سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مشتاق
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 150

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

من ارسال کردم
    لطفا سایر دوستان هم همکاری کنند

با سلام و احترام خدمت شما
    اینجانب پس از انتخاب رییس جمهور محترم و با وعده تاکید حمایت دولت از بورس ، مختصر اندوخته سالها تلاش و زحمتم را وارد بورس نمودم تا علاوه بر کمک به چرخه اقتصادی کشور و اشتغال جوانان ،کمک خرجی نیز برای زندگی خود و خانواده ام کسب نمایم.
    اما متاسفانه پس از وعده رئیس جمهور محترم ،بورس دچار سیاست زدگی و عرصه لج و لجبازی عده ای خاص گردید و نتیجه آن از دست رفتن و نابودی بیش از نیمی از سرمایه اینجانب و بسیاری از سهامداران جزء گردید.
    عاجزانه خواهشمندیم به وضع اسفناکی که قشر سهامدار ، قشری که نخواسته اند وارد دلال بازی زمین و مسکن و دلار و سکه و...شوند تا با جلوگیری از دامن زدن به بحرانهای اقتصادی ،چرخه تولید کشورمان برقرار بماند.
    سایه عالی مستدام
    آخرین ویرایش توسط مشتاق؛ 2014/06/29, 21:37.

نظر

• زمین شناس
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 47

سلام
      طاعات همگی مقبول درگاه حق
      من نیز به سایت ریاست جمهوری ارسال کردم.
      دوستان اقدام کنید.یا حق

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
        من ارسال کردم
        لطفا سایر دوستان هم همکاری کنند

با سلام و احترام خدمت شما
        اینجانب پس از انتخاب رییس جمهور محترم و با وعده تاکید حمایت دولت از بورس ، مختصر اندوخته سالها تلاش و زحمتم را وارد بورس نمودم تا علاوه بر کمک به چرخه اقتصادی کشور و اشتغال جوانان ،کمک خرجی نیز برای زندگی خود و خانواده ام کسب نمایم.
        اما متاسفانه پس از وعده رئیس جمهور محترم ،بورس دچار سیاست زدگی و عرصه لج و لجبازی عده ای خاص گردید و نتیجه آن از دست رفتن و نابودی بیش از نیمی از سرمایه اینجانب و بسیاری از سهامداران جزء گردید.
        عاجزانه خواهشمندیم به وضع اسفناکی که قشر سهامدار ، قشری که نخواسته اند وارد دلال بازی زمین و مسکن و دلار و سکه و...شوند تا با جلوگیری از دامن زدن به بحرانهای اقتصادی ،چرخه تولید کشورمان برقرار بماند.
        سایه عالی مستدام
        لطفا نگو رییس جمهور محترم بگو حسن چاخان کوفتش بشه رای من یکی
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

سلام دوستان،
          انشالا فردا با تخصيص اعتبار به حقوقي ها از طرف كارگزاريها شاهد تغيير روند بازار باشيم، به نظر مي رسيد، امروز هم گروه خودرو فرصت خريد بود. فردا براي كساني كه دنبال خريد در قيمت مناسب خفناور هستند،‌ حدود 600 تومان ارزش خريد دارد. بنده زير 600 تومان خريدار خواهم بود. شركت افزايش سرمايه از محل سود انباشته را در نظر دارد. افزايش شاتون پژو در پيش بيني 30% در نظر گرفته شده است، در حالي كه در گزارش ديروز ايران خودرو، افزايش 150% توليد پژو براي اين شركت ديده است!
          از نظر افزايش توليدات قرارداد جديد ساپكو با روان فن آور به نظر قطعي مي رسد. افزايش توليد قطعي در سال جديد و افزايش نرخ فروش محصول و آينده و افزايش سرمايه را به سود شركت را به اعداد بالاي 150 تومان خواهد رساند، انشالله.

شما با 60 ميليون تومان مي توانيد صاحب 1% يك شركت بورسي سود ده و با سود انباشته شويد.

موفق باشيد.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• arashaj74
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 88

در اصل توسط .احسان.";514745][B]سلام دوستان،
            انشالا فردا با تخصيص اعتبار به حقوقي ها از طرف كارگزاريها شاهد تغيير روند بازار باشيم، به نظر مي رسيد، امروز هم گروه خودرو فرصت خريد بود. فردا براي كساني كه دنبال خريد در قيمت مناسب خفناور هستند،‌ حدود 600 تومان ارزش خريد دارد. بنده زير 600 تومان خريدار خواهم بود. شركت افزايش سرمايه از محل سود انباشته را در نظر دارد. افزايش شاتون پژو در پيش بيني 30% در نظر گرفته شده است، در حالي كه در گزارش ديروز ايران خودرو، افزايش 150% توليد پژو براي اين شركت ديده است!
            از نظر افزايش توليدات قرارداد جديد ساپكو با روان فن آور به نظر قطعي مي رسد. افزايش توليد قطعي در سال جديد و افزايش نرخ فروش محصول و آينده و افزايش سرمايه را به سود شركت را به اعداد بالاي 150 تومان خواهد رساند، انشالله.

[COLOR="#008000
            پست شده است
            شما با 60 ميليون تومان مي توانيد صاحب 1% يك شركت بورسي سود ده و با سود انباشته شويد.[/COLOR]

موفق باشيد.[/B]

[COLOR="#008000
            پست شده است
            شما با 60 ميليون تومان مي توانيد صاحب 1% يك شركت بورسي سود ده و با سود انباشته شويد.[/COLOR]

موفق باشيد.[/B]
            احسان جان مطمین باش بازار برمیگرده و فروشندگان هیجانی این روزها پشیمون میشند
            طرف جوری سهم با p/e=3.5 که اتفاقا dps بالای 80%داره و سودش کاملا عملیاتی هست رو میفروشه آدم فکر میکنه جنگ شده و اون کارخونه رو با موشک زدند!دیروز و امروز سرمایه خوبی وارد بازار کردم و سهم های با مشخصات بالا رو خریدم.خیلی از سهم های خوب به قیمت های رویایی رسیدند
            شپاس=2100-شرانل930-پخش=310-تاپیکو=410-وسپه=195 و...
            به نظرم باید با خیال راحت راحت خرید

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• مشتاق
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 150

[COLOR="#008000
              پست شده است

موفق باشيد.[/B]

باسلام

کار رار باید ریشه ای حل کرد
              حل ریشه ای آنهم
              تغییر صالح آبادی و خواجه نصیر میباشد.
              دوستان لطف کنند به شماره های نمایندگان مجلس ، اس ام اس شکواییه شان را ارسال کنند.
              سپاس از اینکه بی تفاوت نمیباشید

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

سلام دوستان، وقت بخير،

بازار آنقدر افت و ريزش داشته كه زماني كه بازار بر ميگردد، همه سهام صف خريد و مثبت مي شوند، و اين امريست طبيعي. اما چه رشد و سقوط بيش از حد از نقطه فعلي روال را از حالت تعادل خارج مي كند. بنابراين در روزهاي آينده بايد اميدوار بود، بازار به تعادل برگردد، نه صعود بي وقفه و نه سقوط بيش از حد.

شاخص منهاي DPS داده شده توسط شركت در زمان ماكزيمم شاخص يعني 89000، معادل 35000 مي باشد. و سقوط تا 70000 هزار يعني، سقوط شاخص واقعي به 16000 يعني افت معادل 55% براي بسياري از سهام!! انتظار رسيدن شاخص به 89000 يعني بازدهي 100%ي از نقطه كنوني.

با توجه به جميع جهات اقتصادي (ركود و قيمت دلار و ديگر پارامترهاي اقتصادي ...) در حال حاضر اين رشد ديده نمي شود. اما در بازار متعادل مي توان فرضا حتي اگر شاخص به 77000 برسد، سود بالاي 50% را از بازار كسب كرد، اما نه از هر سهمي از بازار. بايد تحليل كرد، زحمت كشيد و سره و ناسره را از بين بيش از 400 شركت بورسي تشخيص داد.

بازار بايد به روال منطقي بر طبق گزارشهاي شركتها برگردد. بازار بايد به حالتي برگردد، كه با خبرهاي خوب مثبت و با خبرهاي بد منفي شود. نه بازار غير متعادلي داشته باشيم، كه با كلي از اخبار خوب روند منفي را شاهد باشيم. تنها انتظاري از بازار مي رود، كه تابستان و ادامه سال به اين روند تعادلي برگردد. اين خواسته تقريبا همه سهامداران و فعالان بازار سرمايه است. و كم كم اثر خود را در روند بازار خواهد گذاشت.

بازار بايد گروهي پيش برود، از يك صنعت به صنعت ديگر با خبرهاي خوش و بد آن صنعت شيفت پيدا كند. مي توان اميدوار بود اين روند تعادلي در بازار شكل بگيرد. تمركز را از بحث شاخص بر داريم، و تمركز خود را بر صورتهاي مالي و فعاليت شركتها قرار بدهيم. همين تمركز ما تك تك فعالان بازار، باعث خواهد شد، اين روند را نيز در بازار ببينيم.

موفق باشيد.

نظر

• مشتاق
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 150

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """
                  نقل قول نوشته اصلی توسط مشتاق نمایش ارسال ها
                  ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
                  با سلام و احترام
                  اینجانب یکی از هزاران افرادی هستم که با مصاحبه رییس جمهور محترم مبنی بر حمایت از بورس ،اندوخته و پس اندازسالها زحمت و تلاشم را وارد بورس اوراق بهادارنمود م. من و هزاران سهامدار مانند من میتوانستیم مثل خیل عظیمی از مردم هربار وارد عرصه دلالی و موج سواری در عرصه های دلار،سکه ، مسکن مهر و... شویم.امااین قبیل کارها را باعث هرج و مرج در اقتصاد کشور دانسته و آب به آسیاب دشمن ریختن، میدانستیم. پس برای اجتناب از این گونه خیانتها به کشور،سرمایه مان را وارد بورس نمودیم با این اندیشه و تصور که این سرمایه ها ی اندک ما در کارخانجا ت و صنایعی بکار گرفته میشود که علاوه بر رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی ،سودی معقول و منطقی نیز نصیب ما می نماید.
                  اما از آذرماه92 وتقریبا همزمان با مصاحبه رییس جمهور، ریزش بورس آغاز گردید.ریزشی که برخلاف تمام عوامل ظاهری مبنی برکاهش ریسکهای سیاسی بود. همه سهامداران از این ریزش بی دلیل متحیر بودند تا اینکه وزیر محترم اقتصاد در مصاحبه ای رسانه ای صراحتا اعلام نمودند که ما ترمز بورس را کشیدیم. نه به آن تشویق رییس جمهور! نه به این ترمز کشی وزیر!اما نتیجه این تناقض در دولت محترم این شد که سرمایه هزاران سهامدار که با خون دل بدست آمده در طی چندماه کمترازنصف گردد و عملا تدبیر و امید در ذهن آنان معنای دیگری بیابد.مسبب اصلی این ریزش در وهله اول جناب وزیر اقتصاد و آقایان صالح آبادی و قالیباف اصل میباشند که با اعمال قدرت وسیاسی کاری ،بورس را بازیچه خود ساخته اند. یک روز بدون هیچ دلیل یا خبرخاصی بازار رابا عرضه های سنگین سهام دچار صف فروش و قرمزو منفی مینمایند و درست فردای آن روزباز هم بدون هیچ اتفاق خاص ، بازار را باصفهای خرید مثبت و سبز می نمایند.
                  لذا از آن مقام محترم خواهشمندم با عنایت به مسئولیت سترگی که دارید، حسب صلاحدید اقدام مقتضی اعم از توضیح خواهی، استیضاح یا برکناری مسببین این سقوط بی دلیل بورس ایران را که در ریف اول آقای طیب نیا و در ردیفهای بعد آقایان صالح آبادی و قالیباف اصل میباشند را،مبذول فرمایید.
                  همه ما واقفیم که اعتمادی که حاصل سالهاست میتواند به لحظه ای بر باد رود پس نگذارید خدای ناکرده اعتماد این سهامداران سلب گردد که اگر سلب شود سونامی پولهای سرگردان هر روزه یکی از بازارهای کشور را به لرزه و نابودی میکشانند.
                  سونامی که هیچ ایرانی دلسوز و متعهدی خواهان آن نیست.
                  از بذل مساعدت و همدلی جنابعالی سپاسگزارم
                  باتجدید احترام

من این نامه رو علاوه بر رییس مجلس برای 40-50نماینده اس ام اس کردم
                  دوستان هر کاری میتوانند بکنند و دل خوش به این مثبتهای یکی دو روزه نباشند.

شب همگی بخیر
                  آقای رسایی با سرعتی در خور توجه به اس ام اسی که به ایشان دادم (تقریبا پس از دو ساعت ،که بسیار جای سپاس از توجه ایشان دارد) پاسخ زیر دادند.
                  بنده مطالبی را که داشتم به سایت ایشان ارسال نمودم.سایر دوستان هم لطف کرده ، مطالب شان را ارسال نمایند تا آقای رسایی مستدل ،از وزیر اقتصاد پذیرایی نمایند!. دوستانی که در سایر سایتهای بورسی عضو میباشند ، پاسخ آقای رسایی را بگذارند تا بتوانیم با استفاده از اطلاعات و توان همه سهامداران وزیر را به چالش بکشیم.

واما پاسخ آقای رسایی :

سلام
                  هفته آينده پيگير موضوع از وزير هستم.
                  قرار دادن شماره من در فضاي مجازي و تماس با بنده مشكلي را حل نمي كند.
                  لطفا سايتم (www.rasaee.ir) را به دوستان ديگر معرفي كنيد تا اطلاعات ونكات مهم خودشان را آنجا ثبت كنند تا جمع بندي و در وقت لازم استفاده كنم.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام،
                    گزارشهاي سه ماهه خوبي براي قطعه سازها انتظار دارم، مطلبي شنيدم كه خنصير در 3 ماهه مي تواند 30 تومان سود بسازد، حال اين مطلب چقدر صحت داشته باشد يا نه، رو نمي دانم. اما گروه قطعه ساز جميعا توانايي دادن گزارشهاي خوب سه ماهه را دارند.
                    بايد منتظر ماند.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام

روزها از پی هم می آیند و می روند
                      این گذشت زمان است که تمام مشکلات و معما ها حل خواهد کرد

کروی امروز در 220 معامله شد به خاطر اینکه خیلی ها نمی خواستند تا اسفند ماه منتظر بمانند تا سود بگیرند غافل از اینکه سود مجمع بعد از بازگشایی مجانی خواهد بود ( نظر خودم اینه حداکثر تا یک ماه بعد از مجمع قیمت قبل از مجمع را خواهد دید.)

من که 250,000 تا کروی دارم اگر 30 تومان سود تقسیم بشه می شه 7,500,00 تومان
                      اگر یک ماه دیگه کروی 220 رو ببنید این سود مفت خواهد شد حالا چرا در مجمع شرکت نکنم
                      کاری در کاما و فاسمین داره اتفاق می افته و تکون دیگه قیمت این سهم ها به قبل از مجمع خواهد رسید
                      با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان

اول از همه اینکه همانگونه که 4-5 روز قبل پیش بینی کرده سود کروی تقریبا" برای ما مفت درامد و کسانیکه قبل از مجمع در قیمت 212 تومان در صف فروش بودند امروز با حسرت تمام شاهد بازگشایی باشکوه کروی با رشد 17 درصدی بودند
                      تا بازار درس بسیار خوبی به کسانی که با تق و توقی در صف فروش قرار می گیرند داده باشد.

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام

دوستان عزیز و گرامی

من نه به بازار سرتاسر صفوف خرید 5-6 ماه پیش دلخوش بودم نه به این بازار سراسر قرمز و صفوف فروش این روزها نا امید

همه این روزهای تلخ هم می گذره می ره همانگونه روزهای شیرین و سبز سال قبل گذشت

من به نوبه خود حتی یک سهم هم تو این قیمت ها به اینا نخواهم فروخت

از تمام حقیقی ها عزیز خواهش می کنم متحد بشوند و اروزی اینا را تو دلشون بزارند و سهام خودشونو تو این قیمت ها نفروشند از صفوف فروش بیرون بیایید شما که تا حالا کلی ضرر کردید چند درصد هم روش

ارزوی سلامتی و تندرستی برای دوستان عزیزم دارم
                      خوب همانگونه که گفتم نباید ناامید بشیم و روزهای تلخ و قرمز پایان می پذیره و دوباره روزها سراسر سبز تجلی پیدا خواهد کرد خوب اینگونه هم شد.

من در روزهای منفی یک دونه سهم هم مفت نفروختم

در اصل توسط .احسان.";513775]عالي بود. ممنون@};-[/QUOTE]

احسان عزیز
                      من هم از شما متشکرم شما مایه دلگرمی ما هستید
                      از همه دوستانی که ما را تشویق به نوشتن می کنند تا با مطالبی هرچند بدردنخور در کنار شماها باشم کمال سپاسگذاری رو دارم

[QUOTE]شفاف سازی;512919]با سلام

فاسیمن .........کاما ..........کروی .........و فزرین ...........فراور

[COLOR="#006400
                      پست شده است
                      رشد بازارهای جهانی فلزات به عنوان اصلی ترین عامل بنیادی در این گروه نسبت به چند سال رکود قیمت فلزات محسوب می شه

فاسمین -
                      [/COLOR] کروی - فراور - کاما - فزرین و... چند سال رشد چندانی نکردند چون قیمت جهانی تو این چند سال هیچگاه از 2000 دلار برای روی بالاتر نرفته بود

اکنون قیمت روی در محدود 2200 دلار قرار داره و برخلاف سری قبل که خیلی سریع به زیر 2100 افت کرد ولیکن این بار با ثبات بیشتری در محدوده 2200 دلار قرار گرفته است.

با همین قیمت 2200 دلاری هم باید شاهد تحول بنیادی خوبی در این گروه باشیم

خوب در بازار های جهانی همین امروز شاهد جهش در قیمت های فلزات هستیم

روی با یک جهش 3 درصدی معادل 60 دلار در هرتن افزایش قیمت داشته

سرب با 2درصد معادل 40 دلار افزایش قیمت داشته

سایر فلزات نیکل 2/72 درصد الومینیوم 2/13 درصد مس 1/42 درصد روزهای سبزی رو دنبال می کنند

استوک انبارهای لندن به مانند روزهای قبل در حال کاهش موجودی فلزات رنگین هستند
                      روی 525 تن کاهش - الومینیوم 7675 تن کاهش - نیکل 900 تن کاهش و... رو تجربه کردند
                      آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2014/07/02, 20:16.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11250

باسلام خدمت جناب شفاف سازی واحسان عزیز
                        فراور وفاسمین تعدیلات خوبی بااین قیمت ها جهانی خواهند داشت
                        فراور باروی 1900تومانی ودلار 2650تومانی دربودجه
                        باقیمت های فعلی روی میتونه بالای 120بسازه!
                        باید ببینیم فراور بامقاومت پیش روچه خواهد کرد

فاسمین هم که صف داره وبعیده عرضه ای فعلا داشته باشه
                        آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/07/02, 20:08.

نظر

• nav
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 97

سلام احسان جان شما از کاشی اصفهان خبری دارید؟/:.sadsmiley.:/
                          هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام،

صف خريد بالاي 100 ميليون ايران خودرو در فردا مي تواند، نشانگر تعديل هاي پيشرو خودرو و گروه خودرو و همچنين برگشت بازار باشد.

گروه خودرو امسال راه طولاني براي رسيدن به اهداف بالاي خود دارد. برگشت گروه دارو، بعد از شش ماه نزول مداوم نيز نشانه هاي از اميد را در بر دارد. هرچند بايد مراقب بود، اما نبايد از نوسان مثبت پيش رو چشم پوشي كرد.

موفق باشيد.

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                              سلام،

صف خريد بالاي 100 ميليون ايران خودرو در فردا مي تواند، نشانگر تعديل هاي پيشرو خودرو و گروه خودرو و همچنين برگشت بازار باشد.

گروه خودرو امسال راه طولاني براي رسيدن به اهداف بالاي خود دارد. برگشت گروه دارو، بعد از شش ماه نزول مداوم نيز نشانه هاي از اميد را در بر دارد. هرچند بايد مراقب بود، اما نبايد از نوسان مثبت پيش رو چشم پوشي كرد.

موفق باشيد.

احسان جان کلا اگه بازار فردا بتونه مثبت باشه و تا پایان بعضی سهما صف خرید شونو حفظ کنن امید به برگشت بازار زیاد میشه.

گروه دارو واقعا مفت شدن و یه رشد اساسی با حرکت بازار خواهند داشت. چهارشنبه اکثر سهم های گروه رو حقوقی می خرید و فروشنده نبود. به نظرم برای پله اول تا 1 واحد p/e حدود 5 میتونه گروه دارو رشد کنه. گزارشات 3 ماهه خوبی هم تا اینجا بیرون اومده و باید منتظر گزارشات بهتر دیگه از گروه بود.

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                                سلام،

موفق باشيد.
                                یک خبری که گم شد در این هیاهو اعلام نرخ خودرو برای فردا است . . .
                                هرچند قبلا قیمت مشخص شده بود ولی به خاطر تناقض تاثیر منفی گذاشت
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X