سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reza13642125
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 233

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

جناب حيدري سلام
    ميشه يه تحليل براي وساخت و ثنوسا انجام بدين؟ آيا nav وساخت كه آقاي درخشاني 4400 تومان حساب كردن صحيحه؟ ممنون

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

قربان ناو وساخت رو نمی دونم از دوستان بنیادی کار بپرسید سفاف سازی - احسان

الان بررسی کردم قربان اهداف بالای 1000 تومان می باشد وساخت شاید رو 800 تومان مقداری گیر باشد البته مقداری اما تارگت بالای 1000 است
      ثنوسا هم به همین منوال اهداف بالای 1000 را براش متصور هستم ......
      چارتی که بشه تحلیل عام کرد ندارد ، ساده باشد ندارد ....
      آخرین ویرایش توسط saeidhidari؛ 2014/01/03, 22:17.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
        قربان ناو وساخت رو نمی دونم از دوستان بنیادی کار بپرسید سفاف سازی - احسان

الان بررسی کردم قربان اهداف بالای 1000 تومان می باشد وساخت شاید رو 800 تومان مقداری گیر باشد البته مقداری اما تارگت بالای 1000 است
        ثنوسا هم به همین منوال اهداف بالای 1000 را براش متصور هستم ......
        چارتی که بشه تحلیل عام کرد ندارد ، ساده باشد ندارد ....

با سلام

دوستان عزیز و گرامی
        من چند تا مطلب تئوریک و مقاله ای مانند سال پیش همین موقع در تایپیک چی چرا نوشتم نمی دونم حذف شده یا نشده
        در آن زمان چیزی هایی رو گفتم که امروز رنگ واقعیت به خوشون گرفته

گفتم پول های کلان - سرمایه گذاران بزرگ خواهند آمد بجای اینکه سرمایشون رو صرف تشکیل شرکت بکنند زمین بخرند مجوز بگیرند با شهرداری با وزارت دارائی با اداره ثبت شرکت ها با سازمان محیط زیست و ده ها سازمان دیگر خودشونو درگیر بکنند سرمایشون سال ها بخوابه تا طرحشون به بهره برداری برسه و... خواهند امد تو همین بورس و از شرکت های آماده که زیر ارزش ذاتی شون معامله می شه خواهند خرید

الان باید با این وضعیت با این سرمایه های جدید تو بورس بحث nav رو کلا" فراموش بکنیم

تو یک سهمی مثل وساخت - وبیمه - ونفت - ثباغ - ثشرق و... انقدر می خرند که کار به جاهای خطرناک می رسه خریداران به یکباره هسته شرکت یا بعبارت دیگر سهام مدیرتی شرکت رو نشونه می گیرند

سهامدار عمده آنقدر می فروشه ولی وقتی به بلوک مدیریتی خودش می رسه دست از فروش بر می داره
        برای فروش سهام مدیریتی خودش اگر تمایل بفروش داشته باشه دیگه nav مطرح نیست تازه خیلی ها به هیچ قیمتی حاضر نیستند از سهام مدیریتی خوشون فروش داشته باشند
        برای وساخت - ثنوسا - دیگر سهام ساختمانی ها - سهام داروئی ها - سهام خودروئی ها و... الان همچین حالتی پیش امده

خریداران به خوبی دارائی های شرکت رو که با دلار 100 تومان تاسیس شده اند رو نشونه گرفتند کسی خوردویی رو بخاطر زیان هر سهم نمی خره به این فکر می کنه که آنقدر خواهد خرید تا سهامدار عمده رو خسته بکنه از عرضه

برای سهام خوردو و سهام ساختمانی خریداران به شکل پیچیده ای دارند دلار 3000 تومان رو 100 تومان می خرند البته بشکل پیچیده و غیر مستقیم

ما سهامداران خرد باید خیلی حواسمون جمع باشه آنچیزی که برای ما مهمه سود و زیان شرکت است و باید بشکل بسیار حرفه ای همراه با خریداران اینگونه سهم ها باشیم

وساخت هم اینروزها خریداران خاص دارند به هسته های مدیریتی سهم چنگ می زنند و این ممکنه قیمت سهم رو خیلی بالا ببره

نظر

• nav
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 97

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
          تحلیل تکنیکال جان مورفی انتشارات چالش
          تو این فروم هم کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی رو توضیح داده من دارم میخونم بد نیست http://forums./thread796-3.html
          هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• nav
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 97

اقای حیدری عزیز سلام

خیلی ممنون که حوصله میکنید و سئوال های تمام نشدنی ما را پاسخ میدهید /.:biggrinsmiley.:/

لطفا نظرتان را درباره غپاک بفرمایید
            هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• MohammadReza212
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 24

با سلام ....

بنده یه صحبتی داشتم ممنون میشم دوستان هم مشارکت کنند ...

این روزها همه از ارزش جایگزینی و ارزش دارایی های شرکت صحبت میکنند ....

سوالی که برای من ایجاد شده اینه که ارزش جایگزینی زمانی مورد استفاده است که :

1 - اون دارایی مولد باشه و ازش سود در بیاد (که الان خودروییها این همه دارایی دارند ولی یه قرون سودی ندارن)

2 - زمانی که سهام مدیدریتی یک شرکت خریده بشه ... مجمع فوق العاده برگزار بشه .... و شرکت منحل بشه ... و از این دارایی ها کمال لذت رو برد ..

3 - مورد بعدی گرفتن وام بر روی داریی هست (که خودروییها به اندازه کافی هزینه مالی دارن ... )

حا لا برای سهامدار خرد کدوم یکی از این موردها تو ایران اتفاق افتاده و یا خواهد افتاد ؟

مورد اول که مشخصه ... اگر قرار بر سود دهی از دارایی بود که خودروییها دم به دقیقه تعدیل منفی نمیدادن ...

مورد دوم هم که تقریبا احتمالش نزدیک به صفره ... چون اگر یه ایران خودرو منحل بشه دقیق نمیدونم عددش رو ولی 1 میلیون بیکاری اضافه میشه ...

مورد سوم هم زمانی هست که ساختار سرمایه شرکت اجازه وام بده .... الان خودرو تا اونجا که یادمه تا خرخره بدهی مالی داره .... پس اینم هیچ ...

نظر من اینه که همه ی این ارزش جایگزینی و دارایی ها یه بهونه است .. ... به نظر من اگر قراره الان وارد خودروییها شد تنها باید با تسلط به تکنیکال ورود و خروج کرد ...

حالا استادهای عزیز , ودوستان نظر شما روی خودروی 350 تومانی چیه ؟ هنوز کوچکترین تحریمی رفع نشده ..... صف میلیونی خودرو توجیحش چیه .... به نظر شما حداقل یه کمی اصلاح نیاز نداره ....
              اصلا اصلاح قیمتی هم نخواستیم ... اصلاح زمانی نیاز نداره .... یا سایر خودروها با زیان انباشته ؟

ببخشید پر حرفی کردم ... من معمولا خواننده هستم ... ولی از محیط این تاپیک خیلی لذت میبرم ... ممنون .....
              آخرین ویرایش توسط MohammadReza212؛ 2014/01/04, 00:35.

نظر

• kianoshparsa
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1218

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام

صد در صد با شما موافقم
                بخصوص الان هم بازارهای جهانی مثبت هستند
                سلام براستاد عزیز
                دراین که گروه روی و بخصوص کاما رشد مناسبی خواهند داشت شکی نیست
                اما شنیدم قیمت جهانی معمولا در پایان سال میلادی رشدمناسبی داره ودرایام تعطیلات و بعد از آن به قیمت تعادلی خودش ادامه برمیگرده
                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

اخابر اصلا خرابمون کرد با این رنج مثبتی که زدن توش .....

نظر

• AkB@R
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 264

استاد حیدری چکارن رو چطور میبینین؟
                    اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

دوستان فکر می کنم امروز روز آخر اصلاح کاما بود نظر شما چیه؟
                      Honesty is the best policy

نظر

• Mesbah68
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 346

اساتید علما ملت اخههههههههه چرااااااااااا زامیاد بی ضرر و زیان رو شهید کردن با این عرضه های حقوقی و حقیقی در این مدت یک ماه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....................یک ی به من بگه اخه چه خبر شده من تحمل شنیدنش رو دارم بگید خواهشا

نظر

• apouya
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 215

سلام به اقای saeidhidari
                          اگه براتون ممکنه بصاردات رو برسی کنید
                          باسپاس

نظر

• nikravesh32
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 148

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
                            سلام به اقای saeidhidari
                            اگه براتون ممکنه بصاردات رو برسی کنید
                            باسپاس

من هم و بصادر لطفا

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

جناب آقای saeidhidari عزیز :

انتصاب شما بعنوان کاربر ویژه بورسی تبریک می گویم

بدون شک تحلیل های ارزنده تکنیکالی شما موجبات بهره مندی کاربران این تایپیک و باعث افزایش تعداد کاربران این تایپیک شده است.

واقعا" من یکی از تحلیل های شما لذت می برم اگر در نمودار هایی که می گذارید یخورده توضیحات هم از روند سهم و همچنین الگو ها بدهید بسیار عالی خواهد بود.چون تحلیل نمودار ممکنه برای شما خیلی سهل و آسان باشد اما برای ما که دوره تکنیکال نگذارنده ایم بسیار سخت است

در پایان یک تشکر ویژه از مدیریت سایت جناب آقای جمالی بخاطر بذل توجهات به کاربران عزیز دارم

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                                اقای حیدری عزیز سلام

خیلی ممنون که حوصله میکنید و سئوال های تمام نشدنی ما را پاسخ میدهید /.:biggrinsmiley.:/

لطفا نظرتان را درباره غپاک بفرمایید
                                با سلام دوست عزیز در مورد غپاک باید عرض کنم که در موج 4 هستیم این موج 4 می تواند تا 670 در حالت ایده ال ریزش پیدا کند 2 حالت می تواند اینده این سهم داشته باشد که در نمودار نشان دادم یک تا حوالی 730 ریزش داشته باشیم و صعود ادامه پیدا کند یا این که سهم از قیمت 730 صعود داشته باشه تا حوالی سقف قبلی و دوباره ریزش داشته باشیم تا محدود 670 تومان که اصلاح قشنگ تری خواهد بود و ایده ال میشه برای خرید .

فعلا هم توصیه به نگاه کردن بازار را دارم و انتظار برای گزارش 9 ماه .....
                                حالت اول:

حالت دوم :

نظر

در حال کار...
                                X