سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

[QUOTE=".احسان.";396927]با تشكر از جناب شفاف سازي عزيز
    جناب شفاف سازي عزيز اگرچه براي كنور من بازي را تمام شده مي دانم، اما به يكي از دوستانم كه اين سهم را خريده، هنوز توصيه به نگهداري مي كنم. كنور مثل پالايشگاهي هاست. طرح هاي توسعه فراوان، پتانسيل بالاي افزايش نرخ ارز، ...شرايط مشابه با پالايشگاهي ها براي آنها رقم زده است. از اينكه سهام پالايشگاهي و اين صنعت به بازار ما هويت بخشيد، را نمي توان انكار كرد. حتي رشد بلند مدت اين صنعت را نيز نمي توان انكار كرد. 10 برابر شدن دليل بر بد شدن سهم نيست. از نظر من اين تحليلي اشتباه است.
    با توجه به بررسي دقيق و ريزبينانه شما، چند سوال در مورد شركتهاي پالايشگاهي دارم؟
    بحث سهم صندوق چه مقدار بر روي سود شركتها تاثير مي گذارد؟ و نظرتون در مورد بودن اين مورد در لايحه 93 چگونه خواهد بود؟
    من نظر بسيار مثبتي روي شتران دارم.

موفق باشيد.[/QUOTE]

[COLOR="#0000CD"]با سلام

به نظر من بحث سهم صندوق توسعه از صادرات پالایشگاه ها برای همیشه بسته شده
    در این خصوص در تاپیک شبندر 100 ها صفحه بحث شده
    پالایشگاهی که داره نفت رو به قیمت جهانی و با دلار 2500 تومانی می خره و کاملا" خصوصی شده اند لزومی نداره سهم صندوق رو بدهد اصلا" برای چی بده
    اگر سهم صندوق بده کل شرکت به باد هوا می ره و حتی ممکنه زیانده بشوند
    این بحث در لایحه بودجه 93 اصلا" عنوان نخواهد شد

در خصوص شتران عرض کنم :

فعلا" شیطنت های بسیاری در خصوص این سهم توسط خود شرکت و بورس اعمال می شه
    من بصورت یک رابطه ذهنی و برداشت شخصی از صورت های مالی 6 ماهه دریافتم که این شرکت در در سه ماهه دوم برای سهم نزدیک به 116,000 ریال به ازای هر سهم ذخیره گرفته حالا چه ذخیره نمی دانم

باز با همان فرمول خودم فهمیدم شرکت تا الان نزدیک به 460,000 ریال ذخیره برای سهم گرفته من نمی دانم این شرکت تا کی می خواد همینجوری ذخیره بگیره ( شایدم این فرمول من اشتباه باشه )

با تشکر
    [/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

یک ضرب المثل می گه :

اگر کسی خواب باشه می شه بیدار کنی اما اگر کسی خودشو به خواب زده باشه به هیچ طریق نمی تونی بیدارش کنی

در خصوص کنور :

همانطوریکه گفتید این کنور پتانسیل های زیادی برای رشد داره و هیچوقت تمام شدنی نیست
      طرحو توسعه های فراوانی داره
      انطور که شنیدم بازهم افزایش سرمایه سنگین داره
      چند شرکت توی پرتفوی خودش داره که می تونند این شرکت رو زیر رو کنند

ولی یه خورده از حالت مفت بودن خارج شده

نظر

• وقت شناس
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 160

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام

با هزاران تبریک

احسان عزیز و دوست گرامی انتصاب شما به عنوان یک تحلیلگر سایت از صمیم قلب تبریک می گویم

این انتصاب کمترین حق شما از تمام زحمات و تحلیل های با ارزش شماست

از مدیریت خوب و گرامی سایت کمال تشکر را دارم
        /:.Heart.:/:x:)
        با سلام و عرض تبریک خدمت جناب احسان عزیز
        به جرأت میتوان شما را از جمله تحلیلگران برتر فروم های بورسی دانست...چند وقتی بود این موضوع که چرا به جنابعالی لقب تحلیلگر داده نشده برام جای سوال داشت...تو تاپیک فرصت فروش هم یه تلنگری زدم که حذف شد:.thumbsdownsmileyan
        از مدیریت سایت نیز جهت این انتصاب شایسته متشکرم/:.Heart.:/
        مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• مشتاق
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 150

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
          سلام بر فرزان عزيز
          هنوز بازار در مورد صنعت سيمان كم توجه است. در پست بعدي به اين مطلب خواهم پرداخت.
          موفق باشيد.

سلام عید غدیر بر شما وهمه دوستان مبارک
          اگر در مورد شخص حقیقی که مالکیت 8/6 میلیون سهام سشرق رو داره اطلاعاتی دارید ،ممنون میشم بفرمایید . با توجه به طرح سیمان سفید این شرکت هرجور حساب میکنم این سهم مفته
          اگر شما هم نظری دارید ،مبذول بفرمایید.

نظر

• علی ونک
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 28

سلام دوستان؛ بنده داراب را در520 سه ماهی است گرفتم متاسفانه در600 نفروختم چکار کنم سرمایه ام خوابیده؟

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

عیدی ما به همه عزیزان حق تقدم مداران با سود حدود 80-100% تا آخر این ماه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• shahmir
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 368

احسان عزیز

ضمن عرض تبریک به شما بمناسبت ارتقا به عنوان تحلیلگر که بسیارشایسته شما میباشد ،
                از شما بابت راهنمایی که چند روز پیش در خصوص غشان دادید نیز ممنونم. با توجه باینکه از این سهم 18% سبد با میانگین 645 دارم و با عنایت به پوشش مناسب 6 ماهه آن ، ممنون میشم توضیحاتی درخصوص افق سهم و تغییرات سود سهم در صورت افزایش احتمالی قیمت مواد لبنی بفرمایید. ممنونتم

نظر

• risk
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 86

سلام جناب شفاف سازی
                  نظرتون راجب وپترو چیه ؟
                  ایا در برابر شخارک که گفتید شکربن خوب نیست؟

نظر

• roadking
                    عضو جدید
                    • Sep 2013
                    • 10

سلام و شب همگی بخیر...
                    Writing on the Wall

(David Weidner) یکی از نویسنده MarketWatch مقاله ها در یکی از نوشته ها Writing on the Wall یاد آور میشود که سرمایه گذاران موفق در بازار به سه دسته تقسیم می شوند.

The lucky, the smart and the cheaters
                    .
                    Lucky : سهامدارنی که خودشان را بی نهایت خوش سانس میدانند
                    Smart :سهامداران هوشمند و هوشیاری که با استراتژی خاص خودشان عمل میکنند و به بازده های معقول و مناسب اکتفا میکنند.
                    Cheaters: سهامداران سفته باز و رانت خوار...

ظاهر امر این است که بازار به همه اینها جواب داده. خصوصاً به افراد خوش شانسی (lucky) که به سادگی توانستند بازده خوبی را از بازار داشته باشند و به راحتی قسمتی از سرمایه شان را از دست بدهند.!!! با توجه به اینکه خیلی ها دوست دارند خوش شانس باشند
                    .

بزرگترین مشکلی که این گونه افراد خوش شانس (lucky) با آن مواجه میشوند، خوردن فریب از موفقییت ها در سرمایه گذاریهای اولیه است که یک دفعه آنها را با خسارتی جبران نا پذیر رو برو میکند. بعنوان مثال (اتفاقی که در بازار سکه و دلار) پیش آمد.
                    خوش سانس بودن دراین حرفه یکی از پر تلاتم و خطرناک ترین بازار سرمایه میباشد. و گاهی اوقات خود را با سرمایه گذاران آگاه و هوشمند اشتباه میگیرند

و اما افراد هوشمند و هوشیار (smart) که تا حدودی هم همیشه موفق هستند؟
                    یکی از بزرگترین محاسن (smart) بودن، داشتن استراتژی شخصیتی و فردی خاص میباشد، حتی اگر در مواقعی روند عملکردشان بر وفق مراد و دلخواه نباشد.

برای مثال جناب Buffett شناخته شده، یا سرمایه گذار نمونه و پر حوصله (buy-and-hold) محاسن ایشان صبور بودنش است موفقییت ایشان در پیشه کردن صبر، صبر، صبر و حوصله، و خریدهای محتاطانه در مواقعی که همه نا امید هستند میباشد.
                    سالم و موفق باشید

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط risk پست شده است View Post
                      سلام جناب شفاف سازی
                      نظرتون راجب وپترو چیه ؟
                      ایا در برابر شخارک که گفتید شکربن خوب نیست؟

با سلام

وپترو :
                      می گویند رشد خواهد کرد اما با گفتن خالی چیزی درست نمی شه
                      در پرتفوی بورسی چیز درست و حسابی نداره اگر پرتفوی بورسی با تمام توان خود سود تقسیم کنند سهم وپترو می شه 20 تومان
                      در پرتفوی غیر بورسی :
                      یک شرکت داره به نام بافت شیمی که عمده سود وپترو از اون است مابقی شرکت های غیر بورسی سودده نیست
                      مگر اینکه یه اتفاق خاصی در پرتفوی غیر بورسی بیافته

نظر شخصی من : منفیه هرچند سهم بخواهند ببرند بالا

شکربن :
                      خوبه ولی من شدوص رو بیشتر می پسندم
                      شدوص :
                      داشتن طرح و توسعه
                      افزایش سرمایه 300 درصدی
                      فعلا" ظرفیت تولیدش با شکربن برابر است ولی با طرح و توسعه ظرفیتش بیشتر می شه

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
                        سلام عید غدیر بر شما وهمه دوستان مبارک
                        اگر در مورد شخص حقیقی که مالکیت 8/6 میلیون سهام سشرق رو داره اطلاعاتی دارید ،ممنون میشم بفرمایید . با توجه به طرح سیمان سفید این شرکت هرجور حساب میکنم این سهم مفته
                        اگر شما هم نظری دارید ،مبذول بفرمایید.
                        با راه اندازي سيمان سفيد شرق، ساليانه 330 هزار تن سيمان سفيد و حدود 15 ميليون دلار صادرات سيمان سفيد به سيمان شرق اضافه خواهد شد. سيمان شرق با اين توليدات بزرگترين توليد كننده سيمان شرق كشور خواهد شد.
                        اطلاعي از شخص حقيقي ندارم، اما ورودش به اين شركت را به فال نيك مي گيرم.

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                        احسان عزیز

ضمن عرض تبریک به شما بمناسبت ارتقا به عنوان تحلیلگر که بسیارشایسته شما میباشد ،
                        از شما بابت راهنمایی که چند روز پیش در خصوص غشان دادید نیز ممنونم. با توجه باینکه از این سهم 18% سبد با میانگین 645 دارم و با عنایت به پوشش مناسب 6 ماهه آن ، ممنون میشم توضیحاتی درخصوص افق سهم و تغییرات سود سهم در صورت افزایش احتمالی قیمت مواد لبنی بفرمایید. ممنونتم
                        ضمن تشكر از لطف شما.
                        محصولات لبني دو افزايش نرخ خواهند داشت، يكي 35% و يكي ديگر 15% سال آينده. به نظرم سود سال آينده غشان بين 120 تا 160 تومان متغيير باشد.
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

سلام و شب بخير

ضمن خير مقدم به جناب roadking عزيز بابت حضور در اين سايت و در تاپيك خودشان سهام طلايي. جناب roadking از افراد مسلط به بازارهاي مالي بين الملل هستند، كه اميدوارم حضورشان در اين تاپيك موجب بهره مندي هرچه بيشتر بنده و ديگر دوستان شود.

كمي به سهام بپردازيم.

همچنان كه از فايرا تعديل انتظار مي رفت، گزارش تعديل فايرا را ديديم. گزارش بسيار محافظه كارانه ارايه شد، اما به هر حال عدم مخفي كاري و فشار مهر توانست اين تعديل را آشكار كند. همچنين بايد منتظر فروش هاي آينده اين شركت در بورس كالا باشيم.

پوشش خوب وتوصا در سال مالي قبل، مبلغي حدود 60 تومان و تعديل مثبت فايرا موجب صف خريد اين سهم شده است. انتظار دارم، سهم تا 270 تومان صعود داشته باشد.

گزارش هاي كاشي ها خوب بود، كچيني پوشش بالاي 60%، كهرام پوشش حدود 50% و بسته شدن كپارس براي تعديل عايدي و بالتبع كساوه با توجه به گزارش كپارس را شاهد بوديم.

لعابيران نيز همانطور كه از 700 تومان خدمت دوستان در 2.5 ماه پيش معرفي شد و انتظار تعديل را برايش داشتيم، تعديل خود را در گزارش 6 ماهه آشكار كرد. با توجه به گزارش اگر شركت توليد مشابه سال قبل را داشته باشد، سودسازي 300 توماني آن دور از ذهن نخواهد بود. دو مطلب قبل از بسته شدن شلعاب نوشته بودم، كه براي بررسي در اين متن قرار مي دهم.

در اصل توسط ".احسان." پست شده است
                          اكثرا هر انساني وقتي يك كالا به قيمت بالاتر به او عرضه شود، ديدش نسبت به آن مثبت تر است!
                          مثلا اگر يك پيراهن را كه 10 هزار تومان مي ارزد، به يك شخص 20 هزار تومان عرضه كنيم و يا 80 هزار تومان ديد شخص نسبت به اين كالا قطعا متفاوت خواهد بود.
                          در بازار سرمايه نيز اينچنين است، اگر سهم در قيمت هاي زير ارزش واقعي و به سادگي قابل خريد باشد. بازار را زياد به خود جلب نمي كند. شلعاب الان در چنين موقعيتي است.

كاهش دلار و كاهش قيمت جهاني سيليكات زيركونيم كه ماده اوليه شركت لعاب است،‌ كاهش يافته است. كه تاثير قابل ملاحظه اي بر روي افزايش سودآوري براي گزارش نه ماهه و پايان سال شركت خواهد گذاشت.
                          يك شخص حقيقي با حدود 300 ميليون تومان سرمايه مي تواند مالك 1% يك شركت بورسي بنيادي و برند و فروش خاص شود. بنابراين شايد در اين برهه توجه بازار را كمتر به خود جلب كند، اما بالاي 1000 توماني كه بسياري از مقاومتهاي تكنيكالي نيز شكسته مي شود، توجه بازار با صفهاي طويل خريد به آن جلب مي شود. آن زمان است، كه هر روز بايد 4% بالاتر و نه به تعداد دلخواه سهم را خريد.
                          اين بازي هميشه در بورس تكرار مي شود، چه خوب است فارغ از هياهوي بازار سهام خوب را صيد كرده و در زمان مناسب بهره لازم را ببريم.

موفق باشيد.

در اصل توسط ".احسان." پست شده است
                          سلام بر جناب توكل بر خداي عزيز

در رابطه با اينكه شلعاب در گزارش خود دلار را 2500 تومان ديده است، براي پاره اي از مواد اوليه است كه خود شركت بطور مستقيم وارد مي كند.
                          چند نكته را بايد توجه كرد:
                          70% ارزش ريالي قيمت تمام شده محصول شركت لعاب به قيمت دلار بستگي دارد، يعني درست است كه قيمت تمام شده محصول 54 ميليارد تومان (تامين از داخل) و 8.6 ميليارد تومان (تامين از خارج) در گزارش شركت آورده شده است، اما 8.6 ميليارد تومان مواد اوليه اي است،‌ كه خود شركت بطور مستقيم وارد مي كند. در حاليكه آن 54 ميليارد تومان از شركتهاي داخلي تامين مي شود، كه اكثرا شركتهاي وارداتي واسط هستند ، كه واردات خود را با دلار آزاد محاسبه مي كنند.

براي مثال پارسال قيمت هر كيلو سيليكات زيركونيم 325 مش عمده و نقد برابر 11300 تومان بوده كه امسال به عدد 6900 تومان رسيده است، تقريبا قيمت تمام شده اين محصول نصف شده است.
                          سيليكات زيركونيم 2.5 ميكرون نيز از 11600 تومان به 7300 تومان كاهش داشته است.
                          در واقع از آن 57 ميليارد تومان قيمت تمام شده اكثرا با دلار آزاد توسط شركتهاي ديگر تامين شده است، اگر به اندازه 10%‌ كاهش نرخ داشته باشيم، 5.7 ميليارد تومان براي شركت صرفه جويي داشته يعني تعديل سود 200%ي.

در مورد سوال دوم بايد خدمتتان عرض كنم،‌ سال 88 برآورد تقريبي خود شركت كه دست پايين گرفته شده ، ارزش جايگزيني شركت 20 ميليارد تومان بيان مي كند. با قيمت دلار امروز، ارزش جايگزيني شركت چيزي بين 70 ميليارد تومان تا 120 ميليارد تومان (يعني هر سهم بين 2000 تومان تا 3500 تومان) مي باشد.

موفق باشيد.
                          در آخر هم اينكه كم ريسك ترين سهام در بازار سيماني ها هستند.

موفق و پرسود باشيد.

نظر

• چاردیواری
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 265

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            با سلام

وپترو :
                            می گویند رشد خواهد کرد اما با گفتن خالی چیزی درست نمی شه
                            در پرتفوی بورسی چیز درست و حسابی نداره اگر پرتفوی بورسی با تمام توان خود سود تقسیم کنند سهم وپترو می شه 20 تومان
                            در پرتفوی غیر بورسی :
                            یک شرکت داره به نام بافت شیمی که عمده سود وپترو از اون است مابقی شرکت های غیر بورسی سودده نیست
                            مگر اینکه یه اتفاق خاصی در پرتفوی غیر بورسی بیافته

نظر شخصی من : منفیه هرچند سهم بخواهند ببرند بالا

شکربن :
                            خوبه ولی من شدوص رو بیشتر می پسندم
                            شدوص :
                            داشتن طرح و توسعه
                            افزایش سرمایه 300 درصدی
                            فعلا" ظرفیت تولیدش با شکربن برابر است ولی با طرح و توسعه ظرفیتش بیشتر می شه
                            جناب شفاف سازی وپترو چرا در میانمدت وبعد دربلندمدت رشد نکندمالک48%پلوله-کربن38%-رتکو58%-شدوص13%-پسهند7%-وساخت7%-بسته بندی پارس14%-هامون کیش حدودا100%-شیمی بافت65%-پتروشیمی کارون20%-تولیدی پولیکا96%و...فقط همین سهامهای فوق الذکررادرگزارش وپترو ملاحظه بفرمایید که باچه قیمتی درپرتفوی شرکت خریداری شده والان چه قیمتی دارند وچه پیشبینی سودی داده اند.ریرمجموعه های وپترو چند درصد رشد قیمت وسود داشته اندووپترو چقدر.آیا سهامهای فوق الذکرسهامهای بگفته شما سهام درست وحسابی نیستند؟درآینده ای نزدیک همین پلوله ی تنها راخواهیم دید که دربورس چها خواهد کرد.وپترو سهمی که رشد نکرده وفنر جهشی آن آماده باز شدن است راخواهیم دیدبزودی.دربورس دوره پالایشیهاوغبشهرهاو...داردبه پایان راه خودنزدیک میشوند.پس سهامهایی رابه کاربران عزیز معرفی نماییدکه هنوزرشدی نکرده وازبازارعقب مانده وبزودی رشدشان راشروع خواهند کرد.وپترو رادرمیان مدت وبلندمدت یکی از سهمهای طلایی خواهد بود.

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

احسان خان سلام
                              بهترين سيماني ها از نظر شما كدومه؟ من سفارس دارم يه مقدار
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                احسان خان سلام
                                بهترين سيماني ها از نظر شما كدومه؟ من سفارس دارم يه مقدار
                                سلام

بهترين سيماني ها هلدينگهاي سيماني، مثل سفارس، سشرق و سپاها و تا حدودي سيمان داراب هستند.
                                به نظرم با 15% دارايي سبدتون در گروه سيماني سهامداري كنيد و در صورتيكه خريد و فروش زياد مي كنيد، مي توان درصدش را تا 30% هم افزايش دهيد.

نظر

در حال کار...
                                X