سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
    سلام به اقای saeidhidari
    مرسی برای تحلیل وپترو
    فاذر رو چجور می بینید با این بازی خسته کننده ای که داره به نظر شما کف سهم کجاست
    ممنون میشم اگه بررسیش بکنید
    با سپاس
    سلام دوست عزیز فعلا تحلیلی روی فاذر ندارم .....چون چیزی نمی بینم فقط می بینم که بر روی نقطه حمایت در حال در جا زدن است و یک واگرایی مخفی هم وجود دارد .....
    همین اما کف سهم را نمی توانم در بیاورم

نظر

• einstein
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 360

ضمن سلام و عرض ادب به همه دوستان و کاربران خوب این تاپیک
      کامنتهای دوستان را خواندم ،به شخصه از شنیدن نظرات مخالف خوشحالتر می شوم ،چون در این مباحثه ها هست که می توانیم از همدیگر یاد بگیریم . در اولین فرصت ممکن نظر خود را درباره نظرات دوستان پست خواهم نمود.
      با آرزوی موفقیت برای همه شما

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

نسخه چاپيارسال به دوستان

سازمان سرمایه‌گذاری اعلام کرد

پرداخت نرخ خوراک پتروشیمی بعد از صادرات از طریق اتاق مبادلات ارز

سازمان سرمایه‌گذاری اعلام کرد: در صورت صادرات محصولات تولیدی ، دریافت عین ارز قیمت خوراک توسط وزارت نفت یا عین ارز به بانک مرکزی از طریق اتاق مبادلات ارزی و سپس معادل ریالی آن به وزارت نفت پرداخت می‌شود.

خبرگزاری فارس: پرداخت نرخ خوراک پتروشیمی بعد از صادرات از طریق اتاق مبادلات ارز

Tweet

نظر

• saeidhidari
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 496

ثاخت از گروه ساختمان ....... و تارگت های احتمالی

نظر

• saeidhidari
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 496

تحلیل ثمسکن و تارگت های احتمالی مفت فروشی نوسان گیری ممنوع سهامداری مجاز ....

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

قپیرا .......
              در این قیمت ها ریسکی برای خرید ندارد .....

نظر

• banker
                عضو عادی
                • May 2011
                • 106

عمده‌ترین کالاهای صادراتی ایران کدامند؟
                کد خبر: ۱۷۴۸۲۰
                ۱۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳
                محصولات معدنی، وابسته به نفت و گاز و کشاورزی عمده‌ترین محصولات صادراتی کشور در 9 ماهه سال 1392 بودند.

بر این اساس سنگ‌آهن هماتیت دانه‌بندی
                ، متانول، اوره حتی به صورت محلول در آب، قیرنفت، پروپان مایع شده، بوتان مایع شده، سیمان پرتلند (به استثنای سفید)، پلی‌اتیلن گرید فیلم، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده و انواع پسته خندان در داخل پوسته تازه خشک 10 محصول عمده صادراتی کشور در 9 ماهه سال جاری بودند.

سهم این 10 قلم کالا از کل ارزش صادرات کشور در مدت زمان یاد شده به 32.32 درصد رسید.

بیشترین رشد صادرات در بین این اقلام مربوط به سنگ‌آهن هماتیت دانه‌بندی به میزان 87.34 درصد بود. سنگ آهن هماتیت دانه‌بندی همچنین از نظر ارزشی 4.56 درصد از کل ارزش صادرات غیرنفتی کشور را به خود اختصاص داد.

این در حالی است که بیشترین افت صادرات در بین 10 قلم کالای صادراتی کشور مربوط به پروپان مایع شده به میزان 23.46 و پسته خندان به میزان 23.45 درصد بوده است.

ارزش این 10 قلم کالای صادراتی در مدت زمان یاد شده به هفت میلیارد و 394 میلیون دلار رسید.

از مجموع 6900 قلم کالا در کتاب مقررات صادرات و واردات در 9 ماهه امسال برای 3375 ردیف تعرفه صادرات انجام شد.
                ================================================

این خبر برای کدوم سهم ها خوبه؟
                فکر میکتم کگل با توجه به گزارش های 9 ماهه پیش رو و پیش بینی سال 93 در بهمن ماه و طرح های توسعه شرکت که در بهمن ماه و یا نهایتا ابتدای 93 به بهره برداری میرسه یکی از سهم های کم ریسک می باشد....
                از دوستان تکنیکال کار هم تقاضا میشه نظرشون رو بیان کنند...
                دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

در گروه کانی ها فلزی در اینده نه چندان دور اتش بازی داریم در حد تیم ملی .....
                  این شاخص گروه است بگردید ناب ترین هاشون پیدا کنید (من کچادیم )
                  قرار گرفتن بر روی حمایت
                  اتمام اصلاح و احتمال شروع روند جدید (موج 3)
                  آخرین ویرایش توسط saeidhidari؛ 2014/01/03, 19:22.

نظر

• AkB@R
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 264

آقای حیدری سلام
                    برای فردا چه پیشنهادی دارین؟
                    اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

امروز با احسان صحبت میکردم مطلبی در مورد نوع نوشتار من گوشزد کرد گفتم مقداری شفاف ترش کنم
                      دوستان تحلیل تکنیکال به قول یک بنده خدایی نقاشی کردن است اما اگر با این نقاشی کردن ها بتوان ارتباط برقرار کرد میشه نقاط خوبی وارد شد و خارج شد ....
                      در تحلیل هایی که از جانب من ارائه می شود سبک تحلیل بر اساس الیوت است و تکنیکال کلاسیک و روند و اصلاح ها به قولی تلفیقی از همه این ها است در این نوع تحلیل ها فقط روند حرکتی بازار را می توان مشخص کرد همین اگر می بینید نوشتار کم است چون من روند های بازار رو نشان میدهم و میگویم از این جا که هستم ممکن است بالا برویم تا این محدود یا ممکن است تا این محدود ریزش یا اصلاح داشته باشیم نقطه ورود با شماست نقطه استاپ با شماست تارگت اصلی قرار دادن باشماست فقط می توان از نوشتار من احتمالا روند را متوجه شد همین
                      چون اگر نقطه ورود استاپ و تارگت رو من بدهم میشود سیگنال که من اصلا خودم رو درحد سیگنال دادن نمی بینم ........
                      مقداری هم دوستان دانش تکنیکال یاد بگیرند بد نیست حداقل خودشون بیشتر بازار رو درک میکنند

موفق باشید

نظر

• rezaie1975
                        عضو جدید
                        • Dec 2013
                        • 10

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
                        امروز با احسان صحبت میکردم مطلبی در مورد نوع نوشتار من گوشزد کرد گفتم مقداری شفاف ترش کنم
                        دوستان تحلیل تکنیکال به قول یک بنده خدایی نقاشی کردن است اما اگر با این نقاشی کردن ها بتوان ارتباط برقرار کرد میشه نقاط خوبی وارد شد و خارج شد ....
                        در تحلیل هایی که از جانب من ارائه می شود سبک تحلیل بر اساس الیوت است و تکنیکال کلاسیک و روند و اصلاح ها به قولی تلفیقی از همه این ها است در این نوع تحلیل ها فقط روند حرکتی بازار را می توان مشخص کرد همین اگر می بینید نوشتار کم است چون من روند های بازار رو نشان میدهم و میگویم از این جا که هستم ممکن است بالا برویم تا این محدود یا ممکن است تا این محدود ریزش یا اصلاح داشته باشیم نقطه ورود با شماست نقطه استاپ با شماست تارگت اصلی قرار دادن باشماست فقط می توان از نوشتار من احتمالا روند را متوجه شد همین
                        چون اگر نقطه ورود استاپ و تارگت رو من بدهم میشود سیگنال که من اصلا خودم رو درحد سیگنال دادن نمی بینم ........
                        مقداری هم دوستان دانش تکنیکال یاد بگیرند بد نیست حداقل خودشون بیشتر بازار رو درک میکنند

موفق باشید
                        آقای حیدری ممنون از وقتی که تو این انجمن میزارید. میخواستم ببینم شما چه منبعی رو پیشنهاد میدید برای آشنایی با این تحلیلها؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

این هفته هنوز می توان یک درصد سهام کارخانه سایپاآذین را بین 300 میلیون تا 400 میلیون خرید
                          و صاحب یک درصد بزرگترین کارخانه تولید صندلی خودرو خاورمیانه شد
                          در سال 82 با سرمایه 3 میلیاردی یک درصد این کارخانه را تا 1.6 میلیارد تومان خرید و فروش کرده اند یعنی حدود 500 میلیون تومان معادل سرمایه جدید 10 میلیارد تومانی
                          در آن زمان با 500 میلیون تومان می توانستید زمینی بخرید که اکنون بالای 12 میلیارد تومان ارزش دارد
                          این کارخانه صاحب 70 هزار متر زمین در نزدیک شهرک دانشگاه در جاده کرج است(منبع جناب سنایی عزیز )
                          حالا ارزش گذاری با شما
                          ارزش روز بازار این سهم 30 میلیارد تومان و فقط زمینش بالای 300 میلیارد تومان می ارزد
                          شما با خرید یک درصد سهم بین 300 تا 400 میلیون تومان، صاحب 700 متر از این زمین کارخانه می شوید، بعلاوه حدود 700 میلیون تومان تجهیزات کارخانه
                          جالب اینجا است که با این 400 میلیون حتی نمی توانید 80 متر زمین در آنجا بخرید
                          حالا می ارزد یا خیر
                          هنوز در بین تمام سهام بازار ،با وجود رشد ، هنوز سوپر اکازیون است

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

سایپا آذین از نظر رشد سود آوری
                            سرمایه شرکت 10 میلیارد تومان
                            فروش شرکت 160 میلیارد تومان
                            ارزش روز بازار 30 میلیارد تومان
                            سال قبل 12 ماهه 12.4 میلیارد تومان سود عملیاتی ساخته
                            امسال با توجه به عملکرد مثبت 6 ماهه که پوشش سود عملیاتیش 5 برابر 6 ماهه سال قبل بوده است از نظر من امکان سود عملیاتی بالای 20 میلیارد تومان را دارد و سال دیگر تا بیش از 35 میلیارد تومان با بهبود شرایط تولید و فروش امکان سود عملیاتی دارد

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

در اصل توسط rezaie1975 پست شده است View Post
                              آقای حیدری ممنون از وقتی که تو این انجمن میزارید. میخواستم ببینم شما چه منبعی رو پیشنهاد میدید برای آشنایی با این تحلیلها؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
                              تحلیل تکنیکال جان مورفی انتشارات چالش

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

در اصل توسط akbar333 پست شده است View Post
                                آقای حیدری سلام
                                برای فردا چه پیشنهادی دارین؟
                                اخابر
                                وساپا
                                بانک دی
                                فباهنر اگر ریزش کند چه شود ....
                                گروه ساختمان هم که تحلیل گذاشتیم
                                کچاد هم چشمکی میزند ....
                                از ساختمان ثفارس

نظر

در حال کار...