کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر چقدر می خواهم کمتر از گروه روی بنویسم اما وجدانم راحت نمی شه
پیش بینی سال 93 شرکت داره با ما بصورت رمزی صحبت از اسرار نهانی می کنه که می خواهد در اینده اتفاق بیافته
خیلی جالب می شه که فاسمین در روز بازگشایی بعد از مجمع با همان قیمت قبل از مجمع باز بشه یعنی حوالی 380-390 تومان
و این یعنی در عرض یک هفته = سود 64 تومانی برای سهامدران صبور مفت بشه
پیش بینی شرکت چی می گه ؟؟؟؟
با تحلیل گر صورت های مالی چه صحبتی داره ؟؟؟
چه اسراری رو برای کسانیکه تحلیل و بعد خرید می کنند داره ؟؟؟
من می خواهم پرده از این اسرار بردارم اونم فقط برای خاطر دل خودم تا دوست عزیز سود بکنند و ما را دعا
پیش بینی شرکته می گه :
من قیمت فروش شمش روی رو برای 93 به ازای هر تن 2000 دلار گرفتم .........الان قیمت جهانی رفت به 2180 دلار
این تعدیل خیلی خوب خواهد بود برای فاسمین - فراور - کروی و....
پیش بینی شرکت می گه نرخ تسعیر ارز 2650 تومان گرفتم ولی الان نرخ دلار 3200-3300 تومان است
واقعی زمستان 92 شرکت با اون حالیکه قیمت جهانی در محدود 2000 دلار بوده فاسمین هر کیلو شمش روی 7500-7600 فروخته
الان با قیمت بالای 2180 دلار مطمنا" بالای 8000 تومان خواهد فروخت
حال برسیم تلفیق همه این اطلاعات "
پیش بینی فروش برای سال 93 به ازای هر کیلو = 5300 تومان هستش
فاسیمن با تمام زیر مجموعه هایش حدود 60000 تن شمش تولید می کنه
فروش رو می گیریم هر کیلویی 8000 تومان
مابه التفاوت می شه هر کیلویی 2700 تومان این افزایش قیمت فروش می شه سود به ازای هر سهم = 86 تومان
یعنی بالای 150 % تعدیل مثبت
اما در این میان فراور می تونه کولاک بکنه
البته بهای تمام شده در فراور نسبت به فاسمین بالاتره و نرخ فروش هم پایین تره
زمستان فاسمین 7500 تومان هر کیلو شمش فروخته ولی فراور 6500 تومان حال نرخ فروش شمش فراور رو بگیریم 7000 تومان = سود می شه 140 تومان
نرخ فروش بشه 8000 تومان = سود می شه 200 تومان
اهرم عملیاتی یا همان Dol در فراور بسیار بالاست
کاما - فزرین - کروی و... هم در وضعیت های بسیار مناسبی خواهند بود
موفق و پیروز باشید
با سلام
روزها از پی هم می آیند و می روند
این گذشت زمان است که تمام مشکلات و معما ها حل خواهد کرد
یک روزی حدود دو سه پیش بود تصمیم گرفتم :
از بازار پر التهاب سهام تا 70-80 % کناره بگیریم
از هر سهمی که بوی سفته بازی که در دام سفته بازها گرفتار شده بود فروختم و الفرار
خزامیا در 160-170 ...........وبیمه مقداری در 200 و الباقی در 145 تومان ...........خودرو در 360 تا 300 تومان .........خگستر در 540 تومان
خاور در 180 تومان ..........خکاوه در 130 تومان..............ثتران در 290 تومان و ونفت 270-280 و.... فروختم و همه رو تبدیل به گروه سرب وروی کردم
فاسیمن .........کاما ..........کروی .........و فزرین ...........80 % سبد به این گروه تخصیص دادم
و بازهم گفتم سهامی بخرید :
p/e .......... پایین داشته باشد و بتواند بالای 15 % در مجمع سود تقسیم بکنه
همه سهام های انتخاب شده بالای 15 % سود تقسیم کردند
هرچند با توجه به تعداد قابل توجه سهام سود ما رفت 6-7 ماه دیگه به دستمون برسه
این گروه به عنوان بنیادی ترین سهام بازار انتخاب شد و انتظار دارم تا یک ماه بعد از مجامع این گروه قیمت قبل از مجمع رو ببینند این یعنی 15% بازدهی در کوتاهترین زمان ممکن
رشد بازارهای جهانی فلزات به عنوان اصلی ترین عامل بنیادی در این گروه نسبت به چند سال رکود قیمت فلزات محسوب می شه
فاسمین - کروی - فراور - کاما - فزرین و... چند سال رشد چندانی نکردند چون قیمت جهانی تو این چند سال هیچگاه از 2000 دلار برای روی بالاتر نرفته بود
اکنون قیمت روی در محدود 2200 دلار قرار داره و برخلاف سری قبل که خیلی سریع به زیر 2100 افت کرد ولیکن این بار با ثبات بیشتری در محدوده 2200 دلار قرار گرفته است.
با همین قیمت 2200 دلاری هم باید شاهد تحول بنیادی خوبی در این گروه باشیم
در کنار این گروه واتی و شیران معرفی شدند 10 % سبد رو به واتی این سهم که 100-150 درصد حباب منفی معامله می شود اختصاص دادم
پله اول خرید 360 تومان
دوبرابر خرید اول خرید در پله دوم 330 تومان
پله سوم و سنگین تر رو گذاشتم در محدوده 300 تومان
وقتی این سهم با 380 تومان سود انباشته خود و شیران - با سرمایه گذاری سنگین و.....در 330 تومان در حال معامله است خرید گروه خودرو و.... با زیان های انباشته سنگین منطقی به نظر نمی رسه
خوب ما نمی خواهیم از گروه خودرو حرفی بزنیم شاید به مزاق خیلی ها خوش نیاید این گروه شبه دولتی به سهامدار خرد سود نخواهد داد
قیمت های فروش این گروه را بارها گفته ام و این به این معنی بود که دنبال سهام این گروه نروید
5% هم به وغدیر اختصاص دادم این سهم نیز واقعا" ارزنده است و اما 5 % باقی مانده هم به ثباغ و ثغرب
کروی امروز در 220 معامله شد به خاطر اینکه خیلی ها نمی خواستند تا اسفند ماه منتظر بمانند تا سود بگیرند غافل از اینکه سود مجمع بعد از بازگشایی مجانی خواهد بود ( نظر خودم اینه حداکثر تا یک ماه بعد از مجمع قیمت قبل از مجمع را خواهد دید.)
من که 250,000 تا کروی دارم اگر 30 تومان سود تقسیم بشه می شه 7,500,00 تومان
اگر یک ماه دیگه کروی 220 رو ببنید این سود مفت خواهد شد حالا چرا در مجمع شرکت نکنم
کاری در کاما و فاسمین داره اتفاق می افته و تکون دیگه قیمت این سهم ها به قبل از مجمع خواهد رسید
بگذریم :
قیمت خیلی از سهم ها واقعا" وسوسه انگیز شده است با دید میان مدت و بلند مدت بخرید:
ثباغ 203 - ثاخت 133 تومان - ثغرب 230 تومان
تاپیکو 440 تومان
سیمانی ها سهگمت - سکارون - سبهان - ساروم و... بعد از چند تا منفی دیگه محل مناسبی برای سرمایه گذاری خواهند بود
پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
سلام دوستان، وقت بخير،
بهتر است، كمي در مورد علت ريزش 19% شاخص و ريزش بالاي 30% بسياري از سهام صحبت كنيم. روندهاي بازارهاي مالي به گونه اي پيش مي رود، كه تنها با تحليل و صبر مي توان در آن باقي ماند و سود كرد. روزهاي كه بسياري از عموم مردم با سرمايه اندكي درآمدي بيشتر از حقوق يك كارمند بدست مي آوردند، زنگ خطري براي همه ما بود، كه البته تصميم گيري و گذشتن از نوسانات مثبت براي هر فرد، تصميم گيري سختي بود. اما بازار نشان داد، يا بايد تصميم هاي سخت را گرفت يا تاوان ضررهاي سخت را داشت.
بنده كه تجربه ريزش نيمه دوم سال 83 و تشديد آن را بعد از انتخابات 84 را دارم، اين ريزش برايم جنسش متفاوت از ريزشهاي قبل بود. البته كساني كه به بورس علاقمند هستند، و مطمينا در اين بازار رشد خواهند كرد، بايد در سالهاي آينده اين سقوط بزرگ را بعنوان تجربي عملي و عيني براي خود همواره يادآوري كنند. و بدانند تصميمهاي سخت و دل كندن از سودها آينده بهتر از واقع شدن در شرايط سخت و از دست دادن سود و اصل سرمايه است.
همچنان معتقدم براي كساني كه در بازارند، حتي اين سقوط موجب پيشرفت آنها خواهد شد. بجاي غر زدن به اين و آن بايد به خود و فكر خود غر زد و درسهاي گذشته را بارها و بارها مرور كرد. بازار جاي جبران دارد، اين هم تجربه بنده بوده است، كه از گذشته بدست آورده ام. بازار را دوست دارم، هرچند بعضي موقع ها نامهربان ميشود.
اميدوارم با انتخاب يك استراتژي صحيح تغييري در مديريت مالي خود داشته باشيم.
سلامت و پرسود باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
آقا احسان:
خیلی دلم می خواهد بدونم جنس این ریزش چه تفاوتی با ریزش اون سالها داشته؟
فکر می کنم برای امثال من که اون سالها تو بازار نبودیم دونستن این قضیه خالی از لطف نباشه!
با سپاس
love many,trust few but,always paddle your own canoe!
آقا احسان:
فکر می کنم برای امثال من که اون سالها تو بازار نبودیم دونستن این قضیه خالی از لطف نباشه!
با سپاس
با سلام تجربه خودم را میگویم تا آقا احسان در زمان مقتضی جواب شما را بدهد در سال 84 مموتی که دولت را تحویل گرفت خیال همه را راحت کرد وگفت بورس قمار است و زد زیر بورس و هنوز که هنوزه خود من تاوان برخی از سقوط آزاد و اخراج تعدادی از سهام ها ونابودی اصل سرمایه ام را دارم میدهم ولی این دولت آمد به دروغ و مصلحت!!مردم را تشویق به وارد شدن در بورس کرد ودر اوج بازار پاییز سال گذشته روزی چند صد میلیون سهام شاخص ساز را به مردم میفروخت و بعد اون وزیر اقتصاد گفت جباب داره وهنوز که هنوزه بعد از افت 40 تا 70 درصدی قریب به اتفاق سهام این حباب خالی نشده!!و هر دفعه وعده دروغ دادن .ولی هر دو دولت اعتماد را از بازار بورس در شروع کارشان از بین بردن وهر دو سهامدار را نقره داغ دکردن ولی فرقش اینه که در آن زمان شما نمیتوانستی در بسیاری از سهام فرار کنی چون صف فروش داشت ولی در اینجا میتوانستی فرار کنی!!
آقا احسان:
با سپاس
اقا احسان میتونه بهتر از هر کسی جواب بده
در یک کلام اجازه خروج بشما نمیده بازار یعنی سهم شما داره مفت میشه
ولی کسی خریدار نیست امروز شما و من هر سهمی رو بخواهیم تو این ریزش
میتونیم بفروشیم و خارج شیم ولی در ان وقت این امکان نبود
امروز میتونی صبح بخری ظهر بفروشی
ولی در ان سال شما هفتگی معامله میکردی چه دوست داشتی چه نداشتی
کسی پاسخ گو نبود کسی شما رو راهنمایی نمیکرد اینقدر تحلیل نبود
باورش سخته بعضی کارگذاری ها نمیدونستن فلان سهم هم تو بازار هست یا نه
تو خود بخوان حدیث مفصل
اگر کسی که تو اون سالها معامله میکرد ازش یک سوال میپسیدی
به شما میگفت سهم با بنیاد بخر از بس از ورشکستگیها ضرر دیده بودن
ولی امروز همه دارن شما رو دعوت میکنن به سهام شرکت ورشکسته
همه خوب میدون تجدید ارزیابی دارایی یعنی اینکه شرکت ورشکست شده
با سلام
دوستان عزیز و گرامی
من نه به بازار سرتاسر صفوف خرید 5-6 ماه پیش دلخوش بودم نه به این بازار سراسر قرمز و صفوف فروش این روزها نا امید
همه این روزهای تلخ هم می گذره می ره همانگونه روزهای شیرین و سبز سال قبل گذشت
اما در این بین کارهای زشت و کثیف بعضی ها به عنوان لکه ننگی در زندگیشان نقش خواهد بست
لکه ننگی که اه و ناله میلیون ها سهامدار خرد و خانواده هایشان را تا ابد به دنبال خواهد داشت
من را ببخشید از این الفاظ استفاده می کنم
یک مثال می زنم بقیه با خود دوستان
همه عزیزان می دانند در روزهای اوج بازار در نماد وبیمه در قیمت های بالای 150 تا 220 تومان با انتشار اخبار مربوط به فروش پروژه گلستان گروه بیمه به سرکردگی بیمه مرکزی و ایران تا می توانستند با شایعات دروغین تا خرخره بفروشند
خوب این چند روزه بیمه مرکزی روزی 600 هزار سهم در قیمت زیر 100 تومان می خره
200 فروخته زیر 100 داره می خره
اینه رسم روزگار ؟؟؟ اینه حمایت از سهامدار خرد ؟؟؟؟؟ اینه تشویق ملت به سرمایه گذاری در بورس ؟؟؟؟
این درسته که مسئولیت خرید یا فروش سهم با خود هر شخصه
اما این گونه حرکات هماهنگ شده بیمه مرکزی و بیمه ایران و سایر اشخاص حقوقی در فروش سهام تحت تملک خود به دو و سه برابر قیمت فعلی و عدم حمایت در هنگام افت آن کاری جزء کلاهبرداری و چپاول اموال میلیون ها سهامدار خرد نمی تواند باشد.
من به نوبه خود حتی یک سهم هم تو این قیمت ها به اینا نخواهم فروخت
از تمام حقیقی ها عزیز خواهش می کنم متحد بشوند و اروزی اینا را تو دلشون بزارند و سهام خودشونو تو این قیمت ها نفروشند از صفوف فروش بیرون بیایید شما که تا حالا کلی ضرر کردید چند درصد هم روش
من نه به بازار سرتاسر صفوف خرید 5-6 ماه پیش دلخوش بودم نه به این بازار سراسر قرمز و صفوف فروش این روزها نا امید
اما در این بین کارهای زشت و کثیف بعضی ها به عنوان لکه ننگی در زندگیشان نقش خواهد بست
لکه ننگی که اه و ناله میلیون ها سهامدار خرد و خانواده هایشان را تا ابد به دنبال خواهد داشت
همه عزیزان می دانند در روزهای اوج بازار در نماد وبیمه در قیمت های بالای 150 تا 220 تومان با انتشار اخبار مربوط به فروش پروژه گلستان گروه بیمه به سرکردگی بیمه مرکزی و ایران تا می توانستند با شایعات دروغین تا خرخره بفروشند
اینه رسم روزگار ؟؟؟ اینه حمایت از سهامدار خرد ؟؟؟؟؟ اینه تشویق ملت به سرمایه گذاری در بورس ؟؟؟؟
اما این گونه حرکات هماهنگ شده بیمه مرکزی و بیمه ایران و سایر اشخاص حقوقی در فروش سهام تحت تملک خود به دو و سه برابر قیمت فعلی و عدم حمایت در هنگام افت آن کاری جزء کلاهبرداری و چپاول اموال میلیون ها سهامدار خرد نمی تواند باشد.
از تمام حقیقی ها عزیز خواهش می کنم متحد بشوند و اروزی اینا را تو دلشون بزارند و سهام خودشونو تو این قیمت ها نفروشند از صفوف فروش بیرون بیایید شما که تا حالا کلی ضرر کردید چند درصد هم روش
ارزوی سلامتی و تندرستی برای دوستان عزیزم دارم
عالي بود. ممنون@};-
ارزوی سلامتی و تندرستی برای دوستان عزیزم دارم
درست می فرمایید. اه سهامداران مظلوم گریبان همه انها را خواهد گرفت و انروز دور نیست.
گمان کردی که بدخو رفت و جان برد
حسابش با کرام الکاتبین است
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
ابتدا متن زیر رو " یا هر متن دیگه ای " از لینک زیر به حسن روحانی بفرستید :
سلام آقای رئیس جمهور - عرضی نیست بنده پس از اولین گفتگوی 100 روزه شما و با تاکید حمایت شما از بورس اوراق بهادار وارد بورس شدم . اکنون هم فقط میخواهم به علت اینکه سرمایه ام را نابود کرده اید و 50 درصد سرمایه ام از بین رفته است از شما تشکر کنم . سپاس
در قسمت اول نوشته " نام دستگاهي كه از آن شكايت داريد " : سازمان بورس و اوراق بهادار در ردیف حرف " س " رو انتخاب کنید . بقیه هر جور دوست دارید انتخاب کنید ولی متنی که در دلتون هست رو بنویسید نیازی نیست یک متن خاص باشه
از تو سهامدار عزیز انتظار داریم که اگر به این عمل باور ندارید حداقل در جلوگیری از اون کوشش نکنی - ممنون
لطفا این پیام رو امروز در تمامی تاپیک ها و حتی تالارهای همسایه " اینطوری صدا می زنن " منتشر کنید تا اکثر سهامداران مشاهده کنن
لطفا این پیام رو به صورت خصوصی به سایر کاربران ارسال کنید
سلام، با قبولي طاعات و عبادات،
دوستان معلوم نيست، چه نقشه شومي براي سركيسه كردن دوباره افراد جامعه در ذهنشان مي گذرد. 10000 ميليارد توماني كه در روزهاي اوج نقد كرده اند، را شايد مجددا در حال برگرداندن هستن تا مجددا در ماههاي آينده با تبليغات تلويزيوني يك نوسان ديگر از ملت بگيرند.
دوستان دست روي دست نگذاريد، و حداقل كاري كه مي توانيد انجام دهيد، را بكنيد.
يا علي
نظر