سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

نمودار شاخص چند رشته ایی ها و تشکیل سر و شانه و احتمالا شکست خط گردن و استارت صعود در این گروه .....

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

گروه رایانه بلاخره این مثلث را شکست و اماده صعود هست الحساب صعود تا تارگت مثلث خواهد ......

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

این تحلیل ثشرق هست قیمت با توجه به وضعیت موجود می تونه ریزش داشته باشه تا محدود 175 تومان به دلیل تکمیل پترن ab=cd اما در صورت رسیدن سهم تا اون نقطه میشه گفت سهم اماده اتیش بازی است و باید کمربندها رو سفت بست

پ.ن: نمودار موجود یکی از کلاسیک ترین نمودارهایی هست که دیدم برای موج شماری و مطمئن باشید در این سهم خبر هایی میشود (حقوقی با ولع بالایی خریدار سهم است .....)

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام

معرفی مجدد دو سهم :
          واتی .............................. شیران ######## با اولویت واتی

این دو سهم در یکی دوسال گذشته معرفی شدند و سود خوبی چه در مجمع چه در افزایش سرمایه نصیب ما کرده است

واتی در قیمت 250 تومان و 300 تومان قبل از مجمع سال 90 در سال 91 معرفی شد سود مجمع دریافت شد و قیمت سهم به 900 تومان هم رسید
          وقتی که بسیاری از کارشناسان خبره سایت ها صحبت از قیمت های رویایی 1200 -1500 تومان می کردند خطر را احساس و بر نفس خود چیره شدیم و در قیمت 870 تومان خروج

شیران هم در قیمت 4700-2800 تومان یک سال و نیم پیش معرفی شد سود نقدی دریافت و با احتساب افزایش سرمایه 200 درصدی قیمت سهم برای ما شده 1300 تومان و بعد از بازگشایی و رشد قیمتی سهم تا 3500 تومان و درست زمانی که بعضی ها صحبت از قیمت های 5000-6000 تومانی می کردند در قمیت 3000 تا 3500 تومان در چند مرحله از این سهم خارج شدیم

حال با گذشت 7-8 ماه دوباره موعد سرمایه گذاری با اولیت واتی فرارسیده است

واتی :
          در حالیکه خیلی ها دنبال سود هایی هستند که شرکت های زیانده در چند سال آینده خواهند ساخت و به امید هزاران عامل که در اختیار مدیران شرکت ها - مسئولان کشور و دنیا هستند به دنبال خرید سهم هایی با زیان انباشته سنگین انهم در صفوف خرید هستند

این دسته از شرکت ها یی که بیش از قیمت سهمشان سود انباشته دارند غافل هستند.
          واتی از اینگونه سهم ها می باشد

وضعیت سود انباشته :
          سود انباشته شرکت تا پایان سال مالی قبل پس از کسر سود تقسیمی = 214 میلیارد تومان
          یعنی به ازای هر سهم = 214 تومان

سود انباشته شیران تا پایان سال مالی قبل پس از کسر سود تقسیمی = 500میلیارد تومان
          33درصد این 500 میلیارد تومان متعلق به واتی می باشد =165 میلیارد تومان
          یعنی به ازای هر سهم واتی = 165 تومان

به سایر شرکت های زیر مجموعه واتی کاری نداریم
          پس واتی با احتساب سود انباشته شیران الان حدود 380 تومان سود انباشته دارد این در حالی است که قیمت سهم الان 360 تومان می باشد.
          به عبارتی دیگر اگر الان شیران مجمع تشکیل بده و سود انباشته خودشو تقسیم بکنه و بعدش واتی مجمع تشکیل بده و سود انباشته خودشو تقسیم بکنه به هر سهم واتی 380 تومان سود خواهد رسید
          حالا سود سال 93 در جای خود محفوظ است.

وضعیت سود آوری 93 :
          واتی با فرض تقسیم 50% سود شیران eps هر سهم رو 59 تومان پیش بینی کرده
          حالا با فرض تقسیم 100 درصدی سود شیران سود هر سهم واتی به 110 تومان خواهد رسید
          بازهم این در حالیکه سود 93 شیران بالاتر نرود

دلایل انتخاب واتی :
          1- افت 100 درصدی قیمت هر سهم در چند ماه گذشته
          2- سود انباشته 214 تومانی به ازای هر سهم
          3- سود انباشته 380 تومانی با احتساب سود انباشته شیران
          5- برنامه افزایش سرمایه 200 درصدی
          6- برنامه افزایش سرمایه بالای 100 درصدی شیران از زیر مجموعه های واتی
          7- تقسیم سود کمتر در مجامع گذشته و سوداوری بواسطه سرمایه گذاری با سود های تقسیم نشده

دوستان توجه داشته باشند سود انباشه چه در دل خود شرکت و چه در دل شرکت های زیر مجموعه یک روزی به سهامداران خواهد رسید
          در خصوص شیران هم خواهم نوشت فعلا" اولویت با واتی می باشد.

با سلام

سودکردن در بورس خیلی آسان است سود ریخته کسی نیست جمعش کنه ( واتی رو داشتند روی 300 می فروختند)
          واتی داد می زد من پر سودم
          من 214 تومان در دل خودم 165 تومان در دل شیران فقط سود انباشته دارم و امسال هم حداقل 100 تومان سود خواهم ساخت
          یعنی به عبارتی اخر امسال واتی فقط 500 تومان سود انباشته خواهد داشت
          واتی با یک حباب مطلق منفی 100درصدی معامله می شد
          خوب بگذریم من یکی که خیلی نوشتم تا دوستان بخرند

از اینکه بعضی اوقات از گروه روی و واتی زیاد مطلب می نویسم از خودم خجالت می کشم

به هر حال :
          امروز شیران 25 % تعدیل مثبت داد 200% افزایش سرمایه هم اعمال شد و eps جدید 167 تومان اعمال شد
          پس 25% تعدیل شیران =یک تعدیل 25 درصدی برای واتی

اما یک اتفاق دیگه هم افتاد و اون اینکه سیاست تقسیم سود شیران از 50 % به 60% تغییر کرد
          یعنی اینم یک تعدیل 17 % دیگه برای واتی

یکی از دلایلی که می گفتم واتی #####شیران #### با اولویت واتی
          همین بود شیران 25% تعدیل ............واتی 42% تعدیل

انشالله مبارک سهامداران شیران و واتی باشه

نظر

• mohsen1981
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 76

سلام جناب شفاف سازی
            خرید جدید واتی و شیران رو پیشنهاد دارید ؟ با چه قیمتی ؟

نظر

• ابوذر
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 614

با سلام

سودکردن در بورس خیلی آسان است سود ریخته کسی نیست جمعش کنه ( واتی رو داشتند روی 300 می فروختند)
              من 214 تومان در دل خودم 165 تومان در دل شیران فقط سود انباشته دارم و امسال هم حداقل 100 تومان سود خواهم ساخت

به هر حال :
              امروز شیران 25 % تعدیل مثبت داد 200% افزایش سرمایه هم اعمال شد و eps جدید 167 تومان اعمال شد

اما یک اتفاق دیگه هم افتاد و اون اینکه سیاست تقسیم سود شیران از 50 % به 60% تغییر کرد

پیرو تحلیلهای شما کروی در 205 و فراور در 597 خرید شد که متاسفانه در گیر بودن پول در برخی سهام ونبود نقدینگی باعث شد نتوانیم تعداد زیادی خرید کنیم ولی با این حال تنها سهمی که در این 10 روزه خرید شده ودر سود بالای 15 درصدهستیم همین دو سهم بود که اگر سبدمان را کمی سبک میکردیم ضرر ان را هم جبران میکرد.در بورس افرادی که مانند شما تحلیل کنند وصحیح هم باشد وانرا برای خودشان نگه ندارند وخیرشان به دیگران هم برسد متاسفانه کم میباشد.از شما درخواست دارم همچنان به تحلیلهای خود ادامه دهید که دعای خیر دیگران بسیار در زندگی شما تاثیر دارد. .با تشکر از تحلیل ها وزحمات شما.
              آخرین ویرایش توسط ابوذر؛ 2014/07/15, 01:23.

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

قلرست تقریبا به اخر های اصلاحش رسیده و باید منتظر برگشت روند باشیم نم نم ......

نظر

• ROSEMAN
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 186

با سلام

به هر حال :

با عرض سلام

در ادامه مطالب ارزشمند جناب شفاف سازی، لازم دیدم در خصوص معاملات یکی از حقوقی های "شیران" نکاتی خدمت دوستان عرض کنم که نشان از عزم جدی بانک صنعت و معدن جهت کاهش حداکثری سود سهامداران جزء شیران است...!

متاسفانه شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در اواخر پاییز و اوایل زمستان 1392 اقدام به خرید بیش از 4 میلیون سهام "شیران" در بالاترین قیمت ممکن یعنی در حدود 35000 تا 37000 ریال از بانک صنعت و معدن نمود. این شرکت دقیقا در روزهای پایانی قبل از مجمع عمومی فوق العاده جهت افزایش سرمایه نسبت به فروش حدود 4 میلیون سهم در قیمت های زیر 20000 ریال نمود!
                  سناریوی مذکور تا به آنجا پیش رفت که این شرکت با کمال وقاحت امروز با رنج مثبت قصد خرید "شیران" را داشت که دقیقا" قبل از مجمع به کمترین قیمت فروخته بود!!!

از جمیع موارد گفته شده می توان نتیجه گرفت در خرید با قیمت های 34000 تا 37000 و فروش در 19500 تا 20000 ریال و با احتساب 4000 ریال سود مجمع، شرکت بازرگانی و خخدمات بندری به ازای هر سهم حدود 12000 ریال به خود زیان تعمدی وارد کرده و دقیقا پس از افزایش سرمایه اقدام به خرید سهم با 20 درصد بالاتر نموده و صرفا" امروز بیش از 4000 ریال به ازای هر سهم خریداری شده مجددا" به خود ضرر وارد می کند!!!؟

متاسفانه این اعمال بسیار کثیف صرفا" جهت انتقال سود غیر عملیانی "شیران" که ناشی از شرکت های زیر مجموعه اش می باشد، به بانک صنعت معدن صورت می پذیرد که مصداق بارز تبانی و سوء استفاده از رانت اطلاعاتی "شیران" می باشد.

لذا دوستان بیشتر در خرید و فروش های خود دقت نمایند تا متضرر نگردند.
                  بنده این مورد را بصورت رسمی از مراجع قانونی پیگیری خواهم نمود و از دوستان سهامدار نیز تقاضا دارم در این خصوص اقدام نمایند...

امیدوارم نهادهای نظارتی بیش از این بر رفتارهای سهامداران عمده دقت نمایند و از سوء استفاده ایشان و تحمیل ضرر به سهامداران جزء جلوگیری بعمل آورند.

موفق باشید...
                  [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• peyman_zdfy
                    Banned
                    • Feb 2013
                    • 247

شاراک یه سهم طلایی هست چون 1- حجم مبنای بالایی نداره ورشدش شارپتر هست 2- نرخ محصولاتش رو آزاد کرده 3_ هرسهمش رو 750 تومن میخری وبه ازای هر سهم بهت 500 تومن سود میده (به علت سیاست تقسیم سود بالا وتسریع در پرداخت سود سهام نهایتا ظرف 2 هفته)

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

نمودار رکیش فقط منتظر بازگشایی هست برای صعود استارت بزنه واگرایی مخفی مشخص هست انتهای موج 4 هم هست انتظار بازدهی 100 درصد (با تلرانس 10 درصد) در میان مدت .......

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

سلام وقت بخير،

روند مذاكرات طبق پيش بيني هاي معقول ادامه پيدا كرد، و صحبت اخير كاترين اشتون مبني بر توافق سريعتر اين گمانه زني را پيش مي آورد، شايد قبل از 4 ماه شاهد توافق باشيم. در مجموع شاهد بيشترين جو مثبت حاكم بر مذاكرات بوديم، كه اين اميدواري وجود دارد، اين روند تداوم يابد.
                        تمديد مذاكرات به مدت 4 ماه در جو مثبت حاكم و كمترين تهديد طرفين نشان از خبرهاي خوبي از آينده دارد، كه بايد با گذشت زمان منتظر آن بود.

پيش بيني و اخيرا پيشگويي! هاي در مورد بازار به شدت فزوني پيدا كرده است، و هيچ كدام هم 100% از صحبتهاي خود مطمين نيستند، اما در هر حال زمينه را براي "من گفتم، من گفتم" فراهم مي كند.

سه پارامتري مهمي را كه بايد در پيش بيني بازار سهام مد نظر قرار داد، به ترتيب عبارت از :

1- پارامتر قيمت سهام نسبت به درآمد
                        2- پارامتر بنيادي اقتصاد خرد و بنيادي شركتهاي بازار بورس و چشم انداز مربوط به آنها و توانايي رشد سودسازي آينده
                        3- پارامتر وضعيت و چشم انداز سياسي و اقتصادي كلان كشور

به هر يك از سه پارامتر بالا مي توان يك وزن داد، و آينده را تا حدودي پيش بيني كرد.

بنده چند مثال خدمت دوستان عرض مي كنم،

وضعيت سهام در سال 84:

پارامتر 1، يعني نسبت قيمت به درآمد در سال 82 و 83 به گونه فزاينده افزايش يافته بود. بنابراين روند فرسايشي نزول از مهر و آبان 83 شروع شد. به حدي كه پارامتر 2، نيز نتوانست اين كاهش قيمت سهام را مانع شود. با انتخاب احمدي نژاد در سال 84، با آنكه پارامتر 1 تا حدي اصلاح شده بود، اما وضعيت و چشم انداز آينده پي بر اي سهام را به پي بر اي 2 و 3 رساند (پارامتر3).

وضعيت سهام در نيمه دوم سال 90 و نيمه اول سال 91:

پارامتر 2 و 3 در بدترين جايگاه خود قرار داشت، با آنكه پارامتر 1 در جايگاه تقريبا مناسبي بود. با اين حال شاهد نزول قيمتي در بازه يك ساله بوديم.

وضعيت سهام در نيمه دوم 91 و نيمه دوم 92:

شايد اين برهه صعودي را بتوان به دو دسته تقسيم كرد:

الف) بازه مهر 91 تا زمان انتخاب روحاني:

با تغيير قيمت دلار و تغيير وضعيت بنيادي و چشم انداز اينده سوداوري شركتها (پارامتر 1 و 2) با آنكه پارامتر 3 از بدترين جايگاه برخوردار بود، صعود شاخص هاي بورس اغاز شد.

ب)بازه زمان انتخاب روحاني تا ريزش دي 92:

در اين برهه، شايد بسياري از قيمت به درامد سهام شركتها به جايگاه مناسبي رسيده بودند، اما كل بازار متاثر از وزن قوي پارامتر 3 كه همان انتخاب روحاني و وضعيت و چشم انداز سياسي و اقتصادي كشور بود، صعود بي وقفه خود را تا دي ماه ادامه داد.

از دي 92 تا تير 93:

پارامتر 3 همچنان در وضعيت قوي خود قرار دارد، اما وضعيت قيمتي سهام نسبت به درآمد و همچنين نسبت قيمت سهام به سودسازي اينده در عدد مطلوبي قرار ندارد. بنابراين در اين برهه وزن متاثر از پارامتر 1 باعث ريزش سنگين بازار شد.

شايد بتوان با وزن دادن به اين سه پارامتر آينده را با خطا پيش بيني كرد:

در حال حاضر وضعيت قيمتي سهام بعد از افت 50% در جايگاه مطلوبي قرار دارد (پارامتر1). از طرف ديگر كمك دولت براي خروج از ركود و همچنين افزايش نرخهاي كه بعد از ماه رمضان بصورت ملايم اعلام خواهد شد، بنابراين پارامتر 2 را نيز در جايگاه مطلوبي قرار خواهد داد. از سوي ديگر پارامتر 3 در طول 30 سال بعد از انقلاب در بهترين جايگاه است. شايد بخاطر همين است، كه وزير در مصاحبه زير مي گويد:

"وی در پاسخ به سئوال مهر خاطرنشان کرد: فعالان بازار سرمایه به خصوص افرادی که در نیمه دوم سال گذشته وارد بورس شده اند مطمئن باشند که دولت هیچ حمایتی را از بورس در جهت رونق دریغ نمی کند و البته تمامی کارشناسان بر این باورند که در حال حاضر افرادی که بر اساس هیجانات موجود اقدام به فروش سهام کنند به طور قطع متضرر خواهند شد چرا که در حال حاضر قیمت انواع سهام در کف قیمتی خود قرار دارد و افرادی که بازار را می شناسند به هیچ عنوان اقدام به فروش سهام نخواهند کرد.

طیب نیا گفت: دولت با جدیت قول می دهد که بورس در آینده ای نزدیک از وضعیتی با ثبات و پُررونق برخوردار شود."

پيش بيني بازار با شما.

موفق باشيد.
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

دوستان آکنتور رو دریابید کف کانال صعودیه و واگرایی مثبت هم داده من نقدینگی ندارم وگرنه میخریدم حتما

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

قند تربت جام ..... طلای ناب گروه قند ..... روزگاری در 280 ناز میکردن دوستان

این سهم طبق اخرین صحبتی که با مدیر مالی شرکت داشتیم حوالی 160 تومان سود ساخته در گزارش 9 ماه ظرف دو هفته اینده روانه کدال میشود

دلیل دیر ارسال شدن گزارش گیر دادن بورس و بازگردانن گزارش قبلی (بدلیل اعلام 113 تومان سود ) که بورس گزارش دقیق تر خواسته و این شرکت مجبور به افشای این رقم شده است ...

زود دیر میشود .....

البته اول بررسی کنید و بعد خرید کنید .....

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

در اصل توسط .احسان. پست شده است
                              سلام وقت بخير،

روند مذاكرات طبق پيش بيني هاي معقول ادامه پيدا كرد، و صحبت اخير كاترين اشتون مبني بر توافق سريعتر اين گمانه زني را پيش مي آورد، شايد قبل از 4 ماه شاهد توافق باشيم. در مجموع شاهد بيشترين جو مثبت حاكم بر مذاكرات بوديم، كه اين اميدواري وجود دارد، اين روند تداوم يابد.

پيش بيني بازار با شما.

موفق باشيد.
                              عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
                              طرفین مذاکره قبل از موعد مقرر به توافق نهایی می‌رسند
                              خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به پیچیدگی و اختلاف های مذاکرات۱+۵، مشخص بود که مدت کار تمدید می شود و در این زمان تعریف شده طرفین سعی بر این دارند که فاصله ها را کم کنند و قبل از موعد نهایی به توافق می‌رسند.

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

سلام دوستان، وقت بخير

اقتصاد كشور خيلي وقت است دچار اختاپوس و زالوي شده است، كه خون صنايع كشور را كه همان جريان مالي نقدينگي شركتها هست، مي مكد. بين صنايع هم زياد فرق نمي گذارد، از شركتهاي ساختماني بگير تا صنايع خودروسازي. از صنايع سيمان تا كاشي و سراميك. تقريبا هيچ صنعتي نتوانسته است، از اين جريان مكنده زالو صفت رهايي پيدا كند.
                                متاسفانه همه صنايع كشور تحت فشار قرار داده مي شوند، ولي صنايع مان با كشورهاي توسعه يافته مقايسه مي شود. در صورتيكه اين جريان مكنده زالو صفت ديده نمي شود.

اين جريان مكنده زالو صفت چيزي نيست ، جز سيستم بانكي با بهره هاي كذايي

عملا بسياري از صنايع براي بانكها كار مي كنند، و صنعت كشور در گروگان اين سيستم كذايي است. نمايندگان مجلس بجاي تحقيق تفحص از صنعت خودرو، به فكر كاهش تورم و كم كردن بهره بانكي و اين سيستم كذايي كه تقريبا در كمتر كشوري يافت مي شود، باشند.

وام بانکی در ایران گران‌تر از ۱۰۱ کشور/ نرخ واقعی سود وام در ایران ۶ برابر آمریکاست
                                خبرگزاری تسنیم: بانک جهانی در گزارشی از نرخ بهره وام در ۱۴۰ کشور جهان اعلام کرد دریافت وام بانکی در ۱۰۱ کشور از ایران به صرفه تر است و نرخ واقعی بهره وام بانکی در ایران ۶ برابر آمریکا و ۲ برابر ژاپن است.

خانه از پاى بند ویران است. خواجه در بند نقش ایوان است...

موفق باشيد.

نظر

در حال کار...
                                X