کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa90
    عضو فعال
    • May 2013
    • 136

اخیرا کارگزاری مفید یه طرحی راه انداخته به نام پلکان.
    خلاصه این طرح اینه که با انجام معامله به شما امتیاز تعلق میگیره و بعد از اینکه امتیاز شما به حد مشخصی رسید میتونید درخواست پاداش یا هدیه بدید... جوایزش هم گوشی، اعتبار تا سقف 20 میلیون تومان، لپ تاپ و پرینتر و .... هستش.

لینک ثبت نام در طرح پلکان کارگزاری مفید:

کد معرفی نامه: (هر کد یکبار قابل استفاده است)
    10494897 10498283 10495373 10493184 10495727 10497341
    10497042 10492603 10493427 10491462 10493893 10492213

نظر

• احسان147
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 937

مفید کارگزاری خوبی نیست

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

در اصل توسط silver پست شده است View Post
        کارگزاری های کوچک رو انتخاب کن که محتاج به کارمزدت باشن.بهت سرویس خوبی هم میدن.
        این حرفو کاملا قبول دارم من تو یه کارگزاری گمنام حساب دارم برای عرضه اولیه ها هر چقدر من پول داشته باشم بهم سهم تعلق میگیره محدودیتشون اینه که حسابت بالای 25 تومن گردش داشته باشه همین!!!!!!!!واقعا راضیم .اما بعضی وقتا هم خنگ بازی در میارن
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• Brother
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 193

در اصل توسط silver پست شده است View Post
          کارگزاری های کوچک رو انتخاب کن که محتاج به کارمزدت باشن.بهت سرویس خوبی هم میدن.
          در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
          این حرفو کاملا قبول دارم من تو یه کارگزاری گمنام حساب دارم برای عرضه اولیه ها هر چقدر من پول داشته باشم بهم سهم تعلق میگیره محدودیتشون اینه که حسابت بالای 25 تومن گردش داشته باشه همین!!!!!!!!واقعا راضیم .اما بعضی وقتا هم خنگ بازی در میارن
          خوب حالا اگر کسی لطف کنه چند تا از این کارگزاری ها را اینجا و یا تو پیام خصوصی و یا به ایمیل بنده HM110123@ yahoo.com ارسال و یا معرفی کنه و یا راهنمائی برای پیدا کردن اینها داشته باشه ممنون می شوم.
          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• راز نما
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 347

دوستان اگر یک کارگزاری خوب میشناسند و اعتبار هم میدهد را بما هم معرفی کنند حالا اینجا یا پیام خصوصی ممنون میشیم .
            تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• NICOLE
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 523

كارگذاري سرمايه گذاري بانك ملي يا ني بي اعتبار هم ميده
              بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

دوستان من میخوام از همراه تریدر تدبیر پرداز استفاده کنم ..نرم افزارشم از سایت تدبیر دانلود کردم ولی وقتی اجرا میکنم ..اون قسمتی که باید کارگزار رو انتخاب کنم اسم چند کارگزاری رو بیشتر نزده .... کسی از دوستان هست که با کارگزاری سپه کار کنه و از همراه تریدر استفاده کنه؟

لطفا راهنمایی کنید ببینیم چه جوری میشه کارگزاری سپه رو تو لیستش بیارم....

سپاس
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• farhad894
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 251

شرکت کارگزاری پارس گستر خبره

نظر

• behzad2007
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 78

سلام دوستان کسی با انلاین امین سهم کار کرده چطوریه مشکلاتش چیه مزیتاش چیه
                    ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• alizali
                      کاربر فعال
                      • Jan 2013
                      • 457

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                      دوستان من میخوام از همراه تریدر تدبیر پرداز استفاده کنم ..نرم افزارشم از سایت تدبیر دانلود کردم ولی وقتی اجرا میکنم ..اون قسمتی که باید کارگزار رو انتخاب کنم اسم چند کارگزاری رو بیشتر نزده .... کسی از دوستان هست که با کارگزاری سپه کار کنه و از همراه تریدر استفاده کنه؟

سپاس
                      همراه تریدر محصول شرکت تدبیر هست و فقط برای کارگزارهایی کار میکنه که آنلاین اونها هم تدبیر باشه
                      همونهایی که در لیست می بینید فقط
                      نمی تونید اضافه کنید

نظر

• kscaig
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 99

سلام
                        من آنلاین امین سهم دارم.هیچی نداره،موقع عرضه اولیه همیشه هنگه،سرعتشم پایینه،بعضی وقتی اعداد رو اصلا نشون نمیده یا باید رفرش کنی یا خارج شی و دوباره وارد بشی.ما که خیری ندیدیم
                        دارم عوضش میکن راحت شم
                        خشته شدم ازش
                        X-(
                        آخرین ویرایش توسط kscaig؛ 2013/07/11, 12:54.

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post

سپاس
                          در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                          همراه تریدر محصول شرکت تدبیر هست و فقط برای کارگزارهایی کار میکنه که آنلاین اونها هم تدبیر باشه
                          همونهایی که در لیست می بینید فقط
                          نمی تونید اضافه کنید
                          علی جان ممنون از پاسختون ولی سپه هم با تدبیر کار میکنه یعنی معاملات آنلاینم برای شرکت تدبیر پردازه وحتی تو نمایشگاه که کارمند تدبیر پرداز داشت نرم افزارش رو بهم معرفی میکرد ازم پرسید کارگزارت کیه که برای اون کارگزاری جوابش مثبت بود ولی حالا تو لیستش که نگاه میکنم میبینم اصلا اسمی از این کارگزار نیامده!!!
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• alizali
                            کاربر فعال
                            • Jan 2013
                            • 457

الان چک کردم دیدم آنلاین سپه هم تدبیره
                            ولی چرا همراهش نیست نمیدونم
                            با خود شرکت تدبیر تماس گرفته اید؟

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

نه علی جان گذاشتم شنبه هم از کارگزارم بپرسم و هم از بچه های تدبیر آخه اینجوری یه مقدار به مشکل میخورم....فردا عازم سفرم و استفاده از اینترنت گوشی برام اهمیت داره ...البته سایت آنلاینم رو مرورگر گوشیم باز میکنه ..سیستم عاملشم آندرویده ولی تا حالا امتحان نکردم ببینم خرید و فروش به این طریق شدنیه یا نه.....
                              به نظرتون خرید و فروش با خود سایت آنلاین (نه همراه تریدر) شدنیه؟؟

سپاس

نظر

• majid2010
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 63

شدنیه . چرا نباشه ؟
                                من خودم سر کار با مروگر گوشی هم معامله میکنم هم بازار رو رصد می کنم .

Sent from my GT-S5660 using Forum Runner

نظر

در حال کار...
                                X