سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tvihn
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 312

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط .احسان.";454008][B]سلام و شب بخير،

پرتفوي دوستان اكثرا بين 15% تا 40% افت داشته است، اما اين سود از دست رفته مجدد از راه بورس به پرتفوي دوستان برخواهد گشت، انشالله.
    پس از شفاف سازي پتروشيمي ها و باز كردن آنها با نوسان نامحدود درد بازار تسكين پيدا خواهد كرد و استارت روند جدي شروع رشد بازار خواهد بود. بسياري از پولها در سهام پتروشيمي بلوكه شده و براي گردش در بازار لازم است.
    در بازار مثبت آينده بايد با انتخابهاي صحيح و اندكي جابجايي در سبد ضرر وارد شده را جبران و فراتر از دارايي قبل از ريزش بازار رسيد.
    تخمين بنده از بازار مثبت آينده [COLOR="#0000FF
    پست شده است
    اسفند [/COLOR]و فروردين مي باشد. كم كم نشانه هاي اين مثبت شدن پديدار خواهد شد.

موفق باشيد.[/B]
    با سلام و خسته نباشید
    یکی ازدوستان اکثر سبدش پترو شیمیه
    27% شاراک 28000
    15%شپدیس 19000
    20% خراسان 10330
    25% فاراک 8140
    6% شامل 17000ا
    5% غبشهر 15450
    بنظر شما با قیمتهای فعلی برای اینکه زیانش حداقل بشه چکار بایستی بکنه مثلا تو سبدش بعضی سهامها رو عوض کنه اگه نظرتون مثبته چه سهامی رو با کدوم سهام عوض کنه بهتره اگه ممکنه راهنمایی اساسی بکنین ممنون از راهنماییها و زحماتتون

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

این سایت شکایت به وزارت اقتصاده
      لطفا همگی برید شکایت کنید
      هرجور میتونید شکایت کنید ، فقط چند دقیقه طول میکشه...
      همه جا اطلاع رسانی کنید...
      http://www.mefa.ir/portal/Home/Defau...9-3d04ab3255ed
      هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• aliabfa
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 147

سید عزیز شکایت بنده در سایت ثبت شد . امیدوارم بقیه دوستان هم همت کنند. پاینده باشید.

نظر

• خوشحال
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 247

تنها راه نجات بورس استعفای صالح ابادی است

نظر

• saber789
            عضو عادی
            • May 2013
            • 97

در اصل توسط alipour پست شده است
            دوستان این کاهش بعد از توقف پتروشیمی ها فقط بخاطرجمع کردن سهام از دست سهامدار جز است این موضوع واگذاری سهام به خارجی هاست کمترین سهام این گروه 1دلار می باشد سعی کنید پله ای خرید کنید این فرصت را از دست ندهید حتی اگر این موضوع دوسال هم طول بکشد گین ان در هیچ بازاری پیدا نخواهد شد...بخاطردور زدن تحریم در اینده این موضوع برای این صنعت از نان شب واجبتر است..92/11/21.
            داداش من خارجی بیاد سهام ایران رو بخره که چی بشه ؟

/:.nono.:/

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

شب بخير،

سخني با دوستان عزيزم،
              سعي مي كنم، سخن با دوستان در قالب پرسش و پاسخ جلو ببرم.

دليل اصلي ريزش بازار چيست!؟

دليل اصلي ريزش بازار مرتبط با ذات بازار است، ذات بازار بورس با نوسان همراه است. اين يك واقعيت است، و تا وقتي آن را نپذيريم، بورس و هر بازار مالي مبتني بر عرضه و تقاضا را نشناخته ايم. دنبال تئوري توطيه نباشيم، هرچند ممكن است، عوامل تاثير گذار اثر خود را بر بازارها بگذارند، اما همه كاره نيستند، حتي اگر فرض كنيم، بازار بورس، بازيگر اصلي دارد، كه نظر شخصي بنده بدينگونه نيست.
              بازار دلار و سكه هم ضررهاي خود را به خريدارانش زده است. خريدارهاي دلار 3600 سال پيش همين موقع، 50% اصل پول (20% ضرر كاهش قيمت+30% خواب پول) خود را از دست داده اند. بنابراين براي كار كردن در بازارهاي مالي مبتني بر عرضه و تقاضا بايد اين ريسك ها را پيش بيني نمود. دولت بعنوان بازيگر اصلي بازار دلار و سكه، خودش هزاران خطا و اشتباه داشت، چه ارزان فروشي ها كه نداشت. در واقع حتي ممكن است، بازيگر اصلي يك بازار نيز خود دچار اشتباهات زياد محاسباتي شود. در مورد بورس نيز با تعداد زيادي بازيگرهاي پرتوان تحليلها كار چندان ساده اي نيست.

تاثير گذار در بازار چه كسي است، حقيقي يا حقوقي؟

تاثير گذار در بازار مي تواند هم حقيقي باشد و هم حقوقي. مهم آنست كه كداميك توان مالي بيشتر و دارايي سهام زيادتري داشته باشد. بنابراين اينكه حقوقي خريد يا فروخت، يا حقيقي خريد يا فروخت نبايد به هيچ وجه مبناي خريد يا فروش سهام قرار داشته باشد. اما تاثير گذار اصلي در بازار نيمه كاراي بورس ايران، را مي توان حقوقي ها با توان مالي بالا دانست، كه مي توانند به بازار جهت دهي دهند، و حقيقي هاي با توان مالي خوب اما كم اطلاع را همراه سازند. البته هميشه همراه اين حقوقي ها جهت ده به بازار حقيقي هاي مطلع نيز وجود دارد. كه گاها زودتر وارد عمل مي شوند.

آيا اين حقوقي هاي جهت ده به بازار، مي خواهند بازار منفي باشد؟ آيا توانايي برگرداندن بازار را دارد؟

جواب سوال اول، آري است. منفي بازار فعلي مبتني بر سناريو است، تا ذات بازار را به سهامداران جديد، كساني كه دير آمده اند و مي خواهند با سود كلان زود بروند، و خيلي ديگر نشان دهند.
              در مورد سوال دوم بايد عرض كنم، قطعا، به اين مورد شك نكنيد. بعضي از ما سهامداران جز و حقيقي، با توجه به منابع مالي محدود خود، فكر مي كنيم، وقتي بازار منفي شده (همانند بازار فعلي) برگشت سخت و سختر مي شود. در صورتيكه اين فكر كاملا اشتباه است. به راحتي آب خوردن با 1000 ميليارد تومان اعتباري چند نهاد مي توانند بازار را برگردانند، و بازار را در روند صعود قرار دهند. اما تشخيص برگشت، برعهده همان چند نهاد و بازيگران است.

آيا اگر 1 ماه پيش اين ريزش را با درصد بالا پيش بيني مي كردم، از بازار خارج مي شدم؟

بله، اگر با درصد بالا اين ريزش را پيش بيني مي كردم، قطعا خارج مي شدم، چون شرط عقل بود. اما در اين نقطه به هيچ وجه خارج نخواهم شد. چون شرط عقل است، در هيجانات خريد، فروشنده باشيم، نه در هيجانات فروش، فروشنده!! اين پاسخ ملاك دوستان براي خريد يا فروش نباشد. اين تنها نظر شخصي بنده است.

مسير نقدينگي به كجا ختم خواهد شد؟

همچنان در ماه هاي آتي نقدينگي بيش از پيش به بورس هدايت خواهد شد، در سال 89 با شروع فاز اول هدفمندي كه ركود ناشي از ترس در بازار فراگير بود (با توجه به ناشناخته بودن اين طرح) و حجم معاملات بسيار پايين بازار (زير 50 ميليارد تومان) در تاپيك سهام طلايي تالار همسايه پيش بيني ارزش معاملات بين 500-1000 ميليارد تومان را در چند سال آينده شد. اكنون نيز سال آينده بازار بورس توانايي افزايش حجم معاملات بالاي 2000 ميليارد تومان را برايش متصور هستم. و اين معناي نمي دهد، به جز يك چيز. نقدينگي به بورس ختم خواهد شد. اميدوارم، چون زياد پيش گويي بدي نيستم!!

موفق باشيد.

آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

احسان جان شما این تحلیل را یادت هست نه ؟
                الانم باید ریزش داشته باشیم تا 800 کف این سهم است برای ریزش فقط تو این قیمت ها فرصت خرید است شلعاب .....

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

وپاسار خدمت دوستان ......
                  نمودار های همه من بعد تعدیل نشده خواهد بود و در بعضی مواقع از تعدیل شده استفاده خواهم کرد نرم افزار شرکت ره اورد نوین است در این 3 ماه اخیر فقط با مفید تریدر کار کردم اما چارت های ره اورد نوین قشنگ تر است و نتیجه بهتری به دست می اورم تست این چارت ها در 2 سال گذشته بوده است .......
                  صعود بزرگ دیگری در راه است منتظر بهانه باشیم ......

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

فاسمین
                    احتمال ادامه ریزش ها تا قیمت های فوق ادامه دارد .........

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

تقریبا به انتهای اصلاح نزدیک میشویم البته شاید این اصلاح انتهای 2 باشد شایدم انتهای موج A باشد اما چیزی که هست باید صعود داشته باشیم قیمت حراجی شده است .... ارزان شده همه بخرن .....
                      اگر ساختار صعودی که شکل گرفت و در قالب 5 موج بود با قطعیت میشه گفت استارت شده برای موج 3 حالا حالا ها با این سهم من کار دارم......
                      افزایش حجم در معاملات 2 روز گذشته مشهود است ......

نظر

• Fundamental
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 697

ممنون میشم نمودار از غپاک ارائه کنید

نظر

• saeidhidari
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 496

موج 1و2 رنا را هم دیدیم باید منتظر بازگشایی باشکوه این سهم باشیم.......
                          واگرایی داریم موجود است ...
                          انتهی موج 4 تمام شده است......در اصلاح موج 2 هستیم که باید انتظارکشید ....

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

فن اوا ..... تقریبا به انتهای موج 4 نزدیک میشویم /......

نظر

• einstein
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 360

دیشب کامنتی گذاشتم در پاسخ دوست مون آقا احسان،خلاصه مطلب این بود که بر خلاف نظر آقا احسان نوسانات اخیر را اولاٌ نوسان نمیدانم بلکه سقوط است و دوماٌ صرفنظر از اینکه چه اسمی روی آن بگذاریم ،عادی نیست چون دلیلی موجهی برای این افت نداریم.همچنین فشار عرضه بعد از برگشت بازار و سقوط بیشتر را نشانه خوبی ندانستم.
                              متاسفانه کامنت من حذف شد ،بدون اینکه شخص خاصی را متهم کنم که اقدام به حذف آن پست اقدام کرد، لازم دونستم توضیحات زیر را بعنوان آخرین پست این فروم که البته شاید به سرنوشت قبلی دچار شود پست کنم.
                              تحصیلات بنده مالی هست و خودم حداقل خودم را بعنوان یک تحلیلگر مالی قبول دارم.رویدادهای سیاسی را نیز پیگیری میکنم بنابراین در حدی که نیاز باشد از دانش سیاسی برخوردارم که بتوانم تحلیل مالی در شرایط بازار ایران ارائه دهم.
                              تا الان چیزی را بر خلاف آنچه انجام دادم ننوشتم.تا الان برای بازارگرمی ،تبلیغات یا تخریب چیزی پست نکردم.هر آنچه نوشتم صرفنظر از درست یا غلط بودنش بر اساس تحلیلی بود که با صرف زمان نسبتاٌ طولانی انجام دادم.خوشبختانه اکثر تحلیلها هم از درست از آب درامد.به تاپیک غبشهر شما نگاه کنید زمانی که غبشهر 4500 تومن و دوستانی تارگتهای 12-10 هزار تومنی میدادند ،با تحلیل گفتم سقف این سهم 5 تومن هست.در مورد واتی 900 تومنی زمانی که در صف خرید قفل بود ،هشدار دادم.شیران همینطور زمانی که بعضی تارگتهای 10 تومنی تا پایان سال می دادند ،گفتم چنین خبری نیست.یا زمانی که در این اواخر برخی دارویی های با پی به ای 10 را تبلیغ میکردند ،گفتم علیرغم تعدیل قطعی در گزارشات نه ماهه ،این تعدیل پیش خور شده و خرید در این دامنه قیمتی توصیه نمی شود.
                              در طرف مقابل به کرات سهمایی مانند خگستر،تجارت ،فاسمین ،وصنا ، وبانک ،وپارس ،فاسمین توصیه می شدند.
                              حدود دو هفته قبل شاید بعنوان اولین نفر در این فروم و حتی در فرومهای بورسی دیگر این احتمال را مطرح کردم که سقوط اخیر یک اقدام برنامه ریزی شده از طرف کسانی باشد که به هر دلیلی نخواهند شاهد موفقیت دولت فعلی در زمینه اقتصاد باشند .امروزه میبینیم که در همه سایتها و وبلاگها و فرومها به این موضوع اشاره می شود و حتی جز پر بیننده ترین مطلب هم قرار می گیرد.
                              چند روز قبل نیز مطلبی پست شد که دوستان از اینکه نرخ خوراک 15 یا 20 شود خیلی خوشحال نباشند ، و فکر نکنند که چون در صنایع دیگر سرمایه گذاری کردند ،خطری آنها را تهدید نمی کند.نوشتم اگر پتروشیمی ها سقوط کنند همه را با خود می کشند پایین.متاسفم که همان شد و این روزها می بینیم که سهم صرفنظر از ارزنده بودن یا نبودن برای افت بیشتر کورس گذاشتند.

اینها را ننوشتم که خدای نکرده خودستایی کرده باشم،هیچ تحلیلگری نیست که تمام تحلیلهایش بدون کم و کاست درست باشد ،هدف فقط این بود که بگویم اگر مطلبی نوشته می شود بر اساس تحلیل است و شایسته است به جای حذف ان پاسخ در خوری بدهیم نه اینکه صورت مسائله را پاک کنیم.
                              اگر ما به چیزی به اسم آزادی بیان اعتقاد داریم ، به جای خاموش کردن صدا ها ،پاسخ بدهیم.چرا به جای پاسخ به نظر بنده، باید آن پست حذف شود؟
                              یکبار در تاپیک فاذر فقط این جمله را نوشتم " دوستان در خریدهای خود دقت کنید و ریسک سهام با پی به ای بالا ،در این بازار بالا است" که حذف شد ،واقعاٌ چرا؟

چرا سعی میکنیم نوسانات اخیر را جزئی از بازار بدانیم و آنرا عادی جلوه دهیم؟الان که دیگر کار از کار گذشته است ،و نگهداری سهم ها و گرفتن سود نقدی شان شاید منطقی تر از فروش در قیمتهای فعلی باشد،ولی چرا چیزی که عادی نیست میخواهیم عادی جلوه اش بدیم؟
                              مگر میشود تمامی سهمها همزمان باد شده باشد؟
                              وصنعت 110 سود ساخت ،مجمع اش هم نزدیک است ،اتفاقاٌ در دیماه و در اوج قیمتها کلی سهم فروخت و اوراق خرید ، در اولین ماه از سال مالی جدید هم نزدیم 12 تومن سود ساخت ،ایا صف فروش این سهم در 280 تومن عادی است؟
                              آیا صف فروش وصنا در قیمت 320 تومن عادی است در حالیکه 90 تومن سود ساخت و به ازای هر سهم 1.3 ونوین دارد که فقط در سال مالی جدیدش از محل DPS ونوین 50 تومن سود کسب خواهد کرد ؟
                              آیا صف فروش وبشهر در قیمت 330 تومن عادی است؟وبشهر مالک 38% ونوین است .صرفنظر از سایر شرکتهایی که وبشهر دارد و صرفنظر از مازاد ارزش مدیریتی ونوین و علیرغم افتی که تا الان ونوین داشته سهم وبشهر از ونوین ،10 ، کمتر از ارزش بازار وبشهر است؟ آیا این عادی است؟
                              سهمای اینچنینی کم نداریم.50% سهمامی که الان صف فروش دارند ،وضعیت کم و بیش مشابهی دارند.

چرا این روزها هیچ کس حرف نمی زند؟شما نگاه کنید در دو روز گذشته تنها روزنامه شرق بود که اشاره ای به وضعیت بحرانی بورس داشت.چرا بقیه ساکتند؟و مهمتر چرا شرق؟
                              چرا دیگر مدیران بورس و وزیر اقتصاد و ... نمی آیند بگویند وضعیت عادی است ؟نکند واقعاٌ دارد برای آنها هم غیر عادی می شود؟

چرا بعضی اینقدر از گران شدن خوراک گاز ذوق زده می شوند؟چرا برخی خبرگزاریها دارند بعنوان یک بولتن سرمایه گذاری عمل می کنند؟چرا افرادی پشت قضیه گران شده گاز هستند که سابقه ارائه چنین طرح های اقتصادی سیاسی در کارنامه دارند؟

دوستان هیچ چیز عادی نیست و پیش بینی روند بازار در این شرایط بسیار سخت است.مولفه های غیر مالی دارند جهت بازار را مشخص می کنند.البته این نظر شخصی بنده است.در اینکه خیلی از سهام الان دارند زیر ارزش ذاتی اشان معامله می شوند ، شکی نیست ولی این دلیل کافی برای متضرر شدن بیشتر نیست.فراموش نکنیم خیلی از سهامی که الان مدعی هستیم زیر ارزش ذاتی اشان معامله می شوند ،حداقل 50% بالای قیمت ابتدای سال دراند معامله می شوند.بعبارتی خرید و فروش زیر ارزش ذاتی در بورس ایران خیلی عجیب نیست ،در گذشته بوده و ممکن است در آینده نیز خواهد بود.بر اساس تحلیل سیاسی خود تصمیم بگیرید.اگر میخواهید بمانید ،سبد خود را مجدداٌ ارزیابی کنید و سهام غیر بنیادی خود را به سهام بنیادی تبدیل کنید.درصد سهام با پی به ای بالا را تا حد ممکن پایین بیاورید.
                              با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

نظر

• nav
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 97

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                                دیشب کامنتی گذاشتم در پاسخ دوست مون آقا احسان،خلاصه مطلب این بود که بر خلاف نظر آقا احسان نوسانات اخیر را اولاٌ نوسان نمیدانم بلکه سقوط است و دوماٌ صرفنظر از اینکه چه اسمی روی آن بگذاریم ،عادی نیست چون دلیلی موجهی برای این افت نداریم.همچنین فشار عرضه بعد از برگشت بازار و سقوط بیشتر را نشانه خوبی ندانستم.
                                متاسفانه کامنت من حذف شد ،بدون اینکه شخص خاصی را متهم کنم که اقدام به حذف آن پست اقدام کرد، لازم دونستم توضیحات زیر را بعنوان آخرین پست این فروم که البته شاید به سرنوشت قبلی دچار شود پست کنم.
                                تحصیلات بنده مالی هست و خودم حداقل خودم را بعنوان یک تحلیلگر مالی قبول دارم.رویدادهای سیاسی را نیز پیگیری میکنم بنابراین در حدی که نیاز باشد از دانش سیاسی برخوردارم که بتوانم تحلیل مالی در شرایط بازار ایران ارائه دهم.
                                تا الان چیزی را بر خلاف آنچه انجام دادم ننوشتم.تا الان برای بازارگرمی ،تبلیغات یا تخریب چیزی پست نکردم.هر آنچه نوشتم صرفنظر از درست یا غلط بودنش بر اساس تحلیلی بود که با صرف زمان نسبتاٌ طولانی انجام دادم.خوشبختانه اکثر تحلیلها هم از درست از آب درامد.به تاپیک غبشهر شما نگاه کنید زمانی که غبشهر 4500 تومن و دوستانی تارگتهای 12-10 هزار تومنی میدادند ،با تحلیل گفتم سقف این سهم 5 تومن هست.در مورد واتی 900 تومنی زمانی که در صف خرید قفل بود ،هشدار دادم.شیران همینطور زمانی که بعضی تارگتهای 10 تومنی تا پایان سال می دادند ،گفتم چنین خبری نیست.یا زمانی که در این اواخر برخی دارویی های با پی به ای 10 را تبلیغ میکردند ،گفتم علیرغم تعدیل قطعی در گزارشات نه ماهه ،این تعدیل پیش خور شده و خرید در این دامنه قیمتی توصیه نمی شود.
                                در طرف مقابل به کرات سهمایی مانند خگستر،تجارت ،فاسمین ،وصنا ، وبانک ،وپارس ،فاسمین توصیه می شدند.
                                حدود دو هفته قبل شاید بعنوان اولین نفر در این فروم و حتی در فرومهای بورسی دیگر این احتمال را مطرح کردم که سقوط اخیر یک اقدام برنامه ریزی شده از طرف کسانی باشد که به هر دلیلی نخواهند شاهد موفقیت دولت فعلی در زمینه اقتصاد باشند .امروزه میبینیم که در همه سایتها و وبلاگها و فرومها به این موضوع اشاره می شود و حتی جز پر بیننده ترین مطلب هم قرار می گیرد.
                                چند روز قبل نیز مطلبی پست شد که دوستان از اینکه نرخ خوراک 15 یا 20 شود خیلی خوشحال نباشند ، و فکر نکنند که چون در صنایع دیگر سرمایه گذاری کردند ،خطری آنها را تهدید نمی کند.نوشتم اگر پتروشیمی ها سقوط کنند همه را با خود می کشند پایین.متاسفم که همان شد و این روزها می بینیم که سهم صرفنظر از ارزنده بودن یا نبودن برای افت بیشتر کورس گذاشتند.

اینها را ننوشتم که خدای نکرده خودستایی کرده باشم،هیچ تحلیلگری نیست که تمام تحلیلهایش بدون کم و کاست درست باشد ،هدف فقط این بود که بگویم اگر مطلبی نوشته می شود بر اساس تحلیل است و شایسته است به جای حذف ان پاسخ در خوری بدهیم نه اینکه صورت مسائله را پاک کنیم.
                                اگر ما به چیزی به اسم آزادی بیان اعتقاد داریم ، به جای خاموش کردن صدا ها ،پاسخ بدهیم.چرا به جای پاسخ به نظر بنده، باید آن پست حذف شود؟
                                یکبار در تاپیک فاذر فقط این جمله را نوشتم " دوستان در خریدهای خود دقت کنید و ریسک سهام با پی به ای بالا ،در این بازار بالا است" که حذف شد ،واقعاٌ چرا؟

چرا سعی میکنیم نوسانات اخیر را جزئی از بازار بدانیم و آنرا عادی جلوه دهیم؟الان که دیگر کار از کار گذشته است ،و نگهداری سهم ها و گرفتن سود نقدی شان شاید منطقی تر از فروش در قیمتهای فعلی باشد،ولی چرا چیزی که عادی نیست میخواهیم عادی جلوه اش بدیم؟
                                مگر میشود تمامی سهمها همزمان باد شده باشد؟
                                وصنعت 110 سود ساخت ،مجمع اش هم نزدیک است ،اتفاقاٌ در دیماه و در اوج قیمتها کلی سهم فروخت و اوراق خرید ، در اولین ماه از سال مالی جدید هم نزدیم 12 تومن سود ساخت ،ایا صف فروش این سهم در 280 تومن عادی است؟
                                آیا صف فروش وصنا در قیمت 320 تومن عادی است در حالیکه 90 تومن سود ساخت و به ازای هر سهم 1.3 ونوین دارد که فقط در سال مالی جدیدش از محل DPS ونوین 50 تومن سود کسب خواهد کرد ؟
                                آیا صف فروش وبشهر در قیمت 330 تومن عادی است؟وبشهر مالک 38% ونوین است .صرفنظر از سایر شرکتهایی که وبشهر دارد و صرفنظر از مازاد ارزش مدیریتی ونوین و علیرغم افتی که تا الان ونوین داشته سهم وبشهر از ونوین ،10 ، کمتر از ارزش بازار وبشهر است؟ آیا این عادی است؟
                                سهمای اینچنینی کم نداریم.50% سهمامی که الان صف فروش دارند ،وضعیت کم و بیش مشابهی دارند.

چرا این روزها هیچ کس حرف نمی زند؟شما نگاه کنید در دو روز گذشته تنها روزنامه شرق بود که اشاره ای به وضعیت بحرانی بورس داشت.چرا بقیه ساکتند؟و مهمتر چرا شرق؟
                                چرا دیگر مدیران بورس و وزیر اقتصاد و ... نمی آیند بگویند وضعیت عادی است ؟نکند واقعاٌ دارد برای آنها هم غیر عادی می شود؟

چرا بعضی اینقدر از گران شدن خوراک گاز ذوق زده می شوند؟چرا برخی خبرگزاریها دارند بعنوان یک بولتن سرمایه گذاری عمل می کنند؟چرا افرادی پشت قضیه گران شده گاز هستند که سابقه ارائه چنین طرح های اقتصادی سیاسی در کارنامه دارند؟

دوستان هیچ چیز عادی نیست و پیش بینی روند بازار در این شرایط بسیار سخت است.مولفه های غیر مالی دارند جهت بازار را مشخص می کنند.البته این نظر شخصی بنده است.در اینکه خیلی از سهام الان دارند زیر ارزش ذاتی اشان معامله می شوند ، شکی نیست ولی این دلیل کافی برای متضرر شدن بیشتر نیست.فراموش نکنیم خیلی از سهامی که الان مدعی هستیم زیر ارزش ذاتی اشان معامله می شوند ،حداقل 50% بالای قیمت ابتدای سال دراند معامله می شوند.بعبارتی خرید و فروش زیر ارزش ذاتی در بورس ایران خیلی عجیب نیست ،در گذشته بوده و ممکن است در آینده نیز خواهد بود.بر اساس تحلیل سیاسی خود تصمیم بگیرید.اگر میخواهید بمانید ،سبد خود را مجدداٌ ارزیابی کنید و سهام غیر بنیادی خود را به سهام بنیادی تبدیل کنید.درصد سهام با پی به ای بالا را تا حد ممکن پایین بیاورید.
                                با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
                                سلام بر شما دوست عزیز بنده همیشه از مطالب شما استفاده میکنم einstein عزیز این فروم جزئ معدود فرومهایی است که با تلاش تحلیلگرانش در ارامش نسبی است قطعا در دل انها هم طوفانی است ولی به غیر از اشارهای کوچک از روی خرد انرا پنهان نگه داشتند در خیلی از فرومها مردم به جان هم افتاده اند من که هرگز از گفته های احسان عزیز برداشت نکردم که همه چیز عادی است همه هم اینرا می دانیم ولی نتیجه؟!
                                شما خودتان این همه سطر نوشتید نتیجه گیری اخرتان چه بود؟((سبد خود را مجدداٌ ارزیابی کنید و سهام غیر بنیادی خود را به سهام بنیادی تبدیل کنید.درصد سهام با پی به ای بالا را تا حد ممکن پایین بیاورید.))
                                خوب جناب احسان و شفاف سازی عزیز هم که دائم همین را میگویند حالا اگر این جمله شما که:دوستان هیچ چیز عادی نیست و پیش بینی روند بازار در این شرایط بسیار سخت است.مولفه های غیر مالی دارند جهت بازار را مشخص می کنند.را اضافه کند نتیجه چه میشود ؟ شاید اثر جمله قبلی را خنثی کند شاید صلاح دیده اند در این اشفته بازار بدین گونه رفتار کنند شاید هم این بخش را به جناب شفاف سازی که شفاف تر سخن میگویند واگذار نمودند!((چه اتفاقی در حال رخ دادن است ؟؟؟چه کسانی پشت این اخلال بازار سهام هستند؟؟؟
                                چه اهدافی از این اخلال در بازار دنبال می شه؟؟؟؟
                                بعد از سال ها تازه تازه داشتیم فکر می کردیم بازار بورس ایران بزرگ شده است.
                                حجم معاملات در بازار بورس به شدت بالا رفته و باید بالاتر هم بره ( در جایی خواندم حجم معاملات با این حال که چند برابر سال های قبل شده ولی با این وجود هنوز 1% حجم معاملات بعضی از کشور ها هم نمی شه )

اما به نظر می رسه همه این تفکرات سرابی بیش نبوده
                                به نظر می رسه چند تا سرمایه دار شاید 2و3 نفر سرمایه دار میلیون ها نفر شخص حقیقی و حقوقی را بازی دادند.
                                به نظر می رسه باند بزرگ و وحشتناک پشت این ماجرا باشه

کار به کجا رسیده که شرکت های سرمایه گذاری و سهامدارهای عمده هم نمی توانند بازار رو کنترل کنند

به نظر می رسه مسئولین بورس در این فاجعه تاریخی دست داشته باشند.

به نظر می رسه سرمایه این چند نفری که بورس به این حال و روز انداخته اند از سرمایه تمام مردم ایران بیشتر باشه ( البته منهای شرکت )

به نظر می رسه هدف این افراد در این روز ایجاد وحشت در میان سهامداران باشه - ایجاد نا امنی در سرمایه گذاری - ایجاد اخلال در بازار سهام - ایجاد ترس در بین سهامداران

وگرنه به راحتی می توانستند کنترل کنند وقتی یک سهم به تعادل می رسه هیچکس فروشنده نیست ولی وقتی که سهم رو به منفی سوق می دهند مردم می ترسند و همه فروشنده می شوند

تمام سهم رو دارند به منفی سوق می دهند

به نظر من باید دستگاه قضایی باید وارد بشه و ببینه پشت این قضیه چه کسانی هستند
                                .................................................. .....))

گفته های ایشان هم که دائما از سوی احسان عزیز تایید شده وقتی دزد به خانه میزند پدر خانواده چه میکند؟
                                فریاد میزندچرا دزد به خانه زد؟ یا هیچ چیز عادی نیست؟ مرا ببخشید ولی فکر میکنم به اندازه کافی همه جا شلوغ و پلوغ هست هیچ کس هم به داد این مردم نمیرسد اینجا فقط کسی لازم است تا ارامشان کند تا از فروشهای هیجانی دست بردارند الان نیازی به افشاگری نیست متاسفانه شما مرجعی نداری که به ان اعتماد کنی انچه این ملت بخت برگشته نیاز دارند یک جو ارامش و اطمینان است تا سهامهای باارزششان را به این نامردان ندهند
                                .نمیدانم شما که انطرف هستید وبه ایران سر میزنید یا نه زیرا شما بهتر میتوانید مقایسه ودرک کنید این مردم یک چیز بزرگ کم دارند که از نان شب هم واجبتر است!! انهم ارامش و اطمینان است. در مورد حذف مطلب هم اینروزها خیلی شنیده میشود که ایدیها بسته میشوند متاسفانه/:.sadsmiley.:/

جنابeinstein عزیز امیدوارم مطلب من حمل بر جسارت نباشد به نظر من بردباری و درایت جناب احسان قابل ستایش است
                                آخرین ویرایش توسط nav؛ 2014/02/11, 22:16.
                                هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

در حال کار...
                                X