کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : کدام کارگزاری ؟

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    خب من از شما پرسیدم پرتفوی سنگین یعنی چقدر. شما فرمودین 500 تومن به بالا.

شما آقای روشن رو می شناسید؟؟؟
    اگه می شناسید براتون مقدور هست که از طریق سفارش شما اقدام کنم؟؟

در جای دیگه عرض کردم پرتفو مثلا 100 میلیون ولی گردش بالا داشته باشه قطعا اعتبار میدن
    بله کاملا بنده رو میشناسن ولی تا به حال کسی رو معرفی نکردم
    اگر خواستین در خصوصی شماره دونفرشون رو میدم خدمت تون که با یک مجموعه هستن

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      در جای دیگه عرض کردم پرتفو مثلا 100 میلیون ولی گردش بالا داشته باشه قطعا اعتبار میدن
      بله کاملا بنده رو میشناسن ولی تا به حال کسی رو معرفی نکردم
      اگر خواستین در خصوصی شماره دونفرشون رو میدم خدمت تون که با یک مجموعه هستن
      اگه این لطف رو بکنید خیلی ممنون میشم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط matin پست شده است View Post
        در مورد کارگزاری ها چندنفر از دوستان پرسیدن، من هم تجربه خودم رو به اشتراک می ذارم شاید کمکی بکنه.
        تجربه کار با این کارگزاری ها رو داشتم:

کارگزاری کشاورزی:
        سامانه معاملاتی رایان هم افزا، بسیار ساده و با حداقل امکانات.
        پرسنل خوبی داشت و هر سال به مناسبت، کارت هدیه و هدایایی مثل پاورپانک و ... ارسال می کردند.

کارگزاری مفید:
        سامانه معاملاتی ایزی تریدر با امکانات نسبتا بهتر و رابط کاربری متفاوت.
        رفتار پرسنل چندان مناسب نبود، میانه خوبی با وام و اعتبار نداشتن و اختلال سامانه هم به ویژه در عرضه اولیه ها زیاد بود.

کارگزاری آگاه:
        سامانه معاملاتی آسا تریدر: به نظرم کپی ضعیف تر ایزی تریدر با همون مشکلات.
        تسهیلات باشگاه آگاه البته جذابیت های خودش رو داره، به ویژه تخفیف کارمزد معاملات. البته به کار من نیومد و پرسنل کارآمدی هم نداره.

کارگزاری اقتصاد بیدار:
        سامانه معاملاتی رایان هم افزا، بسیار ساده و فاقد امکانات.
        پشتیبانی ضعیف و پرسنل ناکارآمد. برای کوچکترین کاری باید حضوری به شعبه مراجعه کنید.

کارگزاری فارابی:
        سامانه فارابیکسو: ظاهر مناسب، امکانات نرم افزاری قابل قبول، سرعت مناسب (تا قبل از تراکم کدهای بورسی)، رابط کاربری خوب.
        پشتیبانی خوب و برخورد شایسته شعبه تهران، گرچه برخورد پرسنل شعب شهرستان رضایت بخش نبود.
        شعبه تهران با تماس تلفنی و ظرف 3 روز اعتبار 6ماهه بهم تخصیص داد. البته محدودیت هایی هم گذاشتن مثلا برای خرید حق تقدم باید حضوری میرفتم شعبه و فرم پر می کردم.
        کمتر از 1ماه تسویه کردم و تغییر ناظر زدم.

کارگزاری تدبیر گران فردا:
        سامانه معاملاتی اختصاصی پرانا: ظاهر متفاوت، چندان فِرندلی نیست ولی امکانات متنوعی داره (ستاره پرانا، آلارم های کاربردی، ویجت های مختلف، الگومتر هوشمند، ...)
        تدبیرگران فردا با سامانه های معاملاتی دیگه (اکسیر، رایان هم افزا، سهامیاب و ...) هم قابل دسترسی هست. من از نسخه ساده رایان هم افزا استفاده می کنم که اختلال کمتری داره. گرچه پرانا رو ترجیح می دم (اگر در ورژن آتی اشکالات مرتفع بشه).
        طبق تجربه ای که تا حالا داشتم، مشتری مداری خوبی دارن و هر بار که کاری پیش اومده، تلفنی و یا با پیامک رفع و رجوع کردن.
        ظرف چند روز و به استناد تراکنشم در فارابی، برام اعتبار باز کردند.
        بالاترین حجم اعتبار رو در بین کارگزاری ها داره و سهامیاب هم از تا پیش از این از خط اعتباری تدبیرگران فردا استفاده می کرد.
        سودش 24درصد هست که هرچی تراکنش کاربر بالاتر بره از این درصد کم میشه و امکان به صفر رسیدنش هم هست.
        اخیرا یک بار که سامانه مختل شده بود به نشانه عذرخواهی سود اعتبار ماهانه رو صفر کردن و مشتری مداری های این مدلی هم دارن.

با چندتا کارگزاری دیگه مثل حافظ و ... هم کار کردم که استمراری نداشت.
        این رو هم باید در نظر بگیریم که شعب کارگزاری ها در شهرهای مختلف برخوردهای متفاوتی دارن و تجربه من بیشتر با تهران و قم و گرگان بوده.
        حس کردم این پست کاربرmatin توی این تاپیک باشه دوستانی که نیاز دارن استفاده می کنن.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام به دوست بسیار عزیز و قدیمی.
          تدبیرگران با این مشتریان زیاد هنگی ندارد؟
          --------------------
          این تجربه شما از فارابی (لعنةالله‌علیه) با من خیلی متفاوت است...
          من هر چه از فارابی دیدم بدی بوده و بدی و بدی و بدی...
          چیزی که من از فارابی می‌دانم و دیده‌ام این بود که زمانی که همه کارگزاری‌ها به آسانی خرید و فروش می‌کردند این هنگ می‌کرد...
          زمانی که همه تخفیف می‌دادند این اضافه برداشت داشت از کارمزدها!
          زمانی که همه جا عرضه اولیه می‌شد به آسانی گرفت این باشرف‌ها!!! کلا دسترسی مشتریان را به سامانه مسدود می‌کردند و اصلا نمی‌شد سفارش گذاشت! نه در نماد عرضه اولیه و نه در نمادهای دیگر و همین باعث شد یک خاطره بسیار بد از فارابی داشته باشم. مطمئن هستم اکنون هم هنگی‌اش بیشتر از کارگزاری‌های دیگر نباشد از آنها کمتر نیست.
          شدم مسئول انتقال پست های مرتبط به این تاپیک :D

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط matin پست شده است View Post
            سلام جناب محمد حسین عزیز،
            یاد ایام گذشته و پرسش های گاه و بیگاه من و البته شکیبایی و راهنمایی های شما به خیر.

تا نیمه های 98 چندان مشکلی با فارابیکسو نداشتم. به ویژه در سهم هایی که قفل صف خرید یا فروش بودند و نیاز بود که در پیش گشایش (8:30) اوردر بذارم، با استفاده از نسخه اندروید موبیکسو به راحتی سرخطی میذاشتم و در ردیف زیر 10 قرار می گرفتم که مزیت خوبی حساب می شد. حدود 100م هم اعتبار اولیه دادن که قابل شارژ و افزایش بود. اما تدریجا اختلال سامانه بیشتر شد؛ مثلا اوردرها لغو نمی شدن، قدرت خرید به درستی محاسبه نمی شد و بدتر اینکه نقدینگی گاه کلا صفر می شد! و همین مورد اخیر بود که باعث شد تسویه کنم و تغییر ناظر بزنم.

تدبیرگران در حال حاضر در نسخه پرانا گاهی دیلِی داره و از تابلوی معاملات عقب میفته، در نسخه سهامیاب هم هنگی داره و خصوصا موقع ویرایش سفارش اذیت می کنه. نسخه اکسیر اختلال کمتری داره. در نسخه ساده رایان هم افزا این مشکلات به مراتب کمتر هست، اما به روزرسانی اطلاعات پرتفو عموما با تاخیر انجام می شه.
            مشکل دیگه این هست که این نسخه ها کاملا با هم سینک نیستن و مچ شدن اطلاعات پرتفوی شما در این نسخه ها، ممکنه تا صبح روز آتی زمان می بره.

ارادت همچنان باقی است.
            :)

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              لعنت به آگاه
              لعنت
              لعنت
              دوباره 20 تومن از پول من مونده رو هوا
              زنگم میزنم میگه هیچ کاری نمی تونیم بکنیم

سلام.
              وضع شما که خوب است.
              اکنون یک تومان از پول من را خورده و چند روزی است که پس نمی‌دهد.
              درخواست وجه داده‌ام و چیزی به بانک نیامده... گمان کنم یکی دو هفته‌ای شده باشد...
              سامانه‌شان هم که همه‌اش هنگ است...
              : (
              :(

پی‌نوشت: الان دیدم نوشته‌های مرتبط را اینجا منتقل کرده‌اید! خیلی متشکرم.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اصلا من نمی‌دانم شما چطور تماس گرفتید... من هرچقدر با آگاه تماس می‌گیرم کسی جواب نمی‌دهد.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

اصلا من نمی‌دانم شما چطور تماس گرفتید... من هرچقدر با آگاه تماس می‌گیرم کسی جواب نمی‌دهد.
                  منم با شیراز که تماس گرفتم بعد از کلی تماس آزاد شد و پاسخ دادند گفتند باید با تهران تماس بگیری.
                  بعد هر چی تهران و گرفتم آزاد نشد. همش اشغال بود
                  دوباره اونقد به شیراز زدم که آزاد شد و جواب دادند.
                  کلی هم سرشون داد زدم که این همه کارمزد از من می گیرید پس باید چه خدماتی به من بدید.
                  گفتم من هر چی تهران تماس می گیرم اشغاله. خودتون برام تماس بگیرید بگید درستش کنن.
                  دیگه یه ربع پشت خط موندم اون زنگ زد تهران گفت سفارشت خرید شده.
                  با اینکه من نمی دیدمش.
                  بعد از یه ده دقیقه ای که از تماسم گذاشتم اومد تو لیست معاملاتم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

سلام.
                    وضع شما که خوب است.
                    اکنون یک تومان از پول من را خورده و چند روزی است که پس نمی‌دهد.
                    درخواست وجه داده‌ام و چیزی به بانک نیامده... گمان کنم یکی دو هفته‌ای شده باشد...
                    سامانه‌شان هم که همه‌اش هنگ است...
                    : (
                    :(

پی‌نوشت: الان دیدم نوشته‌های مرتبط را اینجا منتقل کرده‌اید! خیلی متشکرم.
                    چطور یکی دو هفته گذاشته و هیچ اقدامی نکردید؟؟؟؟
                    من اگه جای شما بودم یه پنجشنبه میرفتم حضوری.
                    وقتی تلفنی جواب نمیدن.
                    یا اینکه اونقد تماس می گرفتم تا بالاخره جواب بدن.

نظر

• eps
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2019
                      • 435

برای دومین ماه سال جاری معرفی شد:
                      معرفی ۲۰ کارگزار اول و آخر بورس / سهم ۱۲۷ هزار میلیاردی ۱۰ شرکت

در پایان دومین ماه سال که بیش از ۲۴۹.۳ هزار میلیارد تومان در بورس معامله شد، ۱۰ کارگزار برتر با انجام ۵۱ درصد از کل معاملات ، ۱۲۷.۱ هزار میلیارد تومان را به تنهایی جابجا کردند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بورس تهران با اتمام دومین ماه سال، 40 روز کاری را سپری کرد و طی آن افزون بر 335 میلیارد سهم به ارزش بالغ بر 351.2 هزار میلیارد تومان توسط شرکت های کارگزاری دست به دست شد.

این آمار درحالی است که طی فروردین ماه بیش از 120.8 میلیارد سهم به ارزش 101.8 هزار میلیارد تومان در 17 روز کاری معامله شد که در مقایسه با معاملات اردیبهشت با بیش از 214.2 میلیارد سهم به ارزش 249.3 میلیارد تومان حکایت از رشد 77 و 145 درصدی حجم و ارزش معاملات دارد.

در این حجم از معاملات شرکت های بورسی، 10 کارگزار با سهم 51 درصدی بیش از 127.1 هزار میلیارد تومان را به نام خود کردند تا 122.2 هزار میلیارد تومان دیگر نصیب 97 کارگزار دیگر شود.

کارگزاری مفید در صدر این گروه با تکیه بر مشتریان خرد و کلان و رویه معاملات آنلاین، سهم 19.61 درصدی معاملات اردیبهشت را به خود اختصاص داد و کارگزاری آگاه نیز با سهم 12.52 درصدی در رتبه دوم ایستاد.

کارگزاری های فارابی، مبین سرمایه و بانک پاسارگاد هم به ترتیب با سهم 3.18 ،3.10 و 2.55 درصدی در رده های سوم، چهارم و پنجم ایستادند تا به این ترتیب از پله های اول تا پنجم در اختیار یک شرکت کارگزاری وابسته به بانک هم باشد.

در رده های بعدی هم کارگزاری های نهایت نگر، حافظ، صبا تامین، بورس بیمه ایران و سهم آشنا با انجام 2.55، 2.40، 2.03، 1.63 و 1.44 درصدی معاملات بورس قرار گرفتند.

در انتهای این جدول 107 شرکتی هم 10 کارگزاری پارس نمودگر، ارزش آفرین الوند، شاخص سهام، آبتین استاک، سهم یار، پارس ایده بنیان، جهان سهم، ساو آفرین، ایران سهم و بهین پویا با سهم صفر تا 0.07 درصدی ایستاده اند.

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
                        90 درصد نقد.
                        کارگزاریمو عوض میکنم .
                        مفید آشغالترین کارگزاری

پیشنهاد میکنم از پایین لیست چند تا رو پیدا کنید و به این کارگزاری های خلوت مراجعه کنید .. چند کارگزاری اول لیست بدلیل شلوغی نه جواب درستی میدن نه خدمات خوبی ارائه میکنند..

هر چه قدر مشتریشون کمتر باشه بیشتر عزت به مشتری میذارن و خدمات میدهند..

اشتباه اکثر مشتری ها اینه که چسبیدن به 10 کارگزاری اول لیست.. در صورتیکه در شلوغی های بازار ضعیفترین خدمات را میدن..
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• شهراد
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 127

مفید فقط یک حسن داره ...با حساب حامی به باقی مانده پول سود روز شمار میده ..
                          آیا کارگزاری دیگه ای هست که چنین چیزی داشته باشه ...
                          سیستم آنلاین مفید خیلی مشکل داره

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

در اصل توسط شهراد پست شده است View Post
                            مفید فقط یک حسن داره ...با حساب حامی به باقی مانده پول سود روز شمار میده ..
                            آیا کارگزاری دیگه ای هست که چنین چیزی داشته باشه ...
                            سیستم آنلاین مفید خیلی مشکل داره
                            خودتون میتونید در هر کارگزاری دیگه اگر پول مازاد در حساب داشته باشید از صندوق های درآمد ثابت خرید کنید به راحتی.
                            چند نمونه صندوق درآمد ثابت با نماد های

سپاس
                            کمند
                            پارند
                            کیان

که به راحتی با آنلاین از هر کارگزاریی قابل خرید و فروش هستند..
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                              عضو فعال
                              • Mar 2020
                              • 1075

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                              خودتون میتونید در هر کارگزاری دیگه اگر پول مازاد در حساب داشته باشید از صندوق های درآمد ثابت خرید کنید به راحتی.
                              چند نمونه صندوق درآمد ثابت با نماد های

سپاس
                              کمند
                              پارند
                              کیان

که به راحتی با آنلاین از هر کارگزاریی قابل خرید و فروش هستند..
                              کارمزد خرید و فروش اینا چقدره؟
                              ادرس کانال تلگرامی ام:
                              https://t.me/afkarboursei

نظر

• شهراد
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 127

نرخ سودشون چقدره ؟ و کارمزد معامله ؟

نظر

در حال کار...