سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

نمودار خودرو حرف ها در دل خود دارد می توان به اینده خودرو امیدوار بود البته فعلا با پیش بینی 93 ......

تو اون ناحیه C میشه خرید داشت ......

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

سلام و عرض ادب .....
      طلا اسب سر کش این روزها شده است ......
      در نمودار هفتگی روند صعودی است اما یک واگرایی داریم که باید اصلاح داشته باشیم که برای صعود اصلی نیاز است ....

در تایم روزانه دو تا واگرایی خفن داریم.... و یک پترن بت که می توانه ریزش رو تجربه کنیم

در تایم 4 ساعته در روند صعودی که داشتیم یک واگرایی داریم که ریزش را احتمالا تایید میکند .

در تایم 1 ساعته 3 تا از کف های روند صعودی قبلی شکسته است و می تونه یکی از دلایل ریزش روند باشه

تایم 15 دقیقه که موج شماری کردیم و احتمالا در قیمت های فوق احتمال ریزش داشته باشیم .....

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

پايان بازار منفي

در دو هفته آينده پولهاي پارك شده كنار بازار كم كم به بازار تزريق خواهد شد. دو هفته اخر اسفند ماه آخرين موقعيت هاي خريد سهام ارزنده بنيادي در كف قيمتي است. دوستاني كه قصد دارند، پس از تثبيت مثبت بازار به بازار وارد شوند، 12 ساعت را در نظر بگيرند، كه كليت بازار در آن حدود 8 ساعت مثبت باشد. در واقع از چهار روز كاري، در صورتيكه حدود 3 روز بازار مثبت باشد، شروع بازار مثبت و پايان روند منفي شروع شده از دي ماه خواهد بود.
        در 3 هفته آينده باقي مانده از امسال اتمام بازار منفي شروع شده از دي ماه اتفاق خواهد افتاد.

موفق باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• هیرکان
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 172

جناب شفاف سازی از گزارشات + خودرو سازانی همچون خساپا و خپارس و همچنین گزارشات + قطعه سازانی همچون خمحور خمحرکه و خاذین ایا دیگر شکی در + بودن گزارش لیدر خودروی ها یعنی ایران خودرو پیدا نمود ؟!!...............بالفرض اگر ایران خودرو بدون فروش بلوک بانک پارسیانش و فقط با سود عملیاتیش سود 120 ریالی اعلام بکنه بنظرتون تا قبل عید چه تارگتی میتونه داشته باشه؟ کلا هر تحلیل و مو شکافی و شفاف سازی که میتونید به قلم بیاورید رو خواهشا از ما دریغ نکنید ................منتظر تحلیل شما از سهامهای خودروی و خصوصا ایران خودرو هستم.............درضمن به احتمال بالا هفته بعد کلیت بازار + باشد

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

با سلام خدمت دوستان گل و عزیز
            فایرا در ارزش بازار 450 میلیارد تومان شاید نگرانی داشت ولی فایرا امروز در ارزش بازار 265 میلیارد تومان و احتمال نزدیک موج افزایش نرخ آلومینیوم جهانی و بهبود فروش داخلی و .....حتی با افزایش قیمت برق به نظر من ترس ندارد
            لطفا بررسی کنید

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

سلام دوستان،

مزيد اطلاع!!! درمورد شركت لعابيران
              گوشه اي از گزارش 9 ماهه منتشر شده در 28 دي ماه:

گوشه اي ديگر از گزارش 9 ماهه منتشر شده در 3 اسفند:

مزيد اطلاع، سهامداران كدام دروغ هاي شما را باور كنند؟؟؟؟؟
              مزيد اطلاع، شايد اين بازي ها براي طيف وسيعي از بازار جواب بدهد، اما براي كساني كه درايت اين سهم را انتخاب كرده اند، چگونه خواهد بود؟
              مزيد اطلاع، آيا اين مخفي كاري ها رو مي توانيد در گزارش حسابرسي هم انجام دهيد!؟؟
              مزيد اطلاع، خيلي راه غلطي را در پيش گرفته ايد.....

موفق باشيد.

آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2014/02/28, 15:20.

نظر

• Mesbah68
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 346

اقا ".احسان."...و...جناب شفاف سازی...عزیز.......با سلام ظهر جمعه شما بخیر و خوشی...........ارزیابی شما از گزارشات خودرویی و تعدیلات انها و تارگت هایشان با توجه به eps و p/e سال اینده انها چگونه میباشد؟؟؟

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط .احسان. پست شده است
                  پايان بازار منفي

در دو هفته آينده پولهاي پارك شده كنار بازار كم كم به بازار تزريق خواهد شد. دو هفته اخر اسفند ماه آخرين موقعيت هاي خريد سهام ارزنده بنيادي در كف قيمتي است. دوستاني كه قصد دارند، پس از تثبيت مثبت بازار به بازار وارد شوند، 12 ساعت را در نظر بگيرند، كه كليت بازار در آن حدود 8 ساعت مثبت باشد. در واقع از چهار روز كاري، در صورتيكه حدود 3 روز بازار مثبت باشد، شروع بازار مثبت و پايان روند منفي شروع شده از دي ماه خواهد بود.
                  در 3 هفته آينده باقي مانده از امسال اتمام بازار منفي شروع شده از دي ماه اتفاق خواهد افتاد.

موفق باشيد.

با منابع نقد پارك شده كنار بازار و اعتباري بانكها كه از فردا توسط اشخاص حقيقي و حقوقي وارد بازار مي شود، انتظار دارم تا كمتر از 20 روز كاري، حجم معاملات به بالاي 300 ميليارد تومان در بازار بورس و بالاي 200 ميليارد در بازار فرابورس پس از بازگشايي مپنا و پتروشيمي ها برسد. رشدي كه در بازار شاهد خواهيم بود، دست سهامداران را براي گردش بيشتر پول در بازار باز خواهد كرد. در واقع رشد آينده، سريعا باعث افزايش حجم معاملات خواهد شد، چرا كه دست سهامداران بازتر خواهد شد و اين موجب تداوم رشد بازار خواهد شد.
                  قانون محدوديت فروش، در بازار مثبت برداشته مي شود، روزهاي بعد از برداشته شدن اين قانون اصلاحي در بازار خواهيم داشت، كه فرصت خريد است.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                    اقا ".احسان."...و...جناب شفاف سازی...عزیز.......با سلام ظهر جمعه شما بخیر و خوشی...........ارزیابی شما از گزارشات خودرویی و تعدیلات انها و تارگت هایشان با توجه به eps و p/e سال اینده انها چگونه میباشد؟؟؟
                    سلام وقت بخير،
                    بنده بيشتر به گزارش هاي واقعي عملكردي توجه دارم، تا پيش بيني هاي آينده توسط شركتها.
                    اما اگر شرايط سياسي و اقتصادي مانند 6 ماه قبل جلو رود، اين گروه با وجود ريسك بسيار بالا، سود بالاي را به ارمغان خواهد آورد.
                    موفق باشيد.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام

2097 دلار = ZINK ................تغییر =0.88% مثبت

سبد من = 80% سرب و روی ( فاسمین - فزرین و باما)

فروشندگان هر چه قدر می توانید بفروشید در منفی هم بفروشید مپنا را هم در 160 تومان یک زمانی می فروختند صف فروش می کردند

این چیزها تو کت من یکی نمی ره نه تنها یک سهم نخواهم فروخت بلکه هر روز از این گروه بازهم خواهم خرید
                      سهم رشد کرده 5برابر شده یا 10 برابر شده که نمی خرم

فزرین با سود امسال بالای 100 تومان و سود سال بعد بالای 150 تومان شده 500 تومان
                      فاسمین با هزار تا خبر خوش شده 815 تومان
                      کاما رو دیگه نگو و نپرس
                      این سهم ها تا دو سه ماه دیگه 20-30 % سود در مجمع خواهند داد
                      من یکی صبر ایوب دارم
                      فروشندگان رو دو سه ماه دیگر ملاقات خواهم کرد.

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام

دوستان عزیز من این مطالب رو از بیمارستان می فرستم

خداوند بزگوار بار دیگر منت بزرگ بر گردن نهاد و دومین فرزند را هم به ارزانی داشت

اولی پسر بود و الان دختر======= خدایا هزار مرتبه شکر

کسانیکه صاحب فرزند هستند می دانند که معجزه الهی در هنگام تولد نوزاد رخ می دهد

از همین جا برای تمامی بیماران از خداوند کریم ارزوی شفاعت می کنم

و برای تمام زوج ها اروزی معجزه الهی یا همان فرزندار شدن دارم

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام

به به جناب شفاف سازي عزيز،

قدم نو رسيده مبارك باشه قربان.....
                          انشالله فرزندان به سلامتي در سايه شما و خانواده گرامي، زندگي خوب و پربركتي داشته باشند.
                          افراد متولد ماه اسفند، بالواقع افراد نازنيني هستند، البته به غير از بنده!!!

با آرزوي بهترين ها.....

نظر

• norther_68
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 1306

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            با سلام

سلام درود.
                            قدم نو رسیده مبارک باشه انشالا که باعث خیر و برکت در زندگی و نشاط بیشتر در خانواده محترمتان بشود و در کناره هم زندگی شاداب و پر هیجانی و بی دغدغه ای داشته باشید.مجدد تبریک عرض میکنم.<:-p

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

دوستان يك سهام طلايي را نام مي برم فقط پله اي خريد كنيد وساپا
                              هيچ توصيه اي براي خريد و فروش ندارم
                              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Mesbah68
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 346

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-......جناب شفاف سازی عزیز.....مبارکمبارک [COLOR=#00ff00]مبارک باد قدم نو رسیده گل دخترتان..........خداوند برای شما و همسر گرامیتان حفظش کنه..........بوس کوچولو
                                آخرین ویرایش توسط Mesbah68؛ 2014/02/28, 18:50.

نظر

در حال کار...
                                X