کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
با سلام
اول از همه یه چیزی خدمت سروران عزیز بگویم
پیشنهاد دادم در کنار تحلیل های زیباتون یه مختصر از مشخصاتتون که عمومی است بنویسید تا در کنار تحلیل های بورسی بیشتر از هم شناخت داشته باشیم در نتیجه از زدن پست های غیر مرتبط و احوال پرسی جدا" خودداری کنید تا رعایت احوال همه بشه
دوم : چند روز پیش گفتم سمگا در 478 - بمپنادر 1472 - شیراز در 1099 و چند تا سهم ات اشغال دیگه فروختم و بجاش
آ س پ 470 - ثباغ 283 - کروی 227 وخراسان 915 تومانی خریدم
خوب حال و روز سهم های فروخته شده مشخص شد
اما سهام خریداری شده بسیار خوب استقامت کردند
هر چند نمی خواستم این مطلب را بنویسم چون ما می گیم خوب استقامت کرد فرداش می زنه تو ذوقمون
اما هدف از زدن این پست اینه که در بازار منفی هم می شه سود کرد تا حداقل ضرر نکرد
مثلا" ونفت رو در 270 تومان کلا" تبدیل به کروی کرده بود همین یک هفته پیش ونفت از 270 به 216 سقوط کرد ولی کروی
یا خزامیا در 155 تومان کلا" به فاسمین 840 تومانی تبدیل کردم
در چند پست عرض کردم در بازار منفی می شه :
1- اونایی که نقدیگی دارند می توانند 50% پایین تر بخرند دو ماه پیش دوبرابر قیمت امروز می خریدید و نمی ترسیدید اما امروز برای خرید در نصف قیمت با التماس فروشندگان برای خرید می ترسید
2- جابجایی سهام زیانده یا با سود کم و غیر بنیادی با سهام بنیادی با p/eپایین - بالا eps و dps بالا با دید مجمع
آس پ :
خوب افزایش سرمایه 300 درصدی در مرحله اول و 50% در مرحله دوم آ س پ امد و این سهم مسیرش از بقیه جدا شد
اما من خواهم فروخت و در افزایش سرمایه شرکت نخواهم کرد
کروی :
دیروز عرض کردم این شرکت در حال واگذاری شرکت تولید روی ایران ب ه فاسمین می باشد بالای 10 تومان می تونه سودش رو بالا ببره
سود امسال فعلا" 50 تومان که می تونه تا 60 تومان هم بالا بره
سود سال بعد 32 تومان که در حالت اولیه می تونه 60 تومان و با فرض فروش شرکت تولید روی سود به بالای 70 تومان برسه
خراسان :
امسال می تونه بالای 30 تومان بابت سود تسعیر ارز شناسایی بکنه من هرچی بررسی کردم جایی ندیدم شناسایی کرده باشه
با سود 250 امسال 900 تومان و حداکثر تقسیم سود
برای سال بعد اوره را 330 دلار گرفته اما الان اوره 395 دلار است
ما تحلیل می کنیم می خریم حال مثل آ س پ کی خبر خوش این سهم می اید نمی دانم
به سهم های فوق باید فاسمین - کاما و فزرین هم اضافه کنم
محمد هستم،متولد شهر قم (البته فقط یه ماه اونجا بودم :)) )
اصالتا مازندارانی و بهشهری هستم
در حال حاضر بواسطه کار و تحصیل ساکن تهران هستم.
سه سال وارد بورس شدم،لیسانس حسابداری و فوق لیسانس مدیریت مالی دارم
جاتون خالی نباشه جمعه این هفته هم ازمون دکتری داشتم :-)
با سلام
همانگونه که خریداران سهام در اوج قیمت ها دو سه ماه پیش الان به شدت پشیمان و متضررند فروشندگان این روزهای بورس نیز به شدت پشیمان و متضرر خواهند بود می شه = ضرر تو ضرر
بررسی می کنیم شاخص صنایع رو برای اینده اولین شاخص گروه غذایی به جز قند و شکر است ....
که اصلاحش در حوالی قیمت های فوق تمام میشود و وارد حرکت بعدی بازار موج B یا یک روند صعودی جدید در قالب 5 موج میشوم .....
گروه انبوه سازی ریزش هیجانی شدیدی رو تجربه کرده است و این ریزش در قالب 5 موج بوده است در محدوده های فوق احتمال برگشت این گروه وجود دارد در این گروه احتمالا کرمان پیشتاز خواهد بود .........
همانگونه که خریداران سهام در اوج قیمت ها دو سه ماه پیش الان به شدت پشیمان و متضررند فروشندگان این روزهای بورس نیز به شدت پشیمان و متضرر خواهند بود می شه = ضرر تو ضرر
سلام جناب شفاف سازی خسته نباشید
بخدا هرچی آدم میخواد روحیه شو حفظ کنه نمیشه بالاخره کم میاره
من که اساسی تو ضررم موندم دیگه چیکارکنم
اگه مطمئن باشم برمیگرده لااقل سرمایه خودم برمیگرده 1 جوری آوم میشم
میترسم با این جو که درست شده و همه هم که چوب حراج به مالشون زدن و منفی پشت منفی
این اندک مایه رو هم بدیم بره و جان بجان آفرین تسلیم کنیم/:.negaran.:/
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
شاخص قند و شکر ..........
در یک اصلاح هستیم که در امواج الیوت به اسم فلت یا ایرگولار می شناسندش اگر در اولین قیمت عکس العمل نشان دهد میشه فلت و اگر در دومین الگو شود میشه ایرگولار اما نکته اصلی این که یک گین توپ این گروه به بازار بدهکار است......... سال اینده این گروه می تونه از گروه های پیشتاز باشه ......نمودار جهانی هم می تونه امیدوار کننده باشه ....
البته بستگی داره به این که چه سهمی را میفروشند و چه سهمی را جایگزین میکنند
خیلی از دوستان در پیک قیمت سهام شرکت های بدون بنیاد و سفته بازی رو خریدن و الان در این تصور هستن که دوباره روزی به قیمت خریدشون خواهد رسید
ولی این تصور کاملا اشتباه هستش چرا که هرگز به قیمت خرید اون ها نخواهد رسید
بعضی قیمت ها برای برخی سهام رویایی بود که هرگز دوباره به واقعیت تبدیل نخواهد شود مگر چند سالی بگذره
به نظر خودم این دوستان اگه سهامشون رو با سهام بنیادی که الان در کف قیمت هست تعویض کنند خیلی گزینه عالی خواهد بود
بعضی از دوستان اظهار میکنند که شناسایی ضرر سخت است و تلخ
بنده نیز قبول دارم ضرر تلخ است ولی شهامتی که این ضرر را بپذیری و تجربه و عبرتی کنی برای خودت خیلی کار بزرگ و ستودنی خواهد بود
و بعد از اون شیرینی سود کردن میتونه ادم رو از این وضع نجات بده و نه تنها با یه ترید موفق میتوان ضرر ها رو جبران کرد بلکه میتوان به سود هم رسید
در حالی که ماندن با سهام بی بنیاد بجز افسردگی و ناراحتی همیشگی چیز دیگری نخواهد داشت
دوست عزیز سهمهای خوبی داری رانفور بعد از مچمع سود خوبی میگیری رتاپ هم بعد از جا بجایی سهامدار عمدش رسدش شروع میشه غپینو هم سال دیگه صادرات داره و تا 1000 میره
نظر