

پس با این قیمت ۴ شنبه و شنبه هم صف خرید داریم برا قندی ها (-: اینم ۸ درصد دیگه =)) حیف که قپیرا بستست . همون بسته باشه بشه تا اون موقع دلار ۲۲۰۰ رو هم میبینه با این سرعتی که داره میره بالا (شوخی امیدوارم بالاتر نره دیگه دلا;)ر)
                            ///

نظر

• alireza9967
                              عضو عادی
                              • آذر ۱۳۹۰
                              • ۱۲۳

این از وضع قیمت طلا..............
                              این هم قیمت دلار..........
                              حالا جا داره که بگیم:
                              سال جهاد اقتصادی
                              خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • آذر ۱۳۹۰
                                • ۲۲۱۰۹

یعنی دولت داره چه افتضاحی به بار میاره فک کنم دیگه باید کم کم استعفا بدن همین الان هم فک کنم کلا ول کردن مملکتو خبری ازشون نیست!!!!
                                ///

نظر

در حال کار...