سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nav
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 97

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

من که بکل رفتم تو کما این روزا ساعت بیکاریمو طراحی میکنم یا میرم باشگاه بدن سازی ! دیگه تحمل استرس بازارو ندارم دیگه نه نقدینگی دارم بخرم نه می ارزه بفروشم تا بازار به حالت عادی بر نگرده هیچ مطلب خوندنی هم نداریم فقط فاصله.................
    هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام

فاسمین :
      امروز برای افزایش سرمایه 112% از محل تجدیدارزیابی دارائیها متوقف شد
      به نظر من گروه روی بخصوص فاسیمن - فرآور و کروی بعلت افزایش نرخ جهانی روی و افزایش نرخ دلار شفاف سازی بکنند

مفروضات پیش بینی سود سال 93 ( فاسمین - فرآور و کروی ):
      نرخ فروش هر تن روی جهانی = 2000 دلار
      نرخ تسعیر ارز ( دلار ) = 2650 تومان

نرخ واقعی روی جهانی و نرخ دلار :
      نرخ فروش هر تن روی جهانی = 2125 تومان
      نرخ دلار = 3100 تومان

تاثیر بر سود سال 93 :
      فاسمین : بیش از 100% تعدیل .............سود بالای 200 تومان
      فراور : بیش از 200% تعدیل .................سود بالای 80 تومان
      کروی : بیش از 100% تعدیل .................سود بالای 60 تومان

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

سهامهایی در بازار بورس داریم که یک سوم ناو خودشون معامله میشوند ، یکیشون ولصنم !!!
        بنظربنده باید با استراتژی وارن بافت حرکت کرد که میگه: مهمترین منبع تحلیلی من از یک شرکت گزارشات آن شرکت هستند که اگر دقت کنید معلومه کدوم گروه ها گزارشات خوب به بورس داده اند و کدوم یکی گزارشات بد !!!
        بنده نظرم روی ساختمانی ها و سیمانی ها و بانکی ها است ، خصوصا ساختمانی ها که بسیار پایین تر از بازار معامله میشوند و حباب منفی شدیدی گرفتند...
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• kianoshparsa
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1218

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
          سهامهایی در بازار بورس داریم که یک سوم ناو خودشون معامله میشوند ، یکیشون ولصنم !!!
          بنظربنده باید با استراتژی وارن بافت حرکت کرد که میگه: مهمترین منبع تحلیلی من از یک شرکت گزارشات آن شرکت هستند که اگر دقت کنید معلومه کدوم گروه ها گزارشات خوب به بورس داده اند و کدوم یکی گزارشات بد !!!
          بنده نظرم روی ساختمانی ها و سیمانی ها و بانکی ها است ، خصوصا ساختمانی ها که بسیار پایین تر از بازار معامله میشوند و حباب منفی شدیدی گرفتند...
          به نظر ثاخت وثمسکن از گروه ساختمانی سال آینده رشد خوبی داشته باشند
          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

سلام وقت بخير،

امروز بازار كف زد. تغيير جهت را براي بازار شاهد بوديم، دو هفته آينده سبزي بازار بر تعادل و منفي بازار چيرگي خواهد داشت. هرچند تلخ اما اين اصلاح باعث خواهد شد، كه انشالله سال 93 بسيار خوب و با پتانسيلي بسيار براي رشد را شروع كنيم. خريد سهام بنيادي و بيشتر افت كرده و در منفي يا تعادل در دستور كار دوستان قرار بگيرد. هرچند بنده در مثبت مثلا امروز شلعاب اضافه كردم. امروز در سامانه كدال شاهد دو گزارش بسيار خوب از دو سهم معرفي شده در اين تاپيك بوديم، يكي خكار و ديگري پتاير. از جزييات و ملاحظات براي پايين گرفتن سود در سال آينده صرفنظر مي كنيم. سرفرصت به تحليل گزارشها خواهيم پرداخت.

گزارش پيش بيني سال مالي 93 خكار:

سود 65.5 توماني به ازاي هر سهم با در نظر گرفتن 80% مبلغ فروش با توجه افزايش درخواست مشتريان.

گزارش پيش بيني سال 93 پتاير:

سود سال مالي 93 به ازاي هر سهم 48.4 توماني، نسبت به سود سال قبل افزايش 450% در نظر گرفته شده است! از نظر بنده اين سود حداقل سودي است، كه توسط شركت در انتهاي سال 93 خواهد ساخت، و توانايي تعديل مثبت سود در سال بصورت مكرر وجود دارد. پتانسيل سودسازي شركت براي سال 94 به اندازه قيمتي فعلي مي باشد.

موفق باشيد.
            آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2014/03/05, 18:52.
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام

امیدوارم بازار امروز شروعی جدید برای تغییر جهت بازار از منفی به مثبت باشه
              و همچنین امیدوارم تمامی دوستان عزیز از این بازار منفی نهایت استفاده رو کرده باشند
              بله از بازار منفی هم می شه استفاده کرد :
              1- کسانیکه نقدینگی داشتند و می تونستند سهام دلخواهشونو در بهترین قیمت و از صفوف فروش خریداری کنند
              2- جابجایی سهام : فروختن سهام بی بنیاد و خریداری سهام سود ده با eps بالا با p/e پایین و با حداکثر dps برای شرکت در مجامع سالیانه

از این بعد بازار روی چند موضوع متمرکز خواهد شد:
              1- شرکت هایی توانایی تعدیل مثبت در 12 ماهه خواهند داشت
              2- شرکت هایی که توانایی تقسیم سود بالا را خواهند داشت
              3- پارامترهایی که می توانند بر سود 93 و تعدیل مثبت شرکت ها میسر واقع بشوند

خوب شرکتهایی که می توانند در 12 ماهه تعدیل مثبت بدهند و بتوانند خوب سود تقسیم کنند به راحتی مسیر حرکتشون از شرکت هایی که سود ندارند و توانایی تقسیم سود ندارند یا تقسیم سودشون با توجه به قیمت شهم زیر 10 % است جدا خواهد شد.

من خودم در یکماه گذشته که بازار به شدت منفی بود با توجه به سه عامل بالا ( تعدیل سود 12 ماهه - تقسیم سود حداکثری در مجمع - و شرایط بنیادی مطلوب برای سال آینده ) دست به خانه تکانی اساس در پرتفوی خودم زدم

بیش از 90 % پرتفوی من بر روی دو گروه متمرکز گردید:
              گروه سرب وروی :
              فاسمین : توانایی سود سازی تا 200 تومان برای 92 و تقسیم حدود 150 تومان و شرایط بنیادی مطلوب
              کاما : توانایی سود سازی حداقل 250 تومان برای 92 و تقسیم حداقل 200تومان و شرایط بنیادی مطلوب
              فزرین : توانایی سود سازی حداقل 100تومان برای 92 و تقسیم حداقل 80 تومان و شرایط بنیادی مطلوب
              کروی : توانایی سود سازی تا 60تومان برای 92 و تقسیم حدود 50تومان و شرایط بنیادی مطلوب

من با توجه به اینکه از این گروه فاسمین - فزرین و کاما رو به تعداد داشتم قصد خرید کروی نداشتم ولی کروی 220 تومانی با 60 سود مرا متعجب و شگفت زده کرده بود من نمی دونم برای چی تو این قیمت می فروختند ما هم از بذل و بخشششششششش اونا نهایت استفاده را نمودیم

گروه ساختمانی :
              ثشرق : من به سهمی که اعتقاد پیدا کنم هر قیمتی ببنیه ( البته در هنگام افت ) نمی فروشم خدا رو شکر ثشرق رو نفروختم
              از این گروه آس پ 470 - ثباغ 283 با اصرار بسیار فراوان فروشندگان اضافه کردم نتوانستم دستشون رد کنم

از تک سهم ها : سمگا در بالای 530-540 تومان فروخته بودم با توجه به سود خوب در این سهم احتمالا" در روزهای اینده بطور کلی ازاین سهم خارج بشوم

بمپنا : یه مقدار از عرضه اولیه داشتم تعدادی هم دیروز اضافه کردم در روزهای اینده به احتمال زیاد خروج خواهم کرد

دیروز به محض بازگشایی پتروشیمی شیراز رو به دلیل عدم افت قیمت فروختم و سهام 50% افت کرده با شرایط بالا اضافه کردم

در روزهای اینده نظر من در صورت مثبت بودن بازار عدم خرید در صفوف خرید هستش
              گروه سرب و روی و ساختمانی مثبت و صف خرید دارند در صورت عرضه هم توصیه می کنم تو صف خرید وارد نشوید هر چند بعضی از این سهم خیلی افت کرده اند

از گروه هایی که میشه برای خرید مورد بررسی قرار بگیرند :
              بعد از گروه سرب وروی و ساختمانی :
              گروه پتروشیمی ها :
              مخصوصا" پتروها با خوراک گازی ( کرماشا - خراسان - غدیر -شیراز و پارسان در صورت افت زیاد)
              دو ماه پیش که خیلی از دوستان سهام گروه های دیگر رو تبلیغ می کردند و حکم فروش پتروهای گازی را صادر می کردند الان درک خواهند کرد که سهام گروه پترو گازی هیچ ریسک و خطری نداشت این گروه نهایت 4 % افت کرده ولی گروه دیگه تا 50 %
              پارسان با 170 تقسیم سود قیمتش 1100تا 1120 ولی اون موقع من 1075 فروختم و سهام از گروه های دیگه خریدم و 30-40 % رفتم تو ضرر

از گروه های دیگه و در صورت منفی شدن:
              تاپیکو
              فولاد
              وپاسار
              فخوزو...............

برای خرید دوستان حتما" تحقیق و برسی داشته باشند
              آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2014/03/05, 23:56.

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

شاخص گروه بانک عکس اول از انتهای اصلاح خبر می دهد شاید این صعود موقت باشد شاید حرکت ایمپالس در صورت عبور از سقف قبلی می توان حرکت جدید نام گذاری کرد 1-2-3 شمارش کرد
                عکس دوم واگرایی مخفی هم تایید انتهای روند نزولی است .....

نظر

• baradaran10
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 27

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط احسان_بورس پست شده است
                    سلام،

جنس ورود نقدينگي روز چهارشنبه نشاندهنده ورود پول هوشمند به بازار بعد از حدود دو ماه ريزش شروع شده از 15 دي ماه بود. احتمالا اين پول به ديد رشد در فروردين تا انتهاي خرداد (فصل مجامع) در حال ورود است.

در دو هفته آينده قبل از سال با توجه به نزديكي زماني به ريزش و ترس سهامداران قطعا چندين بار توقف و اصلاح را خواهيم داشت.

خريد در منفي هاي پيش رو در سهام بنيادي به ديد ميان مدت از جمله گزينه هايست كه براي حقيقي ها و حقوقي ها قبل از سال وجود دارد.

آینده از آن کسانیست که فرصتها را قبل از نمایان شدن می بینند.

بسياري از حقوقي ها خريدهاي ميان مدت خود را زودتر از سالهاي قبل (به دليل افت بيش از حد) به ديد فصل مجامع از چهارشنبه همين هفته شروع كرده اند. حقيقي ها نيز در دو هفته آينده به ديد فصل مجامع شروع به خريد خواهند كرد. هرگرنه اصلاح در 10 روز كاري آينده قبل از سال 93 موقعيت بي بديل خريد سهام بنيادي است.

موفق باشيد.

نظر

• arash1990
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 76

در اصل توسط .احسان.";465493][COLOR="#008000 پست شده است
                      آینده از آن کسانیست که فرصتها را قبل از نمایان شدن می بینند.[/COLOR]

بسياري از حقوقي ها خريدهاي ميان مدت خود را زودتر از سالهاي قبل (به دليل افت بيش از حد) به ديد فصل مجامع از چهارشنبه همين هفته شروع كرده اند. حقيقي ها نيز در دو هفته آينده به ديد فصل مجامع شروع به خريد خواهند كرد. هرگرنه اصلاح در 10 روز كاري آينده قبل از سال 93 موقعيت بي بديل خريد سهام بنيادي است.

موفق باشيد.
                      سلام یه کمک ازتون میخوام اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
                      من دو سبد سهام دارم یکی برای خودم یکی داییم
                      همرو با قیمت خرید مینووووویسم ممنون میشم کمک کنید که به این سهم ها اضافه کنم
                      یا سهم بهتر میشه اضافه کرد
                      فاذر 336 تومان
                      ومعادن 850 قبل مجمع افزایش سرمایه
                      شپدیس 1950 قبل از بسته شدن پتروشیمی
                      خپارس 180
                      بمپنا 1205 میانگین خریدمه
                      خاور164 تومان
                      تیپیکو 709 تومان
                      دکیمی 859 تومان
                      شبندر 1468 تومان
                      آخرین ویرایش توسط arash1990؛ 2014/03/07, 13:17.

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

1- فرصت فروش دلار و جايگزيني آن با سكه (زير ارزش ذاتي بودن قيمت طلا نسبت به اونس و دلار و همچنين در صورت ثابت بودن دلار، افزايش اونس در سال پيش رو سود دلاري به همراه دارد)

2- فرصت فروش ملك مازاد و سرمايه گذاري در بورس و سكه هركس با توجه به ريسك مورد نظر

نظر

• Armen
                          عضو عادی
                          • Mar 2014
                          • 76

گروه كاشي هم خيلي افت كردن و بازار بخاطر نرخ انرژي علاقه ايي به خريدشون نشون نميده گزارش پيش بيني ٩٣ كسعدي هم در نوع خودش بي نظيره سهمي كه سال ٩٢ نه ماهه ٧٧ تومن پوشش داده من نميدونم چطور براي سال ٩٣ تنها ٣٠ تومن پيش بيني كرده !!!!! احتمالا شركت وقوع جنگ و زلزله رو هم تو سود خودش لحاظ كرده
                          آخرین ویرایش توسط Armen؛ 2014/03/07, 18:08.
                          [B]از آنروز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد چو ناکس به ده کدخدایی کند کشاورز باید گدایی کند
                          [/B]

نظر

• Armen
                            عضو عادی
                            • Mar 2014
                            • 76

البته گروه سيماني هم خيلي بي رمق معامله ميشه
                            [B]از آنروز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد چو ناکس به ده کدخدایی کند کشاورز باید گدایی کند
                            [/B]

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

سلام وقت بخير،

برآيند 10 روز كاري آينده بورس انشالله مثبت خواهد بود. اما خوب است، به موارد زير توجه كنيم:

1- قطعا بازار نمي تواند اين 10 روز را بطور كامل مثبت بخورد، چرا كه قيمتهاي سهام به قبل از ريزش مي رسند، بنابراين اصلاح در اين 10 روز داريم، اما در مجموع برآيند روند مثبت است.
                              2- از خريد و فروش احساسي اكيدا خودداري كنيد.
                              3- خريد را در صورت امكان از صف فروش و يا منفي و در هنگام فروش حتي المكان سهمتان را به صف خريد بدهيد.
                              4- از قرار گرفتن در صف، چه خريد و چه فروش به جد پرهيز نماييد.
                              5- سهام بنيادي بيشتر افت كرده را براي خريد در نظر بگيرد.
                              6- بازار فرار نخواهد كرد، بنابراين نقدينگي را داشته باشيد، يا از فروش سهام در مثبت كامل فراهم نماييد، تا در روزهاي منفي بدون نقدينگي نباشيد.
                              7- سهام افت نكرده را با سهام بنيادي بيشتر افت كرده جابجا كنيد.
                              8- سبد خود را براي سال 93 در روزهاي اصلاحي بازار در طي اين 10 روز، ببنديد.
                              9- افراد كمتر ريسك پذير، خريد هاي اعتباري خود را به بعد از سال موكول كنند.
                              10- در حال حاضر فكر و ذهنتان را درگير اعداد و بازي شاخص و تكنيكالش نكنيد، تمركز خود را براي انتخاب روي سهام بنيادي با dps بالا ببريد.

موفق باشيد.

نظر

• mortezam83
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 98

سلام اقا احسان
                                لطفا چند تا سهم بنیادی خوب که افت خوبی کردند و به دید مجمع و به دید میان مدت خوب میباشد معرفی کنین
                                من یه مقدار نقدینگی حدود 2 میلیون دارم به نظر شما این نقدینگی را برای خرید عرضه اولیه سهامی مثل کی بی سی و سرمایه گذاری اعتلاء البرز و نفت سپاهان که قراره عرضه اولیه بشه قرار بدهم یا اگر سهم خاصی مد نظر شما هست قرار بدهم
                                بابت لطفی که در حق ما میکنین متشکرم

نظر

در حال کار...
                                X