سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

خدمت سروران عزیز چند نکته کوتاه خدمت سروران عزیز :

1-سود سهام مجمع مجانی :

همانطوریکه قول داده بودم کسانیکه 4 سهم کروی - فاسمین -کاما و فزرین رو قبل از مجمع بخرند بلافاصله نهایت تا یک ماه پس از مجمع قیمت سهم به قیمت قبل از مجمع خواهد رسیدانگار یکی داره 15-16درصد قیمت سهم رو بعد از چند ماه به شما هدیه می ده
    اما من در تعجب بودم چرا بعضی ها این سودهای مجانی و مفت را نمی خواهند

2- قیمت سهام کروی - فزرین - فاسیمن -کاما - فراور ... بعد از یکماه از برگزاری مجمع

بارها از کروی 220 قبل از مجمع بعنوان یکی از مفت ترین سهام بازار یاد شد ما رسالتمون انجام دادیم حالا کسانیکه سهم رو قبل از مجمع با 40-50 تومان سود روی 212 تومان به حراج گذاشته بودند و مال خودشونو به اتش کشیده بودند امروز در کمال تعجب با 35 تومان سود از دست رفته و قیمتی بالاتر از قبل از مجمع در صف خرید نشستند
    این بازی روزگار است و نمی شه باهاش کاری کردو باید انقدر صبر کردصبر کرد تا به سرانجام برسیم با عجله و از این سهم به سهم پریدن از ای صف به اون صف رفتن چیزی عاید نخواهد شد
    خوب از این به بعد با قیمت های جهانی و تحول بنیادی عظیم در گروه روی قیمت های جدید نیز دور از تصور نخواهد بود.

3- فزرین:

من روی قیمت 400 تومان و با تحلیل های تازه از قیمت فروش محصولات p/e تحلیلی سهم رو زیر 2 دراوردم سهمی با این وضعیت سوداوری و تقسیم سود مجمع تایپیکش رو فقط دو -سه نفر می خوانند من و دو نفر دیگه و در مقابل سهام زیانده و p/e بالا تا دلت بخواد ...........
    من به این تاپیک های خلوت عادت کردم سندش هم موجود است وبانک رو روی 250 تومان تحلیل می زدیم فقط چند نفر خواننده داشت همینطور پارسان یکی دوسال پیش

4- کبافق :

قیمت این سهم یخورده تنده اما:
    سرمایه بسیار پایینی داره
    730 تومان سود انباشته داره
    یک مجمع در 29 تیر ماه داره برای سود نقدی
    یک مجمع فوق العاده در 29 تیر داره برای افزایش سرمایه 300 درصدی از محل سود انباشته
    طرح و توسعه خوبی خواهد داشت
    روی را 2000 دلار و سرب را 2100 دلار و دلار را 2650 تومان در بودجه در نظر گرفته از این بابت یک تعدیل توپل باید بده
    هزینه های مالیش صفره یعنی به هیچ وامی نیزی نداره
    نسبت جاری یا انیش وحشتناکه
    تولیدات امسال را خیلی پایین در نظر گفته
    1/5 برابر تولیدات امسال از سال قبل موجودی داره
    اینده خوبی رو می شه براش ترسیم کرد.
    باسلام خدمت شما
    به نظربنده این گروه درحال ورود به موج5صعودی با تارگت های فوق تصور هستند
    جالبه روی جهانی هم وارد موج5شده!!!
    به نظر بنده این قیمت ها هم بزودی خاطره میشه همانطور که قبلی ها خاطره شد

امروز کل گروه مقاومت های مهمی را شکستند

موفق باشید

نظر

• زمین شناس
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 47

سلام جناب شفاف سازی
      با توضیحات جنابعالی من سه سهم فاسمین فرزین و کبافق را بررسی کردم. کبافق از سی بهمن ماه تا کنون یک روز مثبت هم نداشته است. دلیل انرا هرچه بررسی کردم پیدا نکردم. لطفا سهم های روی را اولویت بندی کنید. یا تشکر از محیت تان.

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11251

در اصل توسط زمین شناس پست شده است View Post
        سلام جناب شفاف سازی
        با توضیحات جنابعالی من سه سهم فاسمین فرزین و کبافق را بررسی کردم. کبافق از سی بهمن ماه تا کنون یک روز مثبت هم نداشته است. دلیل انرا هرچه بررسی کردم پیدا نکردم. لطفا سهم های روی را اولویت بندی کنید. یا تشکر از محیت تان.
        کبافق سود سال93خود را 80درصد کاهش داده وعلت این منفی خوردن ها هم به همین دلیل است
        سهم سود خودش را از490به حدود65تومان کاهش داد
        که حدود2-3ماهی ازمحدوده3000باصف فروش روبرو شد ولیکن پایین زیادی نداشته چون کمتر روزی معامله می شد

به نظر بنده احتمال افت سهم تامحدوده1800 وپایین تر وجود داره
        بدرود

نظر

• زمین شناس
          عضو عادی
          • Sep 2013
          • 47

سلام اقا محسن
          از توضیحات خوبتان ممنونم یه سری هم به تاپیک خودتان هم بزنید من که همیشه تمام کامنت هایتان را مطالعه میکنم و تلمذ میکنم.همیشه سرافراز باشید.

نظر

• زمین شناس
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 47

سلام اقا محسن
            از توضیحات خوبتان ممنونم یه سری هم به تاپیک خودتان هم بزنید من که همیشه تمام کامنت هایتان را مطالعه میکنم و تلمذ میکنم.همیشه سرافراز باشید.

نظر

• hossein1355
              عضو جدید
              • Feb 2014
              • 7

سلام. لطفا سطوح حمایت ومقاومت کروی و فاسمین را بفرمایید ممنون میشوم.

Sent from my GT-I8552 using Tapatalk

نظر

• ارسطو
                عضو عادی
                • May 2012
                • 60

با سلام
                جناب شفاف سازي اگه براتون امگان داره نگاهي به پرتفوي بنده بندازيد شديدا به پول نياز دارم و مجبورم تعدادي از سهام را بفروشم ميخواستم با شما مشورتي داشته باشم لطفا به ترتيب اولويت نظرتون رابراي فروش بگيد
                ولساپا : ميانگين خريد 222.7 و 11% سود
                شرانل : ميانگين 1010.4 و 10% سود
                كگاز : ميانگين 785 و 37% ضرر
                بمپنا 1110 خريد
                البرز : ميانگين 137.2 و 19% ضرر
                بساما: 314 خريد و 32% ضرر
                سشرق: 292.1 خريد

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

سلام، شب بخير،

به هيچوجه نميتوان روند مذاكرات را بر روند بورس ناديده گرفت، بنابراين فلاش بكي به گذشته مي زنيم، تا ببينيم احتمالا اين مذاكرات به چه سرانجامي خواهد رسيد. سال پيش كه آقاي روحاني در سازمان ملل حضور يافت، نقطه شروع جديدي در مذاكرات رسمي ايران و آمريكا بود، شايد بتوان گفت از آن زمان تا حدودي اين يخ شكل گرفته سالها در حال آب شدن است. تاكيد دو رييس جمهور در مذاكره تلفني بر اثبات حسن نيت طرفين و اراده مصمم براي حل پرونده هسته اي در كوتاه ترين زمان نيز نشانگر اراده شكل گرفته در دو طرف بود. مسيله هسته اي ايران بيش از آنكه موارد فني داشته باشد، موارد سياسي و تصميم هاي سياسي لازم دارد، كه به نظر مي رسد تا حدودي اين مسايل از قبل انجام شده است. در اين مذاكرات نه خبري از تهديدهاي رسانه اي آمريكا وجود دارد، و نه طرف ايراني بر غير قابل بحث بودن همه موضوعات تاكيد مي كند.
                  انتخابات كنگره در آبان ماه امسال براي اوباما و حزب دموكرات از اهميت ويژه اي برخوردارست. برگ برنده بزرگ اوباما و حزب دموكرات در حل و فصل مسيله 10 ساله هسته اي ايران خواهد بود. در واقع منافع داخلي اين اراده را براي آمريكايي ها بوجود آورده است.
                  وضعيت اقتصادي و سياسي ايران نيز كه بر همگان واضح است، كه نمي تواند با ادامه اين بحران، به مقصد مناسبي برسد.
                  بنابراين اراده از دو طرف در حد اعلي براي رسيدن به توافق وجود دارد، اما در كنار آن سختي ها و سردي سالها عدم روابط نيز برقرار است.بنابراين ميتوان به شكل گيري اين توافق اميدوار بود. بنده بالشخصه خوشبينم.

در بازار سهام، در گروه خودرو افزايش نرخ تصويب شده شوراي رقابت را تمام شده بدانيد، و بايد بر اساس آن خريد و فروش كرد. افزايش توليد بصورت مداوم با توجه به اتمام تحريم صنعت خودرو ادامه خواهد داشت. بنابراين هنوز در روندهاي اصلاحي خريد سهام اين صنعت جذاب براي خريد هستند. از اين صنعت همچنان مي توان رشد قيمتي سهام و افزايش سود شركتها را انتظار داشت. از اين گروه قطعه سازهاي سود ده در اولويت بنده براي خريد قرار دارند.

گروه سيمان و گروه قندي به كف قيمتي خود رسيده اند، و احتمالا در اين هفته صعود كوتاه مدتي در پيش داشته باشند. ارزانترين صنعت، صنعت سيمان است. تنها نياز به باور بازار دارد، كه قطعا بازار به اين باور خواهد رسيد.

تحليل دوست عزيزمان جناب شفاف سازي در گروه روي نيز براي سرمايه گذاران در اين حوزه بطور كامل جوابگوي دوستان خواهد بود.

صنايع وابسته به خودرو و سودده مانند تايرسازي از جمله موارديست كه قابليت رشد و افزايش سودآوري خواهند داشت. يكي از اين جمله سهام كه قبلا معرفي شده و هنوز براي سهامداري مناسب است، پتاير است. پتاير افزايش سرمايه 100% از محل اورده پيش رو دارد. اين سهم داراي زميني به مساحت 161 هزار متر در جاده كرج است، در صورتيكه هر متر مربع را 1.5 ميليون بگيريم، تنها به ازاي هر سهم 1700 تومان زمين خالي وجود دارد. افزايش توليد در تايرهاي راديال سيمي براي امسال و سال 94 توانايي رسيدن به سود بين 300 الي 500 تومان را دارد.

موفق باشيد.
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ابوذر
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 614

سلام جناب شفاف سازی
                    کبافق سهم مشکوکی است در میان سهام روی. وریسک بسیار زیادی دارد در میان سهام روی باما وسپس کالسیمین وکروی و....خوب هستند .یادمه تو سالهی 85 یا 86 که سهام روی رشد تا 10 برابری توسهام باما وفراور را داشتیم این کبافق کسی به اون توجه نمیکرد وزیر 400 تومان بود وحجم مبنا 8200 داشت که با چند میلیون تومن هروز اونو بالا بردن و توچشم بازار کردن وچند صد تومنی بالا رفت وبست ومدت طولانی بسته بود وزمانی که سهام روی در سرازیری سقوط بود حدود 4000 هزار باز کردن و هر که فروخت برد کرد وادامه سقوط ...

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

مقامات اروپایی:
                      اختلافات درباره راکتور اراک و تاسیسات فردو حل وفصل شده است
                      خبرگزاری تسنیم: مقامات اروپایی اعلام کرده اند طی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ شکاف عمده درباره آینده رآکتور آب سنگین اراک و تاسیسات فردو رفع شده است.
                      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

11:20- «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه با شبکه آمریکایی «ان بی سی» تصریح کرد: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست. ما هیچ نفعی در گسترش سلاح هسته‌ای نداریم و گفت که کشور ایران تمامی گام‌های لازم را برای متقاعد کردن جهان برمی‌دارد که ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست. ما به هرآنچه که به جامعه بین‌الملل تضمین دهد که ما به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیستیم، متعهدیم زیرا ما به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیستیم. ما نفعی در گسترش سلاح‌های هسته‌ای نمی‌بینیم.

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
                          با سلام
                          جناب شفاف سازي اگه براتون امگان داره نگاهي به پرتفوي بنده بندازيد شديدا به پول نياز دارم و مجبورم تعدادي از سهام را بفروشم ميخواستم با شما مشورتي داشته باشم لطفا به ترتيب اولويت نظرتون رابراي فروش بگيد
                          ولساپا : ميانگين خريد 222.7 و 11% سود
                          شرانل : ميانگين 1010.4 و 10% سود
                          كگاز : ميانگين 785 و 37% ضرر
                          بمپنا 1110 خريد
                          البرز : ميانگين 137.2 و 19% ضرر
                          بساما: 314 خريد و 32% ضرر
                          سشرق: 292.1 خريد
                          با سلام

سوال بسیار سختی پرسیدید
                          هیچکدام از سهام فوق در سهام های معرفی شده بنده جایی ندارند و بررسی روی اونا نداشتم
                          تصمیم فروش با خودتان هست و اینکه با چه انگیزه ای و معیاری سهام فوق را خریداری نموده اید خوب مسلما" هرکدام که بنیادی تر هستش و بهش امید زیادی دارید نگهداری کنید
                          اما در هنگام پول لازم شدن باید بی درنگ فروخت چون به این بازار هیچ اعتمادی نیست

سلام جناب شفاف سازی
                          با سلام
                          اولویت بندی گروه روی بستگی به قیمت های جهانی و قیمت سهام انها داره

مثلا" اگر قیمت های جهانی هر چه بالاتر بروند
                          سه سهم کاما - فراور و فزرین به خاطر داشتن اهرم عملیاتی بالا کولاک خواهند کرد و قیمت های بالای 3000 دلار روی امکان 5-6 برابر شدن سهام های فوق وجود خواهد داشت
                          فاسمین و کروی با شتاب کمتری نسبت به سهم فوق رشد خواهند کرد

کبافق هم اگر قیمتش یه خورده دیگه پایین تر بیاید برای بلند مدت با توجه به طرح و توسعه هایش فوق العاده خواهد بود ضمن اینکه این شرکت خود معدنش یه چیزه دیگست

نظر

• ارسطو
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 60

جناب شفاف سازي بابت پاسخ سريع و با صداقت شما سپاسگذارم .

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

نماد وسینا و شاخص گروه بانکی که انغریب باید منفجر شوند با اخبار خوب ......

شاخص گروه بانکی .....

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

شاخص گروه دارو .....و احتمالا اتمام اصلاح .....

نظر

در حال کار...
                                X