سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohamadreza
    عضو جدید
    • Oct 2013
    • 19

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

سلام آقا سعید ,شفاف سازی عزیز و دیگر دوستان.خدا خیرتون بده که وقت می ذارید و با صبر جواب همه رو میدین.ممنون.
    می خواستم نظرتون رو در مورد ثاژن و ثفارس بدونم.ورود تو این قیمت ها خوبه؟

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

سلام و شب بخير،

در بازارهاي صعودي و البته سهامي كه روند صعود قدرتمند را شروع مي كنند (بالخصوص سهامي كه در سبد وجود دارد) حتما در صورتيكه قصد خريد و جابجاي داريد، وزن آن سهم را با روند صعود قدرتمند در سبد مي توانيد به شدت بالا ببريد (نزديك 50%). البته بايد تشخيص درستي از روندهاي قدرتمند صعودي داشته باشيد.
      روندهاي قدرتمندي كه مثل ونفت حدود 200 توماني، ثتران 220 توماني، شلعاب 700 تومان به بعد، و خيلي از سهام داشتند، مي توانند مورد توجه قرار بگيرند.
      اما در پاره اي از سهام با روند قدرتمند، مثل وبيمه 180 توماني تا 202 توماني، گاهي سناريوي بازي به دلايل ناخواسته مثل عرضه سنگين حقوقي يا جو بازار و غيره عوض مي شود. بنابراين ممكن است، زماني براي تنفس سهم بوجود بيايد. در واقع ريسك ورود به روندهاي قدرتمند صعودي ريسك اصلاح زماني است.

در رابطه با آفتهاي يك سرمايه گذار تحليلگر در بحثهاي قبلي به نهايت نگري اشاره كرديم، بدان معنا كه سرمايه گذار در زمان صعود هر روز قيمتهاي بالا و بالاتر را براي سهم و كالا متصور مي شود، و برعكس در زمان نزول، قيمتهاي پايين و پايين تر را براي سهام نشانه مي گيرد. در ادامه به يكي ديگر از آفتهاي سرمايه گذاران مي پردازيم.

يكي ديگر از آفتهاي يك سرمايه گذار، دگماتيسم مربوط به پاره اي سهام است. خريد و فروش تعداد خاصي از سهام، توجه نكردن به ارزندگي سهام غير پرتفو، عدم توجه به روندهاي قدرتمند صعودي در سهام غير پرتفوي خود، عدم توجه به بنيادي قوي سهام غير پرتفو، و ارجح دانستن بنيادي سهام پرتفوي خود بر كليت بازار!، از جمله تعصب ورزي هايست، كه تنها متضرر آن كسي جز شخص سرمايه گذار نخواهد بود.

اينكه خريد يك سهم براي شخص تا حدي تعصب بياورد، ذاتي است، و غير قابل انكار. اما اگر اين تعصب باعث شود، ديگر بازار را نبيند، سهام رو به رشد ديگر را حباب و غير ارزنده بداند، و بدون بررسي آن سهام دست رد به سينه آنها بزند، باز متضرر كسي نخواهد بود، جز فرد سرمايه گذار.

اين بدان معني نيست، تصميم ها روز به روز و ساعت به ساعت تغيير كند، اما نبايد ورودي اطلاعات را به ذهن بست. خواه اين اطلاعات منفي باشد و خواه مثبت.

بازار صعودي 6 ماه ديگر ادامه خواهد داشت، بازاري كه از 1 سال 3 ماه پيش همه را با تغيير سبد دارايي دلاري و سكه و ملك با تحليل به آن فرا مي خوانديم. جو بسيار غالب و مه گرفته اي بود، در حالي كه متعصبين دلار و ملك به خريد ملك در پيك قيمت و سكه 1.4م و دلار 3700 توماني خاص و عام را مشورت مي دادند.

فرصتهاي پيش رو را به راحتي از دست ندهيم.

موفق باشيد.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
        سعید خان وساپا مثلث را از پایین شکوند ؟؟؟ ...حد ضرر را چند بگذاریم خوبه ؟

تشکر از شما
        170 حد ضرر منطقی است ...

دلیل ریزش و حرکت نکردن وساپا
        دادن طلب بیمه ایران از سایپا با سهام وساپا درحوالی 100-110 تومان و این که بیمه ایران در سود است و به هر قیمتی فروشنده بازار هم که بز خر است وگرنه سهم تعدیل دارد ........
        ریزش فقط فرصت خرید است .

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام

دست همه دوستان رو می فشارم این تایپیک به همت همه دوستان داره به سرعت به یک اتاق فکر جدی با افکار و عقاید مختلف اعم از تحلیل های بنیادی - تکنیکالی - نقد و بررسی و... تبدیل شده است .

امروز رو طوفان سبز سهام معرفی شده نامگذاری می کنم

1- وبیمه :
          بازیگران این سهم به اهداف خوشون که همان پیاده کردن غریبه ها از این سهم بوده رسیدند بعد شروع حرکت سهم

2- ونفت :
          به نظر من اصلاح در این سهم تموم شده و باید شاهد اتفاقات جدیدی در این سهم باشیم قبلا" هم گفتم صبر من زیاده و در دام حرفه ای ها نخواهم افتاد به نظر من در این مدت خیلی ها رو از این سهم پیاده کردند

3- ثباغ و ثشرق :
          نیازی به تحلیل نداره و باید نشست و تماشا کرد

4- کروی - کاما - فزرین ح - فاسمین :
          بهترین بازدهی رو بدون کوچکترین استرس تا پایان سال خواهند داد در این گروه شاهد گزارشات بسیار خوبی در 9 ماهه - 12 ماهه و اولین پیش بینی سال 93 خواهیم بود

5- رتکو - اکنتور - مپنا
          یکی یکی این سهم ها پتانسیل شون آزاد خواهد شد.

6- خگستر - خکاوه :
          نیازی به تعریف نداره فقط خواستم طوفان سبز امروز رو بهتون نشون بدهم

7 - وغدیر - پارسان - خراسان - شیراز - و...
          دوستان عزیز من هنوز هم به این سهم ها اعتقاد دارم فعلا" بعضی ها رو بازی می دهند و نرخ گاز بهانه است.

دوستان عزیز من بارها از این سبد بعنوان سبد شگفتی سازها نام بردم
          بعضی شون شگفتی خلق کردند و بازهم خواهند کرد و مابقی هم در آینده خبرساز و شگفتی ساز ظاهر خواهند شد.

نظر

• علی خان
            عضو فعال
            • May 2013
            • 271

سلام و عرض خسته نباشید
            نظرتون رو روی شپلی میخواستم بدونم
            [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

در اصل توسط Mehrayin پست شده است View Post
              آقا سعید سلام. وقتتون بخیر. ممنونم از تحلیلهاتون

میشه لطفا تحلیلی از وبانک و واتی ارائه کنید؟

سپاس بسیار
              در مورد وبانک باید عرض کنم که در نمودار تعدیل نشده در تایم هفتگی تارگت سهم 934 تومان است اما چون در موج 5:3 داخلی هستیم فقط در منفی های کامل خرید داشته باشید فکر کنم یک اصلاح هم داشته باشیم اما سهم در بازه 3-4 ماه تا 934 می رود من خودم فعلا دور این سهم را خط میکشم ......

در مورد واتی سهم باید سقف قبلی خود یعنی 1000 تومان را ببیند شایدم بیشتر در قالب کلی موج 1و 2 را داریم و تا زمانی که قیمت 654 شکسته نشود صعود نخواهیم داشت و موج 3 شروع نشده است برای استارت روند باید شیران رو هم مدنظر قرار داد ..

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

اینم نقاشی ولساپا
                سهم در موج 3 هست باید تا 270 خودش را بالا بکشد که میکشد الحساب
                احتمالا هم صعود نزدیک است نقطه ورود هم با خود دوستان ......
                هر اصلاحی هم فرصت خرید است

نظر

• einstein
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 360

سلام به همه دوستان
                  دوستان بنیادی کار می دانند که اولین گام درتحلیل بنیادی ، تحلیل اقتصاد جهانی از دید کلان می باشد،یعنی یک تحلیلگر باید دیدی کلی از اقتصاد جهانی داشته باشد . به عنوان یک سرمایه گذار باید دانست که پیش بینی نرخ طلا یا وضعیت اشتغال در امریکا و یا روند رشد اقتصادی در چین یا هند می تواند روی بازار سهام چه تاثیری داشته باشد؟باید با بازیگران سیاسی قدرتهای اقتصادی اشنا بود و آگاه بود از اینکه مثلاٌ یک دموکرات رئیس جمهور آمریکا باشد یا یک جمهوریخواه ،می تواند چه تاثیری روی بازار سرمایه داشته باشد.حتی اقتصاد جزیره ای ایران وابستگی بالایی به اقتصاد جهانی دارد.
                  گام دوم ،شناخت اقتصاد کلان کشور است و برای اینکار هم داشتن دیدی کلی از سیاست لازم است.نمی شود گفت آقا من از سیاست بدم می آیدواهل سیاست نیستم.اینکه آقای مهندس زنگنه و نعمت زاده وزیر باشند یا نباشند ،می تواند تصمیم اقتصادی شما را تحت تاثیر قرار دهد.شما باید از آمارهای اقتصادی ،گزارشات بانک مرکزی ،جهت گیری بودجه سر در بیاورید.باید بتوانید اثرات کسری بودجه ،نرخ تورم ،هدفمندی یارانه ها و ... روی بازار پیش بینی کنید.
                  گام سوم ،انتخاب صنعت یا صنایع پیشرو می باشد.یعنی سرمایه گذار می اید و با توجه به وضعیت اقتصاد جهانی و نتیجه تحلیل اش از اقتصاد کشور ،صنعت یا صنایع و یا حتی بازار خاصی را انتخاب می کند.
                  گام چهارم ، انتخاب شرکت می باشد ،یعنی سرمایه گذار از بین صنایع پیشرو ،شرکتهای دارای پتانسیل بیشتر و ارزنده تر از نظر قیمتی را پیدا می کند.اینکار از راه تجزیه و تحلیل صورتهای مالی ،محاسبه سود تحلیلی ،ارزیابی میزان سود آوری طرحهای توسعه و توانمندی تیم مدیریتی شرکت صورت می گیرد.

و در گام آخر ،با استفاده از تحلیل تکنیکی می آید و بهترین قیمت را برای ورود پیدا می کند و باز با این وسیله قیمت هدف را مشخص می کند.

نظر

• علی خان
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 271

سلام اقای حیدری
                    ممکنه چارت فنوال رو نگاه بندازین؟
                    به نظر اماده موج 3 هستش
                    نظر شما چیه؟
                    همچنین شفاف سازی عزیز و احسان جان از منظر بنیادی
                    [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

چند روز پیش مطلبی نوشته شد که در قسمتی از آن اشاره شد افزایش سرمایه نمی تواند تاثیری در بازدهی بلند مدت و میان مدت شرکت داشته باشد.موضوعی که ظاهراٌ مورد قبول دوستان نبود و با ارائه شواهد و قرائنی نقض آنرا یادآور شدند.
                      از نظر من،بازدهی پایدار زمانی ایجاد می شود که ارزش افزوده ایجاد شود.حال ببینیم آیا شرکت میتواند با افزایش سرمایه ارزش افزودهای ایجاد.
                      افزایش سرمایه مطلوب سهامداران در بازار سرمایه به ترتیب عبارتند از : تجدید ارزیابی ، سود انباشته، مطالبات و آورده نقدی
                      سوال من این است در افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی و سود انباشته ،چه اتفاقی می افتد که باعث ارزش افزوده گردد؟آیا غیر از یک ثبت ساده حسابداری اتفاقی می افتد؟آیا منابع جدیدی وارد شرکت می شود؟و ...
                      دوستان اشاره می کنند در صنایع خاصی که صنعت بانکداری و لیزینگ مد نظر دوستان است ،بانکها می توانند با همین ثبت ساده حسابداری مجوز اعطای تسهیلات بیشتر را بدست آورند و از طریق این اهرم ایجاد شده ،ارزش افزوده ایجاد کنند.در پاسخ به این دوستان باید گفت ،تعیین شدن نرخ دستوری بهره باعث شد که بانکها تمایلی به ارائه تسهیلات نداشته باشند.فکر کنم اگر بانکها مجبور نباشند ،یک ریال هم وام ندهند ،چون با این کار دارند یک کالا را با نرخی پایینتر از قیمت واقعی خودش می فروشند.آیا با تورم بالای 40% اعطای وام با نرخ 20% می تواند ارزش افزوده ایجاد کند ؟یا فقط یک هزینه فرصت هست.بخصوص اینکه هزینه کسب پول توسط بانکها تقریبا بالاست ،یعنی عملاٌ بانک با همان نرخی که سود پرداخت می کند ،بهره می دهد.بنابراین ترجیح بانک سرمایه گذاری منابع کسب شده در سایر فرصتهای سرمایه گذاری همانند املاک ،ارز ،طلا و سهام است.
                      متاسفانه فرصت نداشتم بررسی دقیقی داشته باشم و این مطلب را مستند کنم به اطلاعات واقعی،خیلی اجمالی به صورتهای مالی دو بانک نگاه کردم ،یکی بانک کارافرین که در سال گدشته از محل تجدید ارزیابی افزایش سرمایه داشت.سود سه ماهه هر سهم سال 91 نسبت به سال 92 تقریباٌ یکسان بود.البته قبول دارم نمی شود صرفا با نگاه اجمالی به یک شرکت حکم کلی صادر کرد.شاید بد نباشد دوستان علاقه مند بررسی کاملتری داشته باشند.صورتهای مالی یک بانک دیگر نشاندهنده این بود که درصد کمی از سود بانک ناشی از عملیات اعطای تسهیلات است.
                      در مورد لیزینگ اطلاعاتم کافی نیست و نمی توانم اظهار نظری داشته باشم فقط به این نکته کلی اشاره می کنم که اکثر شرکتهای لیزینگی ،شرکتهای وابسته به بانکها و موسسات مالی هستند و بعید میدانم میزان تسهیلات دریافتی به ساختار سرمایه ارتباطی داشته باشد.
                      دوست دیگری صنعت پیمانکاری را مثال زد ،که این افزایش سرمایه می تواند باعث ارتقا گرید و نهایتاٌ اخذ قراردادهای جدید گردد،بدون اینکه نظر این دوست عزیز را رد کنم ،فقط به این اشاره میکنم که شرکتهای پیمانکاری پذیرفته شده در بورس ما انگشت شمارند،ضمناٌ برای کارفرمایان عموماٌ دارا بودن ماشین آلات مورد نیاز ، رزومه کاری و تاییدیه بانکی مبنی بر توان مالی موضوعات مهمتری هستند ؛هر چند نظر این دوست عزیز را رد نمی کنم.
                      البته من منکر مزایای افزایش سرمایه از محل افزایش سرمایه نیستم.حداقل این است که صورتهای مالی شرکت تصویر شفافتری ارائه می دهد و عملکرد مدیران با وضوح بیشتری قابل ارزیابی است.بعنوان مثال مدیر عامل بیمه دانا در مجمع امسال ،باید توجیه کند که چرا مثلاٌ نرخ بازده حقوق صاحبان سهام یا بازده دارایی ها مثلاٌ 4% است.در صورتی که در سالهای گذشته احتمالاٌ به دلیل ارزیابی کمتر از واقع داراییها این نرخ 20 یا 30 % بود.همین میتواند انگیزه ای ایجاد کند برای بهره وری بیشتر و یا کنار گذاشتن مدیران ناتوان.در کل به نظر من افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی تا اندازه ای خلا ناشی از عدم ارائه صورتهای مالی تورمی را پر می کند.
                      در مورد افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی،این افزایش سرمایه زمانی میتواند ارزش افزوده ایجاد کند که شرکت در یک زمینه ویژه و انحصاری با حاشیه سود بالا فعالیت کند. نمی توانم بگویم چنین شرکتی نداریم ولی حداقل من نمی شناسم و اگر هم باشد قطعاٌ انگشت شمارند.در سایر موارد همپای درامد حاصل از طرهای جدید ،تعداد سهام افزایش می یابد.ضمن اینکه نمی توان هزینه فرصت این منابع را در نظر نگرفت.

نظر

• nav
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 97

عجب بازاری شده ها/.:blushsmiley:./
                        هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• nav
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 97

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام

دست همه دوستان رو می فشارم این تایپیک به همت همه دوستان داره به سرعت به یک اتاق فکر جدی با افکار و عقاید مختلف اعم از تحلیل های بنیادی - تکنیکالی - نقد و بررسی و... تبدیل شده است .

امروز رو طوفان سبز سهام معرفی شده نامگذاری می کنم

1- وبیمه :
                          بازیگران این سهم به اهداف خوشون که همان پیاده کردن غریبه ها از این سهم بوده رسیدند بعد شروع حرکت سهم

2- ونفت :
                          به نظر من اصلاح در این سهم تموم شده و باید شاهد اتفاقات جدیدی در این سهم باشیم قبلا" هم گفتم صبر من زیاده و در دام حرفه ای ها نخواهم افتاد به نظر من در این مدت خیلی ها رو از این سهم پیاده کردند

3- ثباغ و ثشرق :
                          نیازی به تحلیل نداره و باید نشست و تماشا کرد

4- کروی - کاما - فزرین ح - فاسمین :
                          بهترین بازدهی رو بدون کوچکترین استرس تا پایان سال خواهند داد در این گروه شاهد گزارشات بسیار خوبی در 9 ماهه - 12 ماهه و اولین پیش بینی سال 93 خواهیم بود

5- رتکو - اکنتور - مپنا
                          یکی یکی این سهم ها پتانسیل شون آزاد خواهد شد.

6- خگستر - خکاوه :
                          نیازی به تعریف نداره فقط خواستم طوفان سبز امروز رو بهتون نشون بدهم

7 - وغدیر - پارسان - خراسان - شیراز - و...
                          دوستان عزیز من هنوز هم به این سهم ها اعتقاد دارم فعلا" بعضی ها رو بازی می دهند و نرخ گاز بهانه است.

دوستان عزیز من بارها از این سبد بعنوان سبد شگفتی سازها نام بردم
                          بعضی شون شگفتی خلق کردند و بازهم خواهند کرد و مابقی هم در آینده خبرساز و شگفتی ساز ظاهر خواهند شد.
                          با این گفته ها شما و اثار هنری نفیس جناب حیدری مگه میشه مقاومت کرد استاد من امروز ثباغ رو از صف فروش خریدم /.:biggrinsmiley.:/ جناب احسان هم اونروز که فرمودند با وبیمه همراه شو عزیز ما رفتیم همراه شدیم:D بی زحمت این شگفتی سازهارو هی یاداوری نکنید ما دیگه همین یه دست کت شلوارو داریم قربان /:.yead.:/
                          هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• sonami2616
                            Banned
                            • Jan 2014
                            • 269

سلام آقای حیدری، من مدتی نوشته های شما رو می خونم و تا حالا خیلی استفاده کردم ازش ، لازمه ازتون صمیمانه تشکر کنم
                            یه سوال ازتون داشتم
                            به نظرتون ثشرق چرا امروز صف فروش شده ؟ نظرتون در موردش چیه؟ من تو 330 تومن خریدمش ، به نظرتون کی خارج بشم ؟
                            آخرین ویرایش توسط sonami2616؛ 2014/01/05, 11:33.

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

ولصنم داره برای خرید اماده میشه البته احتمالا.....

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

شپلی خدمت دوستان.....

نظر

در حال کار...
                                X